Home » Archief » De lange arm van Moskou


[11.03.2022]

De lange arm van Moskou

Peter Breedveld


Scène uit: Barefoot Gen (Masaki Mori, 1983)

Jarenlang waren politiek en media geobsedeerd door de ‘Turkenpartij‘ DENK van de twee Turks-Nederlandse PvdA-afvalligen Tunahan Kuzu en Selçuk Öztürk, omdat die geen Nederlanders zouden vertegenwoordigen maar de Turkse regering. “De lange arm van Erdogan“. Dat hoorde bij de propaganda-oorlog die tegen de Turkse Nederlanders werd gevoerd, met Lodewijk Asscher als één van de fanatiekste gangmakers. Turkse Nederlanders stonden met hun rug naar de samenleving, ze zouden zelfs massaal ISIS steunen. Een vijfde colonne van de radicale islam. Geen dag ging er voorbij of DENK werd verdachtgemaakt en beschuldigd van van alles, op elke slak werd zout gelegd. Kamervoorzitter Khadija Arib leek het als haar persoonlijke missie te zien om DENK te sarren en te treiteren, terwijl ze Domrechts in alles ter wille was. PVV’ers kregen van haar een lift naar huis, Wilders kreeg een complimentje, Baudet werd moederlijk gecorrigeerd als hij weer iets geks deed. DENK was de schurk, en het hele land vond het prachtig, hoe Arib die terroristen van DENK steeds weer op hun nummer zette.

Wie blijkt er intussen de échte vijfde kolonne in Nederland te zijn? Thierry Baudet, die niet in het parlement zit om Nederland te dienen, maar als vertegenwoordiger van zijn baas Poetin, blijkt uit deze uitzending van Zembla (er wordt wel degelijk nog uitstekende journalistiek bedreven in Nederland!). Dat Baudet geld uit Rusland krijgt om hier Poetins blijde boodschap te verbreiden, onthulde Zembla in 2020 al en een hoogleraar parlementaire geschiedenis, Bert van den Braak, schreef Arib toen een brief om haar erop te wijzen dat Baudet een ambtsmisdrijf pleegt, maar guess what? Arib vond dat het niet haar taak, maar die van de Kamer was om daar iets over te zeggen. De brief hield ze voor zich.

Arib deed niks

Dus even helder: Arib denkt dat een Kamervoorzitter er is om parlementariërs te manen “een jasje” aan te trekken, Wilders de hemel in te promoten en DENK te bestrijden met alles wat ze heeft, terwijl die partij op geen enkel misdrijf te betrappen is geweest behalve dat de twee oprichters Turkse Nederlanders zijn, maar als een racistische fascist in de Kamer geld ontvangt om propaganda te bedrijven voor de dictator die gewoon openlijk dreigt Europa te nuken, ONDERNEEMT ZE HELEMAAL NIKS?!

Godnakendekut, mensen, dat racisme is nog gevaarlijker voor ons land dan ik al dacht. Het ontwricht niet alleen de samenleving met onderdrukking en uitbuiting van bevolkingsgroepen, doordat mensen tegen elkaar worden opgezet en door de spanningen en het vaak dodelijke geweld tegen Nederlandse burgers, het maakt onze overheid stekeblind voor het daadwerkelijke gevaar dat ons bedreigt, het urgente gevaar, namelijk een dictator die al bijna driehonderd Nederlanders in koelen bloede heeft vermoord en die een marionet in het hart van onze democratie heeft geplant, overigens met de hartstochtelijke medewerking van onze kwaliteitsmedia, die dolenthousiast waren over deze erudiete boy-wonder met zijn vleugel, mooie pakken en Marlon Brando-blik die “uit het niets” met twee zetels in de Kamer was gekomen.

Enge Turken

En ik heb het gezegd: negéér dat Oekraïne-referendum, het is geen democratische plicht, het is schijten op de democratie. Doe nou gewoon een keer wat ik zeg. Dan hadden we nooit meer van Baudet gehoord, dan hadden we nu géén vertegenwoordiger van een massamoordenaar in de Kamer gehad. Dan hadden we ons kunnen concentreren op de bestrijding van Wilders en zijn vrouwenmeppende freak. Bedenk dat via Baudet ook JA21 in de Kamer is gekomen en het daar nu dus vergeven is van de fascistoïde racisten.

Allemaal jullie schuld. Want DENK, en die enge Turken.

Godverdomme Turken zijn ontzettend goed geïntegreerd, harde werkers, ondernemers, ambitieus. Hun enige misdaad is dat ze zich er niet voor schamen Turks te zijn, maar ze zijn tegelijkertijd Nederlandser dan Friezen of Limburgers.

Poetinisten provoceren

En wie staat er het hardst op ons land te schelden, wie is de grootste oikofoob in the house? Fucking studentikoze nazilover Baudet, met zijn gefoeter op het Westen. Maar daar durft niemand in de Kamer wat van te zeggen, want, hoorde ik iemand verklaren in Zembla, ik vergeet wie, “niemand durft de Poetinisten te provoceren”.

Logisch, dan ga je maar liever vermeende Erdoganisten provoceren. Dat is veilig, en je kunt zo lekker je in-group bias de vrije loop laten. Motherfuckers.

Zag ik net SP-Kamerlid Renske Leijten tweeten, die niet wil dat Baudet geen staatsgevoelige info meer krijgt: “Zonder bewijs mensen uitsluiten, zelfs als ze onwelgevallige meningen hebben, gaat te ver.”

“Onwelgevallige meningen” noemt ze dat. Baudet is een direct gevaar voor ons land! Maar goed te weten dat ik straks Russisch moet leren omdat Renske Leijten opeens geen mensen meer wil uitsluiten. Want weet je wie er wel bij voorbaat en zonder enige bewijs uitgesloten werden van inzage in staatsgeheimen, vanwege de “lange arm van Erdogan”? Jawohl.

Zeven kleuren stront

Lange arm van Poetin: “Allemaal bukken voor de dagelijkse poetinistische fist-fuck, mensen, anders voelen de poetinisten zich geprovoceerd!” Hardwerkende Turken die Nederland verrijken met hun cultuur, muziek, eten, en ontzettend lekkere wijven: “AAH! LANGE ARM VAN ERDOGAN! ISIS! PROVOCEREN DIE HANDEL! BRING IN THE MOHAMMED CARTOONS! LEG MEER VARKENSKOPPEN BIJ DE MOSKEE! WAAR IS DAT FRAUDULEUZE MOTIVACTION-RAPPORT!!”

Al die jaren zeven kleuren stront gescheten voor moslima’s met een hoofddoek, terwijl Poetin gewoon de baas is in Nederland, zonder dat ook maar één Kamerlid er iets tegen doet.

Shiiiiiiiiiiit.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 11.03.2022 @ 11:06

[Home]
 

1 Reactie

op 11 03 2022 at 11:06 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS