Home » Archief » De NOS wil dat u moslims haat


[17.06.2017]

De NOS wil dat u moslims haat

Peter Breedveld


Scène uit: ‘Vivre Nu, à la recherche du paradis perdu’.

En daar was ze weer, Tania Kambouri, de Duitse politieagente met haar apocalyptische verhalen over moslims die het land overnemen en de gewapende clash tussen moslims en beschaafde mensen, die er aan zit te komen.

Precies een jaar geleden kwam Wierd Duk met haar aankakken, toen maakte ik al gehakt van haar bizarre en volstrekt ongeloofwaardige verhalen, die uiteraard niet door Duk werden gecheckt of zelfs maar kritisch bevraagd. Reageerders op deze site wezen op de Duitse pers, die ook weinig van Kambouri hadden overgelaten. Ze extrapoleerde haar eigen ervaringen als politieagent, als die al authentiek zijn, tot de hele moslimgemeenschap in haar land en beweerde zelfs dat de Duitse politie statistieken vervalste om de hoge criminaliteit onder vluchtelingen weg te moffelen, een smerige keutel die ze schielijk weer introk.

Ideale sokpop

Een gore kutracist dus, en precies zo onbetrouwbaar als Wierd Duk, voor wie ze uiteraard de ideale sokpop was. Door de plee ermee, geen aandacht meer aan besteden.

Maar nee hoor, daar komt de NOS twaalf volle maanden later weer met het mens op de proppen, in een reportage van, jawel, Jeroen Wollaars, die zijn hele correspondentschap in het teken zet van de demonisering van de getinte medemens. ‘De meeste problemen komen van jonge mannen uit moslimlanden’, zegt Kambouri in de repo van Wol. O, wat krijgen ze daar een harde lul van.

Eerst even dit: politiemannen zijn geen sociologen. Ze hebben onvermijdelijk een zéér eenzijdige kijk op de samenleving. Ze krijgen voornamelijk te maken met ellende. Als ze een vluchteling zien, of een moslim, is het er meestal één die iets geflikt heeft. Als ze een Marokkaan met een nieuwe fiets zien, gaan ze ervan uit dat-ie het ding gestolen heeft. Volkomen menselijk, al mogen we best van ze verwachten dat ze wat inspanning verrichten om hun horizon te verbreden, maar voor betrouwbare analyses van de stand van zaken in het land moet je dus niet bij hen zijn.

Paradijselijk imago

(Voor een geschreven portret van een bepaalde wijk liep ik er eens met een wijkagent doorheen. Ik had bewoners, ondernemers, iemand van de woningbouwvereniging en vele anderen geïnterviewd, allemaal zeer tevreden, positief, optimistisch; maar die agent, een zeer schappelijke vent met een hart van goud, zag overal gevaar. Het weelderige groen zag hij als een kans voor aanranders, trappenhuizen waren death-traps, fietsenhokken en parkeergarages vond-ie eng, tuimelramen had-ie het liefst verboden gezien, alle andere geïnterviewden waren uiterst ongelukkig met zijn bijdrage aan mijn artikel. Daar ging het paradijselijke imago van hun mooie wijk!)

Kambouri is een racist en een islamofoob. Ze heeft het, en daar maakt ze geen geheim van, voorzien op moslims en vluchtelingen. Ze discrimineert en ze liegt. Ze beweert rare dingen zonder een spoor van bewijs.

Hysterische berichtgeving

Waarom voert de NOS juist haar op, in een tijd dat iedereen toch al zo overspannen doet over moslims? Ze krijgen overal de schuld van, zelfs van ongelukken die worden veroorzaakt door diabetici die onwel worden. Geweld tegen moslims en vluchtelingen neemt hand over hand toe, in Europa vormt de opkomst van extreemrechts een veel groter probleem dan terreur door extremistische moslims.

De hysterische berichtgeving over moslims en het gehits tegen moslims door alle politieke partijen behalve DENK en Artikel 1 inspireren ook de radicalisering van boze witte mannen en vrouwen in Nederland. Hier wordt, gewoon live op Facebook, een extreemrechtse terreurcel, een ‘verzetsleger’ gevormd door witte racisten en islamofoben, hier roept een keurige inwoner van Pijnacker op een moslimvrouw in elkaar te slaan, alleen omdat ze een hoofddoek draagt!

Moslima’s molesteren

De NOS vindt blijkbaar dat de gemoederen nog niet genoeg zijn verhit en vergast haar kijkers op het zoveelste stukje racistische haatpropaganda, courtesy of Jeroen Wollaars. Op dat ook u de straat opgaat om moslima’s te molesteren en zich aansluit bij het Nederlandse verzetsleger.

Daarmee is de NOS de van uw belastingcenten betaalde Radio Télévision Libre des Mille Collines.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij. Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon.

Peter Breedveld, 17.06.2017 @ 18:20

[Home]
 

15 Reacties

op 17 06 2017 at 19:28 schreef Huibree:

Ik dacht dat die Wollaars de laatste tijd wat dimde. Nee dus.
En Duk moet stuk! Die man is overduidelijk een agent.
Is er nou niemand in NL die dat aantonen kan?

op 17 06 2017 at 19:42 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Nou “hak ze aan stukken die kakkerlakken” hebben ze volgens mij nog niet gezegd. Maar verder heb je uiteraard wel een punt.

op 17 06 2017 at 19:45 schreef Hans:

De virtuele knokploegen van Domrechts

Wat een uitdrukking toch weer .
Zullen we eens alles gaan bespreken wat ACHTERLIJK LINKS allemaal in de wereld kapot maakt ? Zullen we het eens hebben over het LINKSE klimaatbeleid ? Over de LINKSE wijze waarop buitenlanders naar Europa worden gehaald ? Over de LINKSE manier waarop de EU(SSR) alle burgers van Europa in de narigheid wil storten ?

op 17 06 2017 at 20:52 schreef Peter:

Nou “hak ze aan stukken die kakkerlakken” hebben ze volgens mij nog niet gezegd. Maar verder heb je uiteraard wel een punt.

Ik vind dat altijd zo onnozel, dat als je een vergelijking maakt, er altijd wel een pietje precies is die komt aanwijzen waarom de vergelijking mank gaat. “Nou hij heeft geen lange harige oren en hij balkt niet dus een beetje raar om hem een ezel te noemen.”

Nee, de NOS noemt moslims geen kakkerlakken en ze roept ook nog niet op tot verdelging. Maar ze noemt ze wel criminelen, verkrachters en moordenaars, voert daar ondeugdelijk bewijs voor aan, voert feitelijk haatpropaganda en helpt dus mee een samenleving te kweken waarin het steeds normaler wordt om op te roepen tot geweld.

op 17 06 2017 at 21:03 schreef Jan Koert:

@Hans,
Begrijp je echt niet waar het over gaat en moet je gelijk over gaan tot jij bakken zonder feiten?
Je noemt zaken die niet waar zijn en zet daardoor aan tot haat. Dat draagt niet bij aan een prettige samenleving.
Jammer dat je zo reageert, het maakt je tot een trieste man.

op 17 06 2017 at 21:04 schreef Kazonga:

Een ‘natte plasser’ zal je bedoelen Peter! :p

op 18 06 2017 at 00:51 schreef Chakir:

Hans, je bent een onnozele boerenpummel. Om in de woorden van wijlen Hans Rossling te spreken: het gaat goed en steeds beter, alleen zien we dat niet terug in de incidenten berichtgeving. Guess what: niet dankzij die apocalyptische extreem rechtse motherfuckers. Peter slaat met zijn stukken keer op keer die idioten knock out en eikels zoals jij helpen ze weer opstaan. Ga fietsen naar de noordpool, man.

op 18 06 2017 at 01:01 schreef ikzelf:

“Ze beweert rare dingen zonder een spoor van bewijs.”

Ellende is, dat de meute die beoogt wordt ook geen bewijs hoeft. Die wil alleen maar horen en zien wat zij willen horen en zien. Bevestiging is nergens goed voor en herbergt alleen maar het gevaar dat wat zij horen en zien wel eens helemaal niet te horen en te zien kan zijn.
Daarom kan ook niemand in Nederland (en elders) wat dan ook aantonen: omdat zij die het aantoonbaar gemaakt zou moeten worden toch niet luisteren en kijken. Juist dat maakt de toestand zo verdomd hopeloos. Feiten doen er niet meer toe, rationaliteit en logica zijn holle begrippen geworden en de boze burger heeft zijn eigen achterlijkheid tot bovenmatige intelligentie hernoemt. Ga daar maar eens mee in dialoog…

En de “maar hullie doen het ook”-brigade is altijd weer bereid om die onmetelijke achterlijkheid meteen aan te tonen.

op 18 06 2017 at 03:54 schreef ex-cellentie:

hahahhaahhahaha
die Hans toch
welk links precies en WAAR DAN ?
Of heb je het over die luitjes die een extreme ruk naar rechts gemaakt hebben maar nog steeds een verdorde roos in het vaandel voeren

Links is zo dood als een pier en het past niet om op lijken te pissen !

En als je zo de pest hebt aan de mensen van buiten zou je je eens af moeten vragen waarom die luitjes zo graag hier willen zijn ?
Dat komt niet door jouw sociale insteek waar jullie rechtsmarcheerders jullie zo over op de borst kloppen
Heeft te maken met uitbuiting en dikke vetten bommen op iedereen gooiden

Dat is zowiezo de grote olifant waar zelfs Jesse, Kunduz, Klaver zijn vingers niet aan brandt – vroeger totale culturele revolutie wegens vietnam en nu zwijgen dat de aarde beeft !

op 18 06 2017 at 09:24 schreef Paul Hoekveld:

Ik las even die link naar die keurige bewoner uit Pijnacker.

Ik kan gewoon niet geloven dat zoiets bestaat. Alles wat ook maar neigt naar anti mensheid vertegenwoordigt hij. Met dito argumenten.

Die man deed me denken aan de film Rainman. Dustin Hofman was niet zomaar een autist, hij had ze allemaal, bij wijze van. Deze man is niet zomaar rechts. Hij heeft alle narigheid.

op 18 06 2017 at 21:12 schreef Kees Romijn:

Nog verwarrender wordt het wanneer blijkt dat die zelfde moslims, die wij worden geacht te haten, niet eens moslims zijn, maar agenten van de Mossad. Of wat dacht u van terroristische aanslagplegers in Europa, die de ene keer blijken te bestaan uit slecht geintegreerde moslims maar de andere keer vluchtelingen uit Syrie blijken te zijn, die over meerdere paspoorten blijken te kunnen beschikken en hierdoor onder verschillende identiteiten ( lees: valse namen ) hun aktiviteiten kunnen gaan ontplooien. Het beeld is tamelijk diffuus en de chaos in Europa wordt er niet minder door.

op 19 06 2017 at 11:51 schreef babs:

Ah, een Joods complot. Want mensen die valse paspoorten kunnen kopen moeten wel Mossad zijn, ofzo. Ik vermoed dat Kees deel uit maakt van een domrechts complot om Peter in de problemen te brengen, of het is gewoon een domme eikel, kan ook.

op 19 06 2017 at 16:38 schreef ex-cellentie:

vanochtend – moslims aangereden door extreem rechtse gek met meerdere gewonden en een dode . NOS journaal opent met Brexit en pas als derde Item dit nieuws.
Zonet alweer auto ingereden (moeten die dingen niet eens in de wapenwet?) op politie , alleen bestuurder (dader?) dood en bij de NOS eerste item in het journaal .

op 19 06 2017 at 23:02 schreef MNb:

Dat heet benoemen, ex-c.
(/sarcasm)

op 19 06 2017 at 23:26 schreef tonnie:

ach, het zijn immers maar moslims, niet belangrijk dus… verbaast me nog dat ze het ueberhaupt melden.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS