Home » Archief » Wie beschermt ons tegen de politie? (8)


[18.10.2021]

Wie beschermt ons tegen de politie? (8)

Peter Breedveld


Scène uit Tetsuo the Iron Man (Tsukamoto Shinya, 1989).

In Nederland hebben we vrije verkiezingen en demonstratierecht en vrijheid van meningsuiting en zo, maar dat is allemaal dode letter. In werkelijkheid bepaalt de politie wie er mogen demonstreren en wie ook vooral niet, en wat er gezegd mag worden en omdat de politie in de kern een rechts-reactionaire, racistische, seksistische, homofobe organisatie is, is dit al heel lang een groot probleem. De politie sleurt mensen van podia als hun uitingen niet bevallen, verbiedt ter plekke spandoeken en demonstratieborden en saboteert protestdemonstraties als die haar niet aanstaan. Achteraf fluit een rechter de politie meestal terug, maar dan is het natuurlijk al te laat. Dan is een demonstratie gesmoord, de vrijheid van meningsuiting vermoord en de democratie verkracht. Door de politie.

Maar, roepen de braafkneusjes dan, het is hier geen Wit-Rusland en anders ga je lekker naar Noord-Korea.

Wat er gisteren in Rotterdam gebeurde en waarom is duidelijk in deze video te zien, waarin de gemoedelijke, uiterst beschaafde demonstratie tegen het onbeschaafde woonbeleid van Staatsman Rutte ruw wordt verstoord door de politie, die het grootste deel van de betogers tegenhoudt omdat, zo zegt een agent on camera, de politie besloten heeft dat ze die groep niet in de binnenstad wil. Zogenaamd omdat ze bepaalde “informatie” had.

Vreedzame betogers

Wat hierop volgde, hebben de mensen thuis allemaal via de sociale media kunnen volgen: de politie ging totaal berserk op de vreedzame betogers met knuppels, honden, charges te paard, en gemaskerde demonstranten met proteststickers op hun jas ontpopten zich plotseling als gewelddadige politiefascisten die hun geweldsmonopolie misbruikten om eens lekker los te gaan op volstrekt onschuldige vrouwen. Stasi-praktijken zijn dat.

 

 

Wat een verschil met de protesterende boeren, die met hun trekkers niet alleen tot in de Haagse binnenstad raakten zonder dat de politie ook maar een vinger uitstak, daarbij kinderen, vrouwen en bejaarden in levensgevaar brengend, maar zelfs tot in het Provinciehuis, na het openbreken van de deuren daarvan.

En wat een verschil met de Blokkeerfriezen van Wierd Duk en Jenny Douwes, die twee bussen vol antiracisten midden op de snelweg blokkeerden, daarbij levens in gevaar brachten en burgers hun wettelijke recht op demonstratie ontnamen. Zij werden hartelijk welkom geheten door de politie, met een ferme handdruk. Op bevel van één van de Blokkeerfriezen, ik meen die ene met een SS-tatoeage op zijn hand, heeft de politie toen de demonstranten gesommeerd weer huiswaarts te keren.

Knokploeg van extreemrechts

Want de politie is de knokploeg van extreemrechts. De politie handhaaft de wet, heet het, maar in werkelijkheid heeft de politie schijt aan wetten en rechten. De politie bepaalt de wet. “Doen wat de kit zegt”, zoals deze smeris het verwoordt. En als we daar iets van vinden trekt hij dat slecht.

Maar Nederland is geen dictatuur.

Geen dictatuur van huisjesmelkers en milieucriminelen die doen wat ze willen, gesteund door Rutte en de oppositie, want Jesse Klaver wil graag meer tijd bij zijn kinderen doorbrengen, en die iedereen, die daartegen protesteert, laat vervolgen en in elkaar slaan, opsluiten en vernederen door de politie. Ging ze van de week niet ook al los op de demonstranten van Extinction Rebellion?

En dan zijn er godverdomme nog van die pleurisimbecielen die dit goedpraten ook, nota bene omdat er antifascisten met een demonstratie meelopen. Antifascisten! Vroeger deugde je niet als je géén antifascist was. Nu moet je kapot als er één in je buurt loopt!

Politiereet afvegen

Wie beschermt ons tegen de politie? Helemaal niemand. Niet Ahmed Aboutaleb, de beste burgemeester ter wereld, die zagen we vanmorgen geen pathetische speech houden waarin hij de politie trillend van woede vroeg of dat nou goed voelt, een weerloze vrouw in elkaar slaan, of ze dat nu lekker vindt, haar politiereet opzichtig afvegen met onze rechten.

Nee, Aboutaleb is er niet voor de Rotterdammers. Aboutaleb is de beul van de gevestigde orde, de vertegenwoordigers van het neo-feodalisme. Ze zien ons als bezit, als een productiemiddel. We bestaan om meer rendement op te leveren.

Gesetz und Ordnung sind überall und immer Gesetz und Ordnung derjenigen, welche die etablierte Hierarchie schützen“, schreef Herbert Marcuse. De wet en de openbare orde zijn er altijd alleen maar om de gevestigde hiërarchie te beschermen.

Dat werd ons in Rotterdam gisteren weer eens extreem hardhandig door de politie ingewreven.

Defund the police! Fund Frontaal Naakt! Met een Tikkie!

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.10.2021 @ 11:14

[Home]
 

1 Reactie

op 18 10 2021 at 11:14 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS