Home » Archief » Wakanda


[23.06.2018]

Wakanda

Peter Breedveld

“Als Spanje die boot ook had tegengehouden en Portugal ook en Frankrijk ook, was die boot op een gegeven moment ofwel gezonken ofwel teruggegaan, maar dan waren die mensen in elk geval niet in Europa aan land gekomen”, aldus Thierry Baudet eergisteren tijdens het vluchtelingendebat in de Tweede Kamer.

Deze vuiligheid klinkt tegenwoordig in het hart van onze democratie, waar de Kamervoorzitter het vooral druk heeft met de kleding van de Kamerleden, en met het treiteren van DENK. De Kamervoorzitter, die overigens gaat spreken op een bijeenkomst van de jongerenafdeling van het Forum voor Democratie, de partij die liever honderden vluchtelingen ziet verdrinken dan dat er één voet op Europese bodem zet.

Drie jaar geleden was de Kamer nog fel gekant tegen een plan om vluchtelingen in de regio op te vangen, zodat ze ons straatbeeld niet komen vervuilen, nu maken alleen GroenLinks, DENK en de Partij voor de Dieren nog bezwaar. Dat is de politieke aardverschuiving waar Wierd Duk en de zijnen zich zo hard voor hebben ingezet. De meeste vluchtelingen worden al in de regio opgevangen, meestal onder erbarmelijke omstandigheden. In Libanon, met een inwonertal van vier miljoen mensen, zitten twee miljoen vluchtelingen in kampen. De zogenaamde Turkije-deal heeft geresulteerd in mensonterende omstandigheden.

Xenofobe hardvochtigheid

Maar terwijl de vluchtelingenstroom de laatste jaren enorm is afgenomen, van een miljoen vluchtelingen naar 40.000, is de houding in Europa en vooral ook Nederland alleen maar verhard. Het is niet moeilijk te raden waarom. Een aantal incidenten met voornamelijk Noord-Afrikaanse immigranten tijdens de Nieuwjaarsnacht van 2016 in Keulen werden door de media hysterisch opgeblazen tot epische massaverkrachtingen die op het conto werden geschreven van Syrische vluchtelingen.

In de jaren daarna werden vluchtelingen door media en politiek verder ontmenselijkt en gedemoniseerd. Wilders en Baudet hoefden eigenlijk alleen maar achterover te zitten en het zaad van de haat zijn werk te laten doen. Binnen drie jaar is iedereen hen in xenofobe hardvochtigheid voorbij gestreeft, bereid om de vluchtelingen te laten verrotten in kampen, aan onze blik onttrokken, dus de kans is gering dat een dood jongetje of een getraumatiseerd meisje de communis opinio weer een andere kant doen opslaan.

Absoluut niet verrassend is het plan van Lodewijk Asscher, leider van de nog steeds wegkwijnende PvdA, om vluchtelingen buiten ons blikveld in kampen op te vangen en alleen die vluchtelingen toe te laten waar wij iets aan hebben, mits ze plechtig beloven zich aan onze beschaafde normen en waarden te houden, natuurlijk.

Racistisch immigrantenbeleid

Asscher is altijd een racist geweest, linker dan de PVV want met een aura van heiligeboontjesheid om zich heen, maar doortrapt in zijn haatzaaierij. Voor Asscher is een niet-westerse immigrant bij voorbaat iemand die je niet kunt vertrouwen, die je met een contract moet dwingen vrouwen- en homorechten te respecteren. Hij is zijn licht gaan opsteken bij de Deense sociaaldemocraten, voor wier ijzingwekkend racistische immigrantenbeleid het programma Nieuwsuur enige tijd terug al enthousiast campagne voerde. Migrantenkinderen die niet vloeiend Deens spreken, mogen niet naar school en moslimvrouwen moeten volgens de Deense normen en waarden leven. Zelfs de varkensvleesobsessie van de islamofoben is daar omgezet in beleid: kinderen krijgen op school verplicht varkensvlees opgedrongen.

Gisteren zei een journalist bij Jinek (er zijn nog wel een paar integere journalisten) wat ik al jaren zeg: Wilders hoeft de macht niet te grijpen want die hééft hij al. Mensen als Asscher voeren nu het beleid uit dat hij altijd heeft voorgestaan.

Barmhartige Samaritaan

Asscher doet het allemaal voor de bestwil van de vluchtelingen zelf, zegt hij. Omdat hij het zo erg vindt dat ze steeds gevaarlijker capriolen moeten uithalen om Europa te bereiken en daarbij verdrinken. Tegenover Baudet, die vluchtelingen liever ziet sterven dan aanmeren, kan hij overtuigend de rol van Barmhartige Samaritaan spelen.

Maar wie echt begaan is met het lot van de vluchtelingen, vangt ze gewoon op in Europa. Vluchtelingen verdrinken omdat wij ze het steeds moeilijker maken Europa te bereiken. En ze blijven die risico’s nemen omdat hun eigen land kapot wordt gemaakt door moordenaars die zich door het Westen laten bewapenen, of door multinationals als Shell, dat corrupte regimes in zijn zak heeft, die hun eigen bevolking onderdrukken.

Weet u wat mooi zou zijn? Als Afrikaanse leiders zich zouden verenigen en alle Westerlingen het continent af zouden schoppen, zoals Soekarno met de Nederlanders deed. De olie en grondstoffen kunnen ook door Afrikaanse bedrijven uit de bodem worden gehaald en worden verwerkt. Het geld dat daarmee wordt verdiend, komt ten goede aan de Afrikanen zelf. Geen Westerse mogendheden meer om landen te destabiliseren, geen schrijnende armoede meer die oorlogen tussen rebellen en corrupte regimes veroorzaakt. Geen vernederende en onrechtvaardige herstelbetalingen meer aan Frankrijk.

En ook geen wanhopige vluchtelingen meer die in Europa willen meeprofiteren van de zaken die door het Westen uit hun land zijn weggeroofd.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 23.06.2018 @ 13:57

[Home]
 

1 Reactie

op 23 06 2018 at 14:10 schreef Peter:

Iets te mekkeren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com. If you must.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS