Home » Archief » De ene zeikhoer is de andere niet


[29.05.2021]

De ene zeikhoer is de andere niet

Peter Breedveld


Bron: CONTAC

De gevallen VVD’er Han ten Broeke lijkt te denken dat als de Nederlandse overheid je een keer uit de penarie heeft geholpen, je voortaan je hele leven de schoenzolen van VVD’ers moet likken. Dat het een gunst is dat de overheid voor je opkomt, in plaats van een plicht.

Nu vormen de inspanningen, die Nederland zich in 2015 getroostte om journalist Fréderike Geerdink vrij te krijgen toen de Turkse regering haar had gearresteerd wegens propaganda voor de PKK, zeker een uitzondering, want iedereen weet dat als je in het buitenland in aanraking komt met justitie en je het van de Nederlandse regering moet hebben, je de pineut bent.

Maar voor Geerdink is de overheid in actie gekomen, net als een jaar later voor Ebru Umar, die in moeilijkheden kwam wegens belediging van de Turkse president Erdogan. Het zal ook te maken hebben met het feit dat het de Turkse regering was, daar lijkt onze overheid een extraspeciale hekel aan te hebben (in tegenstelling tot bijvoorbeeld het Egyptische staatshoofd, dat nog een paar graadjes erger is dan Erdogan maar dat zo lekker hard optreedt tegen de Moslimbroeders) want daar zoekt ze graag ruzie mee.

Eeuwige dankbaarheid

Daar wil Ten Broeke eeuwige nederige dankbaarheid voor terug, en daarom is hij zeer ontdaan vanwege een Turkstalige tweet van Geerdink die de net tot staatssecretaris benoemde Dilan Yeşilgöz een walgelijke, racistische vrouw noemt, die het in Turkije goed zou doen als Koerdisch lid van de extreemrechtse Turkse partij MHP. Ondankbaar vindt Ten Broeke dat blijkbaar en hij vindt ook dat Geerdink andere Nederlandse journalisten in het buitenland in gevaar brengt, daarom tipt hij meteen even de journalistenvakbond NVJ. Zoals hij ook ging klikken bij de werkgever van Nadia Bouras, die naar zijn zin veel te kritisch is, en Kamervragen stelde over de subsidiëring van het blad OneWorld, omdat daarin een hem onwelgevallig artikel stond, en probeerde journalist Rena Netjes de mond te snoeren.

Je vraagt je af wat Ten Broeke eigenlijk tegen Erdogan heeft. Misschien is hij gewoon jaloers op die man.

Als journalist vermomde activist

Samen met Han ten Broeke gaat de hele rest van het Domrechtse gilde tegen Geerdink tekeer. Wierd Duk bestaat het om Geerdink ervan te betichten activisme te bedrijven onder het mom van journalistiek. Dat is dus Weird Duk, die samen met Jenny Douwes en nog een zootje Friese fascisten de snelwegblokkade tegen antizwartepietactivisten organiseerde, waarvoor Douwes wel en Duk vreemd genoeg niet is veroordeeld. Wierd Duk, die opriep tot een gewapende clash met de vluchtelingen en moslims die volgens hem onze straten overnemen en die alleen maar mensen interviewt die altijd precies vinden wat hij ook vindt, en die dat in precies dezelfde bewoordingen zeggen waarin hij dat ook altijd doet. Wierd Duk, die zijn podium in De Telegraaf misbruikt voor een kruistocht tegen alles en iedereen waar hij een hekel aan heeft en bang voor is. Die vindt Geerdink een activist.

VrijLinkser (= DomRechtser) Keklik Yücel jammert dat Geerdink de veiligheid van Yeşilgöz op het spel zet met haar tweet. Telegraaf-journalist Elif Isitman vindt ook dat Geerdink Yeşilgöz in gevaar brengt, vanwege het ‘aanwakkeren van tribale sentimenten’. Die Turkse wilden gaan dan meteen aan het moorden, iedereen weet dat, nietwaar. En zo zijn er wel meer dwaallichten die plotseling moeite hebben met het benoemen van de feiten, vanwege de veiligheid van Yeşilgöz.

Racisme benoemen

Daar heeft Domrechts wel een handje van, om te schuimbekken dat je politici in gevaar brengt als je wijst op hun racisme. Wilders, Baudet, het hele leger politici dat de laatste jaren in de Kamer leegloopt over het gevaar van vluchtelingen, moslims en allochtonen, constant wordt de Pimwin in stelling gebracht als je wijst op het racisme van dat schorem. Maar degenen die werkelijk in gevaar gebracht worden zijn de vluchtelingen, moslims en allochtonen, want het geweld tegen die groepen neemt almaar toe en wordt steeds extremer.

“Maar je moet toch kunnen benoemen?” Jazeker, en daarom benoemen we dat Dilan Yeşilgöz een walgelijke, racistische vrouw is die zich bij de witte Nederlanders populair heeft gemaakt met stemmingmakerij tegen vluchtelingen, moslims en allochtonen. Ze is een opruier die minderheden in direct gevaar brengt. Altijd staat ze vooraan om het hardst te toeteren tegen antisemitische Turken en Marokkanen, seksuele intimidatie door allochtonen, Marokkaanse “straatterreur” die de kop moet worden ingedrukt, ze gaat tekeer tegen hoofddoeken, “de lange arm van Erdogan” en de politiekcorrecte media, en gilt verontwaardigd dat ze niks wil horen over racisme bij de politie.

Zeikhoer

Maar je hoort haar nooit als ‘bezorgde burgers’ de openbare ruimte terroriseren en als witte jongemannen zich schuldig maken aan seksuele intimidatie. Een incident dat alles over haar zegt, over wie ze is en waar ze voor staat, is toen Bert Brussen, de baas van de extreemrechtse website The Post Online, Femke Halsema uitschold voor “zeikhoer”. Yeşilgöz, die altijd aan het blazen was over sissende en hoer-roepende allochtonen op straat, verdedigde toen Brussens recht om een vrouw voor hoer uit te schelden, want Brussen had volgens haar “alleen maar teruggemept.” Halsema had namelijk gezegd dat een bepaald artikel van iemand een beter podium verdiende dan The Post Online.

En dát verraadt Yeşilgöz’ hypocrisie, want ze vindt antisemitisme, homofobie, seksuele intimidatie en “straatterreur” alleen maar erg als allochtonen zich er schuldig aan maken en kijkt niet gewoon weg als de dader een bleekscheet is, nee, ze verdedigt zelfs zijn recht op seksisme, racisme, antisemitisme en algehele gore hufterigheid.

Flikker dus op met je schijnheilige verontwaardiging over Geerdinks pittige tweet, ze heeft honderd procent gelijk. Van de kwaliteitsmedia moeten we het niet hebben als het gaat om de juiste duiding van Dilan Yeşilgöz. Moet je deze hagiografie in de Volkskrant lezen over de ‘mediagenieke politicus’ die zich in “ferme bewoordingen” uit, waar ze dan “haatdragende reacties” op krijgt. Weet je dan niet dat Yeşilgöz een hekel heeft aan de “slachtofferrol”? Ik zou dat omdraaien tot “haatdragende bewoordingen” en “ferme reacties”.

Etnische en culturele superioriteit

De alom bewonderde Sheila Sitalsing doet het niet veel beter. Ze wordt geprezen om haar typering van Yeşilgöz in een of ander programma van een paar jaar geleden, maar dat gaat weer gezellig klinkslagend en kirrend over de manier waarop Yeşilgöz onbeschaamd haar privéleven etaleert, inclusief de intiemste details, en dat ze dáárom zo populair is geworden. Het onnozele wicht dat het zo lekker in de media doet.

Bullshit, Yeşilgöz is een ongelofelijk doortrapte cynicus die de witte Nederlanders bevestigt in hun gevoel van etnische en culturele superioriteit. Als allochtoon heeft ze “agency” als ze lekker tekeergaat tegen mensen van kleur, want hé, als een Koerdisch-Turkse Nederlander het zegt! Wie ben jij dan om dat tegen te spreken? Ben jij soms een racist?

Dat racisme is waar ze haar succesvolle carrière aan te danken heeft en dat blijven we gewoon lekker benoemen, of Han ten Broeke en Wierd Duk dat nou goed vinden of niet.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.05.2021 @ 15:18

[Home]
 

1 Reactie

op 29 05 2021 at 15:19 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS