Home » Archief » Raisa Blommestijn is what you want, Raisa Blommestijn is what you get


[22.06.2022]

Raisa Blommestijn is what you want, Raisa Blommestijn is what you get

Peter Breedveld


Illustratie: Alissa Levy.

Progressief Twitter stikt op dit moment voor de zoveelste keer in zijn eigen verontwaardiging om Raisa Blommestijn, een in Leiden gepromoveerde jurist die bij Ongehoord Nederland orakelde dat de stikstofmaatregelen bedoeld zijn om boeren weg te jagen zodat er meer plek is voor migranten. Raisa Blommestijn is om de zoveel dagen aanleiding voor ophef en verontwaardiging, en anders is het Eva Langebroek wel of een andere blonde, langbenige jurist uit Leiden, er is een heel regiment van die wijven en ze lijken allemaal ontzettend veel op elkaar. The Girls From Brazil.

En als het The Girls From Brazil niet zijn, is het dat Grobbekuiken van Boer’n, Burgers en Buut’nluu, of Baudet of Wilders of dat bizarre figuur met dat kabouterstemmetje van Forum voor Democratie of een andere bizarre figuur met een kabouterstemmetje. Valt het u ook op dat ontzettend veel nazi’s een kabouterstemmetje hebben?

Hoe dan ook, het is bij de progressieven doorgedrongen dat we een knaller van een probleem met extreemrechts hebben. Helaas is het te laat. Ze zitten er, ze hebben enorm veel macht, op democratische wijze verkregen, soort van, en het worden er steeds meer. BBB, bijvoorbeeld, staat in de peilingen op 13 zetels en JA21 op 11 zetels. Op Links zijn ze traditiegetrouw de Spaanse Burgeroorlog aan het overdoen en elkaar aan het uitroeien in plaats van een front te vormen tegen de oprukkende fascisten.

Maar ach, wat zou het, als je elke dag kunt zwelgen in je zelfgenoegzame verontwaardiging.

Redelijk Midden

Ik ben er extra verbitterd over, omdat dit, de nazificering van Nederland, is waar ik al vijftien jaar voor waarschuw. Daar kreeg ik niet alleen gedonder door met de fascisten, maar eerst en vooral ook met mijn eigen progressieve vrienden. Want het is nog niet zo heel lang geleden, hoor, dat ik van de Miko’s en Margrieten van het Redelijke Midden te horen kreeg dat ik naar PVV’ers moest luisteren, dat de woede van de Boze Burgers, de Bezorgde Burgers legitiem was, want het was toch ook zo dat ze niet betrokken werden bij de voorzieningen die de overheid nam om asielzoekers op te vangen, wat enorm ontwrichtend was voor de gemeenschappen van die mensen?

Alsof zij beter wisten, en weten, wat die Boze Burgers bezighoudt dan ik. Ik heb er midden tussen gezeten, ten eerste omdat ik een kind van de onderklasse ben en de taal ken, ten tweede omdat ik, toen ik Frontaal Naakt begon, in 2005, om me te verzetten tegen de betuttelende manier waarop alles en iedereen gecensureerd werd om de moslims niet boos te maken, waarbij zelfs een cartoonist is gearresteerd, onmiddellijk werd omringd door een massa gefrustreerde witte misfits, die ik zelfs bij me in huis heb gehad, en die bijna allemaal racisten en soms zelfs full-blown nazi’s bleken te zijn waarmee ik in 2007 met veel pump en circumstance heb gebroken. Het begon met boosheid over politieke correctheid ten aanzien van moslims en verwerd heel snel tot litanieën over cultureel marxisme, omvolking, de superioriteit van askenazische joden ten opzichte van sefardische joden, de inferioriteit van de Arabische taal, cultuur en zelfs de Arabische toonladder, islamofobie en het genetisch bepaalde lage IQ van zwarte mensen.

Land overnemen

Dat heb ik allemaal zien terugkomen bij de latere PVV, bij het Forum, Annabel Nanninga, in de artikelen van Wierd Duk en nu gewoon in het maatschappelijke discours, want het is allemaal volkomen genormaliseerd. “Peter maak je niet zo druk om die margebloggertjes”, heb ik honderdmiljard keer moeten aanhoren van mensen die nu wekelijks een rolberoerte krijgen van Raisa Blommestijn en die nu, samen met mij, zelf tot de marge behoren, want die “marginale” extreemrechtse bloggertjes hebben het nu voor het zeggen, het valt niet te ontkennen. Wierd Duk is allang geen grappige naam meer om een lachkick van te krijgen. Je kunt lachen om die jongen met dat kabouterstemmetje, maar die gozer heeft invloed en macht.

Ik was bij de geboorte van dit gedrocht, wat zeg ik, bij de conceptie. Ik ken dit beest door en door.

Dus wat ik me afvraag, heb je niet ontzettend veel spijt dat je constant hebt zitten zeiken over mijn toon en woordkeuze in de stukken waarin ik keer op keer op keer waarschuwde dat dit stond te gebeuren, dat er duidelijker stelling genomen moest worden, dat de kwaliteitsmedia types zaten te promoten die nu letterlijk ons land overnemen en ons onder dreiging van geweld en dikwijls ook mét geweld hun wil opleggen? Dat je mij behandelde als een halve aap en liever luisterde naar Elma Drayer, zo’n sjieke mevrouw, en Lodewijk Asscher, zo’n keurige PvdA’er, die evenwel met behulp van veel list en bedrog alle moslims in Nederland verdachtmaakte?

Goeie gozer

Je deed niks toen ik te grazen werd genomen door GeenStijl en De Telegraaf, niet toen ik van een misdrijf werd beschuldigd door Elsevier en tal van andere media, samen met mijn geliefde als antisemiet werd weggezet in Trouw, toen ik jaren en jaren achter elkaar werd geterroriseerd door Ans Aarsema alias Jan Bennink, die me 24/7 van antisemitisme beschuldigde. “Jodenhater jodenhater jodenhater jodenhater jodenhater”. “Je bent zelf ook geen katje om zonder handschoenen aan te pakken”, zeiden ze dan. “Sluit vrede met Jan Bennink, is een goeie gozer.” De Correspondent schreef dat Jan Bennink wel erg was, maar dat er ook wel wat aan vooraf was gegaan. I kid you not.

Want ja, mijn toon en woordkeuze. Hoe kijken jullie nu eigenlijk tegen Jan Bennink aan? Hahaha!

Bont en blauw geslagen

De foto van mijn geliefde werd bewerkt zodat ze met bont en blauw geslagen gezicht het hele internet overging, of met een snor, want Arabier, vat u ‘m? Ze werd bedreigd met verkrachting, haar moeder werd verkrachting toegewenst, niemand zei wat, want mijn toon en woordkeuze. En moet je nu het geween en geknarsetand horen als een vrouw wat domrechts tegengas krijgt. Ja, doet pijn, hè? Dat maal honderdduizend keer, dat is wat mijn geliefde heeft meegemaakt, en dat jaren en jaren en jaren, continu achter elkaar, met als culminatie die keer dat ze door Elma Drayer als antisemiet werd weggezet. En niemand die het een ruk interesseerde.

Maar we hadden al die tijd gelijk. Je had je moeten richten op Domrechts in plaats van op ons. Met mijn toon en woordkeuze is niks mis. Ik ben gewoon wars van gekunsteldheid en schokkend eerlijk. Ik ben punk, jullie zijn Bach. Heb je niks aan, Bach.

Maar gelukkig komt er uit het mooie mondje van Raisa Blommestijn geen on-ver-to-gen woord!

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 22.06.2022 @ 10:49

[Home]
 

1 Reactie

op 22 06 2022 at 10:50 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS