Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[26.10.2019]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Scène uit Jigoku (‘De Hel’, Nakagawa Nobuo, 1960)

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een kleine selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

 

pbgif

 

Linkse Turken

Geachte heer Breedveld, beste Peter,

Als Amsterdamse Koerd heb ik mij jarenlang moeten verdedigen tegen Turks Links hier, Extreem rechts daar. Ik ben dan ook tot conclusie gekomen dat er bijna geen linkse Turk bestaat, op handje vol na. Elke discussie met hen vermijd ik dan ook.

U heeft mijn gevoelens uitstekend verwoord in uw stuk. Bedankt hiervoor.

Groet

Egîd

 

pbgif

 

Bullshit

Yo Breedveld,

Een beetje hypocriet hoe je tegen die Turken tekeer gaat. Je doet je wel vaker links voor tot geweld aan toe.

Wat gewoon bullshit is.

Beetje kinderachtig dat je een alinea begint met hele vele.

Jammer

Doe nou Israel is.

Laters

Hamid Riffi

 

pbgif

 

Terreurboeren

Beste (nou ja) Breedveld,

In je laatste stuk scheld je de protesterende boeren uit voor “witte klootzakken”. Vanwaar de toevoeging “witte”? Was “klootzakken” op zich niet voldoende? Moest er zo nodig een racistische sneer aan toegevoegd worden? Als bendes van zwarte criminelen in Zuid-Afrika de zoveelste ‘plaasmoord’ plegen op blanke boeren en hun familie, ga je op die daders dan het predicaat “zwarte klootzakken” plakken? Nee, je kijkt wel vies uit, want dat zou racistisch zijn! Nou, dat is de kreet “witte klootzakken” evenzeer.

En dan de bewering dat boeren “miljonairs” zouden zijn. Hoeveel boeren kén jij eigenlijk, en hoeveel daarvan zijn inderdaad miljonair? Ik ken er heel wat, want ik woon op het platteland. Als ik zie hoe die boeren leven, in wat voor huis ze zitten, in wat voor auto ze rondrijden, dan valt het in heel wat gevallen nog al tegen met hun miljonairschap. En zeker als je hun aantal gewerkte uren per week in ogenschouw neemt, is het bepaald niet dik betaald werk. Maar jij gaat ze liever framen als vet gesubsidieerde geldzakken.

Kleine incidenten

En vervolgens ga je incidenten opblazen, een boer die net op tijd remt voor fietsers “rijdt bijna kinderen dood”, een trekker die een paard hooguit een tik tegen de achterbenen geeft – het beest loopt gewoon door en mankeert absoluut NIETS –, maar jij schrijft “trekker rijdt in op een politiepaard”. De Telegraaf is er, kortom, niet bij! Kleine incidenten opblazen tot vreselijke ongelukken, om de boeren zo zwart mogelijk te maken.

En ja, we zien dat de boeren met véél meer wegkomen dan andere protesterende groepen. En je kunt er op wijzen dat dat onrechtvaardig is, en dat is het ook. Maar je kunt daar ook de lering uit trekken dat protesteren alleen helpt als je massa mee brengt, of bereid bent geweld (in meerdere of mindere mate) uit te oefenen. En de reden is simpel: de ‘boven ons gestelden’ luisteren niet naar de burgers, ze gaan gewoon hun gang en hebben schijt aan de mensen. En zolang ze niet het mes op de keel gezet wordt, gaat er hoegenaamd niets veranderen. Dat zie je door de hele geschiedenis heen, pas als de pleuris uitbreekt is de gevestigde orde bereid om wezenlijk zaken te veranderen. Natuurlijk, zo gaat het niet altijd, maar vaak wel, en dit is precies zo’n geval. Daarom wordt er niet naar de leraren geluisterd, omdat ze na hun demonstratie weer naar huis gaan en de dames en heren in Den Haag doen een plas en laten alles zoals het was. De leraren zijn te beschaafd, en dan lacht Den Haag je gewoon uit.

Koerdische demonstratie

Tenslotte over die politiehonden bij die Koerdische demonstratie. Is het niet bij je opgekomen dat die wel eens ingezet zouden kunnen zijn omdat men bij de popo ook wel weet dat nagenoeg iedere Koerdische demonstratie verstoord wordt door Turken die de confrontatie zoeken? Ga er maar vanuit dat dát de reden was waarom de politie al op scherp stond.

Ziezo, dat had ik te melden. Hopelijk geeft het je te denken. Mocht je geen reactie geven, dan adviseer ik je om de mogelijkheid om te reageren via de mail onder je artikelen te verwijderen, omdat dat dan ook geen zin heeft.

h.gr.

Kees Bruin (rechtse houwdegen)

 

pbgif

 

Beste Kees, ik behoud me het recht voor om niet te reageren op elke oprisping die mensen me via de mail sturen, maar juist op jou heb ik al eerder gereageerd, zoals in de vorige aflevering van Frontaal Naakts Brievenbusje.

Je bent een slechte lezer. Ik schreef dat de regering alleen maar luistert naar witte klootzakken en gaf daar een aantal voorbeelden van. Naar lieve zwarte en bruine mensen wordt nooit geluisterd, die worden in elkaar geslagen door de politie.

Je brengt ook één van de stokpaardjes van Domrechts in stelling, namelijk de Plaasmoorden, die een voorbeeld zouden zijn van ‘witte genocide’. Ik heb er al meerdere keren op gewezen dat de Plaasmoorden geen racistische aanvallen van zwarte bendes op witte boeren zijn, maar aanvallen op witte én zwarte boeren. Dus de manier waarop je hier die Plaasmoorden gebruikt is racistisch te noemen. Dat ik erop wijs dat zwarte demonstranten in Nederland worden gedemoniseerd en in elkaar geslagen, terwijl witte demonstranten, mits ze rechts zijn en geweld gebruiken, altijd hun zin krijgen heb ik aangetoond met bewijzen en is een feit.

Je bent ook druk met het bagatelliseren van de misdaden van de boeren. Een boer reed niet bijna een kind dood, hij stópte juist net op tijd, en dat paard had niet eens wat. Jij en ik weten dat je uit een heel ander vaatje getapt had als het anti-zwartepietdemonstranten waren geweest, die net op tijd waren gestopt voor een witte moeder en haar witte kinderen, of die een politiepaard hadden aangereden.

Voorts is mijn stuk gelardeerd met links naar bronnen. Dat een groot aantal boeren miljonair is, verzin ik niet, dat is een feit. Als ze niet rond kunnen komen van hun geploeter in hun stal of op het land, meten ze wat anders gaan doen. Dat moeten we allemaal in Nederland. Ik krijg ook geen subsidie als ik niet meer kan leven van mijn pen.

Je schrijft dat je alleen iets gedaan krijgt als je geweld gebruikt, en dat had ik zelf al geschreven. Je vergeet één ander criterium: je moet ook wit zijn. Een witte klootzak.

Uw Hoofdredacteur

 

pbgif

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 26.10.2019 @ 09:19

[Home]
 

1 Reactie

op 26 10 2019 at 09:19 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS