Home » Archief » De meest gelezen stukken van 2022


[03.01.2023]

De meest gelezen stukken van 2022

Peter Breedveld

 

Gelukkig nieuwjaar iedereen behalve Wierd Duk, Elma Drayer en Marieke Hoogwout! Net als vorig jaar presenteer ik u een lijst met de meest gelezen stukken van het afgelopen jaar maar zonder YouPorn, want dat weten we nou wel. Mijn stuk Blote Meisjes is veel beter, waarom zie ik dat nooit in de statistieken?

 

10: Sywert

Ik had al een intense grafhekel aan Sywert toen jullie ‘m allemaal nog een wonderboy vonden en ‘m zijn gesjoemel en gerotzooi vergaven omdat hij nog jong was en zo. Ik zag meteen dat ie een achterbakse racist was en schreef er een stukje over. Pas onlangs verscheen dat acht jaar oude stuk weer hoog in de Frontaal Naakte statistieken omdat deze model-CDA’er op de publieke tribune van de Tweede Kamer schamper zat te lachen om een debat over zijn miljoenenzwendel. “Sywert is geen lelijke boze burger met vies haar en een grijze huid. Sywert is jong en fris en dan klinkt al die Nazipraat opeens heel anders.”

Sywerts domrechtse haatblaat

 

9: Jullie Raisa-obsessie

Domrechts, de nazi’s dus, is groter dan ooit en dat is waar ik al vijftien jaar voor waarschuw. Maar waar waren jullie druk mee? Mij de les lezen over mijn toon en woordkeuze en oreren dat ik naar PVV’ers moest luisteren, dat de woede van de Boze Burgers legitiem was, want het was toch ook zo dat ze niet betrokken werden bij de voorzieningen die de overheid nam om asielzoekers op te vangen, wat enorm ontwrichtend was voor de gemeenschappen van die mensen? Nu zitten jullie allemaal geobsedeerd elke dag Raisa Blommestijn trending te maken want kijk toch eens wat schandalig en racistisch en fascistisch weer. Dit is wat jullie graag wilden, Redelijke Middenstanders. Fuck you.

Raisa Blommestijn is what you want, Raisa Blommestijn is what you get

 

8: Vinkjes

Machtige witte man die in Britannia niet serieus werd genomen weet nu wat het is om een allochtoon in Nederland te zijn. Eén van de meest potsierlijke kunstjes die ik dit jaar opgevoerd zag worden is de overgeprivilegieerde witte man Joris Luyendijk die een bestseller schreef over hoe moeilijk mensen het hebben die niet zijn zoals hij.

Ga toch fietsen met je zeven vinkjes

 

7: Rattenvanger

Publiekelijk promoot Caroline van der Plas duurzame GroenLinks-boerderijen, terwijl ze in werkelijkheid de belangen van een industriële agrobusiness van megastallen en horrorabattoirs dient. Van der Plas is een leugenaar en een charlatan, ze intimideert haar critici en houdt er zeer onfrisse ideeën op na. Natuurlijk vallen publiek en media als een blok voor haar.

De cynische leugens van Caroline van der Plas

 

6: Pogrom

Met bier, vuurwerk, kinderoptochten en bloedstollend racisme werden in het pittoreske plattelandsdorp Albergen Syrische vluchtelingen belaagd. Racistische aardappelkoppen met kratten bier die mensen, die gevlucht zijn voor de bommen en martelkamers van Assad, belaagden met trekkers, heftrucks en vuurwerkbommen en met snoeihard, rauw, naakt racisme. Resultaat van 20 jaar onvermoeibaar hitsen door politiek en media. En een stukje cultuur, uiteraard. Fuck you, Nederland.

Waarom er nu in Albergen een feestelijke pogrom plaatsvindt

 

5: Tweebeeke en Zelensky

Stel, je land wordt aangevallen door de Russen die er op los bombarderen, ziekenhuizen, kleuterscholen, maakt niet uit. Ze martelen je landgenoten dood, mannen, vrouwen, kinderen, maakt niet uit, de hele wereld kijkt toe en daar komt, uit Nederland, een pinnige mevrouw jou de les lezen over de corruptie in je land? Die mevrouw was Nieuwsuur-presentator Mariëlle Tweebeeke, het was fucking beschamend en het Nederlandse publiek vond het natuurlijk weer geweldig.

Corrupt Nederland moet Zelensky de les niet lezen over corruptie

 

4: ‘Democratische’ verkiezingen

Het is fijn dat de VVD, in tegenstelling tot de PVV en het FvD, geen knokploegen door de straten laat stampen om mensen te overtuigen op Rutte te stemmen, maar ik heb toch vraagtekens bij het democratische gehalte van de verkiezingen in onze vrije rechtstaat. Aan de macht komen door mensen een rad voor ogen te draaien en op te hitsen is niet democratisch.

Waarom er in Nederland geen democratische verkiezingen zijn

 

3: Haatoma

Hogepriesteres Marieke Hoogwout van VrijLinks, dat vrij noch links is maar hartstikke fascistisch en racistisch, voert al jaren een verbeten kruistocht tegen mondige moslimvrouwen, onder andere door ze steeds te framen als antisemiet. Eén van de ergste gifslangen van het Nederlandse multicultidebat. cancel de haatoma. Weg met dat verachtelijke mens.

Haatoma

 

2: Poetin-pijper

Vanwege de oorlog in Oekraïne en allerlei ontwikkelingen in Rusland zelf probeert Wierd Duk zijn zeer recente verleden als fanboy van Poetin weg te poetsen. Opdat we niet vergeten, heb ik daarom, met bronverwijzingen en alles, op een rijtje gezet wat Duk zoal aan leugenpropaganda de ether heeft ingeboerd om zijn Russische meesters te dienen. Ging natuurlijk steevast gepaard met het intimideren en verrotschelden van iedereen die kritisch was over zijn idool Poetin.

Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

 

1: Sander-haat

Natuurlijk haat niet iedereen Sander Schimmelpenninck, integendeel. Hij heeft massa’s fans, schrijft een populaire column in de Volkskrant, maakt docu’s, zwengelt het debat over werk en economie aan, is knap en vlot en alles. Heeft ook een hond, zag ik. Hij maakt echter veel mensen heel erg vaak heel erg boos. Maar in plaats van inhoudelijk in te gaan op wat hij zegt, proberen velen hem in diskrediet te brengen met verdachtmakingen en beschamende ad hominems. Nederland kan gewoon niet normaal debatteren, dat is het probleem. Boeren en dokwerkers zijn we, die het verschil niet kennen tussen een argument en een schuttingwoord.

Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL24 ASNB 8832 6749 39 (N.P. Breedveld, ASBN Rijswijk), BIC ASNB NL21. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 03.01.2023 @ 09:09

[Home]
 

1 Reactie

op 03 01 2023 at 09:10 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS