Home » Archief » Kankermongolen en kutafrikanen


[13.07.2019]

Kankermongolen en kutafrikanen

Peter Breedveld

Weet u wat ik het schokkendst vind in het NRC-verhaal over politiecoach Carel Boers die aan de bel trekt over het racisme, seksisme en de homofobie bij de politie waaraan door de leiding niets wordt gedaan?

Nee, niet dat de politie spreekt van ‘kankermongolen, kankerlijers, pauper-allochtonen, kankervolk, kutvolk en kutafrikanen’, want daar schreef ik zes jaar geleden al over. Dat de politie zo racistisch als de neten is, is al heel lang bekend en dat de politietop alles ontkent, wisten we ook al.

Nee, het opvallendst vind ik de reactie van minister Grapperhaus van Justitie en Veiligheid. Boers heeft er de afgelopen tijd vergeefs bij de politieleiding op aangedrongen het stuitende racisme, seksisme en de homofobie bij de politie aan te pakken, maar stuitte op een muur van onwil, net als een aantal leidinggevenden binnen de politie, die allemaal nul op het rekest kregen. Eén van hen, teamchef van de Haagse eenheid Fatima Aboulouafa, kreeg zelfs een spreekverbod opgelegd.

Veilig werkklimaat

En wat zegt Grapperhaus? ‘Dat het “goed” is “dat de korpschef alle signalen serieus neemt. De korpschef staat voor een integer en inclusief korps, met een veilig werkklimaat. Als politiemensen over de schreef gaan worden ze ter verantwoording geroepen.”‘

Ik bedoel, wat?! Grapperhaus is de meest alarmistische hystericus van het hele kabinet, die achter elke buurtpizzeria een drugsimperium vermoedt en die desnoods het hele land platlegt om te voorkomen dat er iemand high wordt van een pilletje, maar als leidinggevenden van de politie de noodklok luiden omdat het echt niet langer kan, omdat zelfs vrouwelijke en allochtone politieagenten niet veilig zijn voor de politie, als een politiecoach met onmiddellijke ingang ontslag neemt omdat de stront totaal de spuigaten uitloopt en de politie fantaseert over het in elkaar slaan en doodrijden van burgers en wenst dat burgers “allemaal kapotgemaakt worden”, doet Grapperhaus net alsof dat het bewijs is dat helemaal top gaat bij de politie.

Moskeeën in de hens steken

En we wisten het. Mitch Henriquez is geen ongelukje, Ihsan Gürz, Rishi Chandrikasing zijn geen incidenten. Ze zijn slachtoffer van de berserker-cultuur bij de politie, de gewapende tak van de PVV. Vier jaar geleden was al bekend dat de politie moskeeën in de hens wil steken vanwege de “kutmoslims”.

En zie, er is niks veranderd, en er gaat ook niks veranderen, want de minister wentelt zich in militante onwetendheid. Een politievrouw die misstanden aan de kaak stelt, wordt kaltgestellt en Grapperhaus verklaart dat agenten ter verantwoording worden geroepen als ze over de schreef gaan.

Vergelijk dat met het islamitische Cornelius Haga-lyceum, dat door de overheid werd beschuldigd van antidemocratisch onderwijs en ISIS-sympathieën en wat niet al, zonder een greintje bewijs, en dat de overheid nu wil sluiten vanwege de oneerbiedige toon van de schooldirecteur.

Dus een islamitische school die niks gedaan heeft, moet koste wat kost kapot en de politie, die zich al jaren en jaren gedraagt als de junta in een bananenrepupliek, krijgt nog geeneens een waarschuwing van de minister. Dat is onze overheid.

Strafbare belediging

Aanstaande maandag hoor ik de uitspraak van de rechter in een zaak, die de overheid tegen mij heeft aangespannen omdat ik een racistische troll heb beledigd die Hassnae en mij zeven jaar lang heeft geterroriseerd en die zich daarbij bediende van het goorste racisme en het vuigste seksisme dat-ie kon verzinnen, en die er zelfs geen been in zag om grappen te maken over de dood van Hassnae’s moeder. Ik heb een seriebelediger beledigd, en werd daarover drie uur lang verhoord door twee politieagenten.

De politie, die ons uitscheldt voor ‘kankermongolen, kankerlijers, pauper-allochtonen, kankervolk, kutvolk en kutafrikanen’, verhoort mij omdat ik me schuldig zou hebben gemaakt aan strafbare belediging.

Dat is toch om te gillen?

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.07.2019 @ 17:23

[Home]
 

1 Reactie

op 13 07 2019 at 17:23 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS