Home » Archief » Ga je nu Wierd Duk ontslaan, Telegraaf?


[06.08.2019]

Ga je nu Wierd Duk ontslaan, Telegraaf?

Peter Breedveld

‘Het is telkens hetzelfde gedachtegoed dat tot moorden leidt: de schutters willen ’het blanke ras’ beschermen tegen ’indringers’. Rechtse complottheorieën tieren welig online, ook in ons land. Een ’studiegenootschap’ propageert een ’blanke etnostaat’ en stelt dat overheid en media verantwoordelijk zijn voor ’blanke genocide’ en ’omvolking’.’

Aldus De Telegraaf in een hoofdredactioneel commentaar naar aanleiding van de moordpartij in El Paso. Well, fuck me gently with a chainsaw, als dat godverdomme niet bijna letterlijk is wat ik de afgelopen 12 jaar of zo heb geschreven, en waarvoor ik ben getrolld door media en politiek, onder andere De Telefuckinggraaf.

‘Rechtse complottheorieën tieren welig online.’ O, echt, inspecteur Baantjer? Dus al die bagger over de islamisering van Europa en de ondergang van het Avondland, en de ‘wandelende baarmoeders‘ die je als eerste moet uitschakelen, dat is bij nader inzien toch geen legitieme ‘islamkritiek’?

Islamisering via de baarmoeder

Al jaren en jaren worden dit soort ideeën verspreid. Ik waarschuwde ervoor, en voor de gevolgen, toen vooral websites als Het Vrije Volk er nog in grossierden. Daar zaten zelfs knakkers die er openlijk over fantaseerden mensen af te knallen in het Hilversumse Mediapark. ‘Wat maak je je toch druk om die margebloggertjes?’ zeiden mensen constant tegen mij. Nou, die complottheorieën over islamisering via de baarmoeder en de ondergang van het Avondland worden nu gewoon in de Tweede Kamer verkondigd en het afknallen van moslims en hun ‘enablers’ is ook alweer tien jaar een enorme trend. Zoals ik had voorspeld, want het werd aangekondigd door de margebloggertjes, die niemand serieus nam, behalve ik. Nou ja, en Wilders en Baudet.

Toen in 2011 Anders Breivik, geïnspireerd door Geert Wilders, een kleine tachtig kinderen doodschoot heb ik ook gewaarschuwd voor potentiële Breiviks in Nederland. Joost Niemöller schreef dat een gewelddadige bestrijding van de islam de enige overgebleven weg zou zijn na een veroordeling van Wilders, Martien Pennings, die ook voor Trouw schreef, fantaseerde over bloedpap en de wrede executie van ‘de nazislamitische hoeren’ Femke Halsema, Jolande Sap , Karin Dekker, Ineke van Gent en Claudia de Breij. Nederlanders spraken openlijk hun bewondering uit voor Breivik en Parool-columnist Theodor Holman verklaarde zich zelfs verwant met deze racistische massamoordenaar.

Maar nee, hoor, niks aan de hand, zeiden de hoge dames en heren in Den Haag. Er is in Nederland geen voedingsbodem voor gedachtegoed en daaruit vloeiende dadendrang zoals bij Breivik. Niet Joost Niemöller, die zei dat Breivik gelijk had, werd gestraft, en niet Theodor Holman, die zich met Breivik verwant voelt, nee, wie erop wees dat Breivik Geert Wilders een paar honderd keer noemde in zijn manifest, díe moest van Femke Halsema zijn mond houden! Dat was namelijk ‘vingerwijzen’!

Instituties overnemen

En nu is dan De Telegraaf aan het vingerwijzen. Ook in Nederland tieren de complottheorieën welig over ‘indringers’ die het blanke ras bedreigen. Op het Internet!

Wat dacht je van in De Telegraaf, Telegraaf? Wat dacht je van Wierd Duk, die moslims ziet als ‘indringers’ die onze ‘instituties’ overnemen met hun ‘islamistische agenda’? Die constant schrijft over allochtonen en moslims die onze straten overnemen en dat het tijd wordt voor een gewapende clash met een politieke aardverschuiving na? Die iedereen, die hem tegenspreekt, aangeeft bij zijn werkgever omdat hij serieus dent dat dat een goede reden is voor ontslag? Wat dacht je van jullie hoofdredacteur, die klaagt dat niemand in Nederland zo racistisch wordt bejegend als hij, als witte man?

En niet alleen De Telegraaf, alle media dragen bij aan de normalisering van het gedachtegoed dat, De Telegraaf schrijft het zelf!, de oorzaak is van massaslachtingen als die in El Paso en Christchurch. Door Wilders en Baudet op het schild te tillen, ze te bewieroken, nooit een kritische vraag te stellen, maar te vragen naar hun katten of hun vriendin, als ze zeggen dat ons land door massa-immigratie naar de afgrond wordt gebracht.

Verkrachtende allochtonen

En niet alleen Baudet en Wilders hebben bijgedragen aan de hysterische angst voor moslims en allochtonen. Ook de linkse Lodewijk Asscher draagt schuld met zijn stemmingmakerij, door bijvoorbeeld met een ondeugdelijke rapport te zwaaien en te beweren dat meer dan 90 procent van de Turkse Nederlanders ISIS steunt. En de media dragen schuld door hem daarover nooit ter verantwoording te roepen. Door zijn racistische oprispingen zelfs te verspreiden.

Maar dat mag je niet zeggen, want dan komt Asscher achter jou aan, en dan gaan je collega’s jouw ontslag eisen bij je baas. Echt waar.

Dat je al die tijd hebt gewaarschuwd voor het gevaar van Domrechts, voor de geweldsfantasieën in die kring, en daarvoor bent bedreigd en geïntimideerd en belasterd en vervolgd, zowat kapot bent gemaakt, door de fucking Telegraaf, die dag in, dag uit, grossiert in verhalen over verkrachtende en moordlustige allochtonen, islamitische indringers, witte genocide, de ondergang van het Avondland, enzovoort, en die dan nu doodleuk constateert dat zulke complottheorieën heel gevaarlijk zijn.

Alsof ze dat altijd al hadden gezegd. Heb je dan je gezicht met hondepis gewassen of niet?

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Afgelopen maandag moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 06.08.2019 @ 10:17

[Home]
 

1 Reactie

op 06 08 2019 at 10:17 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS