Home » Archief » De weduwe Rost van Tonningen is helaas overleden, maar gelukkig hebben we Martin Bosma nog


[27.02.2021]

De weduwe Rost van Tonningen is helaas overleden, maar gelukkig hebben we Martin Bosma nog

Peter Breedveld


Foto uit Der nackte Mensch in der Bewegung, 1965.

Ze dringen onze instituties binnen om ze over te nemen, ze voeren een agenda uit en smoren elke kritiek. Ze krijgen daarvoor voldoende steun van bange mensen. Ze leggen nu zelfs kransen bij herdenkingen van de Tweede Wereldoorlog!

Nee, ik heb het niet over de moslims, dat was Wierd Duk. Moslims mogen niet eens in de buurt van een herdenkingsmonument komen. Toen Abdelkader Benali zou spreken ter gelegenheid van de Dodenherdenking, heeft een congsi van GeenStijl, het CIDI en ander extreemrechts tuig er snel voor gezorgd dat dát niet zou gebeuren. Dodenherdenking is voor de blanken, and don’t you forget it, in het land van de zelf opgelegde Apartheid.

Maar een racist en islamofoob, een echte wit-suprematist, die is van harte welkom bij een herdenking, als er vroom gesproken wordt over “dit nooit weer” en de lessen van de geschiedenis en het gevaar van onverdraagzaamheid en stigmatisering van een bevolkingsgroep. Sta hier eens wat langer bij stil, lieve lezer: elk fucking jaar is er gezeik over de Dodenherdenking, en wordt het verboten om het over de vluchtelingen van vandaag te hebben, over Marokkaanse bevrijdingstroepen of om te luisteren naar de nazaten van de door het westen gekolonialiseerde volkeren. Dodenherdenking is de laatste jaren een wit-suprematistisch ritueel van uitsluiting geworden. Dit jaar zei de voorzitter van het Nationaal Comité 4 en 5 mei naar aanleiding van het Benali-debacle zelfs dat ze het een keer geprobeerd had om “die mensen” te betrekken, maar dat dat eens maar nooit meer was. Maar een racistische klootzak die hitst tegen moslims en tegen zwarte mensen, die heel leuk een Surinaams accent nadoet om antizwartepietactivisten te kakken te zetten, die zei dat we op 5 mei de slachtoffers van het socialisme herdenken, no motherfucking problem.

De weduwe Rost van Tonningen is helaas overleden, maar gelukkig hebben we Martin Bosma nog om bij een herdenking te spreken.

En alles, alles liever dan een moslim.

Islam uitroeien

Niemand wil moslims in Nederland. Het is niet eens een issue. De fractieleider van de Partij voor de Doodstraf, Kees van der Staaij, zei in een interview met Mariëlle Tweebeeke dat hij de islam wil uitroeien. Althans, hij zei dat de Partij voor de Doodstraf, zich beroepend op een beginsel uit de 17e eeuw, nog steeds afgoderij wil uitroeien. Waar moeten we dan aan denken, vroeg Tweebeeke, “nou, bijvoorbeeld de islam”. Ze reageerde er niet eens op. Ze wilde weten of de katholieken iets van de Partij voor de Doodstraf te vrezen hebben.

“We willen de islam uitroeien”.
– “Oké, maar de katholieken dan? De katholieken maken zich ongerust!”

Moslim-haat is volstrekt geïnternaliseerd in ons discours. Een frikandel speciaal en de moslims op transport, alstublieft. “Ik doe mijn best, meneer.” Het is een vanzelfsprekendheid, uiteraard wil je alle moslims eruit. Het zijn bloeddorstige barbaren die de hele wereld willen overnemen. Ze zitten aan onze vrouwen, ze maken de straten onveilig. “Zeg, wil jij die 4 Mei-lezing niet houden?”

Martin Bosma is de ideoloog van een partij waarvan de leider elke gelegenheid, of het nou een coronacrisis is of de begrotingsbehandeling, te baat neemt om Hitleriaanse speeches af te steken over verkrachtende en vermoordende allochtonen, in de Tweede Kamer, het hart van onze democratie, zonder dat de voorzitter ooit ingrijpt. Bosma is zelfs vice-voorzitter van de Kamer. Abdelkader Benali mag niet spreken op 4 mei, maar een rabiate racist is vicevoorzitter van de Kamer! Hoe kán dat! Omdat racisme volstrekt geaccepteerd is in Nederland. Je moet je hier verantwoorden voor de rechter als je je ertegen uitspreekt.

Pissen op de graven

Je tegen racisten uitspreken is ook levensgevaarlijk. Geert Mak, ik ben geen fan, maar hij heeft zich als enige uitgesproken tegen de travestie, de farce, de aanfluiting, het pissen op de graven van de slachtoffers van het nazisme dat de aanwezigheid van Martin Bosma bij een Tweede Wereldoorlogsherdenking is, en nu wordt hij door de PVV-aanhang bedreigd. Griezels zetten zijn naam en adres op Twitter, met de mededeling dat hij binnenkort bezoek kan verwachten.

Voor wie dacht dat de PVV het redelijke alternatief is voor het FvD.

Het is een soort mantra, dat de PVV al tig jaar bestaat en zoveel heeft gekost en nog nooit iets voor elkaar heeft gekregen. Het is een leugen, althans, mensen houden zichzelf voor de gek. De PVV heeft meer voor elkaar gekregen dan alle andere partijen, op de VVD na, gecombineerd. Voordat de PVV er was, kon je niet zomaar alles roepen over moslims en allochtonen. Nu verlies je de verkiezingen als je het niet doet. Voordat de PVV er was, werd iemand af en toe bedreigd door een gek, die vervolgens een enorme douw kreeg. Nu is intimidatie en een knokploeg voor je deur een garantie als je Geert Wilders of zijn adjudant beledigt. En het journaille gaat dan van: “ja, maar Geert Wilders heeft beveiliging nodig.”

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.02.2021 @ 17:26

[Home]
 

1 Reactie

op 27 02 2021 at 17:26 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS