Home » Archief » Domrechts heeft ook een profeet: Ayaan Hirsi Ali


[01.04.2016]

Domrechts heeft ook een profeet: Ayaan Hirsi Ali

Peter Breedveld

aad6
Illustratie: Aadorah

Vrijheid van meningsuiting is een groot goed, vindt Domrechts, behalve als het ’t niet met je eens is.

Ronduit fascinerend was het gisteren om te zien hoe de stront de ventilator raakte omdat een mevrouw in De Wereld Draait Door, Bénédicte Ficq, had gezegd dat Ayaan Hirsi Ali niet op een lijstje van ‘bepalende vrouwen’ thuishoorde.

Nausicaa Marbe ging helemaal Linda Blair en schold de mevrouw uit voor linkse rat, ook Wierd Duk moest aan de beademing, Eddy Terstall begon in tongen te spreken (hij probeerde zo vaak mogelijk het woord ‘regressief’ te gebruiken), Wouke van Scherrenburg sprak haar banvloek uit, Yoeri Albrecht kreeg een woede-aanval, ze gingen he-le-maal apestront.

En niemand die klaagde over de tóón! En de wóórdkeuze van dat geteisem! En of het misschien een beetje minder heftig kon!

Zeikhoer

Dit komt uit dezelfde hoek waar eerder deze week nog hartstochtelijk het recht van Bert Brussen verdedigd werd om Femke Halsema voor ‘zeikhoer’ uit te schelden. Moet je Afshin Ellian zien dan, je voelt zowat de spuugspetters op je gezicht terwijl je zijn hysterische geraaskal leest. Get a grip, bolle!

Natuurlijk laat Annabel Nanninga deze kans niet schieten om haar volle gewicht er tegenaan te gooien en spectaculair uit de bocht te vliegen. Nanninga zou het mooi vinden als er een Jood wordt doodgeschoten, maar van de Heilige Ayaan blijf je af! Ficq die Hirsi Ali verwijt ‘vanuit een bepaald superioriteitsgevoel haar opvattingen te poneren’, dat is volgens Nanninga ‘net of je een jood vers teruggekeerd uit Auschwitz verwijt dat hij vanuit een zeker superioriteitsgevoel de nazis veroordeelt.’

Geschuimbek

In NRC Handelsblad vandaag een interview met een jihadist in Syrië, een bekeerde kaaskop, die vindt dat de slachtpartij op de redactie van Charlie Hebdo terecht was: ‘De persoon die de profeet beledigt, of hij nu moslim of niet-moslim is, wordt gedood’.

Domrechts heeft ook een profeet: Ayaan Hirsi Ali. Ik zie Marbe, Terstall en Ellian niet meteen hun machinegeweer legen op Ficq, maar ik vind hun agressieve geschuimbek op z’n zachtst gezegd imponerend. Holy Mother of God, hou je een beetje in, zeg.

Domrechts wordt nooit moe te benadrukken dat Hirsi Ali en Wilders met de dood worden bedreigd en dat het daarom gevaarlijk is te zeggen dat ze uit hun nek lullen, zelf omringen ze zich met fans van Wilders-aanhanger Anders Breivik, die tachtig kinderen afslachtte alleen omdat ze links waren.

Radicaliseren

Er gaan al jaren lijstjes rond op internet van ‘Gutmenschen’, ‘islamlikkers’ die weinig goeds te verwachten hebben als Wilders aan de macht komt (ik sta op allemaal). De bezorgde burger is de laatste tijd, opgejut door types als Marbe, in rap tempo aan het radicaliseren en wordt ook steeds gewelddadiger.

Dus wat voor Hirsi Ali geldt, geldt ook voor ons: als je dan onze vrijheid van meningsuiting niet respecteert, denk dan tenminste om onze veiligheid. Beetje minder met het opruien mag best.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 01.04.2016 @ 12:02

[Home]
 

28 Reacties

op 01 04 2016 at 12:51 schreef Murat:

Helemaal mee eens, Peter.

Helaas ben jij zowat de enige die de mensen dat duidelijk probeert te maken.
Het is bar eenzaam aan deze/de goede kant van het politieke en sociale spectrum.

op 01 04 2016 at 13:45 schreef Js:

Ficq heeft in mijn ogen helemaal gelijk t.o.v de polariserende Ayaan. Toch vind ik de vergelijking van de woede naar Ficq en de woede tav het beledigen van de profeet nogal zwak.

op 01 04 2016 at 13:46 schreef Paul Hoekveld:

Mooi stukje. Ik had ook altijd een hekel aan de mening van Ayaan. (Ik heb wel respect voor haar en haar ervaringen) En nu weer in zo’n conservatieve denktank. Not my cup of thea. Wat ze (het domrechtsgeteisem) even vergeten is te benoemen dat Ayaan het land werd uitgebonjourd, niet door links maar ze had gelogen in haar paspoort en ijzeren Rita V drukte tot “haar grote verdriet, bla bla bla” haar zin door en exit Ayaan. Wat ik ook zo verbazingwekkend vond is dat de normale procedure jaren duurt als er iemand wordt uitgezet maar Rita had Ayaan er binnen no time uit. Ik meen nog dat Halsema haar destijds verdedigde en het walgelijk vond. (maar dit terzijde)

op 01 04 2016 at 14:46 schreef Joost K.:

Bénédicte Ficq had er zelfs nog aan kunnen toevoegen dat Ayaan helemaal geen voorbeeld is geweest voor islamitische vrouwen en ook wel zonder haar (met behoud van geloof) kunnen emanciperen, slechts een zeer kleine minderheid vond haar “inspirerend”. Voor de rest was ik het helemaal met Ficq eens, Ayaan is gewoon mislukt in Nederland.

Maarten van Rossem heeft haar en hoe de media nogal hijgend met haar omgaan ook al eens treffend omschreven:

https://www.youtube.com/watch?v=Q2v348nbbNY

Het getuigt dan ook wel weer van de kleinzieligheid van sommige mensen om zichzelf zo te laten kennen als Ayaan uit een verder nietszeggend lijstje van DWDD gekieperd wordt.

op 01 04 2016 at 14:59 schreef Joos:

Peter vergeet helemaal te linken naar het vermakelijke stukje van zijn vriendin Annabel Nanninga: http://media.tpo.nl/column/benedicte-ficq-gutst-van-rancune-jegens-ayaan-hirsi-ali/

op 01 04 2016 at 15:03 schreef Peter:

Dat stuk was aan mijn aandacht ontsnapt maar godver. Even nog een zinnetje over invoegen.

op 01 04 2016 at 15:04 schreef Mario:

Ach, Ayaan. *shrug*

https://islamophobianetwork.com/echo-chamber/ayaan-hirsi-ali

op 01 04 2016 at 15:14 schreef Joos:

Blij dat ik zo een klein steentje kan bijdragen. :-)

Beetje off-topic, maar deze column van Herman Brusselmans http://nl.politiek.narkive.com/qRTGP3bK/wij-van-links-en-de-rechtse-klootzakken zou het ook verdienen om binnenkort op Frontaalnaakt aangehaald te worden.

op 01 04 2016 at 15:58 schreef domoor:

wie heeft er weleens gehoord van villa Bouchina

zullen ze een tehuis opzetten voor types zoals ayaan ali, elian, samira bouchtiba, bouzamour als Wilders aan de macht komt.

want als de nationaal socialisten aan de macht komen is de geschiedenis daar heel duidelijk in.
alle niet “witte” collaborateurs zullen hetzelfde lot bekomen

op 01 04 2016 at 16:45 schreef Murat:

Joos,

Ik heb het stuk gelezen.
Mijn reet dat die kerel links is, zoals ie zelf zegt.

op 01 04 2016 at 17:10 schreef Peter:

Ik heb Brusselmans altijd een volstrekt oninteressante schrijver gevonden en ook dit hield ik precies drie alinea’s vol. Alsof ik een stuk van Dunce Ouray uit 2005 zit te lezen, wat een gemeier.

op 01 04 2016 at 17:41 schreef Murat:

Ik heb iets te snel gelezen misschien. Die Brusselmans (nooit van gehoord), is rechts en neemt in dat stuk linksen in de zeik. Dat zal het vast zijn.

In ieder geval weer een zielig stukje rechtse bagger.

op 01 04 2016 at 17:46 schreef Lex:

Ik geloof dat ze even zijn ‘vergeten’ dat Ayaan een fraudeur is, en vaker aperte leugens verkondigt, een ongemakkelijk feit natuurlijk voor haar fans, die gaan zwijmelen bij haar geraaskal.

op 01 04 2016 at 18:22 schreef Hermann:

Ayaan houdt zich heden ten dage bezig met het volgende: http://www.theahafoundation.org/ . U ziet, het onheil komt van de Islam. “Laat alle kinderen tot mij komen”, zoals in de Bijbel staat en het zal een paradijs op aarde zijn. Ik noem haar Ayaan, zoals Bush Sadam Hoessein “Sadam” noemde en niet zoals gebruikelijk Hoessein. Ayaan heeft politicologie gestudeerd, dat is een breed veld, daarvan ben ik me bewust. De mensen die het voor Ayaan opnemen en Ficq affakkelen niet (zover ik kon nagaan).

Ik zal één tegenvoorbeeld geven (en dat is voldoende), voor het feit, dat Ayaan aan ‘cherry picking’ doet en de zwarte kaart op het bordje van de Islam schuift, zoals ook die mensen, die het verschrikkelijk vinden, dat ze niet meer op ‘de lijst’ van DWDD voorkomt.

Voor Nederlanders, denk ik, een onbekend hoofdstuk: Colonia Dignidad in Chili (zie YouTube).’n Geweldige journaliste, Gaby Weber (zie YouTube), heeft hier een geweldig artikel over geschreven (Duitstalig, helaas voor sommigen): http://www.heise.de/tp/artikel/35/35516/1.html. Over een kinderbordeel, dat zijn gelijke niet kent, met medeweten van de BND. De BND is opgericht door de USA olv. https://de.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Gehle

op 01 04 2016 at 18:25 schreef Hermann:

Sorry Peter, niet gezien. Bij de laatste link is de ‘n’ weg gevallen. Dit is de link:

https://de.wikipedia.org/wiki/Reinhard_Gehlen

Kun je dat fixen? Dubbele post, vanwege een brakke muis. Ook sorry.

op 01 04 2016 at 18:41 schreef Henrik:

“Zuiver ostraceren”.

Hahaha, je kunt me wegdragen bij zoveel stompzinnigheid vermomd als wijsheid.

op 01 04 2016 at 19:09 schreef MNb:

Natuurlijk is AHA de profeet van rabiaat rechts. Ze zegt precies wat het wil horen.

http://reason.com/archives/2007/10/10/the-trouble-is-the-west/

Pagina 2:

“I think that we are at war with Islam.”
“Militarily?”
“In all forms, and if you don’t do that, then you have to live with the consequence of being crushed.”

op 01 04 2016 at 19:32 schreef andreas:

Peter, heb je al eens nagedacht over het ontvangen van bitcoin donaties. Makkelijk voor kleine bedragen en niemand pakt het meer van je af.

op 01 04 2016 at 20:26 schreef Abdel:

Het is nogal makkelijk gezegd achteraf maar ik heb hirsi ali nooit gemogen. Ik heb een neus voor oplichters en bedriegers en ik had meteen door dat zij er een was: het ging haar nooit om de positie van de islamitische vrouw, maar alleen om haar eigen zelf. De hele wereld draait om hirsi ali, vindt hirsi ali. En daarin wordt zij bevestigd door domrechts én door domlinks. Ik heb in mijn actieve jaren in Hilversum hoe witte jongens een stijf piemeltje kregen van de haatpraat van hirsi ali. Heerlijk vonden ze dat, oh wat een dampende onderbroeken heb ik toen meegemaakt. Geen haan die kraaide toen zij in een item van nova in debat ging met kleuters. Ja kleuters! Je verzint het niet en toch is het waar. Deze vrouw is een opportunist en heeft werkelijk geen ene fuck bijgedragen aan de positie van welke vrouw dan ook behalve zijzelf. Laat haar lekker wegrotten in de States met haar moslimhatende historicus. She won’t be missed.

op 01 04 2016 at 20:57 schreef domoor:

wat is er precies mis met de positie van de moslima in het algemeen in Nederland.
en wat zou AHA dan precies willen verbeteren aan hun positie.

in Marokko en Turkije waar de meeste “moslims” in Nederland hun wortels liggen hebben ze nog nooit vrouwenbesnijdenis gehoord. ik proef dat daar de rancune vandaan komt.

ik vernam het ook pas toen AHA er erover begon. maar dat is geen islamitisch ding maar een Oost-Afrikaans ding. wat is nou daadwerkelijk het probleem wat “moslima’s” ondervinden in Nederland.

op 01 04 2016 at 21:37 schreef dewanand:

namastiaauw Peter,

Mooi hoor hoe jij op z’n zuiver Hollands kan beesten op FN, ja je bent een echte raszuivere OERhollander en jouw hele fundamentalistische secularisme is misschien de echte zuivere blank Hollandse cultuur en traditie.

Peter, kan je aan een historicus vragen of hij kan onderzoeken of jouw hele gedachtegang op FN hier niet zuiver Hollands denken en seculier fundamentalistisch beesten is???

Nederland was de eerste seculiere natie ter wereld.

Maar wie kan mij vertellen of die Ayaan Hirshi Ali nog kan seksen want ze is toch besneden?? Ok haar mond en kontje werken nog prima dus ze kan nog veel lol maken met lekkere, grootgeschapen, blanke westerse mannen, waar zij toch gek op is.

Staat nou echt in de Koran dat besnijdenis een vrouw intelligenter maakt??? Toch erg wetenschappelijk he? Veel meiden worden gek van dat eeuwig hete clitje en die 4 zeikhoerige lippen onderin. Elke meid weet dat dit onbesneden, wijd opengescheurde ding elke dag wil ploffen in het peeshokje. Rara hoe kan ik dat weten, ben nog niet omgebouwd met grote ingenaaide scheur voorin???

op 01 04 2016 at 22:11 schreef Egbert:

re dommaor: Wat je zegt, daar zit wat in. En hier zit ook wat in: waah, wawaweaweah, “moslims”, wawhwah.

Maar wat?

op 01 04 2016 at 22:31 schreef Sasha Berkman:

De revolutie begint in Limburg :)

https://afanl.wordpress.com/2016/04/01/geert-wilders-maastricht-uitgejaagd/

op 02 04 2016 at 01:45 schreef Murat:

Het probleem, domoor, dat Moslimvrouwen ondervinden in Nederland is dat ze bespuugd worden, op straat. Door witte mannen die zo begaan zijn met hun lot en daarom dol zijn op Ayaan.

op 02 04 2016 at 18:45 schreef domoor:

Egbert

we mochten van Peter niet meer grappig denken te zijn. hou je eraan.

murat

de meeste moslima’s in Nederland ondervinden dat soort getreiter nog niet aan den lijve.
wat waren nou de urgente problemen die de meiden ervoeren en wat volgens AHA uitgebannen diende te worden.

op 02 04 2016 at 19:05 schreef Peter:

Keep pushing, Domoor.

op 04 04 2016 at 08:19 schreef Anoniem:

In het huidige debat is het hebben van een mening passe. Alles wordt toch wel over ofwel een linkse danwel een nette rechtse scheiding gehaald en dan nog een dotje parfum en een lik vet, en verhipt, doe d’r dan ook nog maar even een baard bij, zolang er maar geen grijze haren in zitten want als die sex hebben DAT is pas vies. Kleur doet er niet meer toe. wel wat je toegeschoven krijgt om ff wat polarisernds te roepen zodat de hele goegemeente weer leuke stukjes kan schrijven. Niet dat er wat verandert opzo. Behalve de mode dan soms.

op 04 04 2016 at 23:05 schreef dewanand:

REF Cit:
op 04 04 2016 at 08:19 schreef Anoniem:

‘In het huidige debat is het hebben van een mening passe. Alles wordt toch wel over ofwel een linkse danwel een nette rechtse scheiding gehaald en dan nog een dotje parfum en een lik vet, en verhipt, d….’

——- antw Wieroe:

Miaauw, miaauw, namastiaauw Anoniem,

Wil jij even hier mauwen wat je van mijn ideeen vindt in deze openbare brief aan geenpeil.nl, Herr Thierry Baudet (fanatieke populistische rechtse blanke schrijver, 6 boeken), Olaf Kruger, geenstijl.nl ea?? Zie link, 7 pag, waction0088
Offerdatum zaterdag 2 april 2016

http://www.dewanand.com/waction0088.htm

Ja joh, laat de slimme poes maar jullie apen drama maar oplossen dus, slik maar je viagra cocktail, kleed je uit, ga liggen, doe je ogen dicht en start met je religieuze aftrekfantasie over Allah Loka, Jezus Loka, Brahma Loka, Bilar ka Loka enz enz. (al de honderden 7maal24 uur aftrek en vinger paradijsjes uit jullie heilige Bonobo boekjes.

Met een slimme poes in huis is het feest altijd pluis.

Miaauw vaker stokstijf naar viesbruine, blote, natte koeliestoeipoesjes onder de zon of maneschijn,

MAN BIJT POES Amen, Allah ho Akbar, Halleluja…..

aldus Wier

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS