Home » Archief » Wij blijven opgesloten zodat Big Pharma zich kan verrijken


[06.02.2021]

Wij blijven opgesloten zodat Big Pharma zich kan verrijken

Peter Breedveld


Scène uit Akira

De meeste mensen deugen, maar we geven de patenten op de coronavaccins niet vrij, zodat ze schaars blijven en Big Pharma zich kan verrijken ten koste van miljoenen mensenlevens en op kosten van ons, de belastingbetalers.

Het Westen koopt alle vaccins op en vaccineert, maar niet te snel, want hoe langer die corona duurt, hoe makkelijker het is om de rechtsstaat helemaal af te schaffen en een fascistisch regime te vestigen, met volledige instemming van de bevolking. Arme landen blijven voorlopig verstoken van vaccins, zodat de corona daar lekker kan blijven huishouden en kan muteren, zodat er nooit echt een einde aan de crisis komt en we overgeleverd blijven worden aan een levensbedreigend virus.

Sociopaten en Boomers

De lockdown is een paradijs voor sociopaten en rijke Boomers, jongeren gaan er aan onderdoor, ondernemers zien hun zaak kapot gaan en ZZP’ers zien hun spaargeld verdampen. werkende ouders lopen op hun tandvlees, het land wordt gillend gek. Intussen lezen we in de krant over de GGD, die zich al blunderend en kuttend en klotend in tergende slakkengang aan het vaccineren heeft gezet.

Er zijn wijken voor minder in de as gelegd, maar het volk schreeuwt om de hoofden van iedereen die in opstand komt tegen dit onmenselijke wanbeleid, deze mishandeling van het Nederlandse volk, die Mark Rutte alleen maar meer verkiezingswinst lijkt op te leveren. Hoe slechter het gaat, hoe beter Rutte ervoor staat. Journalisten en Binnenhof-watchers begrijpen er helemaal niks van, en zijn blijkbaar vergeten dat ze Rutte meteen in het begin van deze crisis zelf op een voetstuk hebben geplaatst. Rutte was de Gouden God, een échte staatsman en het kabinet bestond uit betonnen ministers. “Als één man achter Rutte!” “Nu is niet de tijd voor kritiek!”

Willem Engel

Wie twijfelde aan de wijsheid van Rutte en zijn corona-secondant, de koppige ijdeltuit Jaap van Dissel, werd keihard tot zwijgen geïntimideerd. Toen Rutte het ontslag van zijn kabinet moest aanbieden vanwege de schokkende toeslagenaffaire, plaatsten alle media foto’s van de fietsende staatsman, het was een VVD-campagne die werkte: het Nederlandse volk geeft geen fuck om de allochtonenjacht die de Belastingdienst in opdracht van de regering organiseerde, en houdt nog meer van Rutte dan van zijn eigen kinderen.

Nee, de schuld voor de coronacrisis wordt gelegd bij Willem Engel, een soort Bhagwan van de corona-ontkenners en om die reden vrij mediageniek, maar een randfiguur, die nog geen deuk in een pakje boter weet te slaan, ondanks alle media-aandacht die hij krijgt. Er zijn momenten dat ik me afvraag of hij niet toch door Rutte wordt betaald, want hij leidt de aandacht mooi af van het geblunder van de premier. Ik zie doorgaans verstandige mensen helemaal apeshit gaan als het over Engel gaat. Hij maakt meer woede los dan ik ooit bij Baudet heb gezien. Totaal bizar.

Dodelijk politiegeweld

Maar terwijl het volk dodelijk politiegeweld eist als er een paar wappies bij het Torentje staan te fluiten, maakt het al plannen om massaal het ijs op te gaan omdat er vorst is voorspeld. Ik zie het al voor me, de burgers die met honderden tegelijk naar dezelfde plek gaan, tegen elkaar opbotsen, elkaar ondersnotteren, om bij de volgende besmettingsgolf de schuld weer te geven aan een illegaal jongerenfeest in één of ander Brabants dorp.

Deze intelligente lockdown is de domste lockdown in de geschiedenis van lockdowns. Althans, voor Rutte en zijn vrienden zal het wel een intelligente manier zijn om zoveel mogelijk winst en zoveel mogelijk macht naar zich toe te trekken, het gepeupel schiet met elke “Ave Rutte” zichzelf in de voet, en vindt het nog lekker ook.

En het ironische is dat het enige dat ons kan redden van de nakende dictatuur het vaccin is van Wierd Duks held ome Putin.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 06.02.2021 @ 14:05

[Home]
 

1 Reactie

op 06 02 2021 at 14:05 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS