Home » Archief » Baudet en Le Pen


[21.02.2018]

Baudet en Le Pen

Peter Breedveld

Ik heb er veel bewondering voor hoor, het archeologische werk van De Correspondent, die geduldig met krabbertjes en kwastjes de racistische fundamenten van Thierry Baudet blootlegt. Zijn ontmoeting met de Amerikaanse racist Jared Taylor en nu weer zijn bewondering voor Jean-Marie Le Pen en het racistische discours dat hij van hem heeft overgenomen.

Maar wat me dan weer opvalt is dat de schrijver van het artikel over Baudet en Le Pen, Marijn Kruk, nog eens een aantal bekende uitspraken van Baudet op rij zet, over de samenleving die door immigranten ‘dodelijk verwond’ is, over de ‘afrikanisering’ en de ‘islamisering van Europa’, over het ‘boreale Europa’ dat hij voorstaat, en dan opmerkt dat in het licht van uitspraken van Le Pen ‘allerlei zaken opeens op hun plaats vallen’.

‘Baudet zegt steeds geen romantisch nationalist of racist te zijn. Dat wil ik graag geloven’, schrijft Kruk. ‘Maar waarom wekt hij dan zo vaak de indruk dat hij dat wél is?’

Integere journalisten

Ik kan mijn ogen niet geloven. Baudet doet die racistische uitspraken, hij ontmoet al die racisten, hij spreekt nota bene op een ‘IJzerwake’ van de Vlaamse racisten en nog steeds wekt Baudet bij Kruk alleen de indruk dat hij een nationalistische racist is? En dan alleen omdat Baudets uitspraken rechtstreeks terug te voeren zijn op Le Pen?

Ik kan daar niet bij. Nederlandse journalisten willen er blijkbaar niet aan dat Baudet is wat hij is. Zelfs de integere journalisten, die doelgericht zoeken naar het racisme van Baudet en ook van alles vinden, die beschrijven hoe Baudet en de Leidse historicus Geerten Waling, één van de ideologen van Domrechts, dolenthousiast terugkwamen van hun ontmoeting met Le Pen, de man die door zijn eigen dochter uit zijn eigen partij werd gezet vanwege zijn racistische en antisemitische uitspraken, beweerden dat Le Pen gedemoniseerd werd en dat hij van die fantastische ideeën had, en die dan nóg niet willen geloven dat Baudet echt een racist is.

Dat Baudet bazelt over de Afrikanisering van Europa, dat hij ‘blank’ wil houden, vrolijk tweet over de antisemitische schrijvers die hij zo geweldig vindt en dat je dat pas bedenkelijk vindt omdat je Le Pen ook dergelijke dingen hebt horen zeggen.

Dat je zelf meent dat de belangrijkste conclusie, die je uit je eigen onderzoek trekt, is dat niet Paul Cliteur, maar Le Pen Baudets intellectuele peetvader is.

Moslims deporteren

En dat zit me al jaren dwars aan het discours hier in Nederland. Je kunt je racisme hier er redelijk ongehinderd uitboeren, brallen over deportatie van moslims, homeopathische verdunning van de blanke cultuur, afrikanisering en islamisering, Femke Halsema en de rest van Fatsoenlijk Links zorgen er wel voor dat niemand dat racisme durft te noemen want dan maak je dat begrip inflatoir.

Pas als iemand je uitspraken al eerder uit de mond van Jean-Marie Le Pen heeft gehoord, raak je in moeilijkheden, enigszins. Want Le Pen is een gecertificeerde racist.

Dat laat zien dat het niet om de uitspraken zelf gaat, maar om degene die ze doet. Er zit geen verschil tussen “alle zwarten eruit” en “heb jij nog iets nodig van de Albert Heijn, schatje?” Het gaat erom wie het zegt.

Etnische zuivering

Baudet houdt vurige toespraken over zijn geliefde witte natiestaat die moet worden beschermd tegen de oprukkende zwarten met hun lage IQ en verkrachtingsneigingen, maar niemand maakt zich druk want er werd altijd aangenomen dat Paul Cliteur zijn intellectuele peetvader is. Cliteur, die liever niet meteen alle moslims op de trein zet maar het verstandig vindt om de etnische zuivering van het Nederlandse volk “poezelig” te beginnen.

Maar nu heeft iemand ontdekt dat Baudet zijn nazisme rechtstreeks van de niet zo poezelige Le Pen afneemt, in grootverpakking en nou, jeetje zeg, nu begint hij toch wel een beetje de indruk te wekken dat hij een racistische nationalist is. Dat zet die uitspraken over zijn blanke heilstaat en de homeopathische verdunning opeens in een heul ander licht!

En we gaan zien hoe lang de verontwaardiging hierover nu weer duurt. Geerten Waling is zijn gedweep met Le Pen alweer driftig aan het downplayen, Trump-style.

Baudet en zijn aanhang zullen wel weer ter verdediging inbrengen dat Baudet gewoon weer ergens zijn licht opstak. Baudet praat met iedereen: jodenhaters, zwartenhaters, moslimhaters, witte suprematisten, de Ku Klux Klan, Neonazi’s, en uit die gesprekken, van dat rijke palet aan gevarieerde ideeën, neemt hij dan al het goede, om dat om te vormen tot zijn eigen frisse gedachtengoed, gepromoot door de Volkskrant.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.02.2018 @ 08:33

[Home]
 

1 Reactie

op 21 02 2018 at 09:14 schreef Peter:

Klagen en zaniken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS