Home » Archief » Het geweld tegen Kick Out Zwarte Piet is een onverkorte oorlogsdaad


[09.11.2019]

Het geweld tegen Kick Out Zwarte Piet is een onverkorte oorlogsdaad

Peter Breedveld


Scène uit Pale Flower (Masahiro Shinoda, 1964)

Gisteren werd de actiegroep Kick Out Zwarte Piet aangevallen door een groep Nazi’s en andere racisten, waaronder de Nederlandse afdeling van de fascistische en racistische Proud Boys. Ze bestookten de actievoerders met vuurwerk, gooiden de ruiten in van het pand waar ze vergaderden en vernielden hun auto’s. Deze gewelddadige intimidatie-actie is het directe gevolg van een oproep op Twitter van de Haagse veroordeelde crimineel John van Zweden om de vergadering van KOZP te komen opluisteren. Van Zweden tweet de laatste tijd regelmatig dreigementen aan het adres van KOZP en de oprichter ervan, Jerry Afriyie. Eerder deze week tweette hij dat dit Afriyies ‘laatste Zwarte Piet-pestjaartje’ wordt.

Desondanks wordt er door de autoriteiten niks tegen deze holbewoner ondernomen, terwijl ze er altijd als de kippen bij zijn om iedereen op te pakken die een stom liedje over Thierry Baudet zingt of het haar van Geert Wilders niet mooi vindt. Integendeel, Van Zweden mocht zijn racisme er ook nog eens komen uitboeren bij de publieke omroep, bij het programma De Nieuwe Maan, waar zo vaak racisten en islamofoben aan tafel zitten dat iemand op Twitter het programma heeft omgedoopt tot De Nieuwe Swastika.

Verachtelijk Nazituig

Van Zweden, en hij niet alleen, uit zijn bedreigingen openlijk en dat ze serieus genomen moeten worden, blijkt uit het feit dat de vreedzame demonstraties van KOZP vorig jaar op verschillende plekken op uiterst gewelddadige wijze werden verstoord door racistische hooligans. Vorige week werd KOZP ook in de Haagse buurgemeente Rijswijk geïntimideerd door een groep racisten. Dat het bij de fans van Zwarte Piet om het meest verachtelijke nazituig gaat, zagen we vorige week nog eens aangetoond toen er een zootje werd gefotografeerd terwijl het de Hitler-groet bracht.

Toch komt de politie pas aankakken als de schade al is aangericht. Daarbij is onder andere een dertienjarige jongen gearresteerd. Die kutsmoes dat je niet over Zwarte Piet mag bakkeleien waar de kinderen bij zijn, kan dus ook de prullenbak in. Sinterklaas is helemaal gekaapt door de Nazi’s en wat mij betreft spreken we voortaan van Naziklaas.

Niet tot de gearresteerden behoort John van Zweden, de lafaard die anderen het vuile werk laat doen en zelf veilig buiten schot blijft, alsof hij de Haagse Godfather is. Elke dag, dat deze klootzak nog vrij rondloopt is een fluim in het gezicht van de Nederlandse rechtsstaat. Hij zet direct aan tot geweld tegen vreedzame antiracisten. Lock that motherfucker up.

De politici vind ik ook nogal stil. Tot nog toe zag ik alleen een veroordeling door Jesse Klaver, en dat was dan weer van dat slappe gelul over het verdedigen van tradities. Flikker toch op. De enige traditie die hier wordt verdedigd is die van de pogrom.

Wezelige premier

De rest houdt zijn kaken stevig op elkaar. Dat was wel anders toen een onbekende actiegroep, waar niemand ooit van had gehoord en waar sindsdien ook nooit meer iets is vernomen, een beetje verf op de voordeur van Thierry Baudet had gemorst. Toen buitelden de deugmensjes over elkaar heen om te preken dat we elkaar in onze democratische rechtstaat bestrijden met ARGUMENTEN.

Maar dat dit niet opgaat als het de tegenstanders van Zwarte Piet betreft, weten we al een paar jaartjes. Onze wezelige premier verklaarde vorig jaar nog, na het zien van de beelden waarop vreedzame anti-Zwarte Piet-demonstranten werden mishandeld door racisten, werden bekogeld, bespuugd, bedreigd en uitgescholden, dat beide partijen fout waren. Ook hebben we het on record dat verschillende media, waaronder Powned, De Telegraaf en NRC Handelsblad, hebben samengespannen om Jerry Afriyie en de andere activisten een ‘publicitaire nachtmerrie’ te bezorgen. De fascistische racist Wierd Duk van de voormalige Nazikrant De Telegraaf organiseerde samen met een groep Friese racisten een levensgevaarlijke wegblokkade om te voortkomen dat anti-zwartepieters gebruik konden maken van hun recht om te demonstreren.

Zing je een stout liedje over Thierry Baudet, dan moet je een paar weken schoffelen en krijg je een strafblad, maar als je een racistische fascist bent, mag je openlijk oproepen tot geweld. Dat we hier te maken hebben met een trend, zou iedereen inmiddels duidelijk moeten zijn. Vorige week bedreigden Nazi’s een school, een fucking school, nadat Wilders zijn ongenoegen over een kunstwerk kenbaar maakte.

Marokkanen verdelgen

Wilders veroorzaakte ook al een oorlog tussen Boze Burgers en verschillende gemeenten door op te roepen tot verzet tegen asielzoekerscentra. Politici werden bedreigd en er werden veldslagen geleverd met de ME. Toen een aantal gemeenten daarna afzagen van die asielzoekerscentra, feliciteerde Wilders de gewelddadige Boze Burgers met het resultaat. Ook de gewelddadige en racistische boeren kregen meteen hun zin en de steun van extreemrechts na hun gewelddadige intimidatie-acties.

We worden door onze overheid gewoon uitgeleverd aan dat fascistentuig, lieve mensen. Ik zit in het verkeerde kamp en mag het dus niet, maar ik doe het toch: oproepen tot verzet. Vreedzaam verzet, natuurlijk, maar wel luidruchtig en nadrukkelijk, en dan bedoel ik dus niet op Twitter preken dat we zo niet met elkaar omgaan. Of gaan we echt met de armen over elkaar toezien hoe de fascisten met veel geweld en kabaal andersdenkenden intimideren en in elkaar slaan?

Die John van Zweden heeft niets minder dan een oorlogsverklaring uitgevaardigd en het is wel duidelijk dat we niet op bescherming van de overheid hoeven te rekenen. De politie is immers druk met Marokkanen verdelgen, nietwaar.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 09.11.2019 @ 17:56

[Home]
 

1 Reactie

op 09 11 2019 at 17:56 schreef Peter:

Schelden en dreigen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS