Home » Archief » Walter White


[27.10.2015]

Walter White

Peter Breedveld

hausu9
Scène uit Hausu (1977)

Als één of andere nobody publiekelijk verklaart mij te gaan volgen op Twitter, breekt de pleuris los. Ik overdrijf niet, kijk maar mee: Bart Schut, die liever Aids heeft dan moslim (en don’t let me stop you, Schut!), dreigt die persoon te blocken, ik word uitgemaakt voor ‘overtuigd Jodenhater‘, afgebeeld in Nazi-uniform, beschuldigd van antisemitisme, geweldpleging en het verheerlijken van islamitische terreur. Heel Domrechts springt op de man die zo dom was op de volgknop te clicken en ik vermoed nog een sloot andersoortige mensen ook, want ik zag een hele stoet bejaarden voorbijkomen die ik nooit eerder had gezien.

En wat doet deze meneer, die overigens Leo Lewin heet? Die begint helemaal te bibberen en verklaart gehoorzaam mij weer te ontvolgen, als een jankend teefje. Aan zijn ava te zien is-ie minstens tachtig, maar in al die decennia heeft-ie nog niet eens de schijn van een ruggegraat gekweekt. Er wordt veel geklaagd over de principeloosheid en het gebrek aan idealen van de jeugd van tegenwoordig, maar kom, mijn pubers hebben meer lef en principes in hun puistjes dan Leo in zijn hele stramme lijf.

Haatmachine

Niks aan verloren dus, aan Leo Lewin maar daar gaat het natuurlijk niet om. Dat er een hele haatmachine op gang komt zodra iemand op Twitter iets tegen me zegt, of besluit me te gaan volgen. Dat is het Nieuwe Fascisme. Wie voor een humane opvang is van mensen die voor een oorlog vluchten, wie vreedzaam met moslims wil coëxisteren, wie vooral voordelen ziet in een multiculturele samenleving en de nadelen relativeert (mijn cultuur en die van Bart Schut, of die van Leo Lewin, dát zijn pas twee botsende waarden), die moet kapot. Hij mag geen vrienden hebben, want die worden gebeld door journalist Wierd Duk, hij mag geen werk hebben, want journalist Elma Drayer krijgt dan van dagblad Trouw een podium om hem te belasteren bij zijn werkgever, en hij mag geen volgers hebben op Twitter. Hij mag zijn mening niet uiten op zijn eigen privéblog van de Charlies, de dappere voorvechters van de Vrije Meningsuiting.

Ik moet kapot, ik moet worden geïsoleerd, er ligt een cordon sanitaire om mij heen. Hans Janmaat wordt gerehabiliteerd, zelfs een neonazi als Constant Kusters mag er bij Pauw zijn opvattingen over vluchtelingen uitbraken, maar ik mag het niet eens op Frontaal Naakt.

Ik ben een outcast. Een totale paria. Omdat ik voor vrijheid, verdraagzaamheid en pluriformiteit ben. Adolf fucking Hitler wordt vandaag de dag verdedigd DOOR DE ISRAËLISCHE PREMIER! maar met mij wil niemand publiekelijk gezien worden.

Slachtofferrol

O, er zijn mensen die sympathie voor me koesteren. Stiekem. Ze sturen me mails om me aan te moedigen, zeggen dat ze dat niet publiekelijk durven te doen. Joost Zwagerman kwam een keer bij me zitten en zei dat hij had overwogen het voor me op te nemen, maar uiteindelijk had hij er toch maar van had afgezien. Francisco van Jole, precies hetzelfde verhaal. Khadija Arib, precies hetzelfde verhaal. Heel veel mensen, precies hetzelfde verhaal. Uiteindelijk durft vrijwel niemand het. Peter Middendorp durfde het, bij Sargasso durven ze het. Maar zelfs Ewoud Butter, een medestander, durft het niet zonder eerst amechtig mijn nare karaktertrekken te veroordelen.

En nu zijn er mensen die sneren dat ik ‘in de slachtofferrol kruip’. Ik pis op die mensen. Wie belaagd wordt op de manier waarop ik word belaagd, elke fucking dag die God geeft, de hele fucking dag door, en die daarna nog door bloedarmoedige moraalriddertjes met een onderkin die alle wetten van de natuur tart, wordt gekapitteld omdat-ie ‘fucking‘ zei, die is een slachtoffer en die past de slachtofferrol.

Ik ben een slachtoffer van de Nieuwe Fascisten. Mijn eigen vrienden durven niet publiekelijk voor me op te komen omdat ze bang zijn ook slachtoffer te worden (en andere vrienden durven dat gelukkig wel). Réken maar dat ik in de slachtofferrol kruip. Ik wentel me in mijn slachtofferschap als een varken in de modder. En wat gaan jullie eraan doen, laffe, pathetische Lebensborn-rejects? Geen godverdommesse moer gaan jullie eraan doen.

Jodenhaat

In 2013 en 2014 lag ik ’s nachts wakker omdat ik bang was. Ik heb echt doodsangsten uitgestaan. Ik ging door een hel. Maar dat is voorbij. Vannacht lag ik ook wakker, maar omdat ik woedend was. Woedend bén. Dit gore tuig, dit weerzinwekkende schorem, dat liever Aids heeft dan moslim, dat moslims wil uitroeien, dat GroenLinks wil uitroeien, met wortel en tak nog wel, heeft een oordeel over MIJ?! Beschuldigt MIJ van Jodenhaat? Ik neem al mijn hele leven ondubbelzinnig stelling tegen Jodenhaat, en ik word door types, die hopen dat er een Jood vermoord wordt zodat ze oorlog tegen de moslims kunnen gaan voeren, die fantaseren over brandende synagoges en grappen maken over gaskamers, beschuldigd van Jodenhaat? Er zit een fucking Neonazi bij Pauw en IK ben fout?!

Krijg de tering. Ik ben beter dan jullie. Ík ben niet meer bang voor jullie, jullie zijn bang voor mij. Die allesverzengende obsessie van jullie met MIJ, de photoshops, de laster, de blinde haat, het is allemaal angst. Voor mij.

Geheul met Nazi’s

En die angst is terecht. Want je kunt me ontslagen krijgen, je kunt me isoleren van mijn vrienden, uitkotsen en kapotmaken, ik blijf toch altijd toegang houden tot het Internet. Frontaal Naakt blijft bestaan. Mensen zullen me, al is het stiekem, toch wel blijven helpen een website te onderhouden en daarop blijf ik julie wijzen op je hypocrisie, op je nauwelijks verholen vreemdelingenhaat, je geheul met full-blown Nazi’s en je fenomenale imbeciliteit.

Ik ben de spiegel waarin je je eigen lelijke, leprose, door de kanker en de schurft aangevreten rotkop ziet. Fucking WEN er maar aan.

Op momenten als dit voel ik me Walter White: “I’M THE ONE WHO KNOCKS!”

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun dan het jubilerende (tien jaar!) Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.10.2015 @ 08:20

[Home]
 

41 Reacties

op 27 10 2015 at 09:13 schreef Gaz Typari:

Een laffe actie van Lewin. Hoewel ik weinig recht van spreken heb, ik vertel mijn echte naam niet eens. Ik verkeer in een luxe positie twitter niet nodig te hebben in mijn dagelijks leven, zodoende mis ik volgens mij een hoop nazi-gebral.

Maar Peter moet blijven, steunt Frontaal naakt!

op 27 10 2015 at 09:28 schreef marcodB:

Wat kan ik er aan toevoegen? Het was kolderiek en treurig.

op 27 10 2015 at 10:35 schreef Haes:

We hebben elkaar nooit ontmoet, Peter, ook al hebben we beiden Japans gestudeerd in Leiden. Ik ongeveer een decennium eerder dan jij. Maar dat alleen al schept een band. Een band die wat mij betreft sterker wordt door de geestverwantschap die ik met je voel.
Dus wees verzekerd van mijn sympathie (en vriendschap al is het op afstand) en steun voor jou en Frontaal Naakt (ook al kan die niet vaak financieel zijn).

op 27 10 2015 at 10:40 schreef Tinus:

Don’t let the bastards grind you down, Peter. Elke column is raak. Bang zijn ze zeker.

op 27 10 2015 at 11:05 schreef Ik ben een bezorgde burger | Martijn Tonies:

[…] werkgevers worden opgebeld en lastig gevallen omdat iemand een andere mening dan de jouw heeft, ben ik een bezorgde […]

op 27 10 2015 at 11:14 schreef MNb:

Dank voor die tweet van Pritt – zoals je weet doe ik er niet aan. Aangezien ik al meer dan 30 jaar bij dat “hypocriete tuig van Groen Links” hoor is het goed te weten wat ze met me voor hebben.

“jullie zijn bang voor mij”
Dat is een open deur. Elke vorm van rechts extremisme is gebaseerd op angst.

op 27 10 2015 at 12:15 schreef Hans:

Blijf kloppen Peter, zelfs al lijkt het soms op het kloppen van de bemanning van een gezonken onderzeeër, vroeg of laat komt die éne morele sensor overdrijven die jou oppikt!

Je zal me wel weer een bemoeial vinden maar ik kan het toch niet laten te zeggen dat ik in jouw geval afstand zou nemen van twitter, vooral omdat het onmogelijk is om moreel en mentaal onvolgroeide wezens (volgens: György Konrád) een sociaal besef bij te brengen.

offtop:
‘Hausu(1977)’ bekeken, wat een edelkistch meesterwerkje, zal in brede kringen ook wel verkeerd worden begrepen..draagt ook allemaal bij aan die beeldvorming rondom jouw persoon.

groeten
Hans

op 27 10 2015 at 12:18 schreef jacobus:

In Nederland is het aanpassen en gewoon gezellig mee doen.(-; Denken wat er van je verwacht word, zo niet dan wordt je beschimpt , belasterd, geslagen. Dat gaat zo op school , op je werk, in je woonwijk, en als je dood bent pissen ze op je graf. Heel de Nederlandse maatschappij is doordrenkt van fascisme. en sorry : Het komt nooit meer goed.

op 27 10 2015 at 12:40 schreef Tim:

In principe zijn de reageerders hier allemaal minder moedig of minder energiek dan Peter, mijzelf incluis.

Ik heb zelf geen twitter, ik kijk er alleen op via verwijzingen op FN. Aan de ene kant betekent geen twitter rust, aan de andere kant is het ook een beetje de kop in het zand steken. Vooral de tweets van Pritt Stift zijn nog zoveel heftiger dan de stukjes op GS. In zijn tweets is de haat rauw en onversneden, in de stukjes op GS is de haat er ook, maar minder rauw.

op 27 10 2015 at 12:40 schreef Vanes:

Ik vind het vervelend van je dat je Leo zo aanvalt Peter. Leo is een erudiete en aangename tweep die onder zijn eigen naam op een nette manier met vriend-en-vijand discussieert. Dat hij zich door Schut geïntimideerd voelt kan ik me goed voorstellen, de eerste keer dat Bennink mij aanviel op deze manier heb ik ook een nacht niet geslapen. Niet iedereen heeft eelt op zijn ziel door jarenlange pesterijen door anoniempjes.
Kortom ik heb alle begrip voor wat jij moet doorstaan, maar dat is een keuze. Het was geen keuze van Leo om door die idioot van een Schut aangevallen te worden en ook niet zijn keuze om hier door jou op je blog afgestraft te worden.

Beperk je tot je echte vijanden.

op 27 10 2015 at 12:45 schreef Peter:

Leo is een laffe dweil en een arrogante zak hooi, André. Hij hield zich gisteren ook niet in bij het vellen van oordeeltjes over mij. Wat jij verder wel en niet vervelend vindt, zal me jeuken. Echt.

op 27 10 2015 at 14:02 schreef Mario:

“ik heb alle begrip voor wat jij moet doorstaan, maar…
…dat is een keuze”

“ik ben geen X, maar…”

Ik had je iets hoger en stukken slimmer ingeschat, Vanes. Alsof er gekozen wordt lastig gevallen te worden door deze idioten en hun immer slaafse achterlijke achterban.

En met opmerkingen zoals die van jou, faciliteer je enkel maar meer van het getoonde gedrag door amoebes zoals Schut. Wat nogal bizar is, gezien: de eerste keer dat Bennink mij aanviel op deze manier”

Kindly fuck off.

op 27 10 2015 at 15:50 schreef Wandelaar:

Lees ik eerst hier over GroenLinks, en nog geen tien minuten later kom ik dit tegen:

http://nos.nl/artikel/2065263-auto-s-fractievoorzitter-groenlinks-in-vlammen-opgegaan.html

op 27 10 2015 at 15:51 schreef yurp:

Twitter is dood Peter, wat doe je daar nog?

op 27 10 2015 at 16:03 schreef Dennis:

Dat Francisco van Jole er vanaf ziet om zich uit te spreken is vreemd. Was Joop.nl niet opgericht om het andere geluid te laten horen?

op 27 10 2015 at 17:25 schreef su:

Oooo fuck…wat een geweldig stuk van je. Werkelijk geniaal. Nu de neonazi’s bij een talkshow aanschuiven op de publieke omroep, auto’s in de fik gaan van politici inclusief bedreigingen, moslims überhaupt niet meer als mensen gezien worden en onze premier van-alle-nederlanders alleen maar durft te zeggen dat “landverraders” zeggen te ver gaat, dan weet je dat Nederland in een fase van interne onrust gaat afglijden. De leider van het land is nergens te bekennen, hence, het is allemaal oké zo. Het is de bezorgde burger, het is oké, dat zegt Rutte im- en expliciet….wat een leegheid en volstrekte gebrek aan principes.

op 27 10 2015 at 19:27 schreef Thomas E:

Net op het nieuws gehoord dat Nederland van de 7 onderzochte West-Europese landen als de meest vluchteling-onvriendelijke uit de bus kwam. Op praktisch alle onderdelen scoorden wij het laagst.

op 27 10 2015 at 20:24 schreef Frank assmann:

Ik sta achter jullie.
Is dat schorem nu helemaal van de pot gerukt.

op 27 10 2015 at 20:42 schreef Jan Koert:

Peter,
Ik weet, jammer genoeg uit eigen ervaring, hoe er gereageerd wordt op Twitter. Bedreigingen, werkgever benaderen etc. Te gek voor woorden in een land waar wij het recht op vrijheid van meningsuiting zouden hebben. Dus niet.
ik ben erg geschrokken dat neonazi gisteren een platform kreeg bij Pauw om zijn fascistische ideeën te spuwen zonder dat Pauw een goed weerwoord had. Dat de voorzitter van de burgemeestersvereniging stond te stoethaspelen om een antwoord te geven. Hier had maar één antwoord gepast: WEGLOPEN.
Dit soort mensen kan alleen maar bestaan doordat ze angst zaaien. Dat heeft er voor gezorgd dat nog geen 75 jaar geleden 6 miljoen Joden zijn vermoord en gaat er voor zorgen dat dit met veel moslims, maar ook andersdenkenden, gekleurde mensen, hjomo’s e.d. gaat gebeuren
Het gebral en de armbewegingen van het gespuis dat in Steenbergen was, is zeker zo erg als Duitsland onder Hitler. En ja, dat is natuurlijk weer een Godwin, maar een terechte!

op 27 10 2015 at 20:45 schreef John de Beer:

Als je al bang bent door een reactie op FN of die 40 tekens in een tweet, dan is het wel heel droevig gesteld met de mensheid. Want wat gebeurt er als er onverhoopt ooit nog eens een echte oorlog uitbreekt?

Ik ben het echt niet altijd eens met wat er op FN naar voren wordt gebracht, hoeft ook helemaal niet, maar mijn onvoorwaardelijke steun heb je Peter!

op 27 10 2015 at 20:58 schreef Nrosa:

Thomas, dát zijn nou de Nederlandse normen en waarden.. Enne Vanes..je begrijpt het allemaal niet zo, volgens mij. ‘Geen éélt op je ziel’?? Realy?

op 27 10 2015 at 21:03 schreef Peter:

Jan Koert is één van de slachtoffers van Jan Bennink, mensen. Die ging zijn werkgever lastigvallen.

op 27 10 2015 at 21:56 schreef Vanes:

Voor alle duidelijkheid ik wijk niet voor dergelijke terreur dat is volgens mij goed bekend.

Heb om die reden een indrukwekkende lijst van mensen die me geblokt hebben, daar kunnen er altijd een paar bij.

op 27 10 2015 at 22:50 schreef Ronalda Mathlener:

Ik heb het meerderemalen voor je opgenomen! Maar als ik je vraag of jij vrouwen een hoer noemt geef je me een blok. Ik vind dat ik recht hebt op een antwoord! En vind het van lafhartigheid spreken dat je geen antwoord geeft. Ik verwachte dat jij achter je uitspraken stond en wanneer gevraagd om uitleg deze ook geeft. Helaas je gaat het debat niet aan en sta dus niet achter je uitspraken! Dan is het niet zo vreemd dat mensen zich niet durfen uitlaten aangaande je berichten. Met vriendelijke groet Ronalda

op 27 10 2015 at 23:47 schreef Peter:

Ronalda, jij spoort echt niet als je echt denkt dat je het voor mij opneemt door me te vragen of ik vrouwen hoer noem. Hoe haal je het in je botte rotkop om zoiets te vragen, en te menen dat je RECHT hebt op een antwoord?

Alleen geestelijk gestoorden stellen zulke vragen. Ik krijg ze vaker: “Haat jij Joden?” “Bedreig jij kinderen?” Het zijn natuurlijk ook geen open vragen. Het zijn beschuldigingen, aantijgingen. Dat blijkt ook wel uit wat je verder schrijft: ‘Helaas je gaat het debat niet aan en sta dus niet achter je uitspraken!’

Mensen die het zo voor me opnemen, kan ik missen als een tumor. Ik weet wel waar het vandaan komt: zodra je contact met me hebt op Twitter, word je aangesproken door één van de trollen die dit soort beschuldigingen de hele dag rondpompen.

Door ze te herhalen in de vorm van een ‘vraag’ en op hoge toon antwoord te eisen omdat je daar ‘recht’ op zou hebben, doe je fanatiek mee aan het cordon sanitaire dat ik in mijn stuk beschrijf. Jij bent dus, Ronalda Mathlener, één van die Nieuwe Fascisten.

op 28 10 2015 at 01:40 schreef MNb:

“Ik vind dat ik recht hebt op een antwoord!”
Ja – en als ik jou vraag wanneer jij je voor het laatst hebt laten gangbangen vind ik ook dat ik precies evenveel recht heb op een antwoord.

op 28 10 2015 at 07:52 schreef babs:

Ik kijk weg. Heb veel te veel te verliezen als ze mijn werkgever gaan bellen.

op 28 10 2015 at 08:04 schreef Peter:

Onzin, Babs. Je hebt me altijd ondubbelzinnig gesteund en ik ben je daar zeer dankbaar voor.

Dat je het onder psudoniem doet, is alleen maar verstandig. Had ik van tevoren geweten wat me zou overkomen als ik me onder eigen naam uitspreek tegen racisme, dan had ik ook een pseudoniem gekozen.

op 28 10 2015 at 10:24 schreef babs:

Dank je Peter!

Punt is niet zelfkwelling, want ik sta achter mijn keuze en kan die prima uitleggen (niet online), punt is vooral te laten zien hoe eng die Roze Brigade is.

Dus, de steun is inderdaad ondubbelzinnig, goed gekozen woord, maar tegelijkertijd heel bewust niet 100%, omdat dat gewoon te gevaarlijk is.

op 28 10 2015 at 10:43 schreef Pyt van der Galiën:

Fascisme kan gedijen bij de gratie van brave kleinburgers als Leo Lewin. Als er iets is wat ik vanuit het diepst van mijn ziel haat, zijn het de zogenaamd “neutrale mensen”, de mensen die geen keuze durven of willen maken en dat presenteren als een moreel verheven standpunt. Ewout Klei is ook zo’n natte dweil.

Van Jole is een ordinaire opportunist. Bart Schut mocht op Joop 2 jaar lang racistische haatpropaganda verspreiden en FN en Krapuul belasteren zonder dat er een haan naar kraaide. Fuck Joop.nl.

op 28 10 2015 at 10:58 schreef dewanand:

ja Peter,

Dankzij Wieroe’s research in zijn luie, warme mandje bekijk ik het nu met een simpel model:

de mensapentoop theorie van ons als grootgeschapen (M) en wijd uitgerekte (M/V), oversekste mensapen.

En dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar, van islam gedoe, hondoe gedoe, christen gedoe, geloof godinnen vd geleenstraat enz enz.

Zo zie je hoe slim Wieroe is als Uberkat.

Ja joh, onze eerste OERhollandse ‘blanke’ profeet drs Hans Janmaat jammerde al 25 jaar geleden de trieste waarheid:

janmaat mantra 1. ‘vol is vol’
janmaat mantra 2. ‘Eigen volk eerst’.

En het klopt volgens het mensapentoop model, zelfde zeggen fascistische negers nu in zimbabwe en zuid afrika tegen blanken en hindoe apen.

Hindoe fascisten in INdia janken nu ook deze twee janmaat mantras in hun koelietopen.

Misschien moet je in een hogere boom klimmen Peter en een mooiere apenstaart aannaaien.

of je kan in een andere boom klimmen, hier vb in een oude, ‘hooggeplaatste’ japanse bonzai boompje:

http://www.nobilisens.nl/index.php/assortiment/japanse-bonsai

op 28 10 2015 at 13:53 schreef MNb:

Wat PvdG schrijft. We hebben er hier op FN ook van mogen genieten: “nuanceren tot de deuren van de gaskamers” en “radicaal het midden opzoeken” bv. Alles om maar geen betrokkenheid te hebben.
Bah.

op 28 10 2015 at 15:12 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Altijd mooi als er iemand een podium heeft waarop hij zijn mening mag uiten.

op 28 10 2015 at 15:34 schreef leo schmit:

Aangezien ik de eer heb door Peter geblokt te zijn op Tw heeft het misschien niet veel zin om hem een hart onder de riem te steken en te zeggen dat ik hem graag op Tw zal volgen. En dat ik er schijt aan zou hebben als men mijn opdrachtgevers zou benaderen. Die hebben echt geen belangstelling voor deze miereneukerij.

op 28 10 2015 at 20:58 schreef Benedictus:

“Joost Zwagerman kwam een keer bij me zitten en zei dat hij had overwogen het voor me op te nemen, maar uiteindelijk had hij er toch maar van had afgezien. Francisco van Jole, precies hetzelfde verhaal”

Juist vanwege die lafheid hoeft niemand te rekenen op steun, vooral in oorlogstijd! Van welke kant de agressie ook komt. Zelfs een aso in een straat kan zijn gang gaan zolang hij zich op de enkeling richt. Op uitzonderingen na, is het ieder voor zich en God voor ons allen. Helaas, de mensheid is laf.

op 28 10 2015 at 21:06 schreef Sasha Berkman:

Nou dan heb je geluk. Helaas is dat niet voor iedereen weggelegd. Wat trouwens als ze de auto’s van je baas in de fik gaan steken?

op 28 10 2015 at 22:42 schreef Sasha Berkman:

Gedurende de 2e wereldoorlog was het heel gevaarlijk om in het verzet te zitten.
Je buren gaven je aan…

op 28 10 2015 at 22:48 schreef Sasha Berkman:

“nuanceren tot de deuren van de gaskamers”

lief!
MNb citeert mij. De knorrepot :)

op 28 10 2015 at 23:33 schreef Bertje:

Veel steunbetuigingen zijn niets meer of minder als ordinaire veren in een apen-kont.
“Ik steun je echt waar wat je zegt en schrijft is zo goed, ik neem het voor je op….”
Maar als het puntje dan echt bij paaltje komt druipen dit soort schreeuwers altijd als eerste af.
Dan nog liever iemand die het niet met me eens is en me aanvalt dan weet je wat je hebt.
(Is tenminste mijn persoonlijke ervaring)

op 29 10 2015 at 21:25 schreef Maarten:

Als je dit zo weer opschrijft, dan sjongejonge, daar word je toch kwaad van. Die Bart Schut, wat een ongelooflijke bullebak. Vroeger dacht ik nog dat daar nog rede in zat, maar dat is allemaal weggevaagd. Verdronken in een zwart gat.
Het valt me trouwens op dat dit dom-rechts, nou eigenlijk nu meer extreem-recht en zeker fascistisch, zich altijd zo positief uitlaat over idioten als Trump, Berlusconi en Poetin. Dat hoort er dan toch bij, het verheerlijken van een sterke leider.
On topic: Peter, je bent vaak spot-on. Ga zo door. Ik deel je artikels af en toe op FB.

op 30 10 2015 at 14:46 schreef dewanand:

mauw, mauw, namastiaauw Peter,

Wieroe en ik werken nu aan een nieuw model en eea word in boekvorm afgewerkt en dit moet gepubliceerd worden, voor het referendum van 6 apil 2016.

Ja dankzij Frontaal Naakt konden wij ons onderzoek toch voortzetten, en nu moet de theorie direct in de praktijk toegepast worden.

In feite is Peter Breedveld nu de missing link tussen de rechtse blanken en de linkse blanken, zijn evolutie zette zich voort in de richting het Atlas gebergte van Marokko en zo hoog in die bergtop met eeuwige sneeuw, raakte hij verlicht en werd een echte psycholander, gemixt met de spermaresten van de multilanders.

Ja de evolutie van VROOMblanke Hollanders is grotendeels mislukt, sedert zij 3500 jaar geleden uit de Hollandse appel bomen klommen en hun staart afhakten.

Maw, hoog tijd dat een lagere mensapensoort Nederland komt herbeschaven.

Heeft de vieszwarte Indiase Unterkoelie dan toch nu gewonnen van alle Ubermensapen???

Zie 100 miljard dollar project India/Japan, eerste steenlegging dit jaar door Hindoe fundamentalist Modi Narendra/ 100 miljoen nieuwe banen india:

https://en.wikipedia.org/wiki/Delhi_Mumbai_Industrial_Corridor_Project

dewa aapje en Wieroe

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS