Home » Archief » Nederland is heel rap een fascistische staat aan het worden


[30.01.2021]

Nederland is heel rap een fascistische staat aan het worden

Peter Breedveld

Toen de avondklok werd aangekondigd, vergeleken tegenstanders dat met de avondklok in de Tweede Wereldoorlog en het gehuil en gejammer en gezanik van de corona-deugneuzen was niet van de lucht. Zodra de avondklok een feit was, marcheerden er echter meteen in het zwart geklede knokploegen door de straten om die te handhaven, werden protesten ertegen met misselijkmakend, snoeihard geweld onderdrukt en schreeuwde de ganse natie, rechts én links, om keiharde, gewelddadige onderdrukking van elk verzet.

De VVD kwam onmiddellijk met een wetsvoorstel ter verdere ondermijning van de rechtsstaat, inmiddels zijn er al deelnemers aan de protesten veroordeeld tot fikse gevangenisstraffen, waarbij nogal onderscheid wordt gemaakt tussen allochtone (twee maanden cel voor het gooien van een steen naar een politiebus) en autochtone (taakstrafje voor een karatetrap tegen een politieman) daders en fuck me als ik dit alles niet nogal fascistisch vind en fuck you als je daar wat over te janken hebt. Dit is corona-fascisme, heel simpel.

Redeloze woede

Het afgelopen coronajaar heeft mijn toch al broze vertrouwen in de mensheid verder geërodeerd, maar de afgelopen week! Ik zag de bloeddorst van zowat al mijn progressieve bondgenoten, de blinde haat, de redeloze woede en ik ben godverdomme echt, serieus bang geworden voor iedereen. Linkse progressievelingen die bruut politiegeweld aanmoedigen en dat legitimeren met argumenten als “ja maar ze doen het niet voor een betere wereld” en “ze liepen niet met spandoeken, dus het gaat ze alleen maar om het rellen” bewijzen dat a) vrijwel iedereen een fascist wordt zodra mensen niet willen doen wat hij of zij wenst en b) die zogenaamde linkse solidariteit met de minder bedeelden totale bullshit is. Zodra deze minder bedeelden voor zichzelf opkomen, vallen ze meteen in ongenade. Minder bedeelden dienen slechts ter bestendiging van de morele superioriteit en het zelfbeeld van de progressieve linksmens, die er belang bij heeft dat er altijd minder bedeelden blijven bestaan, vergeet dat nooit. Zodra er geen minder bedeelden meer zouden zijn, zou de progressieveling een schim in een Kurosawa Kiyoshi-film zijn, een filosofische zombie.

De rellen van de afgelopen dagen zijn het gevolg van de totale veronachtzaming van het leed van weliswaar een minderheid (de meerderheid van het Nederlandse volk zou onmiddellijk haar lul afhakken, of die van partner, broer, vader of huisgenoot, als Rutte tijdens een persconferentie zou zeggen dat zulks nodig is om de corona plat te slaan) maar toch een grote groep Nederlanders die ook aandacht en zorg verdienen. Dat heb ik hier al uitgelegd. Die groep is niet achterlijk, maar weet haar standpunten minder goed onder woorden te brengen dan de hoogopgeleide progressieveling die de weg weet in de inspraakprocedures en alles weet te framen in mediagenieke leuzen en campagnes. Ze wordt dus chronisch genegeerd en weet niet beter dan op een gegeven moment maar een hoop lawaai te maken en rotzooi te trappen voor wat aandacht en verdomd als dat niet werkt. Helaas voor deze groep komt de machthebbers dit altijd prima uit, want het leidt af van hun eigen falen en maakt de burgerlul en burgertrut vatbaar voor nog meer snoeiharde onderdrukking, ter bevrediging van het collectieve rechtvaardigheidsgevoel.

Krokodillentranen

De woede over de coronamaatregelen, die het arme deel van de bevolking veel harder treffen dan de coronadeugneuzen, die een vette spaarrekening, een vast contract en grote, comfortabele huizen hebben, is evenwel legitiem en de verontwaardiging over de geplunderde en vernielde winkels van de kleine ondernemers is schaamteloos hypocriet. Kom nou, het interesseert de deugneuzen geen zak dat deze ondernemers de nek worden omgedraaid door de coronamaatregelen die, nogmaals, geen rooie rotkut helpen (ook de avondklok haalt geen zak uit), maar als een woedende opstandeling een steen door de ruit van zo’n ondernemer gooit, vloeien de krokodillentranen rijkelijk. Tegelijkertijd vindt iedereen het prachtig als een vreedzame demonstrant een schedelbreuk oploopt door het misdadige optreden van de politie.

Ook wordt het perverse “pluk-ze”-beleid door links en rechts toegejuicht waarbij de schade, door de opstandelingen veroorzaakt, op de verdachten worden verhaald. Niet alleen de verdachten zelf, maar ook hun familieleden kunnen daardoor worden opgezadeld met tonnen schuld, waardoor meerdere mensenlevens willens en wetens de vernieling in worden geholpen. Dit alles om de barbaarse wraakzucht van het publiek te bevredigen. Ik vind dat te vergelijken met de Israëlische praktijk, waarbij de huizen van de familie van Palestijnse terroristen worden platgebulldozerd. In het licht van de toeslagenaffaire, waarbij de ambtenaren vrijuit gaan, die mensen expres de vernieling inhielpen uit puur racisme, is dit extra onrechtvaardig en uiterst schrijnend.

Dirty Harry-taferelen

Bovendien is de schade niet de schuld van de opstandelingen alleen. We zijn er als gemeenschap verantwoordelijk voor. Als je een volk onderdrukt, gaat uiteindelijk een keer de bom barsten. En als je dan als een Middeleeuwse dictator draconische straffen oplegt, is dat een garantie voor toekomstige uitbarstingen, die nóg gewelddadiger zullen zijn.

Voor iedereen die zegt zo te hechten aan de wetenschap: wetenschappers zijn het er al lang over eens dat de stoere crime-fighters-mentaliteit waar politici altijd de verkiezingen mee winnen, totaal ineffectief zijn. Een samenleving die steeds meer neigt naar Dirty Harry-achtige taferelen, werkt aan haar eigen ondergang. Een humaner strafrecht is voor iedereen, slachtoffer en dader, eindeloos veel bevredigender. Maar daarvoor moet je wel je fascistoïde hagedissenbrein uitschakelen.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.01.2021 @ 17:52

[Home]
 

1 Reactie

op 30 01 2021 at 17:53 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS