Home » Archief » Stop ze in concentratiekampen, gooi ze terug de zee in! Hajee, hajoo!


[07.03.2020]

Stop ze in concentratiekampen, gooi ze terug de zee in! Hajee, hajoo!

Peter Breedveld


Scène uit Horse Feathers.

Zeven jaar geleden publiceerde Johan van der Knijff een stuk op deze site, Milton Mayer en de tijdmachine, waarvan de waarde door veel te weinig mensen wordt ingezien. Stel je voor dat ik tien jaar terug in de tijd kon reizen, schreef hij, en een groep mensen zo gek kreeg om met mij naar 2013 te reizen, hun toekomst, mijn heden. Ze zouden zich kapot schrikken van het extremisme dat in die tien jaar was genormaliseerd. In 2013 was dat een debat over het ‘Marokkanenprobleem’ in de Tweede Kamer, moslims vergelijken met dodelijke ziektes, trots met een NSB-symbool op je revers het parlement in banjeren, enzovoort.

Maar in 2013 keek niemand ervan op, omdat dit extremisme in tien jaar tijd geleidelijk zo was gegroeid, door de grens van wat betamelijk werd geacht, steeds een beetje op te rekken, iedere keer een beetje verder. Op dezelfde manier hebben de Nazi’s uiteindelijk de Holocaust ook als een acceptabele oplossing van het ‘Jodenprobleem’ kunnen invoeren. Eerst met karikaturen op carnavals, satirische grapjes, steeds satirischer, zeg maar, totdat de ontmenselijking zo was vervolmaakt dat iedereen echt dacht dat de Nazi’s Europa aan het bevrijden waren van een ongedierteplaag.

Homeopathisch verdund racisme

Zeven jaar na Milton Mayers tijdmachine kunnen we echt niet meer spreken van geleidelijke ontmenselijking. De grens wordt niet meer steeds een beetje opgerekt, het racisme wordt er echt ingebeukt, dagelijks, met grof geweld. Met een stok, als bij een gans, wordt het ons door de strot gedouwd. Niet meer alleen op racistische blogs als The Post Online en De Dagelijkse Standaard, gewoon in de kwaliteitskranten en bij de publieke omroep.

Wie dacht dat het dieptepunt van de afgelopen week was bereikt met het racistische geschuimbek van VVD-hufter Frits Huffnagel in het KRO/NCRV-programma Spraakmakers, werd meteen uit de droom geholpen met een interview in NRC Handelsblad met partij-ideoloog Wouter Beekers van de ChristenUnie, die vindt dat iedereen maar eens op moet houden met zeiken over Baudet, omdat die best goede ideeën heeft. Een vleugje “homeopathisch verdund racisme” moet kunnen, vindt Beekers. En je kunt nou eenmaal niet iedereen in nood helpen als stinkend rijk land, je moet hard zijn. Bovendien: “rechts heeft de wind in de zeilen”, daar moet je als ChristenUnie natuurlijk van meeprofiteren.

Dit tegen een achtergrond van vluchtelingen die doodgeschoten en gemarteld worden door onze eigen Europese grensbewakers. Boten met kinderen erin worden opzettelijk tot zinken gebracht, wat trouwens een ideetje van Thierry Baudet is. Kinderen creperen onder afschuwelijke omstandigheden, maar zo’n meneer van de ChristenUnie maakt zich vooral druk over hoeveel verandering de mensen in Nederland aankunnen. Wat voor verandering, eigenlijk? Dat je af en toe een vrouw met een hoofddoekje door de straat ziet wandelen?

Concentratiekamp voor vluchtelingen

Maar de klapper kwam gisteravond, op de EO-radio. Dat is de Evangelische Omroep, lieve mensen, de Omroep die zich beroept op het evangelie, waarin staat dat je van God los bent als je de behoeftigen niet helpt en vluchtelingen geen veilige plek biedt, maar die van alle omroepen, Powned inbegrepen, het fanatiekst inzet op de demonisering van vluchtelingen, moslims en immigranten.

Daar zit de rabiaat-fascistische racist Marianne Zwagerman, jawel, de beroeps-aso die vindt dat de dictatuur als staatsvorm ten onrechte een slechte naam heeft gekregen, en dat er ruimte moet zijn voor een omroep waar ‘kritisch wordt bericht’ over ‘rassenverschillen‘, te pleiten voor concentratiekampen voor vluchtelingen. “Een soort niemandsland met een hek eromheen, waar we ze leren lezen en schrijven en door de wasstraat van westerse normen en waarden halen.”

Dit soort onsmakelijke beeldspraak – laat het even inwerken op want het is nog veel racistischer dan u op het eerste gezicht al dacht – krijgen we door de EO niet incidenteel voorgeschoteld, dit is niet per ongeluk, de EO is een open riool van racisme en fascistoïde fantasieën. Opvallend vaak is het bij deze omroep waar allerlei onguur gespuis de meest weerzinwekkende drek over ons mag uitstorten.

O, en natuurlijk: aangifte doen als je op je racisme wordt gewezen

En je mag er niks van zeggen, want dan gaat het schorem je werkgever bellen of aangifte tegen je doen, zoals Nol Roos, tegen een journalist die hem een racist had genoemd. Ik had nog nooit van deze Nol Roos gehoord, heb hem gegoogeld en ontdekte toen dat Roos de geestelijke vader is van het literaire juweeltje ‘Sylvana, wil je mijn slaafje zijn?’.

Practice what you preach in je broekje!

Overigens zijn ze in Den Haag allemaal even erg. Niet alleen Baudet en Wilders, en de ChristenUnie, waar niet alleen de partij-ideoloog maar ook fractieleider Gert-Jan Segers grossiert in kwaadaardig racisme, maar ook de keurige Rob Jetten, die mooie woorden tweet over beschaving, maar in de Tweede Kamer tegen een motie stemde om 2500 minderjarige vluchtelingen op te nemen, die in mensonterende toestanden verkeren in Griekse opvangkampen. En niet alleen Jetten stemde tegen, alle christelijke partijen deden dat ook1.

Christelijkheid, in Nederland betekent het dat je geen onwelgevoegelijke taal bezigt en je haar netjes in een scheiding kamt. Het enige wat ze hier uit de bijbel hebben onthouden, is dat je de naakten moet kleden. De hongerigen, zieken en vervolgden kunnen de pleuris krijgen. “Laat alleen de witte kinderen tot mij komen.”

1. [Een D66’er kwam me corrigeren omdat de motie, waar haar partij tegen heeft gestemd, overbodig zou zijn vanwege een eerdere motie die wél is aangenomen. I call bullshit. In de aangenomen motie gaat het om overleggen, lullen over wat te doen met die kinderen die daar creperen. De motie die is afgewezen gaat om concrete actie, een oproep die kinderen op te vangen.]

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar werd ik door het Openbaar Ministerie vervolgd wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 07.03.2020 @ 14:15

[Home]
 

1 Reactie

op 07 03 2020 at 14:15 schreef Peter:

Commentaar? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS