Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[30.05.2020]

Frontaal Naakts Brievenbusje


Scène uit Do The Right Thing

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

 

pbgif

 

Containment Nu!

Naar aanleiding van het stuk van Michael Blok de volgende aantekeningen. Naar mijn mening is wat de ContainmentNu-groep voorstaat, nog steeds de beste langetermijnoplossing. Ik denk echter dat deze maatregelen van test, trace en isolate niet alleen stuk zullen lopen op onwil vanuit de overheid maar ook vanwege onwil en wantrouwen vanuit de bevolking. Ik kan me goed voorstellen dat mensen met lichte klachten zich bijvoorbeeld niet zullen gaan laten testen. Daarnaast praat de ContainmentNu-groep nog altijd met de meel in de mond als het gaat om maatregelen zoals contact tracing en isolatie (dat laatste is een eufemisme voor huisarrest, de reden dat het in veel Europese landen alleen vrijwillig kan).

Echt effectieve contact-tracing is daarnaast alleen mogelijk met minder privacy, onafhankelijk of dat onderzoek door mensen gedaan wordt of door een app plaatsvindt. Nu hoeven alle maatregelen misschien niet 100% effectief te zijn om voor een bijna succesvolle containment te zorgen, dus wie weet lukt het ook door het allemaal een beetje te doen (TTI, mondkapjes, geen grote groepen bij elkaar en goeie ventilatie geen recirculatie).

Verder hamert ContainmentNu er nogal op dat ander landen veel succesvoller zouden zijn; dat is zeker in West-Europa nogal de vraag, ook omdat de bevolking in veel andere Europese landen niet altijd meewerkt (zie de protesten in Duitsland).

Veel belangrijker is dat het de meeste mensen ook nauwelijks interesseert; de Breekdegolf-petitie is al een tijdje actief en nog steeds minder dan 2000 handtekeningen (of om een door mij gewaardeerde film te parafraseren: “thats why containment was not deployed”).

Daarnaast is het zeker zeer noodzakelijk om het virus serieus te nemen en het niet als een griep te zien. Maar verdienen de doden (12000) die elk jaar volgens het Longfonds door luchtvervuiling vallen geen RTL-pagina of aandacht van ContainmentNu?

Toen in 2018 de IC’s in Brabant ook vol waren, was er een stuk minder ophef. Terwijl het ook tijdens de griep mogelijk is om met verbeterde maatregelen een percentage van de overledenen te voorkomen. Waarom was daar toen geen ophef over? En dat de situatie in Tehuizen slecht is, is ook al lang bekend (zie ook Hugo Borst). Blijkbaar vindt men aan griep overlijden of langzaam creperen wel oké, maar aan corona overlijden niet.

ContainmentNu lijkt Yaneer Bar-Yam een voorbeeld te vinden (onderstaand is onderdeel van een langer draadje):

Een gebrek aan compassie is het westerse probleem, waar hij zegt zich al langer zorgen over te maken. Deze zelfde mening proef je ook bij de ContainmentNu-beweging. Maar ik vraag me af hoe het kan dat deze mensen dat nu pas (willen) zien. Waren de Politionele Acties van Nederland een daad van compassie, Frankrijk in Algerije, alle door de US georganiseerde coups die dictators aan de macht brachten etc. etc. etc?

Het is opvallend en hypocriet dat nu de harteloosheid van de overheid ons allen (en niet enkel een minderheid) als een groene corona-fluim in het gezicht spettert, deze harteloosheid voor veel mensen pas echt een probleem lijkt te worden.

Wat dat betreft is Marianne Zwagerman (waar veel mensen het blijkbaar stilzwijgend toch best wel mee eens zijn) in ieder geval consequent in haar overwegingen.

Groetjes,

Mark

 

pbgif

 

Liever dood dan Confuciaans

Liever lachen met dom rechts dan in de rug gestoken worden door dom links.

Standaard breedveld verhaal, boos worden om de juiste redenen
maar wel de CIA talkingpoints in het achterhoofd houden.
Net als dat mens van clingendael laatst.
Die moest zich ook aan de canon houden en wij maar lachen.
Maar dat is vaak zo bij journalisten in NL.
Af en toe een beetje rechts en als er wat te neuken valt zijn ze opeens links.

Ik vind de stukken dan ook altijd prachtig om dat ik de hypocrisie er zo kan uithalen. Echte Marokanen heb jij nog nooit gezien.
Jij kent alleen beroepsallochtonen en seculiere heksen die denken dat hun probleem is opgelost als ze in een positie zitten waarin ze mannen kunnen onderdrukken.
Standaard leftie gelul; een hekel aan marokaanse politiek want ondemocratisch, maar wel met hun geheime dienst in bed liggen.
Of schreeuwen over corruptie en als het hun uitkomt zijn ze de eerste die de bende omkopen tot in NL aan toe.
Walgelijk…..

En als je zo tegen onrecht bent waarom verzet jij je niet tegen Israel behalve binnen de zionisten talkingpoints.
Ja ik heb het woord zionisten gebruikt omdat ik joden niet wil beledigen.
En omdat ik weet dat neppers en seculiere heksen daar ongesteld van worden.
Zionisten bepalen wat breedveld wel en niet over Israel mag zeggen.
Dus je bent eigenlijk meer een vulgaire naaktloper dan een edele Malcolm X, sorry voor de harde klap.
(Met Breedveld over zionisten discussieren levert je een block op op twitter. Moet van zijn broodheer)

En zo kun je nog wel een boekwerk schrijven over hypocriete poortwachters want nederland heeft er meerdere.
Vaak van die beroepsallochtonen om echte problemen te kapen zodat echte oplossingen uitblijven.
En heel af en toe een kaaskop die sachbi kan zeggen zoals breedveld.
In dit geval een kaaskop die geen sushi kan betalen dus maar naar de marokaan gaat.
Noem het Hollandse zuinigheid.

Jij hebt iets niet begrepen van verraad. Ook al weet jij dondersgoed wie je wel en niet kan beledigen. Zo’n held ben je dan ook wel weer.
Kijk je kan beter lachen met domrechts dan verraden worden door dom links zoals ik jullie noem. Ik vond nep niet de dekking laden.
Want slangen zijn jullie, giftig en vals. Want als je mensen uit het paradijs probeert te verjagen ben je niet echt de slimste maar aardig dom.
Want die marokaanse commies waarmee jullie in marokko in bed liggen zijn net zo vals als die ideologie die jullie hier zogenaamd aanhangen.
Progressief schreeuwen en zelfdestructief handelen.

En als je dacht dat we daar aan meedoen dan mag je samen met Sylvana op reparatiegeld wachten. Want wij zijn hier voor de lols en niet voor jullie bullshit gejank.

groetjes

Hamid Riffi

 

pbgif

 

Tokidoki

Naar aanleiding van je stukje over Tokidoki toch maar even naar de eerste aflevering van de tweede serie gekeken. Nou, voor een “domme muts” , en dan is ze ook nog wit, is het toch best een bezienswaardig programma geworden. Ze heeft daar ook gestudeerd (ja, vervelend hoor dat je niet uniek bent).

Zou je toch eens moeten doen, eerst kijken en dan pas oordelen.

En was je bij de eerste serie nog redelijk mild, voor jouw doen dan, nu is het rascisme voor en racisme na. Mogelijk dat je woordenschat wat opdroogt, maar 16x racisme of een afgeleide daarvan in één stukje is wel erg sneu. Dat woord is inmiddels zo gedegenereerd, zo uitgehold, dat het, zeker bij jou, niets meer voorstelt dan een stoplap.

Ik blijf je stukjes lezen, alleen maar voor de ergernis. Schijnt heel goed te zijn voor de bloedsomloop.

Jacques van der Kruis

 

pbgif

 

Tokidoki (2)

Ik vind dat Tokidoki programma ook heel irritant ( als Japanner zijnde )

( ik heb een Japanse identiteit, weetje )

Een raciale identiteit.

Nee, maar even serieus, pik.

Ja, ik snap wat je bedoelt, er is iets heel vervelends aan dat programma. Japan dit, Japan dat, ze zijn zo anders blablabla. Het begint een beetje een cliché te worden. Én het trekt natuurlijk goede kijkcijfers, want ‘Japan’ doet het altijd goed en dan vooral al die ‘gekke dingen’ daar. Die, vanuit onze perceptie ook wel een beetje apart zijn, vaak. But, who gives a fuck ?

Ik vind die Paulien ook een beetje een dweil. En ja, het is wel een beetje aapjes kijken….Vergeet alleen niet, vooral is het gewoon sensatie. Want ja, de VPRO loopt niet zo heel goed meer en een kat in het nauw, maakt rare sprongen ? Nee maar, dat is natuurlijk allemaal sensatie TV. Net als waar iets als ‘vice’ mee bezig is. Seks, drugs, rock and roll, sektes, Japan, nog meer drugs, gangs etc. Dat gaat er in als koek. VPRO kan haast niet anders. Men concurreert met het internet en men krijgt geloof ik ook niet zoveel meer aan subsidie. Ja, dan gaat men commercieel denken en dus domme shit maken.

Máár….Racisme ?….Je vind dat programma racistisch ?

Het is onnozel, maar is racistisch niet een beetje een te zware beschrijving. En wat vinden Japanners er zélf van ? Nederlandse Japanners vinden dit vervelend ?

Jij vind mij waarschijnlijk ook ‘een racist’. Iets waar de FVD garen van zal spinnen. Want, als iedereen een racist is, is niemand het meer. De skinhead is een racist én Paulien is een racist. Wie heeft daar baad bij ? De nazi skinhead zal zeggen, ‘ja, iedereen is tegenwoordig racist, dus het zegt niets dat ze me zo noemen’. Het werkt als camouflage. Dat is de valkuil van jouw politiek. De term verwaterd. Ik zeg niet dat je kritiek op het programma onterecht is. Maar, je snapt mijn punt.

Als laatste. Jij noemt Paulien een ‘domme muts’….Is dat dan niet…..Seksistisch ? Als we toch in dat soort termen gaan spreken de hele tijd…

Nayako Sadashi

Noot van Uw Hoofdredacteur: Nayako Sadashi is geen Japanner.

 

pbgif

 

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 30.05.2020 @ 12:32

[Home]
 

1 Reactie

op 30 05 2020 at 12:33 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS