Home » Archief » Sonja Barend Award


[23.10.2018]

Sonja Barend Award

Peter Breedveld

Hoe kan er bij iemand nog enige twijfel bestaan over de allochtonenhaat die domineert in de kwaliteitsmedia? Koortsachtige campagnes hebben ze gevoerd voor Geert Wilders en Thierry Baudet, voor Jan Roos en voor de Blokkeerfriezen. Vluchtelingen, moslims en allochtonen worden ontmenselijkt, anti-racisten worden geframed. Alleen allochtonen die op andere allochtonen schelden, mogen meedoen. Voorlopig.

Khadija Arib, bijvoorbeeld. Kreeg vorige week de ‘Eberhard van der Laan Mediation Award 2018’ van de Nederlandse Mediatorsvereniging voor haar ‘verbindende rol in de samenleving’. Dat krijg je als je als Kamervoorzitter voortdurend ruzie gaat zitten maken met de allochtonen van DENK, maar Geert Wilders rustig Tunahan Kuzu laat verrot schelden en voor ‘vergif in de samenleving’ laat uitmaken zonder zelfs maar een wenkbrauw op te trekken. Dat is verbindend.

Flikker toch op.

Nederland zuiveren

Eva Jinek kreeg de Sonja Barend Award voor haar “interview” met Farid Azarkan, ook van DENK. Dat was helemaal geen interview, maar een inquisitie omdat DENK had gespeeld met het idee voor een ‘nepadvertentie’, een campagneposter, zogenaamd van de PVV, waarop beloofd wordt Nederland te zuiveren. DENK wilde de PVV op deze manier ‘in een kwaad daglicht stellen’, schrijft de NOS.

Hahaha! De PVV belooft haar kiezers “minder Marokkanen” te gaan regelen en wil tientallen miljoenen moslims deporteren, maar dat mag je niet zeggen, want dan stel je die partij “in een kwaad daglicht”. Het woord “zuiveren” verwijst volgens een hysterisch krijsende Jinek naar de Holocaust. Ga fietsen, mens. Je had je grote scheur open moeten trekken toen je tegenover Wilders zat, met je “Holocaust”, maar toen zat je te kirren over zijn fucking poezen. En maakte je een selfie.

Jurylid Jean-Pierre Geelen, de zak snot die tegenwoordig als ombudsman van de Volkskrant elke racistische oprisping van dát corrupte vod goedpraat, vindt Jinek een “ware navolger van Sonja Barend“. Dat laatste klopt wel. Sonja Barend maakte van elk interview ook altijd een heksenproces, waarbij de microfoon werd dichtgedraaid als de beschuldigde zelf ook eens wat wilde zeggen. Schromelijk overschatte journalist was dat. Zoals alle “kwaliteitsinterviewers” te lande.

Parasiterende vluchtelingen

Over “nepadvertentie” gesproken, en “kwaad daglicht”. Zo gretig zijn de media om dagelijks zoveel mogelijk voorbeelden aan te dragen van allochtonen die niet deugen, gevaarlijke moslims en parasiterende vluchtelingen, dat ze met een halve boner of soppend van genot totaal kritiekloos elke lasterlijke litanie over zitten te tikken die welke frikandellenvreter dan ook zit uit te boeren.

Case in point (met dank aan Tim Luimes, een journalist, maar een freelance journalist): een paginagroot artikel in de krant van de extreemrechtse narcist Hans Nijenhuis, het Algemeen Dagblad, waarin een groep Syrische vluchtelingen in Capelle aan den IJssel ervan wordt beschuldigd een hardwerrekende ondernemer in de steek gelaten te hebben, na alles wat die voor ze had gedaan. De ondernemende weldoener, de eigenaar van een bouwbedrijf, had ze een werkstage van twee jaar aangeboden, met uitzicht op een echte baan na die twee jaar, had zelfs een schoolbord voor ze aangeschaft, en na een week hielden die Syriërs het zomaar voor gezien!

‘Zijn barmhartigheid komt hem duur te staan’, schrijft AD-journalist Salwa van der Gaag met veel pathos.

Syriërs uitbuiten

Wederhoor vindt zij niet nodig, en de eindredactie van het AD vindt dat blijkbaar ook niet. De Syriërs komen niet aan het woord en de gemeente Capelle aan den IJssel ook niet. Dus reageert de betrokken wethouder zelf maar op de gemeentelijke website. En wat blijkt daaruit? Die ondernemer hield zich niet aan de afspraken, wilde de Syriërs – gediplomeerde, ervaren bouwvakkers by the way – langer laten werken dan contractueel was vastgelegd, en de beloofde mogelijkheid om Nederlands te leren bleek ook al een leugen, want er werd alleen Pools en Engels gesproken op de werkvloer.

Die barmhartige Samaritaan dacht even twee jaar lang een groep Syriërs te kunnen uitbuiten en in één adem door naam te maken als weldoener. Dat plannetje mislukt, dus belt hij de krant, en het AD wil zó ontzettend graag dat verhaal over die vluchtelingen die nergens goed voor zijn, dat het hem gewoon leeg laat lopen en helemaal geen moer controleert.

De betreurde Alf Berendse schreef het tien jaar geleden al op deze site: ‘kutjournaliste, kutartikel, kutkrant’.

Racistische vertoog

Nu kan Domrechts weer met een artikel wapperen als de Führer retorisch vraagt wat het nut is van vluchtelingen. Onze kwaliteitsmedia leveren gretig de munitie voor het racistische vertoog van de fascisten in de Tweede Kamer, die daarna door diezelfde kwaliteitsmedia worden uitgeroepen tot Politicus van het Jaar, die dan door de kwaliteitsmedia worden geïnterviewd over hun poezen en hun vriendin.

En wie het daar niet mee eens is, die moet naar het politiebureau komen, om te worden verhoord als verdachte.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 23.10.2018 @ 07:23

[Home]
 

1 Reactie

op 23 10 2018 at 07:25 schreef Peter:

Slijmen of schelden? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS