Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[17.08.2019]

Frontaal Naakts Brievenbusje

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een kleine selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

 

pbgif

 

Ziende blind

Ben jij echt zo dom of is dit stuk sarcastisch bedoeld? Doe je oogkleppen af man en kijk wat er om je heen gebeurt. In Nederland, Duitsland, België, Frankrijk, Zweden, Noorwegen…..
Overal de indoctrinatie van de terroristische organisatie islam en jij zegt dat er niets aan de hand is?
Ziende blind.

B. Drenth

 

pbgif

 

Vreselijke lui

Dag Peter,

Volg je pas sinds januari. Meestal laat ik de blogosfeer aan me voorbij gaan. Een beetje ordinair. Maar nu niet. Wat een avonturen beleef jij! Gefeliciteerd met je vrijspraak en dank voor je mooie vakantieblogs uit Spanje. Na het lezen van je blog van 6 augustus, werd het echt tijd voor kleine financiële bijdrage. Spijker op z’n kop. Wat een vreselijke lui allemaal, daar op populistisch rechts. Begrijp niet hoe je het volhoudt. Maar ga vooral door.

Met vriendelijke groet,

SvS

 

pbgif

 

Vlijmscherp

Peter, je verwoordt altijd schitterend en vlijmscherp wat ik ook denk. Je schrijft fenomenaal, ga door man!

Per

 

pbgif

 

Leunstoelfeministen

De term leunstoelfeministen is in mijn ogen het meest van toepassing op oudere linkse witte feministes die nu cultuur-relativistisch en bagatelliserend reageren op het niet westerse cultuur-religieuze patriarchaat terwijl ze zichzelf van hard bevochten vrijheden en rechten verzekerd weten.

Vrijheden en rechten waarvan ze weten dat ze die te danken hebben aan een harde strijd begonnen door moedige voortrekkers tegen het hen eerder star beperkende dominante religieuze en culturele patriarchale klimaat in het Westen zelf die toen ook nog door veel vrouwen met orthodoxe en conservatieve opvattingen werden verdedigd.

Nu er in het Westen moedige vrouwen met eenzelfde voortrekkersrol zijn met een migranten-achtergrond binnen niet-westerse religieus-culturele patriarchale bevolkingsgroepen zoals Fidan Ekiz, Safai Darya, Shirin Musa, e.a. worden deze nota bene door verschillende van deze witte linkse leunstoelfeministes vanwege hun uitgesproken strijd weggezet als extreem-rechts.

Groet,

A. de Haas

 

pbgif

 

Boerkaverbod

Dag Hasnae Bouzza,

Ik denk dat zowel links als rechts geen oplossing bieden voor het probleem. Kun je mensen tot vrijheid dwingen? Bestaat er zoiets als een absolute moraal, universele rechten van de mens? Kun je eigenlijk wel insluiten zonder uit te sluiten?

Levinas biedt ons denkvoer, hoe kun je de ander oneindig anders laten zijn? De enige weg lijkt mij is door vrede te sluiten met iedereen. Als er miljoenen mensen zijn die in een IS kalifaat willen leven, kan ik dat moreel verwerpelijk vinden, zoals ik de boerka ook moreel verwerpelijk vind, toch in het belang van vrede en vrijheid, zal ik vrede moeten zien te sluiten. Binnen de landsgrenzen zal ik dus ook vrede moeten zien te sluiten met Geert Wilders. Binnen de landsgrenzen, ligt daar niet de wortel van het probleem?

Ik denk dat het geen tweehonderd jaar meer zal duren voordat zowel het linkse als rechtse gedachtegoed tot de fossielen van het verleden behoren. De mens ofwel vernietigd zijn leefomgeving, klimaat, milieu, de supermarkt natuur raakt op, dan wel we komen tot een wereldorde waar geen plaats is voor versteende ideologieën. De enige oplossing daarvoor is dat er geen paraplu is waaronder de mens tot één moreel wezen is te vangen. Ik kan het niet leuker maken dan dat het is, evenmin makkelijker. Heb ik vrede met dit uitgangspunt? Nee! Maar in deze ongemakkelijke denkhouding denk ik wel dat we oplossingen zullen moeten aandragen voor de mens als oneindige ander.

Hoe kan ik dat rijmen door de ander toe te staan zoals bij een IS kalifaat waar homo’s worden vermoord, vrouwen worden gestenigd, of aan de andere kant Geert Wilders dat de islam wil vermoorden? Moreel weet ik niet hoe ik uit deze spagaat moet komen, het laatste wat ik wil is mij verbinden met een linkse of rechtse ideologie, want beiden leiden uiteindelijk tot een vernietiging van de aarde. Daar sta je dan als individu.

De enige oplossing die ik zie is dat er geen landsgrenzen meer zijn, dat vrije emigratie een feit is zodat iedereen kan gaan wonen waar hij zich prettig voelt en dat je het Bijbelse verbannen toepast, staat een homo je niet aan, dan stuur je hem weg in plaats van de te vermoorden. Het niet accepteren van homo’s vind ik moreel verwerpelijk, mijn moeder was trouwens lesbienne, maar ik kan uit oogpunt van de oneindige ander, de ander mijn moraal niet opleggen. Uiteindelijk is dit ook voor de homo de beste oplossing, want het komt vanzelf een keer op de plek terecht waar hij zich thuis zal voelen. We zouden ons niet zo plaatsgebonden moeten voelen, in de tweede plaats komen nationale, ideologische of religieuze sentimenten mij belachelijk voor, culturen zijn nu al bijna niet meer van elkaar te onderscheiden, de eenheidsworst die we aan het scheppen zijn, dus we zouden niet zo bang moeten zijn voor de verschillen. Sterker nog, we zouden moeten streven naar de verschillen, zo groot, dat het buiten mijn eigen moraal valt. Dat is een moeilijke stap om te nemen!

Ben ik voor het boerka verbod? Ja! In de vogelwereld is het mannetje mooi en moet het de gunst van de vrouw verwerven, in de mensenwereld is dat precies andersom, het lichaam zegt al dat we in een patriarchale mensenwereld leven. Seks is nog steeds taboe, totale seksuele vrijheid van de vrouw, totale vrijheid van keuze is het maximale wat we een vrouw aan emancipatie kunnen geven. Ik kan bijvoorbeeld vinden dat Sylvie Meis moreel verwerpelijk is, wat ik nier vind, ik kan ook vinden dat ze de herseninhoud van een naaktslak heeft, ik kan het allemaal vinden, ze maakt wel gebruik van haar vrijheid. Binnen de huidige wereldorde heb ik geen andere keuze, dan keuzes te maken binnen een gegeven context. Ik zou die context heel graag willen veranderen, maar dat gaat niet hé?

Extreem rechts, progressief links, extreem links, gek, progressief rechts noemen we zo niet. Goed en wel, het taalgebruik om de ander buiten te sluiten, uitsluitingsmechanismen. Menselijk, al te menselijk. De mens zal daarin niet veranderen. Echt vertrouwen hebben in de onoverbrugbare verschillen, dat is het moeilijkste wat er in de mens bestaat. Vrede sluiten met bijvoorbeeld IS ideologen, ga er maar aan staan. Toch denk ik dat we geen andere keus hebben, we hebben geen keus om over de landsgrenzen heen te kijken. Daarvoor is vertrouwen nodig, daarvoor is zoveel vertrouwen nodig dat het al de angsten overwint, elk spoortje ressentiment dient te worden uitgewist. Dat vertrouwen heeft links niet.

Binnen tweehonderd jaar zijn alle huidige ideologieën versteende fossielen, volgens mij komt het erop aan vooruit te denken en vertrouwen te hebben in het onmogelijke, want in het onmogelijke kan wel eens het mogelijke bestaan.

Ik ben voor het boerkaverbod, maar ik ben er niet blij mee.

Met vriendelijke groet,

Richard

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 17.08.2019 @ 10:29

[Home]
 

1 Reactie

op 17 08 2019 at 10:31 schreef Peter:

Ook met uw kattenbelletje in de brievenrubriek? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS