Home » Archief » De rechtszaak tegen Wilders is hypocriet


[10.03.2016]

De rechtszaak tegen Wilders is hypocriet

Peter Breedveld

yuji13a
Illustratie: Yuji Moriguchi

It’s not that he’s there, it’s that he has a following that’s more disturbing”, zegt Dustin Hoffman in dit interview met The Guardian over Donald Trump. Ik denk er exact zo over met betrekking tot Wilders. De Venlose volksmenner is niet het probleem, maar zijn aanhang wel.

Daarom hoort Wilders niet voor de rechter wegens haatzaaien. Het is goed dat er wetten zijn tegen haatzaaien en discrimineren en dergelijke en mij zie je niet pleiten voor afschaffing ervan, zoals de JOVD doet nu Wilders er de dupe van lijkt te gaan worden. Maar Wilders zal alleen maar garen spinnen bij een rechtszaak, vooral ook omdat hij zoveel bewondering geniet onder journalisten en intellectuelen.

Het is geen schokkend nieuw inzicht: een veroordeelde Wilders zal gezien worden als martelaar van het vrije woord die de mond is gesnoerd door de vertegenwoordigers van de politiekcorrecte dictatuur. Het zal het bewijs zijn van zijn heilige gelijk.

Marokkanen vernederen

Stel dat Wilders veroordeeld wordt en dat het daarmee expliciet verboden wordt dingen te roepen als “minder, minder, minder Marokkanen.” Is daarmee de Marokkanenhaat verdwenen? Neen. Een hoogleraar, Harry Verbon, betoogde onlangs nog in de Volkskrant dat Wilders alleen maar ‘de zaken benoemt’. Dat Marokkanen het monopolie hebben op overlast, was al eerder geconstateerd door Diederik Samsom. Hans Spekman stelde dat de beste manier, om die overlast te bestrijden, de stelselmatige vernedering van Marokkanen is.

“Marokkanen domineren toch ook de criminaliteitsstatistieken?”, hoor je mensen vaak zeggen. Wie erop wijst dat witte, autochtone mannen ook bepaalde lijstjes aanvoeren, bijvoorbeeld als het gaat om zedenmisdrijven en brandstichting, wordt door fanatiekelingen tot in de hel vervolgd. “Linkse wetenschap”, heet dat dan.

Witte terroristen

Breivik is meteen na diens massaslachting van tachtig linkse jongeren, “wandelende baarmoeders”, zoals ze in bepaalde rechtse kringen worden genoemd, tot taboeonderwerp verklaard. Eerst in de Tweede Kamer, daarna door de media. “Gepasseerd station“, roepen ze als Breivik ter sprake komt. “De ziekte van Zie-je-wel“, als je je afvraagt waarom witte terroristen niet een tiende van de media-aandacht krijgen die er voor elke getinte zwartrijder is.

Zo hou je Marokkanen, Turken en moslims bovenaan je misdaad- en terreurlijstjes. Door middel van terreur en intimidatie.

Daar is geen Wilders aan te pas gekomen. De PvdA heeft de ‘Kutmarokkanen’ uitgevonden. De PvdA verzint de meest draconische methodes om die Kutmarokkanen te bestrijden maar Wilders scandeert dat-ie er minder wil en dan moet-ie voor de rechter verschijnen?

Marokkanen vergassen

Wilders is maar een sokpop. Wilders zegt wat wij denken. Journalisten roepen hem al jaren uit tot politicus van het jaar, prijzen zijn superieure debatvaardigheden en zijn feilloze gevoel voor wat er leeft in de samenleving.

Dat werkt als volgt: Als Wilders een brulaap hoort schreeuwen dat Marokkanen moeten worden vergast, weet hij: ze willen minder Marokkanen; hoort een Volkskrant-journalist een brulaap schreeuwen dat Marokkanen moeten worden vergast, dan meent hij iemand te horen die zich zorgen maakt om de verschraling van de zorg en de stijgende huurkosten.1

Belasteren en intimideren

Naar Wilders moet je luisteren, zeggen dezelfde journalisten, intellectuelen en politici die iemand met kritiek op de man fanatiek belasteren en intimideren om hem het zwijgen op te leggen.

Wilders hoort niet voor de rechter. Hij hoort te worden uitgekotst door dezelfde racistische, hypocriete elite die nu een nat kruis bij hem haalt. Dat die geen cordon sanitaire vormt om hem en zijn discipelen, dát is het echte probleem.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

1. [En NRC Handelsblad? Dat schreeuwt tegenwoordig gewoon gezellig met de brulapen mee.]

Peter Breedveld, 10.03.2016 @ 07:46

[Home]
 

56 Reacties

op 10 03 2016 at 08:02 schreef Murat:

“Als Wilders een brulaap hoort schreeuwen dat Marokkanen moeten worden vergast, weet hij: ze willen minder Marokkanen; hoort een Volkskrant-journalist een brulaap schreeuwen dat Marokkanen moeten worden vergast, dan meent hij iemand te horen die zich zorgen maakt om de verschraling van de zorg en de stijgende huurkosten”

Oh man, raak! Erger ik me ook al jaren aan. Mensen stemmen op Wilders omdat ze zich druk maken om de zorg….Yeah right.

op 10 03 2016 at 09:20 schreef babs:

Harrie Verbon, volgens mij. Niet Harry.

op 10 03 2016 at 10:46 schreef Thomas E:

Zo is het. Wilders is slechts de goedgebekte roeptoeter van wat hele volksstammen stiekem vinden. En als hij ‘verdwijnt’ duikt er zó een andere opportunist in dit electorale walhalla. Niet alleen de Nederlandse, maar de hele Westerse, Oost-Europese/en Russische, journalistiek heeft ons tot deze mindset gekneed. Jaren-30 tijden herleven.

op 10 03 2016 at 11:29 schreef Abdel:

Dat wilders niet hét of slechts een deel van het probleem wil niet zeggen dat wilders niet vervolgd moet/hoeft te worden.
Echter, de kans dat hij zal worden veroordeeld acht ik miniem. Je krijgt dan het slappe dat hij de uitspraken heeft gedaan in het kader van het maatschappelijk debat blablabla… dat soort juridisch geneuzel

op 10 03 2016 at 11:34 schreef Sasha Berkman:

Aan de andere kant is een veroordeling van dit sujet belangrijk omdat het het vertrouwen in de Nedrlandse rechtstaat onder marrokaanse nederlanders zich enigzins kan herstellen. Stel je voor dat hij om minder minder joden zou hebben geroepen, de wereld zou te klein zijn geweest. Hypocriet of niet, een veroordeling is meer dan terecht. De ontzegging om politiek aktief te zijn als aanvullende strafmaatregel geheel op zijn plaats. Dat hadden ze vroeger bij Hitler ook moeten doen.

op 10 03 2016 at 11:46 schreef Egbert:

Na journalisten en politici, nog een derde partij die aansluit.

Justitie is al aan het voorsorteren op vrijspraak. Sowieso, een rechtszaak tweeenenhalf jaar laten liggen tot voor (of zelfs na) de verkiezingen is een politieke keuze. (Voor hooligans die ‘zwarte’ roepen is er snelrecht en natuurlijk meteen een Tweede KamerStadion-verbod van drie jaar).

Maar vooral: rechters en Officieren hebben blijkbaar bij elkaar gezeten en de centrale instructie ontvangen/afgesproken: “… maar ‘maatschappelijk debat’ dus vrijuit”.

Twee voorbeelden deze week:

Abu Pessoptimist over de laatste Kristallnacht herdenking (geen vervolging: “maatschappelijk debat”).

PVV aanhanger met ‘fervent kontenbonkers’ ‘neuken van kleine jongetjes’ is “zonder meer aan te merken als beledigend voor moslims” en dan vrijspraak vanwege “maatschappelijk debat”).

op 10 03 2016 at 14:49 schreef jacobus:

Wilders wordt echt wel veroordeeld, niet om de Marokkaanse Nederlanders tevreden te stellen maar om hem zelf kalt te stellen. Helpt evenwel niets zijn aanhang zal nog meer meer meer in verzet komen. Maar dat hij voor moet komen is zeker hypocriet, maar ja wat is er tegenwoordig nog eerlijk dan?

op 10 03 2016 at 14:53 schreef Paul Hoekveld:

Als de aanklacht(en) van het OM worden bewezen, of het nou beter is of niet, van mij mag hij straf krijgen. Ik vind zijn aanhang een probleem maar de Venlose volksmenner evenzeer. Ik snap je redenatie maar Fok dat, aanpakken (mocht hij schuldig zijn).

op 10 03 2016 at 14:55 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Peter,

Ja he, de grote blinde vlek van de blanke massa voor de professionele witte criminele massa die miljoenen malen meer rooft en plundert dan dat zielige groepje marokkaans kruimel boefjes, zielig zeg om domme, ongeletterde kruimeldief te zijn. Ik ken deze lagere boevengroep vrij goed.

Wetenschap:
Waarom is het interne, etnische percentage marokkaanse criminelen in Nederland significant hoger dan in Marokko zelf??
Idem dito bij lage kaste koelies, afro antillianen, afro surinamers, indo’s, tokkie blanken, latino’s enz.

OOrzaak: door integratie en assimilatie wordt je in nederland net zo slecht, egoistisch, principeloos, demonisch en duivels als de lange, duivelse, grootgeschapen, barbaarse blanken alhier.

Is dit dan de echte wetenschappelijke verklaring?

Geert Wilders kan geen intellectuele prestaties leveren waar extreem rechts echt trots op kan zijn in heel Europa, dus er is behoefte aan een nieuwe Icoon voor White Power in Europa, en Wieroe heeft hier wel zin in.

Heil Wieroe, de nieuwe, kleingeschapen Katten Fuhrer van White Pride and White Power in Europa.

Wieroe droomt over zijn Arische Katten Kalifaatje met 72 lieve poesjes per kater

op 10 03 2016 at 17:43 schreef Sasha Berkman:

“Wilders wordt echt wel veroordeeld, niet om de Marokkaanse Nederlanders tevreden te stellen maar om hem zelf kalt te stellen.”

Echt die rechtse haazaai doctrine dat nederlandse rechters allemaal D66 aanhangers zijn die Wilders willen kaltstellen. Pathetisch gewoon. Dit soort feitenvrije ideeen leven alleen onder verschrikkelijk domme mensen en worden keer op keer herhaalt door verschrikkelijk foute mensen.

op 10 03 2016 at 19:09 schreef Mario:

@Abdel

“Je krijgt dan het slappe dat hij de uitspraken heeft gedaan in het kader van het maatschappelijk debat blablabla… dat soort juridisch geneuzel”

Dat was bij de vorige rechtszaak het geval.

En toen heeft de rechter tevens aangegeven dat Wilders op het randje balanceerde. En dat hij, omdat hij een politicus is, iets meer ruimte had dan de gemiddelde Henk en Ingrid.

Lees de uitspraak er zelf maar op na.

Er ligt momenteel een stevig pakket qua aanklachten tegen Wilders. En de basis van deze aanklachten is van een heel ander kaliber dan hetgeen er eerst lag.

En ja, zeker dient Wilders voor de rechter te verschijnen. Nee, natuurlijk haalt dat het probleem niet weg m.b.t. de opvattingen van een deel van de Nederlandse bevolking die zich heeft laten opnaaien door populistische prietpraat. Die stuur je weer terug naar de schoolbanken. Even heel gemakkelijk gezegd.

op 10 03 2016 at 19:33 schreef dewanand:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Sasha Berkman,

Ik wil weten of jij de zwarte oftewel niet blanke wereld kent buiten Nederland en Europa?

Ken je de Indiase maatschappij, waar alles kaste is en om huidskleur gaat, en overal extreem Eurocentrisch racisme voorkomt?

Suriname spant de kroon als het om zwart racisme gaat, incl de koelie racisten, want hele hindoeisme is extreem racistisch, en ik vind hindoe apen hierom heel zielig nu. Hindoe apen zijn echt totaal nutteloos voor Nederland, en hele Hindoeisme is een verarming voor Nederland, en in theorie is islam verrijkender dan hindoeisme voor Nederland.

Nee, Geert Wilders is geen goede (Pro White RAce) Extreem Rechtse leider, met enige intelligentie en intellectuele bagage in zijn gebleekte Indo apenkop.

Wieroe leerde mij om de zaak zuiver Biologisch te bekijken, biotopen analyse te ontwikkelen vd mensapentopen en dit is het bewijs hoe geniaal Wieroe is en hoeveel data er niet in zijn katten genen gecrammed zit, zeker 100 miljoen jaar evolutie data zit in de genen van Wieroe. En Wieroe kent zijn karmische data ook nog van vorige levens.

Wieroe beschikt over meer kennis dan enig mensaap op aarde, alleen doet hij nu de Miaauw Tapasya.

op 10 03 2016 at 19:39 schreef sum:

Natuurlijk moet de rechtbank de nieuwe habitat zijn van deze geblondeerde “vent”. Dag in dag uit moet hij bezig zijn met rechtzaken jegens hem totdat zijn laatste shekel op.
De media heeft hem groot gemaakt. Vrijwel alle journalisten zijn hier mede verantwoordelijk voor, enkelen daargelaten. Deze journalisten zijn hardgrondig met hem eens. Anders kan je zijn populariteit niet verklaren.

op 10 03 2016 at 20:26 schreef Egbert:

Ach, wat wij commenten hier is haarsplitterij.

De hoofdlijn van Peter klopt gewoon: een rechtszaak valt in het niet tegenover de bruinvisserij van politici (die allemaal zijn stemmen willen) en georganiseerde media (die zich laten castreren met een correspondents dinner, na hun politcus-van-het-jaar knieval). En oh ja, dat jovd-mannetje met zijn #jesuiswilders heeft dus nog *nooit* iets van Wilders weersproken.

op 10 03 2016 at 21:25 schreef dewanand:

Interessant is om de zaak volledig biologisch te bekijken en om informatie te zoeken uit alle bronnen op internet.

Feit is dat het blanke ras supersnel uitsterft op aarde, vooral door grootschalige sekskontakten met niet blanken en de hele blanke extreem rechtse beweging is hiermee verwoed bezig. Rasbehoud is een natuurlijk SEKSUEEL GRONDRECHT, in theorie, een blanke RE meid kan hierom zeggen: ‘No black cocks inside me, no pollution of my white pussy’. Maar ze kan wel een replica van een BBC gebruiken he.

—- zie:
The importance of getting the terms “anti-White” and “White Genocide” into White minds NOW
by Henry Davenport • March 10, 2016 • 1 Comment

With Whites being mixed more and more with non-Whites, and media and schools and churches preaching the goodness of Whites and non-Whites having children together, Whites could easily pass from the face of the earth without taking much note of it as being anything extraordinary.

Mixed families would be the norm in formerly White countries, and the all-White world of old movies would be an entertaining oddity.

http://whitegenocideproject.com/the-importance-of-getting-the-terms-anti-white-and-white-genocide-into-white-minds-now/

op 10 03 2016 at 21:32 schreef domoor:

ik ben van mening dat Marokkanen en mensen met een ander etnische achtergrond zich alvast moeten voorbereiden op aankomende pogroms.
de geesten moeten rijp gemaakt moeten voor een leven op een ander continent. er zou een debat op gang moeten komen tussen “allochtonen” hoe je de jeugd de beste competenties mee te geven voor een eventueel bestaan in een ander deel van de wereld. dus je gaan richten op studies zoals ict, landbouw( irrigatietechnieken), techniek, geneeskunde etc. en sociale,juridische, culturele, communicatiewetenschappelijke studies te laten voor wat het is. alvast investeringen te doen in onroerend goed en zakelijke ondernemingen elders. fondsen oprichten voor een eventueel massale volksverhuizing. waar mogelijk geen afstand te doen van je dubbele nationaliteit of weer te verwerven. het intellectuele deel van de “allochtoonse” smaldeel zou nu het debat moeten opstarten zodat ons hetzelfde lot bespaard zal blijven als het joodse deel van de bevolking in WW2 en de Palestijnen in het heden. ik hoop niet dat het nodig zal zijn maar beter het zekere voor het onzekere. beter op 2 paarden wedden

op 11 03 2016 at 03:22 schreef Murat:

En die Dewanand spamt de comment-sectie weer vol met blanke ras dit en superioriteit dat.
Man, zoek eens hulp.

op 11 03 2016 at 06:58 schreef Murat:

Mijn excuses voor de tweede comment, ik weet dat je dat vervelend vindt Peter.

Het is nu uren later maar iets zit mij gewoon dwars aan die comments van Dewanand.
Deze site is rigoureus in het niet accepteren van antisemitisme en racisme. En maar goed ook.
Maar men ziet zoiets al gauw door de vingers als het gedaan wordt door de plaatselijke dorpsgek of iemand die zelf een kleurtje heeft.

Ik vind het persoonlijk ontzettend beledigend en over de grens van het betamelijke gaan als iemand systematisch blijft praten over “lagere bruine stink apen” …. “KUTzwarte negerinnen” “superieure witte mannen” “Lage bruine koelie aapsoorten” “Kutzwarte dit en lage soort dat”

Dat zouden we eens over Joden moeten plaatsen hier “Lage jood apen” “KUTjoodse vrouwen” “Superieure niet-Joodse mensapen” en ga zo maar door.

Het is genant dat ik die vergelijking moet maken om mensen te doen begrijpen dat zijn “ach dat is Dewanand”-comments gewoon niet door de beugel kunnen. Ik heb het tijden genegeerd maar ik vind dat ik hier wat van moet zeggen.
Niet iedereen deelt zijn complex. Veel mensen, denken niet in termen van superieur en inferieur, gebaseerd op huidskleur. Dat zijn Hindostaanse achtergrond he

op 11 03 2016 at 07:04 schreef Murat:

(Vervolg) Dat zijn Hindostaanse achtergrond hem die obsessie heeft meegegeven en dat minderwaardigheidscomplex. Die obsessie gebaseerd op huidskleur, dan voel ik voor hem. Dat lijkt me heel erg naar, zo te moeten leven met het idee dat je minder bent omdat je donker bent.

Maar ik heb dat niet. Al heb ik een witte huidskleur, mijn vader is van Noord Afrikaanse komaf (mijn moeder is Noord-Europees). Ik denk totaal niet in termen als beter of minder omdat iemand wat lichter of donkerder is.

Ik vind Dewanand’s comments werkelijk op het schandalige af, most of the time. En immens beledigend voor mensen met een donkere huidskleur.

Dat kunnen we allemaal wel wegmoffelen als “ach dat is Dewanand, moet je maar tegen kunnen” . Ja zo lust ik er nog wel een paar.
“Ach dat is Wilders” , “Ach dat is Afshin Ellian” , Ach dat is “Hafid Bouazza”.

Het maakt het er niet minder erg op. Iedereen die dat roept, moet voor bruine maar even het woordje “Jood” in de plaats zetten en kijken of je het dan nog steeds normaal vindt.

op 11 03 2016 at 08:30 schreef jacobus:

@Sasha Berkaman, Dom : Prima Fout: Onzin

op 11 03 2016 at 08:37 schreef G.J. Brethouwer v/h Cactus:

Wat Murat zegt, en dan is het ook nog eens telkens meer van het zelfde.
Ook ik erger mij hier al tijden aan.

op 11 03 2016 at 08:38 schreef John de Beer:

@ Murat

Met jouw pleidooi voor meer fatsoen door Dewanand, zou het ook van goede smaak getuigen om de joden er eens buiten te houden, zeker op de wijze waarop jij deze bevolkingsgroep kwalificaties toedicht. Bedoeld of niet, het staat er zwart op wit. Het maakt je betoog er ook al niet sterker op.

Sasha Berkman die geobsedeerd is door het Joodse volk en de joden hier ook weer naar voren brengt, is niet meer te redden, in jouw geval heb ik nog goede hoop.

op 11 03 2016 at 08:59 schreef SIGILUX:

@Sasha
Niet alleen voor Marokkaanse Nederlanders is de rechtstaat belangrijk in deze, ook ik wil die bitch veroordeeld zien – net als alle anderen die zich herhaaldelijk schuldig maken aan aanzetten tot haat en geweld. Want dit gaat niet slechts om Moslims maar alle minderheden en andersdenkenden. Je bent een bananenrepubliek of je bent het niet. Maar ik heb niet veel hoop op een veroordeling. Hele OM en alle politici van links tot rechts doen het in hun broek voor de hooivorken omdat ze ALLEMAAL aan opbouw van het wilderisme hebben meegedaan, of op zijn minst weggekeken op de cruciale momenten. Zeer benieuwd wat hier gaat gebeuren want: ontkennen lukt niet meer. Bij veroordeling (als is het maar een boete) breekt de pleuris los met tegenaangiftes als wraak. Laat die hele stront maar bovenkomen.

op 11 03 2016 at 09:08 schreef Egbert:

re Murat: ik sla danawand systematisch over (met enige mentale moeite). Ik ben het met murat eens dat het niet op de pagina thuishoort (re “hoe weet je dat dan?”: zit in “systematisch”). Het vermindert de leeslust, zeg maar. Het weigeren van racistisch geraaskal kan toch, van mij zijn posts geweigerd om minder. In elk geval: een verband met het topic zijn is te eisen, nietwaar?

op 11 03 2016 at 09:36 schreef Murat:

@Egbert, dank.

@John,

Dan heb je mijn punt gemist.
Ik haal de term Joden erbij omdat dat mensen vaak wel voor het hoofd stoot.
Maar blijkbaar kunnen dergelijke termen wel over “bruinen”.
Derhalve heb ik “Joden” erbij gehaald. Als vergelijking.

Het had van meer smaak getuigd als je net zozeer aanstoot had genomen aan het racistische geraaskal van Dewanand in plaats van mijn comment daarover. Echter, helaas hoor ik je daar niet over, John.

op 11 03 2016 at 09:52 schreef Anoniem:

Egbert,
“PVV aanhanger met ‘fervent kontenbonkers’ ‘neuken van kleine jongetjes’ is “zonder meer aan te merken als beledigend voor moslims” en dan vrijspraak vanwege “maatschappelijk debat”).”

Schokkend, echt uitermate schokkend! Verder eens met Egbert en Paul Hoekveld, laat hem maar prikken. Wilders laten lopen zal zijn gewelddadige achterban ook niet geruststellen.

op 11 03 2016 at 10:25 schreef Sasha Berkman:

“Sasha Berkman die geobsedeerd is door het Joodse volk en de joden hier ook weer naar voren brengt” John, je bent een sick fuck en een zionazi.

op 11 03 2016 at 10:31 schreef domoor:

dat die dewand een vreemde wijze van formuleren heeft staat buiten kijf. cynisme en sarcasme is hem niet vreemd.
maar inhoudelijk heeft hij wel een punt. het kastensysteem is een uitsluitingssystteem. Hitler deed veel ideeën op uit het boeddhisme en hindoeïsme. de hindoeïstische swastika werd niet voor niks als hoofdsymbool gebruikt.
het kastensysteem kent gradaties van zijn. met de laagste kaste als untermenschen en de hogere kaste als übermenschen. meestal hoe donker de huid hoe lager de kaste. puur racisme. zo kent elk religie/ideologieën zo hun eigen uitsluitingsmechanisme.

op 11 03 2016 at 10:48 schreef babs:

Kom nou toch eens uit die kaste, Dewanand.

op 11 03 2016 at 10:52 schreef John de Beer:

@ Murat

Racisme is racisme en aan de posts van Dewanand stoor ik mij evengoed, al had ik sterk de indruk dat hij niet helemaal spoort wat ik van jou niet kan zeggen. In het verleden heb ik hier meerdere malen het structurele en institutionele racisme in Nederland aangehaald vanuit de uiterst nare ervaringen die ik hiermee heb opgedaan als partner van een donkere vrouw.

Uit jouw stelling volgt dat als racisme tegenover moslims niet wordt aangepakt Jodenhaat dan ook maar moet worden toegestaan

op 11 03 2016 at 10:57 schreef Peter:

Daar gaan we weer.

op 11 03 2016 at 11:07 schreef Sasha Berkman:

John wil niet dat er erkent wordt dat Marrokanen de joden van vandaag zijn, verdedigt de hitlerappogaleet Nethanjahu en noemt iedereen die het zionisme als fascistische idologie aan de kaak stelt een anti-semiet. Als john je geen jodenhater noemt doe je iets niet goed…

op 11 03 2016 at 11:27 schreef Thomas E:

Jongens, Dewanand heeft jaren geleden zelf eens aangegeven dat hij leed onder een psychiatrische aandoening, tot zelfs suïcidaal aan toe. Ik vind het nobel van Peter dat hij hier zijn zegje mag doen. Afgezien daarvan zitten er soms heel originele stellingen en observaties tussen zijn chaotisch aandoende woordenbrij.

op 11 03 2016 at 11:40 schreef domoor:

het enthousiasme voor het woord van Peter slaat over op de regeerders hier.

we hoeven de joodse bevolking er niet altijd bij te halen om onze woorden kracht bij te zetten. je kan ook eens de misdaden jegens de aboriginals, maoris, zulus, mohikanen, navaho, inuit, Vietnamezen er voor de variatie bij halen. ook allemaal liefdevol omarmd door de christelijke cultuur. ze hebben nu de bijbel en ze mogen voor een witte Jezus bidden.

op 11 03 2016 at 12:20 schreef Murat:

Ja Thomas, het is nobel dat hij zijn zegje mag doen. Maar het moet wel binnen de grenzen van het betamelijke blijven.

@John, ik mag jou oprecht. Maar nu interpreteer je het punt dat ik maak, 180 graden verkeerd.

op 11 03 2016 at 12:37 schreef Sasha Berkman:

domoor: feit is dat anti-semitisme hier in dit land nu eenmaal altijd apart wordt genoemd. De termen anti-semitisme en racisme worden los van elkaar gebruikt. anti-joods zijn is erger dan “gewoon” racisme hier ten lande. anti-semitisme wordt ook altijd gebruikt door zionisten om hun tegenstanders te diskwalificeren. feit is ook dat als wilders belooft zou hebben om ervoor te zorgen dat er minder joden in Nederland zouden zijn de wereld te klein zou zijn geweest. De dubbele moraal komt juist van de verdedigers van de aparte status van het anti-semitisme binnen het scala van racisme.

op 11 03 2016 at 13:02 schreef Murat:

Wat Sasha zegt.

op 11 03 2016 at 13:56 schreef jacobus:

Kijk, Ik lees frontaal naakt en leer er best veel. Dat komt omdat ik onopgeleid en rechts ben kan ik niets aan doen is gewoon zo. Maar doordat ik hier ben gaan lezen ben ik wat wijzer geworden, dank Peter. Nu kan ik in mijn dom rechtse hoek wat van de andere kant laten zien en hier en daar boek ik daar wel succesjes mee, bezorgde burgers die bijna naar een azc weg ermee avond gaan zouden gaan maar dat nu nooit meer zouden doen,Ze zijn echt anders gaan denken, en vergis je niet dat zijn er inmiddels 10 tallen die het gif ook niet meer doorgeven. Conclusie: Ik ben een waardevolle volger van FN, Met dank aan de lessen hier verandert er iets in de maatschappij. Volgens mij een doel dat Frontaal naakt na streeft. En jullie? Waar maken jullie het verschil? Elkaar de maat nemen, oordelen, een wit voetje halen. Dus @sum wat maakt het uit dat ik een pauper ben? En @sasha Berkman : Wie ben jij om mij fout te noemen? Dit was mijn laatste reactie hier, ik blijf mijn werk doen zo lang Peter dat ook blijft doen. AMEN

op 11 03 2016 at 15:10 schreef dewanand:

Namastiaauw Murat, Peter, Sasha, Jacobus, ea FNaakters,

Ja, het mysterie van mijn eigen bestaan houdt mij al jaren bezig en Wieroe denkt driftig mee met mij.

Waarom ben ik niet geboren als lange, sterke, grootgeschapen, hogere, almachtige, potente, intelligentere, BLANKE, normaal heteroseksuele man??

Wij als negroiden en hindoeachtigen met aapkleurtjes stellen onszelf elke dag deze moeilijke vraag, omdat wij arm zijn en de hogere blanken nu 99 % van al het geld en goud op aarde bezitten.

WHY why why am I not white??
Het Mysterie…

—- zonet gemaild naar wat kennissen, 2 comments murat:

From: waldo@ziggo.nl
Sent: Friday, March 11, 2016 3:00 PM
To: Doerga Herman K.
Subject: Frontaal Naakt. » De rechtszaak tegen Wilders is hypocriet

kijk hier over mij, kom mee posten. pittige discussies.
hamvraag is waarom heeft de duivel mij zo inferieur gemaakt, klein, mager, kort, zwak, inferieur, niet grootgeschapen, viesbruine unterkoelie???? Waarom waarom waarom, ja de duivel heeft ons mensapen gemaakt uit dode stukjes apenvlees.
Mensen zijn even slecht als hun ware vader, de duivel dus, gemaakt naar het evenbeeld van deze duivel. Een andere logische verklaring is er niet.

op 11 03 2016 at 15:12 schreef Sasha Berkman:

Jacobus, beweren dat Wilders veroordeelt gaat worden omdat rechters hem kalt willen stellen is dom of kwaadaardig. Sorry

op 11 03 2016 at 15:12 schreef shitty:

De bijdragen van Dewanand vind ik geweldig. Hij ziet af van scrupules, bouwt zeer idiosyncratisch verder vanuit zijn tegendraadse maar niet onherkenbare uitgangspunten. Het levert een Tijl UilenSpiegelachtige Tuin Der Lusten sfeer op. Aan zijn bijdragen kun je je laven als je – al is het ook maar voor even – je eigen paradigma laat voor wat het is. Ik kijk steeds uit naar Dewanand en heb hem hoog op mijn lijst, deze ‘reptilian’ artist. Thomas en ‘betamelijke’ Murat, het is helemaal niet nobel van Peter dat hij hier zijn zegje kan doen! jullie weten niet wat je mist door je in deze dom te houden en te kiezen voor droogkloterigheid. Laat hem hier, hij past hier.

op 11 03 2016 at 15:50 schreef Murat:

Shitty is van het Kaliber “Geenstijl is de Nieuwe Spinoza”.

Het racistische geblaat van Dewanand tot een intellectueel grootgoed verheffen.

Pathetisch.

op 11 03 2016 at 16:09 schreef Thomas E:

@Shitty

‘dom te houden en te kiezen voor droogkloterigheid’??

Vertel eens, mis ik iets?

op 11 03 2016 at 16:16 schreef Murat:

Dewanand: “Waarom ben ik niet geboren als lange, sterke, grootgeschapen, hogere, almachtige, potente, intelligentere, BLANKE, normaal heteroseksuele man??

Hey kerel, er zijn een heleboel lange, sterke, grootgeschapen, hogere, almachtige, potente, intelligente, ZWARTE, normaal heteroseksuele mannen.

Waar heel veel blanke vrouwen op vallen.

En dit is de laatste keer dat ik reageer op jouw verschrikkelijk racistische troep.

op 11 03 2016 at 16:16 schreef Hermann:

@ Dewanand: al eerder heb ik aangegeven je bijdragen zeer te waarderen. Bij deze nogmaals.

Het hiernavolgende citaat is één van de inspiratiebronnen voor de ‘Geschiedenis van de waanzin’ van de Franse filosoof Michel Foucault:
“Je kunt je niet van je eigen gezonde verstand overtuigen door je buurman op te sluiten.” (Fjodor Dostojewski in Dagboek van een schrijver.)

Awel, en dat sluit mooi aan op de uitsluiting van ‘de Ander’ (“Het is niet jij die de wereld een plaats geeft, maar het is de Ander, die jou aanspreekt, appelleert en jou een plaats geeft”- Emmanuel Levinas), die de Partij voor de Vrijheid c.s. wil.

op 11 03 2016 at 17:36 schreef Murat:

Al die mensen die Dewanands bijdragen zo geweldig vinden. Laat me raden. Er is net niet een die een getinte huid heeft. Flikker toch een eind op stelletje hypocrieten.
Lekker makkelijk om de bijdragen van een racist te waarderen als je er zelf geen last van hebt. Ik kots van die egocentrische lui.

op 11 03 2016 at 17:40 schreef Peter:

Klaar nu. Gezien het feit dat Dewanand zelf een bruine man is, zou het zomaar kunnen dat hij het ironisch bedoelt als hij het heeft over grootgeschapen superieure blanke mannen.

op 11 03 2016 at 17:44 schreef Murat:

Ah kijk, dus als je zelf bruin bent of Arabier bent mag je de meest ranzige shit herhalen en herhalen en herhalen omdat je, nogmaals, zelf bruin bent.

Mogen we hier dan ook antisemitisme vertonen als we zelf Jood zijn?

op 11 03 2016 at 17:48 schreef Peter:

Ik zei klaar. Dan is het ook echt klaar. Waarom moet dat gezeik altijd tot het einde der tijden doorgaan? Klaar is fucking klaar. Ik ben hier de baas en dit is het laatste dat erover gezegd wordt.

op 11 03 2016 at 19:05 schreef dewanand:

Noot v Murat:

Wist je dat Joden zelf de meeste humor schrijven over joden zelf???

De Kabbala is de mystieke, esoterische leer van Zion geloof ik, maar ik heb het nooit echt gelezen.

…….
Noot FNaakters:

De vraag is of Wilders in staat is om het IQ van zijn hogere, BBB Arische Hollandse mensapen ras wat omhoog te domLULLEN met zijn PVV aftrek en kontenbeuk clubje. Het zou toch geweldig zijn als volgend jaar een slimme raszuivere PVVer opeens kan winnen van Google’s Deepmind, die nu dus de slimste go speler op aarde heeft gevloerd.

PVV moet de Blanke Hollanders empoweren, net zoals K3 dus die jonge meiden empowered, er is feitelijk geen enkel (biologisch geabstraheerd) verschil tussen Hollandse PVV en Hollandse K3, slechts verschil in leeftijd, geslacht, kleding en seksuele geaardheid.

Grote Politieke leiders zijn vaak geestelijke, massa psychologische masturbators van het oervolk. Idem dito: Erdogan, Obama, Bouta, Modi Narendra (india) enz

—— TRIEST is dit

Wereldkampioen Chinees bordspel, Lee Sedol (zuid korea) Go verliest van Google’s DeepMind

http://www.rtlnieuws.nl/economie/home/wereldkampioen-chinees-bordspel-go-verliest-van-googles-deepmind

op 11 03 2016 at 19:12 schreef domoor:

sasha … ik ben het eens met je. zo heeft elk volk z’n taboes. maar een diep diepe schaamte en schuld heeft een groot deel van de Nederlanders een blinde vlek opgeleverd in het collectief bewustzijn.

maar ironisch gezien zijn heel veel lieden die menen begaan te zijn met het lot van de Semitische mens totaal anti-semetisch aangezien de Arabische volkeren hoofdzakelijk van Semitische komaf zijn. Jezus was ook een Arabier.

weet je waar ik altijd zo benieuwd naar ben. de rol van de (voor)ouders van de PVV aanvoerders in WW2

op 11 03 2016 at 20:24 schreef domoor:

murat vergis je niet.. ik ben geboren in een afgelegen dorp ergens in de riffgebergte Marokko.

over (wan)smaak valt nou eenmaal niet te twisten.
dewand is van de zelfspot sarcasme. niet teveel waarde aan hechten

op 12 03 2016 at 02:17 schreef dewanand:

Effe ontspannen he:

ziehier Old Hindi songs uit 1983 met danseres Sridevi uit Bharat Maata.

Hier kan geen enkele VROOM-Blanke natie op aarde aan tippen, sorry PVV, zielig dat de laatste zes miljoen blanke, Hollandse heteromannen nu helaas grotendeels kinderloos, impotent, onvruchtbaar of homo zijn.

Superieure, lange, grootgeschapen organismen, vb Neanderthalers waren langer en sterker, kunnen in theorie toch een TOTALITAIRE oorlog tegen kleiner geschapen mensaap soorten veriezen;

vgl nu 2,8 miljard kleine, mini piemelige, mongoloiden asean Unie, Gee(i)l Pan Sinoisme Blok dat technologisch hoger staat dan (neonassie) Duitsland 2016.

De supergroot geschapen negroiden staan nu letterlijk voor aap.

—– Peter, dit ga je leuk vinden??

Naino Mein Sapna – Jeetendra, Sridevi, Lata, Kishore, Himmatwala Song
Ultra Hindi

Super hit song from action movie Himmatwala (1983) starring, Jeetendra, Sridevi, Shakti Kapoor, Amjad Khan, Kadar Khan, Satyendra Kapoor, Asrani, Waheeda Rahman
Director: D.R. Raghavendra Rao, Music: Bappi Lahari
Singer: Kishore Kumar, Lata Mangeshkar.

https://www.youtube.com/watch?v=1XXVw9skvXs

op 13 03 2016 at 19:11 schreef Hermann:

@dewanand
Je weet maar nooit wat die kaaskoppen op klompen nu weer bedacht hebben.

Dit ga je leuk vinden??

https://www.youtube.com/watch?v=JL9BrZ-zUpQ

https://www.youtube.com/watch?v=VqvD0GIoPco

En als ze 65 worden, dan maken ze zelf ’n feestje met ’n danseres erbij. In welk land vind je dat?

https://www.youtube.com/watch?v=crrKIZfwyL4

op 18 03 2016 at 11:58 schreef Hoed u voor ‘de bezorgde burger’ | Krapuul:

[…] omdat de mensen verachtende ideeën van wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar Wilders door de hele politiek al heel snel zijn omarmd, de media er dagelijks propaganda voor maken en de ‘bezorgde burgers’ het allemaal voor […]

op 18 03 2016 at 18:50 schreef Sasha Berkman:

goed stuk!
http://www.mihai.nl/2016/03/18/daarom-moet-je-wilders-berechten/

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS