Home » Archief » Zihni Özdil is zelf een fascist en hier is waarom


[07.01.2020]

Zihni Özdil is zelf een fascist en hier is waarom

Peter Breedveld


Scène uit Sex and Fury (Suzuki Norifumi, 1973)

Volgens het gewezen GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil zijn linkse mensen ‘die geen debat willen’ de ‘echte fascisten’. Dat roept hij al minstens zes jaar, dat linkse mensen fascisten zijn, sinds lang voordat hij zichzelf op de verkiezingslijst van GroenLinks liet plaatsen. “Stalinistisch Links” wilde andersdenkenden volgens hem de mond snoeren en pleegde persbreidel. Links was eng, bestond uit ‘postmoderne stalinisten’. Links, dat waren ‘boerkaknuffelaars’ en ‘betuttelracisten’.

Same old, same old dus in zijn recentste artikel voor Vrij Nederland, waar journalist Thijs Broer ook al graag verhalen mag opdissen over ‘Links’ dat andersdenkenden de mond snoert. Dat Broer uit z’n nek lult, werd met keiharde feiten aangetoond door Marco de Baar en Remco Breuker in dit stuk, desondanks blijft Broer nog regelmatig beweren dat ‘Links’ de wetenschap censureert.

Knuffelen met fascisten

Net als Broer begint Özdil met een incident aan een Amerikaanse universiteit om zijn stelling te onderbouwen dat Links fascistisch is. Studenten hadden zich daar verzet tegen de aanstelling van een witte man als diversity officer op een universiteit voor vrouwen. Tja.

Özdils volgende voorbeeld is wel Nederlands: de Amerikaanse publicist Mona El Tahawy had geen zin om te spreken in debatcentrum De Balie, waar extreemrechts regelmatig bijeenkomsten houdt om te discussiëren over bijvoorbeeld de deportatie van alle moslims. Hartstikke fascistisch natuurlijk, om daar niet te willen spreken.

Uiteindelijk blijkt het weer te gaan om Özdil zelf, want het gaat altijd om Özdil. Alles in het universum van Özdil draait om Özdil. Vandaar ‘Ik Zihni’.

Ik Zihni had namelijk kritiek gekregen over een selfie waarop hij nogal innig stond te knuffelen met het fascistische warhoofd Sid Lukkassen. Dat steekt hem nog altijd. Hij had Lukkassen vlak vóór het nemen van die selfie nog stevig van repliek gediend in een discussie over linkse indoctrinatie op de universiteiten, protesteert hij. Je kunt het toch met elkaar oneens zijn en elkaar toch knuffelen, vindt Ik Zihni.

Ringeloren met de moslims

Maar Ik Zihni is het helemaal niet oneens met Lukkassen. Ja, dat het kolonialisme geen voordelen heeft, zal Ik Zihni (nog) niet openlijk toegeven en de ideologische verkaveling van wetenschapsgelden vindt Ik Zihni ook geen goed idee, maar net als Lukkassen vindt Ik Zihni dat naïeve Nederlanders zich laten ringeloren door fundamentalistische moslims en allochtonen die zich niet aanpassen, kunnen we lezen in zijn tweets en opiniestukken en in zijn boek met de ronkende chauvinistische titel ‘Nederland mijn Vaderland’, met een afbeelding van een Kip-caravan op de voorkant. Ik zelf heb Lukkassen niet zo veelvuldg en zo grof zien schelden op allochtonen als Ik Zihni doet.

Rechtsgeleerde Paul Cliteur, ideoloog van het Forum voor Democratie, dat is iemand die het opneemt voor de vrije meningsuiting, beweert Ik Zihni. Dat is het Forum voor Democratie, dat openlijk een zuivering van linkse elementen propageert op de vaderlandse redacties, de universiteiten en bij de overheid. Op Twitter kwam iemand meteen met een citaat van Cliteur dat je de haren te berge doen rijzen. Cliteur pleit in een stuk op The Post Online voor criminalisering van occidentofobie, ‘haat tegen het Westen’. ‘Als ultimum remedium is de inzet van het strafrecht niet langer te vermijden’, aldus Cliteur. ‘Occidentofobische delicten zullen moeten worden gestraft. Occidentofobische partijen zullen, als in strijd met de openbare orde en de goede zeden, moeten worden verboden.’

Zionistisch complot

Hahaha! Mooie verdediger van de vrije meningsuiting is dat. Ik Zihni zelf is trouwens ook een fervent ‘verdediger van de vrije meningsuiting’. Hij vond dat Yasmina Haifi, ambtenaar van ik weet niet meer welk ministerie, moest worden ontslagen vanwege haar mening dat ISIS een zionistisch complot was. Kijk, de smiecht heeft het stuk waarin hij dat schrijft van zijn blog verwijderd, maar op De Joop staat het nog gewoon.

Ik Zihni is alleen maar voor de vrije meningsuiting van extreemrechtse racisten. Duindorper Nico de L., die werd veroordeeld voor het aanmoedigen van geweld tegen de allochtonen in zijn wijk, is volgens Ik Zihni ‘martelaar van het vrije woord‘. Ook het stuk, waarin hij dát schrijft, heeft ie van zijn site verwijderd, want Özdil is ontzettend achterbaks. Maar het stuk staat wel gewoon nog op de NRC-site.

Ik Zihni zit nu bij VrijLinks, ook al zo’n bastion van de vrije meningsuiting (pleit voor een verbod op bijzonder onderwijs en voor een verbod op hoofddoeken, for starters), waarvan de oprichters, Eddy Terstall en een haatoma wier naam ik vergeet, zo’n mens dat 24/7 op moslims en allochtonen zit te kankeren en andere racisten zit te verdedigen, me hebben geblockt omdat ik kritiek op ze heb. Vuile fascisten.

Slecht getekende cartoons

Ik Zihni doet zelf ook niet aan debat met mensen met wie hij het niet eens is, trouwens. Hij debatteert niet met de mensen die hem bekritiseerden vanwege die knuffelfoto met Lukkassen, die beschimpt hij alleen maar. Ik jengel ook al heel lang om debat met hem, maar hij weigert zelfs te erkennen dat ik besta. Dat was vroeger wel anders, toen wilde hij graag zijn stukken en slecht getekende cartoons kwijt op Frontaal Naakt. Maar als je hem tegenspreekt, wil hij je niet meer kennen.

Ik Zihni is dus, volgens zijn eigen manier van redeneren, een fascist.

Saillant, overigens, dat op dezelfde dag dat Ik Zihni’s stuk over fascistisch Links in Vrij Nederland verscheen, heel extreemrechts, inclusief de woordvoerder onderwijs van de PVV, er schande van sprak dat hoogleraar arbeids- en migratiegeschiedenis Leo Lucassen was benoemd tot lid van de Koninklijke Nederlandse Akademie van Wetenschappen omdat hij in een opiniestuk allerlei racistische onzin over migranten had weerlegd.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 07.01.2020 @ 08:32

[Home]
 

1 Reactie

op 07 01 2020 at 08:33 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS