Home » Archief » Zelfs jonge kinderen zijn niet veilig voor extreemrechtse bokito’s Marjolein Faber en Wierd Duk


[17.01.2020]

Zelfs jonge kinderen zijn niet veilig voor extreemrechtse bokito’s Marjolein Faber en Wierd Duk

Peter Breedveld


Scène uit Sex and Fury (Suzuki Norifumi, 1973)

Kinderen tegen hun eigen ouders opzetten, wie doen dat ook alweer? Je mag het niet zeggen, maar er schieten me twee nogal dubieuze bevolkingsgroepen te binnen: nazi’s en pederasten. Die hebben allebei hun methodes om kinderen te isoleren van hun ouders om er hun eigen perverse gang mee te kunnen gaan.

Dus u mag raden aan wie PVV’er Marjolein Faber en Wierd Duk me doen denken, als ze totaal ongeremd helemaal full metal apestront gaan tegen een 12-jarige jongen die zich – o, de schande! – ongerust maakt over het klimaat en hem voor het oog van de hele natie en met de hulp van de voormalige Nazikrant De Telegraaf fanatiek proberen kapot te maken, te vernietigen, echt. Een twaalfjarig kind! Echt zonder enige genade, zonder enige terughoudendheid, gewetenloos en woest. Duizelingwekkend misselijkmakend, hier draait mijn maag van om.

“Je ouders hadden je hiervoor moeten behoeden. Ik vind het een schande dat jij gewoon misbruikt bent”, zei Faber van de week tegen de 12-jarige Lars Westra, die in het Gelderse provinciehuis iets over het klimaat kwam vertellen. Wat voor psychopaat ben je als je tegen een kind zegt dat-ie door zijn ouders wordt misbruikt omdat hij wat maatschappelijk engagement aan de dag legt? De Telegraaf, die het altijd heeft over ‘laffe roofovervallen’ en ‘afschuwelijke moord’, vindt dit uitzinnige gedrag van Faber kennelijk normaal en zet in de kop dat ze tegen Lars heeft gezegd dat hij moet gaan voetballen. Een paar weken geleden jankte en schreeuwde dezelfde krant nog als een hysterische Hitler in de overdrive omdat journalisten van de Volkskrant het hadden gewaagd kritiek te hebben op de extreemrechtse Baudet-Mädel Eva Vlaardingerbroek.

Klimaatsoldaat

Ook Wierd Duk heeft aan de blijkbaar zeer traumatiserende voordracht van Lars een psychopatische instant-obsessie overgehouden. Na een miljoenmiljard stomend-woedende tweets over Lars, gretig geretweet en aangemoedigd door zijn enorme leger totaal verknipte haattrollen (de Duk-rukkers) gaat hij ook tegen de jongen tekeer in zijn podcast. Duk heeft Lars inmiddels de bijnaam ‘klimaat-soldaat’ gegeven en durft in één adem door zijn ‘inzet’ voor het klimaat ‘immoreel’ te noemen.

Het enorme trollenleger van Domrechts heeft eveneens de jacht op Lars geopend. Een anonieme haat-troll met de Twitter-handle @Mirjam152, volgens onderzoek van De Groene Amsterdammer de meest geretweete Nederlandse twitteraar na Joost Niemöller en Wierd Duk, heeft ontdekt dat de vader van Lars een adviesbureau heeft en voor de provincie Gelderland werkt. Ze legt uit hoe ze dat heeft uitgevogeld: ‘achternaam en woonplaats zoeken, LinkedIn bekijken’. Hoe godverdommes fokking verknipt ben je dan, als je een 12-jarige jongen gaat stalken OMDAT HIJ EEN KLIMAATPRAATJE HOUDT?!

Massa-executies

Het is me totaal onduidelijk waarom Lars geen klimaatpraatje mag houden omdat zijn vader iets met energietransitie voor de provincie doet. Ik denk niet dat dit tuig zich zo druk had gemaakt als een boerenzoon of -dochter iets over het agrarische bedrijfsleven was komen vertellen. Je kunt het met Lars oneens zijn omdat je een totaal onwetenschappelijke middeleeuwer met een magisch-realistisch wereldbeeld en de geestelijke ontwikkeling van een kleuter bent, maar dan kun je toch ook zeggen dat je het dapper vindt van Lars dat hij zo’n voordracht durft te houden voor allemaal grote mensen, en dat er ook mensen zijn die er heel anders over denken en dat het mooi is dat we daar dan over kunnen discussiëren?

Maar van dit extreemrechtse schorem moet iedereen met een andere mening altijd helemaal kapotvernietigd worden, en of het om een volwassene gaat of een kind, maakt ze helemaal geen flikker uit. Dit belooft wat voor als dit tuig aan de macht komt. Dat worden gewoon massa-executies en heropvoedingskampen waar kinderen psychisch helemaal kapotgeterroriseerd worden door types als Marjolein Faber, die trouwens niet toevallig op de weduwe Rost van Tonningen lijkt. Geen rechter die ingrijpt, want de rechterlijke macht is dan allang – ‘op democratische wijze!’, schreeuwt iedereen dan – tandeloos gemaakt.

Enge kop

Die extreemrechtse gewetenloosheid jegens kinderen is een steeds terugkerend dingetje bij De Telegraaf, valt me op. We herinneren ons nog de jongen Ruben, de enige overlevende van een vliegramp, die een Telegraafjournalist aan de telefoon kreeg die zich had voorgedaan als een familielid, en die Ruben listig wist te ontfutselen dat hij nog niet wist dat zijn ouders en broertje dood waren.

Totaal. Nietsontziend. Verachtelijk. Schorem.

De bizarre haatobsessie met geëngageerde kinderen van Duk is ook iets waarover hij best eens zou mogen worden aangesproken door iemand anders dan ik en een paar anderen. Als het over Greta Thunberg en andere jonge klimaatactivisten gaat, laat hij zich altijd helemaal gaan. Karaktermoord, slut-shaming, werkelijk niets is hem te dol om Thunberg helemaal te vernietigen. Stuitend hypocriet ook, want als je maar durft te benoemen dat Duk zelf kinderen heeft, wat nauwelijks te missen is omdat Duk er constant foto’s van twittert, gaat-ie ook weer helemaal Ren & Stimpy.

Pas als je wat zegt over die enge psychopatenkop van hem, een kruising tussen The Joker en de Plaaggeest, krijg je die horde berserkers van hem weer over je heen, want dát is pas erg, mensen, zeggen dat Duk een enge kop heeft. Alles is geoorloofd, racisme, stalken, kinderen doxxen, doodskist met Jesse Klaver erop, maar als je iets negatief zegt over het uiterlijk van dat racistische fascistentuig! Dan moet je dood, dan mag je je voor de rechter verantwoorden.

Onvoorwaardelijke steun

Dat zelfs je kinderen niet veilig zijn voor dat geteisem, dat zou wat hoger op de prioriteitenlijst kunnen, als ik die suggestie mag doen. Ik zou het trouwens absouut niet pikken als iemand dat met mijn kinderen deed. Iedere ouder die achter een journalist of troll of politicus aan zou gaan die haar of zijn kinderen zo behandelt als Faber, Duk en de nazitrollen doen, zou mijn onvoorwaardelijke steun krijgen. Dit is echt een no-go area.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar werd ik door het Openbaar Ministerie vervolgd wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 17.01.2020 @ 11:52

[Home]
 

1 Reactie

op 17 01 2020 at 11:53 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS