Home » Archief » Frontaal Naakt weer under attack


[13.05.2019]

Frontaal Naakt weer under attack

Peter Breedveld


Illustratie: Helen Hyde

Afgelopen weekend is uw favoriete fundamentalistisch-hedonistische webmagazine twee keer uit de lucht geweest. Zaterdag één of twee uurtjes en zondag vrijwel de hele dag. De eerste keer was doordat, zo liet mijn webhost weten, ‘de server erg veel verzoeken bleek te ontvangen waardoor de services deze niet meer konden verwerken’. Ik neem aan dat gisteren dezelfde oorzaak het probleem was.

Klinkt als een DDoS-aanval, waarbij vanaf een groot aantal computers verbinding wordt gemaakt met één server, met als doel die onbereikbaar te maken.

Ik weet natuurlijk niks, het kan ook een poging van Bart Nijman zijn geweest om me de mond te snoeren, of van de trollen van Erik de Vlieger, maar ik ben al eerder gehackt en geDDost door Turken en vorige week was me al per mail verzocht om een kritisch stuk van Fréderike Geerdink over Erdogan te verwijderen van Frontaal Naakt, want “heel veel mensen storen zich eraan”. Iemand anders maakte Fréderike en mij in een mail uit voor “zieke honden”. Fréderike strijkt voortdurend de Erdogan-fans tegen de haren in. Ik verdenk dus de mensen die zich stoorden aan dat stuk van Fréderike.

Hevige intimidatie

Kritiek op Erdogan wordt slecht verdragen in bepaalde kringen. Wie zich eraan bezondigt, wordt op zijn minst vreselijk getrolld door zijn aanhangers en vaak ook, is mijn indruk, door Turken die niet eens speciale gevoelens voor Erdogan hebben, maar die het gewoon niet kunnen hebben als hun land van herkomst op de korrel wordt genomen. Schrijver Neil Gaiman, die zich doorgaans ver van politiek houdt, kreeg laatst eveneens te maken met boze Turken (door andere Turken werd hij weer geprezen en bedankt) na een voorzichtig commentaar over dezelfde ontwikkelingen in Istanbul waar Fréderike over schreef.

Kemalisten, zeg maar de Turken die terugverlangen naar de seculiere dictatuur van Atatürk, zijn overigens niet minder onverdraagzaam. En toen ik nog werk deed voor de (inmiddels opgeheven) Nederlandse Islamitische Omroep, was daar ook een soort couppoging gaande door Turken die hun orders leken te krijgen van het Turkse ministerie van godsdienstzaken.

De agressie richt zich tegen iedereen die niet in de pas loopt met de Turkse overheid. Tayfun Balçik, bijvoorbeeld, die zich alleen maar inspant voor een beter onderling begrip tussen Turken en Koerden, wordt op Facebook ook constant verrot gescholden en verdachtgemaakt. Iedereen staat bloot aan nogal hevige intimidatie.

Trollen van Wierd Duk

Tot zover de (vermoedelijke) achtergrond van de storing van Frontaal Naakt dit afgelopen weekend. Laat ik die meteen in perspectief plaatsen door te wijzen op het feit dat ik doorlopend word geïntimideerd door de fans van Wilders en Baudet, door Wierd Duk en zijn trollen, door De Telegraaf Media Groep, GeenStijl, Powned maar ook door bijvoorbeeld NRC Handelsblad waarin ik zomaar word belasterd zonder een schijn van kans op wederhoor of een rectificatie (terwijl Wierd Duk, toen die laatst door een rebelse redacteur werd opgevoerd als journalist met extreemrechtse ideeën (wat-ie is; nou ja, geen journalist), één keer hoefde te blaffen en al een rectificatie en excuses kreeg), dat zelfs Lodewijk Asscher, toen hij nog vice-premier was, heeft geprobeerd me op een ontzettend smerige wijze de mond te snoeren en dat ik word vervolgd door het Openbaar Ministerie omdat ik iets terug heb gezegd tegen een obsessieve racistische troll die Hassnae en mij acht jaar lang heeft belaagd en getreiterd en tegen wie politie én het OM al die tijd weigerden iets te ondernemen.

Dus dat.

Alle machtigen haten Frontaal Naakt. Steun me daarom:

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.05.2019 @ 08:16

[Home]
 

1 Reactie

op 13 05 2019 at 08:17 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS