Home » Archief » Luizenmoeders


[30.01.2018]

Luizenmoeders

Peter Breedveld

Gisteren zag ik op Twitter stukjes van een debat voorbijkomen tussen Femke Halsema en Thierry Baudet. Gespreksleider was Yoeri Albrecht. Twee vossen die met de wolf keuvelen over de beste manier om je buitgemaakte kippetje te verschalken.

Op een gegeven moment vraagt Halsema aan Baudet wat hij ervan vindt dat zijn partijgenoot Yernaz Ramautarsing beweert dat het “onomstotelijk bewezen is” dat zwarten een lager IQ hebben dan witte mensen. Baudet reageert ontwijkend. Wat moet hij daarover zeggen? “Het is een wetenschappelijke discussie.”

Meteen wijzen allerlei slimmeriken erop dat Baudet dan zeker wél verstand heeft van het klimaat. Hij wilde immers dat een metereoloog werd ontslagen omdat die had gezegd dat het wetenschappelijk is bewezen dat het klimaat opwarmt.

Melk drinken

Dat Baudet een mening heeft over het klimaat, dat zit iedereen veel meer dwars dan dat-ie een racist is, een echte. Die vindt dat Europa blank moet blijven, die betreurt dat het Romeinse rijk niet blank is gebleven, die beweert dat we worden bedreigd door de zwarten en de moslims.

De Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart weigert het Forum voor Democratie “te rubriceren als categorisch racistisch”. Ewald Engelen, lijstduwer van de Dierenpartij, klaagt op de dag dat voor de zoveelste keer uit onderzoek blijkt dat uitzendbureau’s donkere mensen discrimineren en de nieuwe roerganger van de SP net doet alsof ze daardoor is geschokt, dat Links zich teveel met “identiteitspolitiek” bezighoudt. Goeie timing! Weet je wát pas erg is, oreert Engelen: dat er mensen zijn die melk drinken.

En daar gaat de aanhang van Baudet weer, driftig wereldkaarten twitterend die moeten bewijzen dat overal, waar zwarte mensen wonen, het IQ laag is. Dat is niet racistisch, zeggen ze, want ik geef toch ook gewoon toe dat Aziaten slimmer zijn dan witte mensen? Dan weet je het altijd zeker: bona fide kutracist. In de Tweede Wereldoorlog deden de Nazi’s dat al, de Chinezen opvoeren als voorbeeld van goede allochtonen.

Pseudowetenschappelijke verhandelingen

IQ is een kwestie van klasse, van ontwikkeling, scholing, kwaliteit van leven. Dat we om de zoveel tijd weer dezelfde onzin moeten bestrijden omdat Links besluit dat je toch gewoon met mensen in debat kunt gaan die pseudowetenschappelijke verhandelingen houden over het lage IQ van zwarte mensen, is frustrerend. Maar lees het gerust nog een keertje na. Hier en hier en hier.

Omdat sneeuwvlokje Jan Dijkgraaf het kwetsend vindt dat de geplande demonstratie tegen racisten in de gemeenteraad als leus had “geen racisten in de raad”, is dat nu veranderd in “geen racisme in de raad”. Wel racisten dus, maar geen racisme. Dat zal straks wel worden “geen antiracisten in de raad”, dan is iedereen blij.

Volgens Marjolein Moorman van de PvdA hebben racisten het democratische recht om vertegenwoordigd te zijn in de gemeenteraad. Ik heb twee vragen aan Moorman: hebben antisemitische Holocaustontkenners dat recht ook? En de Pedopartij, waarom doet die niet mee aan de gemeenteraadsverkiezingen?

Verknocht aan racisme

Nederlanders zijn nou eenmaal erg verknocht aan hun racisme. Hun zeggen wat wij denken. En wij bestrijden ze dan wel met het woord, zegt Moorman. Kijk, Adjied Bakas, die een Amerikaanse journaliste uitschold voor ‘complainigger‘ is nu adviseur van de gemeente Amstelveen.

Iedereen heeft het opeens over een nieuwe tv-serie die geweldig grappig moet zijn: Luizenmoeders. Net werd me duidelijk waarom die serie zo populair is: er worden ontzettend nare, racistische grappen in gemaakt. Angela de Jong van Het Algemeen Dagblad vindt dat een bevrijding. De voormalige hoofdpiet Erik van Muiswinkel ook. Eindelijk mag het weer: lekker lachen om racistische grappen.

Hajee, hajoo, zingen mijn vrienden Ying-Fu Li en Ruud Hendriks dan altijd.

Welkom in Kukluxland.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.01.2018 @ 08:57

[Home]
 

1 Reactie

op 30 01 2018 at 12:32 schreef Peter:

Sorry mensen, weer per ongeluk de reactiemogelijkheid aan laten staan. Nee, de reactiemogelijkheid komt echt niet meer terug. Je kunt een stuk sturen naar leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS