Home » Archief » Gelukkig 2015!


[03.01.2015]

Gelukkig 2015!

Peter Breedveld

wint4

Dat in 2015 gewoon de lijn van de voorgaande jaren wordt voortgezet, werd mooi geïllustreerd op de eerste dag van het nieuwe jaar, die eigenlijk een samenvatting was van het hele voorgaande jaar. Dus dat Nazi’s aanslagen plegen op moskees en de Nederlandse media net doen alsof er spontaan brand is uitgebroken in die moskees en de PVV-aanhang – ongetwijfeld uit frustratie over de verschraling in de zorg en zo – oproept tot het in brand steken van nog meer moskees, met zoveel mogelijk moslims erin.

En dat dan CIDI-directeur Esther Voet dit alles aangrijpt om aandacht te vragen voor de aanslagen op synagoges in Uppsala, terwijl er helemaal geen synagoges in Uppsala zijn. Dat Voet dan, wanneer ze door een Zweedse journaliste geconfronteerd wordt met haar leugens, briest dat zij wordt ‘aangevallen’, terwijl ‘solidariteit’ meer op z’n plaats zou zijn.

Prominent bolletje

Dat Jeroen Mirck daarover een kritische opmerking maakt tegen Voet, waarop prominent bolletje van The Post Online Bas Paternotte Voet te hulp schiet door Mirck te vragen of hij die vraag nou stelt als journalist of als D66-politicus. Wat gezien moet worden als dreigement, want Paternotte voerde al eerder een smeurcampagne tegen Mirck – daarbij gebruik makend van het feit dat hij familie is van de Amsterdamse fractievoorzitter van D66, Jan Paternotte – omdat Mirck op een foto terecht was gekomen met blogger Jaap Kramer, die door Paternotte werd beschuldigd van het dreigen met vuurwapengeweld. Wat een uitzinnige aantijging is waarvoor Paternotte nooit zijn excuses heeft aangeboden.

Same old, same old dus op Nieuwjaarsdag. Nederlandse media die aanslagen tegen moslims bagatelliseren en die Esther Voet nooit kritisch zullen bevragen over haar neiging mensen tegen elkaar op te zetten met giftige leugens, maar in plaats daarvan Voets tegenstanders de mond helpen snoeren door middel van intimidatie.

Toffe mensen

Ook aan het begin van weer een nieuw jaar wens ik al mijn lezers hetzelfde dat ze mij ook wensen. Het afgelopen jaar wordt algemeen gezien als een rampjaar maar voor mij persoonlijk en voor Frontaal Naakt was het helemaal niet zo slecht, al is me wel mijn vriend Alf Berendse ontvallen (voor publiekslieveling Jan Bennink aanleiding voor een reeks grappen en grollen) en Haagse Harry-tekenaar Marnix Rueb.

Maar verder ben ik er aardig in geslaagd om in 2014 uit het dal te kruipen waar ik het jaar daarvoor keihard was ingetrapt door Elma Drayer en haar gevolg en heb ik de warme liefde mogen koesteren van niet alleen mijn persoonlijke godin Hassnae, de sterkste, warmste, liefste, grappigste, mooiste en loyaalste vrouw van het universum, maar ook die van mijn vrienden Nadia Bouras en haar man en Remco Breuker en zijn vrouw. Op dat vlak prijs ik me echt heel erg gelukkig, te weten dat ik de steun heb van zulke toffe mensen.

Domme journalisten

En mijn lezers, natuurlijk. Niet allemaal, maar de lezers die me hebben gesteund, sommige financieel, velen moreel en emotioneel. Jullie weten wie je bent. Bedankt voor alles. En blijf bij me.

Ook qua pers lijkt er enige verbetering gaande. Doorgaans werd ik alleen in de media genoemd als er weer eens een boel kleinburgerlijke verontwaardiging was ontstaan door wat anderen hadden gezegd dat ik had gedaan of geschreven, maar vorig jaar ben ik zowaar een paar keer (relatief) positief in het nieuws geweest.

Eerst in De Correspondent, waarin Dimitri Tokmetzis nou eindelijk eens objectief heeft gekeken naar wat er precies gaande is op Twitter en in de blogwereld, met ‘Domrechts’ en de antiracisten en de laffe Nederlandse pers en de hekzitters. Ik ben het oneens met veel van zijn conclusies maar voor de verandering komt Frontaal Naakt eens gunstig uit de verf in een journalistieke productie. Ik was inmiddels zo vaak genaaid door vooringenomen, leugenachtige en ronduit domme journalisten dat ik het niet meer voor mogelijk hield.

Leugens napapegaaien

En laatst werd ik in een stuk in Het Parool ook zomaar neutraal geciteerd als één van de media in plaats van als epigoon van alles wat de Nederlander vies en smerig vindt. Echt een ommekeer.

Niet dat ik nu tevreden ben over de Nederlandse pers, integendeel. Het afgelopen jaar heb ik alle hoop laten varen dat het ooit nog goedkomt met de vaderlandse journalistiek. Niet alleen door de zaak Ramesar die, zoals de vaste lezertjes weten, allang voor Ramesars ontmaskering werd doorzien door twee blogs, te weten Krapuul.nl en Frontaal Naakt, die desondanks nadrukkelijk niet worden genoemd in de analyses van journalisten en deskundigen, die zelf klakkeloos al die aperte leugens over shariawijken en jihad-belts napapegaaiden.

Roven en stelen

Nee, het liegen gaat gewoon door, of het nou gaat om het kapen van de gezondheidszorg door inhalige verzekeraars, vluchtelingen, moslims, anti-zwartepietdemonstraties, prostituées of wat dan ook. Van feiten krijgen Nederlandse journalisten jeuk.

En dat ravengedrag van ze ben ik ook kotsbeu. Dat rooft en jat maar dat het een lieve lust is en nóóit geven ze je een keer de credit die je verdient. Sterker nog, toen Hassnae er laatst een keer wat van zei toen een Volkskrant-‘journalist’ (Sterre Lindhout, bekend van haar beschamende interview met de gevallen Telegraaf-fantast Martijn Koolhoven) haar nota bene had opgebeld voor allerlei informatie en doodleuk een stukje schreef waarin Hassnae zelfs niet werd genoemd, kreeg ze nog een grote bek ook!

Nazi’s bewonderen

U ziet, ik ga kankerend het nieuwe jaar in en dat is mijn enige goede voornemen (gezond eten doe ik al, roken heb ik nooit gedaan, ik ben een fantastische vader en ik drink en sport precies zoveel als nodig is): ik blijf kankeren op Domrechts, op de Nederlandse pers die totaal verrot en corrupt is en vooral ook op de hekzitters, de types die mij met hun fatsoensvingertjes in mijn oog prikken omdat mijn taal onwelvoeglijk is en omdat ik racisten die zich laten fotograferen in Nazi-uniform of die openlijk Nazi’s bewonderen Nazi’s noem, maar die hun nieuws wel van GeenStijl halen. De ene onwelvoeglijke taal is de andere niet.

Heb je daar moeite mee: ophoeren dan. Ik schrijf op de manier waarbij ik me lekker voel. Ik vertegenwoordig op Frontaal Naakt niemand dan mezelf en ik vind mij een stuk beschaafder dan 99,8 procent van de andere journalisten in Nederland. Ga Marck Burema maar pijpen en z’n cum inslikken onder het uitroepen van “LEKKERDER NOG DAN SPINOZA!!!

Alle anderen: riemen vast, we’re in for another bumpy ride!

Begin het jaar goed met een gulle donatie aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 03.01.2015 @ 15:21

[Home]
 

40 Reacties

op 03 01 2015 at 16:43 schreef teigertje:

Van hetzelfde Peter Breedveld, het allerbeste voor jou en je godin en je kinderen in 2015.

Blijf doorgaan met het schrijven van je stukjes want het is nodig zoals bijna iedere dag wel blijkt.
Ik heb dan ook verder niks toe te voegen aan het bovenstaande verhaal dat wederom in beton is gegoten.

op 03 01 2015 at 20:23 schreef Maarten:

Hey Peter en Hassnae, veel goeds toegewenst! Het jaar begin je in ieder geval goed met dit artikel. Wat een grap die Esther Voet zeg, ongelooflijk dom wijf.

op 03 01 2015 at 21:51 schreef MNb:

Komop, er is ook goed nieuws. Meer mensen beginnen te beseffen dat de vrijheid van (non-)godsdienst daadwerkelijk in gevaar is:

http://www.nu.nl/binnenland/3966083/marokkaanse-organisaties-doen-aangifte-haatberichten.html

Een grefo die het opneemt voor moslims is geen slecht begin van 2015 – al zou het niet nodig moeten zijn, natuurlijk.

op 04 01 2015 at 10:56 schreef Kees T.:

Ik verheug me nu al op de rit.

op 04 01 2015 at 23:45 schreef Estherrosa:

Gewoon stug doorgaan, op dezelfde weg zoals altijd! ‘
Ik wens jou en je geliefden een geweldig 2015.
Mijn steun heb je sowieso, maar dat wist je al.
Go Peter go!

op 05 01 2015 at 12:30 schreef Egbert:

Een goed 2015 voor FN & de FN’ers. Ik blijf lezen & leren.

Één lezer van het afgelopen jaar is geïdentificeerd en heeft een journalistieke kwaliteitssprong gemaakt: hij is gestopt met een leugen. Antisemiet en lijkenpisser David Pinto is, precies na publicatie van
dit FN artikel in augustus 2014, gestopt met zichzelf “hoogleraar” te noemen (want dat is hij niet). Hij gebruikt de titel “Professor” legaal, zoals hem is uitgelegd op FN. Ook zijn Nederlands is er op vooruit gegaan — aangenomen dat hij zelf schrijft. (Dank nog aan de UvA voor het toekennen van deze titel; goed dat de UvA zijn kwaliteiten en zijn politieke vrienden zo erkend heeft).

op 05 01 2015 at 12:38 schreef Brenda van der Veer:

Wat is het toch heerlijk om verslaafd te zijn aan Frontaal Naakt. Ga vooral door in 2015, Peter en Hassnae.

op 05 01 2015 at 14:00 schreef Mark:

Wat begrijp je niet aan “underground” Peter? Want als je de TL een beetje had gevolgd, had je gelezen dat in Uppsala een -ik benadruk- ondergrondse synagoge in gebruik is…

Wáárom zou die synagoge ondergronds zijn? Nou, ik geloof wel dat je een reden daarvoor kunt voorstellen… Maar dat deert je niets he, antisemiet?

op 05 01 2015 at 14:25 schreef cRR Kampen:

Wow, die van de Shoa 2.0 verzinnen nu al ‘ondergrondse sjoelen in Uppsala!’
Wil dit slag de Protocollen van Zion soms verbeteren??

op 05 01 2015 at 14:51 schreef Egbert:

MArk: “Wáárom zou die synagoge ondergronds zijn?” Lachen. Het is simpel: Esther Voet wist niet waar ze het over had. Dat werd aangewezen, en toen probeerde Esther Voet er overheen te gaan met die solidariteits-eis (ooit, ooit, ooit een tweet van haar gezien waarin ze haar joden solidariteit vroeg met niet-joden? Rond Gaza 2014, toen haar Israel mensen kapotbombardeerde enkel en alleen omdat ze niet-jood zijn? Toen ze de ISIS-oorlog naar Nederland haalde om moslims the bashen & beaten? – gedresseerd door ADL en AIPAC).

Mark, dat anti-semitisme van jouw interesseert mij geen zak. Jij maakt er een politiek van, en straks niet komen janken als er echt een echte anti-semiet op je dak landt. Ik steek geen hand voor jou uit.

op 05 01 2015 at 14:57 schreef Haes:

Beste Peter,

Jij en Hassnae ook een geweldig jaar toegewenst. Ik hoop dat je nog vele scherpe artikelen op je blog zult plaatsen.

Hierbij mijn wens aan alle bezoekers van FN;
http://www.haes-producties.nl/mosterd-na-het-kerstdiner/

op 05 01 2015 at 17:12 schreef teigertje:

@Mark, ik heb heel die discussie gevolgd en Esther Voet heeft haar hand overspeeld.
Ze had het sowieso over meervoud -synagoges-, en uiteindelijk kwam er een vreemd account (net nieuw) met een vage foto aanzetten waar tot op heden nog steeds geen verder bewijs van is. Dus als er al één synagoge is, ieniemieni ondergronds, dan nog klopt de bewering niet en is in ieder geval sterk overdreven.

op 05 01 2015 at 17:52 schreef Sjap:

Alle andersdenkenden de tyfus wensen en gelukkig 2015 boven je artikel zetten, je moet maar durven.

op 05 01 2015 at 19:09 schreef Peter:

De tyfus, Sjap! Met mazelen na.

op 05 01 2015 at 20:55 schreef Egbert:

@teigertje: inderdaad. hier het bewijs van SIGILIX dat er in Breda ook een geheime ondergrondse synagoge is. Uppsala: solidariteit, en snel een beetje. Mark: ga je aanmelden, je hebt een onderduikadres nodig (Of ben je al thuis bij een PVV’er?).

op 05 01 2015 at 23:49 schreef Marianne:

Zalig zijn de anti-nazi’s, want hen is het paradijs. Keur compleet alles af wat de nazi’s hebben voortgebracht, zoals kinderbijslag, snelwegen, een tegenwicht vormen tegen de koloniale imperiums Engeland en Frankrijk, de bestrijding van Stalin. Ook gewone conservatieve deugden zoals tucht, plicht, rangorde, identiteit.
Nee hoor, gooi die Bijbel en de Klassieken maar weg, want FrontaalNaakt weet exact het onderscheid tussen Goed en Kwaad. Komt allen tezamen op deze Pravda-site met DDR-nudisme.

op 06 01 2015 at 00:23 schreef cRR Kampen:

Weinig kans, Egbert, percentage Joden in NL dat PVV stemt schijnt kleiner dan vijf te zijn, dus van die kant niet zoveel vertrouwen.

op 06 01 2015 at 00:55 schreef Pickelhaube:

Geheime synagoges in Uppsala? W00t? denkt Mark serieus dat het antisemitisme in Zweden zo wijdverspreid is dat Joden in vluchtkerken hun geloof moeten praktizeren? En anders ben je antisemiet? (met hoofd op tafel bonkt)

Djiezus…. Ik wil zogenaamd schrijnende gevallen van jodenhaat of antizionisme best uitvergroten voor de goede zaak, maar dit gaat zelfs mij te ver.

op 06 01 2015 at 10:52 schreef cRR Kampen:

Lees ik daar inderdaad dat Marianne een nazi is? Kon dat niet gewoon in vier woorden?

op 06 01 2015 at 10:57 schreef Pickelhaube:

Marianne, kan je je nationaal socialistische wanen niet beter ventileren op Stormfront? Of -beter nog- eens kijken wat een lobotomie jou en je omgeving te bieden heeft?

op 06 01 2015 at 12:27 schreef Mario:

Miljoenen mensen op de meest brute wijzen afgeslacht en Marianne is blij dat ze kan tuffen over snelwegen, die veelal zijn aangelegd door de mensen die zijn afgeslacht door de nazi’s/ Hitler.

Rij voor de verandering eens door naar en bezoek de verschillende concentratiekampen daadwerkelijk, leeghoofdige Marianne. En als je dan toch bezig bent, neem die mafklapper Mark hierboven met je mee.

@Pickelhaube, schandalig en meer dan walgelijk die reactie van Ester Voet.

op 06 01 2015 at 17:10 schreef Jasper:

@Mario

Het is inderdaad ranziger dan verschaalde reuzel maar helaas komt het veel voor. Voor zionisten is anti-semitisme een middel. Het bestaat en moet worden bestreden, net als alle discriminatie, maar wordt door zionisten vaak uitvergroot en overdreven om hun doel te dienen. Als het er niet is wordt het zelfs simpelweg verzonnen, zoals we hierboven maar weer eens een keer kunnen zien.

Ik kan me eerlijk gezegd niets anti-semitischer bedenken dan anti-semitisme uit te vergroten of zelfs te verzinnen om je zionistische doel te dienen.

op 06 01 2015 at 20:42 schreef Abdel:

Haha jij ook het allerbeste Peter!!

op 06 01 2015 at 21:58 schreef Mario:

“Ik kan me eerlijk gezegd niets anti-semitischer bedenken dan anti-semitisme uit te vergroten of zelfs te verzinnen om je zionistische doel te dienen…”

Tegelwaardig, zoals men dat in ‘sommige (al dan niet roze) kringen’ ook wel noemt. Krek, zo.

op 07 01 2015 at 01:20 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Peter, Marianne, Pickelhaube, Brenda, Mario, Thomas C/C, enz enz,

Interessant is wederom dat X-HAAT feitelijk het beste middel is om een kudde grootgeschapen, DOMintelligente Mensaapjes bij elkaar te drijven, en opmerkelijk is dat religieus gedrag vaak totaal overeenkomt met DOM kudde gedrag.

En die hele ANTI-Y identiteit is ook iets wat Wieroe en ik verder onderzoeken nu in 2015 en Wieroe heeft hierover afgelopen week een nieuw gedicht over gemaakt die ik zo meteen online moet publiceren. Morgen volgt de link wel.

Kijk Logischerwijs geldt deze stelling, erg absoluut:

Als er pro nazi’s en anti nazi’s zijn dan moeten er ook NUL-nazi’s zijn, want anders is de hele verzameling Nazi’s niet volledig in wiskundig abstracte zin.

zo zie je hoe hard Wieroe werkt in zijn luie, warme mandje die nu naast het werkbureau staat.

enne Peter, Miaauw ze bloot met jouw potente en viriele blanke Nazi pen hard, stijf en recht omhoog (18 voor 12) en he in 2015,

dewanand en Wieroe

ps
stof tot (Afro fundamentalistisch) nadenken:
een vieszwarte Hindoe halfaap of neger(mix) kan geen arier zijn omdat raszuivere nazi’s altijd een blanke pik moesten hebben in Nazi Duitsland.

op 07 01 2015 at 02:11 schreef Pickelhaube:

Tegelwaardig? Ik vond het een zeldzaam domme opmerking als ik zie hoe luiestoel Palestina activisten de zieligheid van gazanen eenzijdig belichten, soms zelfs foto’s uit andere oorlogsgebieden inzetten, of een kinderlijkje in elke denkbare pose fotograferen.

op 07 01 2015 at 09:35 schreef Nrosa:

‘De zieligheid van Palestijnen’? Deze mensen leven in oorlogsgebied, kunnen we ook praten over de ‘zieligheid van joden’ voor en tijdens de tweede wereldoorlog? Nee, dat dacht ik al niet en terecht.

op 07 01 2015 at 11:01 schreef pickelhaube:

Het probleem van de Gazanen heet vooral “Hamas”. Die executeren Fatah leden en iedereen die ze niet aanstaat onder het mom van “spionage voor Israel” en inmiddels staat toch wel vast dat Gazaanse burgers als menselijk schild gebruikt werden. Ontvingen ze een waarschuwing van de IDF dat hun gebouw gebombardeerd zou worden, maar werden ze met de geweerloop door Hamas gedwongen in het gebouw te blijven, want dat vonden ze nuttig voor de mediaoorlog, wat lijken en puinhopen.

ik ben niet tegen vergelijkingen met de tweede wereldoorlog, maar hier slaat het werkelijk als twee tieten op een slagroomtaart, een lul op een drumstel.

Lees je in, zou ik zeggen. Dit is wat Gazanen er zelf van vinden:

“Hamas imposed a curfew: anyone walking out in the street was shot. That way people had to stay in their homes, even if they were about to get bombed. Hamas held the whole Gazan population as a human shield.”

Om de Israelis’s de schuld te blijven geven getuigt best wel van jodenhaat. Linkse jodenhaat, die overigens net zo mismaakt is als rechtse.

op 07 01 2015 at 11:11 schreef Nrosa:

De bezetting, het roven van land, het vernielen van olijfboomgaarden, het vernietigen van waterputten en het platrijden van huizen laat u buiten beschouwing? Oke….. De bezetting is de oorzaak, het ontstaan van iets als Hamas een gevolg. Het goedpraten van de misdaden van israel is eigenlijk een vorm van jodenhaat, tegen je vrienden moet je de waarheid kunnen zeggen.

op 07 01 2015 at 11:31 schreef Pickelhaube:

Prima allemaal en ten dele zelfs mee eens, maar daar ging de discussie niet over. Die ging over het uitvergroten van Jodenhaat, terwijl Palestina activisten het Palestijnse leed met een factor tien vergroten, er nog wat bij fantaseren en ook nog eens de verkeerde partij de schuld geven, terwijl ze het terreurbewind van Hamas met de mantel der liefde bedekken.

*iets met splinter en balk mompelt*

En “for the record”: ik vind het gelul van Voet contraproductief.

op 07 01 2015 at 12:05 schreef Nrosa:

“Ik wil zogenaamde schrijnende gevallen van jodenhaat of anti-zionisme best uitvergroten voor de goede zaak” , uw eigen woorden. Over balk en splinter gesproken.. Verder is Esther Voet niet alleen contraproductief maar maakt ze zichzelf onsterfelijk belachelijk met haar gewauwel over óók in gevaar verkerende synagoge’s die daar niet zijn. Hierop gewezen wordt ze ook nog pissig en vraagt de ander ‘waar de solidariteit is’..Please..

op 07 01 2015 at 12:15 schreef cRR Kampen:

“Het probleem van de Gazanen heet vooral “Hamas”.” – Natuurlijk, want dat is de voornaamste Palestijnse politieke organisatie, het is de officiële, gekozen Palestijnse regering en het is de groep die de wereld duidelijk maakt dat de Palestijnen bestaan en, helaas voor jou Pickelhaube, niet in volkomen stilte uitgeroeid worden.

Hamas is de oplossing, niet het probleem.
Dat niet iedere Palestijn achter Hamas staat is geen enkel argument. Per slot van rekening staat ook niet iedere Nederlander achter de PVV. De facto staat een zeer veel groter percentage Palestijnen achter Hamas dan NL’rs achter de PVV. Benadruk je dat zelf ook even? Dat wegliegen van klare feiten moet eens ophouden!

Het probleem van Gaza is de terreurstaat, de militaire theocratie, eromheen.

op 07 01 2015 at 12:59 schreef Pickelhaube:

Dat was een zelfironisch grapje, Nrosa. Maar in antwoord daarop vergroot je het leed van de Palestijnen weer uit, waardoor je eigenlijk het recht niet meer hebt om Voet te bekritiseren. Je bent zelf erger en zelfs bereid een terreurbewind te legitimeren dat de eigen bevolking uitroeit.

op 07 01 2015 at 13:41 schreef cRR Kampen:

Ik vind anders dat Nrosa het lijden van de Palestijnen bagatelliseert – maar het is natuurlijk een feit dat dit bijna niet anders kan. Ze noemt niet eens de massamoorden op Palestijnen en de veelvoud aan permanente invaliden; de verwoesting van de economie elke paar jaar. Ik had een complimentje van Pickelhaube verwacht, maar het is duidelijk: het lijden van de Palestijnen is taboe en dient volledig te worden doodgezwegen.

op 07 01 2015 at 13:52 schreef pickelhaube:

helaas voor jou Pickelhaube, niet in volkomen stilte uitgeroeid worden.

dit soort opmerkingen en frames vind ik zo minderwaardig, echt. Alsof ik zou wensen dat Palestijnen in stilte uitgeroeid worden. Nog lager dan het stukje stront onder mijn schoenzolen. Ik gaf zelfs aan het ten dele eens te zijn met kritiek op Israël, heb geen goed woord over voor het gereutel van Voet, maar met mensen die Hamas legitimeren en even de andere kant opkijken als die de eigen bevolking uitroeit ben ik snel uitgepraat.

Dat doet Hamas trouwens om de gewetenloze mediaoorlog van Palestina activisten te faciliteren die de illusie hebben dat hun beeldvormingsspelletjes, waarbij die van Esther Voet toch echt verbleken nog enige impact hebben.

In die zin zijn al die “ethische” Palestina activisten mede schuldig aan de dood van onschuldige Palestijnse burgers in Gaza. Want zonder kanonnenvlees geen zielig verhaal natuurlijk.

op 07 01 2015 at 16:51 schreef cRR Kampen:

“Maar in antwoord daarop vergroot je het leed van de Palestijnen weer uit” wat ze helemaal niet doet, mijn conclusie volgt en staat gewoon, pickelhaube.

Vervolgens doe je keurig wat de massamoordenaars ook altijd doen: de schuld van de massamoord bij degenen die omgebracht worden:
“In die zin zijn al die “ethische” Palestina activisten mede schuldig aan de dood van onschuldige Palestijnse burgers in Gaza. Want zonder kanonnenvlees geen zielig verhaal natuurlijk.”

Wát zei je? Zonder Shoa geen zielig verhaal??

op 07 01 2015 at 18:05 schreef Egbert:

pickel: “Om de Israelis’s de schuld te blijven geven getuigt best wel van jodenhaat”.

Geen verschil weten tussen Israel en joden is wel de eerste en domste fout die je kunt maken. Zelfs als je Israel de JS noemt. Van jou weet ik het niet (je misschien ben je echt wel zo dom), maar Esther Voet doet het bewust en uit professie. Die laat zich er voor betalen.

op 07 01 2015 at 18:06 schreef Pickelhaube:

Nee, die leg ik niet bij de burgers van Gaza, maar Hamas. Maar draai, spin, lieg en bedrieg wat je wilt. Ben ik nou ook al een massamoordenaar joh?

op 07 01 2015 at 18:56 schreef dewanand:

nou, kijk Peter mijn nudistische Hindoe kat begint het nieuwe jaar met een leuk, langdradig gedicht, shit wat werkt arme Wieroe toch hard voor zijn dure duitse nazi kattenbrokjes uit 1940. En als de kat het zegt…..

titel gedicht en deeplink:

‘2015: ‘Mensaapjes, Miaauw a.u.b. naar de Zon”

Offeraar WIEROE, DE HINDOE NAZI KAT uit Delft kennisstad
Offercode S214
Offerdatum ZATERDAG 3 JANUARI 2015

http://www.dewanand.com/s214.htm

op 10 01 2015 at 17:30 schreef John de Beer:

Die synagoge staat in Malmö en dat had mevrouw Voet moeten weten. Temeer daar dit gebouw al sinds enkele jaren letterlijk onder vuur ligt waardoor de Malmöse Joodse gemeenschap is teruggebracht tot inmiddels minder dan 200 leden. Op enige solidariteit van de plaatselijke autoriteiten hoeven de Malmöse Israëlieten niet te rekenen; schijterig wegkijken is een oude Zweedse traditie. Gelukkig zijn de Scandinavische Joden vrijwel allemaal hoogopgeleid en spreken ze vloeiend Engels, dus die komen elders wel weer aan de bak. De onbetwiste verliezer is de Zweedse samenleving, immers, de geschiedenis heeft doeltreffend uitgewezen dat na de Joden altijd andere groepen aan de beurt zijn. Verder nog een gelukkig nieuwjaar allemaal!

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS