Home » Archief » Ik moet naar het politiebureau komen omdat ik een laffe internettroll heb beledigd


[21.10.2018]

Ik moet naar het politiebureau komen omdat ik een laffe internettroll heb beledigd

Peter Breedveld

Een student journalistiek vroeg me op Twitter wat ik liever heb: een anonieme troll of iemand die me onder eigen naam belaagt, “met open vizier”, in de woorden van die jongen. Ik heb liever allebei niet, ik heb liever dat mensen laten zien waarom ik het bij het verkeerde eind heb in plaats van me te beschuldigen van antisemitisme, tal van misdrijven, hun pornofantasietjes op mijn vrouw projecteren en me te bedreigen, te klagen over mijn tóón en mijn wóórdkeuze, me te beschuldigen van landverraad en anti-wit racisme.

Maar als ik kiezen moet, dan heb ik toch net iets meer achting voor de anonieme troll dan voor iemand als docent Spaans Hans Konings, die me al jaren stalkt als een bezetene, me belastert, beschuldigt, probeert me in diskrediet te brengen bij mijn werkgever, die mijn geliefde steevast aanduidt als “muzelvrouwtje” en mijn vriendin Petra Kramer als “mijn vriend”, een onmiskenbaar transfobe belediging, onmiskenbaar bedoeld om te kwetsen, te tergen, te beledigen, de scumbag uit te hangen.

Hans Konings bestaat het om grappen te maken over de dood van de moeder van mijn geliefde. “Satire” noemt hij dat zelf. Onuitsprekelijke hufterigheid, is mijn oordeel. Maar sommige mensen vinden dat schelden, en dus niet fatsoenlijk.

Natte propjes

Ans Aarsema, de obsessieve troll die me jarenlang gestalkt heeft, die in twee maanden tijd (een steekproef) 1300 tweets verstuurde die alleen maar over mij gingen, waarin ik werd belasterd en belaagd en doodgewenst en bedreigd, zelfs deze Ans Aarsema, vanachter wiens rug Hans Konings jarenlang zijn vieze natte propjes op me afschoot, heeft meer fatsoen in zijn donder dan Hans Konings, want Aarsema verschool zich tenminste nog achter een laf pseudoniem. Aarsema schaamde zich voor wat hij deed. Aarsema wist dat het verkeerd was wat hij deed.

Hans Konings heeft zelfs dat elementaire menselijke kenmerk niet, schaamte, Hans Konings schaamt zich niet. Hans Konings weet kennelijk niet dat hij verrot is. Hans Konings trollt mensen gewoon onder eigen naam. Hij is er trots op.

Vorm en vent

Maar o wee als je wat terugzegt! Als jij eens uithaalt, als je, na jaren zeer geduldig geweest te zijn, Hans Konings vanonder zijn natte steen vandaan trekt en hem te kijk zet in al zijn naakte afzichtelijkheid, weerzinwekkende, gluiperige pederastenkop en al, dat smerige mondje met die vieze tanden, die slijmerige gluiperigheid, die walgelijke achterbaksheid. Als je laat zien dat in de persoon van Hans Konings vorm en vent een perfecte eenheid vormen…

Dan gaat Hans Konings naar de politie. Om aangifte te doen. Wegens belediging. In dit stuk.

Belediging! Ik heb een laffe, smerige troll beledigd. Althans, de troll voelt zich beledigd. En beledigen is een misdrijf, zegt de politie. Je mag geen racistische trollen beledigen! Transfobe docenten Spaans beledigen, dat is strafbaar! Obsessieve stalkers moet je met respect behandelen! Komt u maar even langs op het bureau, waar u als verdachte zult worden verhoord!

Gestoorde racist

Dat zijn twee schokken: eerst die gluiperd die me al jaren en jaren probeert zo hard mogelijk te raken, te beledigen, te belasteren, te kwetsen, die grapjes maakt, sorry, satire bedrijft met de dood van Hassnae’s moeder, die onvermoeibaar met zijn stinkvinger zit te poeren in onze privélevens, en die naar de politie gaat omdat ik hem beledigd zou hebben, en dan de politie, de Amsterdamse politie, die zo druk en onderbezet is, die toch best wel wat belangrijkers te doen heeft, lijkt me, die die aangifte gewoon opneemt en mij een brief stuurt met een uitnodiging om te worden verhoord als verdachte.

Let wel, dezelfde politie die categorisch weigert mijn aangiftes op te nemen van doodsbedreigingen, laster, stalking, cyberstalking, identiteitsdiefstal en ga maar door, want te ingewikkeld, en moeilijk te bewijzen, of gewoon geen tijd voor, komt u maar een andere keer terug, daarvoor moet u op het bureau van uw woonplaats zijn, daarvoor moet u op het bureau zijn van de plaats waar het misdrijf is gepleegd, daarvoor is het nu nog een te vroeg stadium en ga zo maar door.

Ik lees over slachtoffers van seksueel geweld die door de politie worden ontmoedigd als ze aangifte willen doen. Seksueel geweld!

Maar zodra er een geestelijk gestoorde racist op het bureau komt omdat ie zich beledigd voelt, een Jan Roos, een Thierry Baudet, een Hans Konings, springen ze allemaal in de houding. Dan worden er wel even wat dure manuren vrijgemaakt om de aangifte wegens belediging op te nemen, fucking belediging, en terstond achter de vlegel aan te gaan WELKE op 18 maart 2018 de eerbare burger Hans Konings, die in zijn vrije tijd een kwaadaardige, totaal geobsedeerde internet-troll is, heeft beledigd. Herstel: welke ervan wordt verdacht de totaal geobsedeerde troll te hebben beledigd. Welke verdachte is in de zaak van de beledigde internet-troll.

Eelt kweken

Och, de tere zieltjes van Domrechts. De stakkers, de sneeuwvlokjes. Met hun huid van eetbaar papier. Constant de bres op voor het recht op vrije meningsuiting, het recht op belediging, voortdurend prekend dat de moslims maar eelt moeten kweken, dat iedereen hier wordt bespot en beledigd, dat dit één van de pijlers van onze VRIJE! DEMOCRATISCHE! RECHTSSTAAT! is, maar zodra je ze tegenspreekt zitten ze te huilen bij oom agent. “Het is een schande, oom agent! Ik maakte een grap over de dood van haar moeder en toen zei hij zomaar dat ik een gluiperige pederastenkop heb!”

“Och arm trolletje toch”, zegt de politie. “Zijn die nare Gutmenschen gemeen tegen je? Alleen omdat je een andere mening hebt? Mag je niet eens muzelvrouwtje zeggen, mag islamkritiek nu ook al niet meer? Moeten we die moslims weer ontzien, alleen omdat hun moeder dood is en ze van die lange tenen hebben? Kom maar, trolletje, kom maar. Stop maar met huilen. Oom agent zal die gemene betuttelracisten wel eens even keihard aanpakken.”

Wierd Duk is net zo. Dreigt en lastert en scheldt en liegt en hangt de fascistische douchebag uit dat het een aard heeft, maar dan zegt Erik van Muiswinkel “bestrijdt het leed dat Wierd Duk heet” en dan wordt nog net de noodtoestand niet uitgeroepen.

Shirin Musa, zelfde verhaal. Anja Meulenbelt en Sylvana Simons spraken haar tegen, is ze naar de politie gegaan. Omdat iemand het niet met haar eens was.

De hoofdredacteur van GeenStijl, dreigde De Correspondent met een rechtszaak omdat ie zich onheus bejegend voelde. De hoofdredacteur van fucking GeenStijl. Jan Roos, Baudet, Wilders. Allemaal zijn ze voor de vrije meningsuiting, maar niet die van een ander.

Antiracistische demonstratie

En de politie faciliteert dit. De politie raadt aangerande vrouwen af aangifte te doen, maar de aangifte, wegens belediging, door iemand aan wiens Twitter-tijdlijn je in één oogopslag ziet dat-ie een ziekelijk obsessieve, stalkende en totaal gewetenloze hufter is, nemen ze wel op. Daar maken ze wèl werk van.

Ik heb natuurlijk met de politie gebeld, en de agent aan de lijn, degene die mij de brief stuurde, verteld dat niet alleen ik, maar ook iedere antiracist die ik ken en die wordt bedreigd en belaagd, steevast nul op het rekest krijgt bij de politie, die wel altijd tijd neemt om het racisten naar de zin te maken. Die elke antiracistische demonstratie neerslaat maar steevast zorgt voor politiebescherming van extreemrechtse demonstraties.

Welk signaal geeft de politie daarmee af, denkt u?

De politieman aan de andere kant van de lijn zei dat hij daar allemaal niks over kon zeggen maar dat belediging een misdrijf is en dat hij de aangifte ook wel zonder mijn verklaring naar het OM wilde sturen als ik dat wilde.

Belediging en mening

Dus ga ik volgende week naar het bureau, om daar samen met die man het doopceel van Hans Konings te lichten, uit te leggen wat een column is, wat sarcasme is, wat het verschil tussen belediging en een mening is, over de bias van de Nederlandse politie en of je islamofobe internettrollen die grappen maken over de dood van iemands moeder eigenlijk wel in bescherming moet nemen. Of je dat moet willen. Met z’n allen.

#JesuisPeterBreedveld

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.10.2018 @ 10:53

[Home]
 

1 Reactie

op 21 10 2018 at 11:05 schreef Peter:

Huilen? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. U kunt natuurlijk ook aangifte gaan doen.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS