Home » Archief » Laten we het eens over Nazi’s hebben


[24.09.2014]

Laten we het eens over Nazi’s hebben

Peter Breedveld

vak8

Dat krijg ik nou de hele tijd, als ik wijs op het extreemrechtse karakter van The Post Online, van die pruilers die me erop wijzen dat Miko Flohr toch ook voor die site schrijft. The Post Online-medewerker Michiel Mans doet het ook, en hij noemt Jaap de Ruiter, Huub Bellemakers en zichzelf, godbetert, als bewijs dat The Post Online een evenwichtig medium is, waar alle meningen gelijk zijn.

Miko Flohr, puh-leaze! Als Miko Flohr het linkse geluid op The Post Online vertegenwoordigt – en hij lijkt dat in elk geval zelf te geloven – dan is Links inderdaad hartstikke dood. Ik zie ‘m op Twitter weleens langskomen, dan is-ie altijd aan het meeblèren met zijn baasjes Bert Brussen en Bas Paternotte en het is steevast allemaal net zo fact-free als we van Domrechts gewend zijn. Gewoon dezelfde stemmingmakerij als bij De Telegraaf en GeenStijl en al die andere xenofobe schreeuwlelijkerds. Ik schreef er al eens eerder over.

Progressief, intellectueel tegengeluid

Flohr is wetenschapper en daar heeft The Post Online een klein legertje van, van ‘wetenschappers’. Linda Duits, bijvoorbeeld. Haalt overal Foucault bij om haar tenenkrommende drogredenaties en zelfs haar bestaan als couch-potato extra cachet te geven. Meende dat Annabel ‘dobbernegers’ Nanninga een feministische élan bij GeenStijl zou gaan ontketenen. Nee, echt een lampie, Linda Duits, en het bewijs dat The Post Online er ook is voor het progressieve, intellectuele tegengeluid. Lees het hier.

Of Jan Jaap de Ruiter, de Arabist. Denk je van charlatan Hans Jansen verlost te zijn, blijkt er in zijn keukenkastje een nog veel afzichtelijker gedrocht te zitten. Jan Jaap de Ruiter, met zijn mening en zijn stukkies en columpies en tweets en Facebook-berichten over álles. Met zijn gezwatel over Zwarte Piet (‘door de elite van het volk afgepakt’) en de groot-moefti van Jeruzalem, die Hitler best weleens het idee voor de Holocaust kon hebben ingefluisterd. Lees hier hoe Abu Pessoptimist gehakt van ‘m maakt, met twee vingers in z’n neus.

Aangifte tegen Krapuul

En dan hebben we nog Marcel Hulspas, de wetenschapsjournalist die meent dat de slavernij één grote zomervakantie was voor de zwarten, die hij lekker expres ‘neger’ blijft noemen, omdat zwarten hebben laten weten daar niet van te zijn gediend maar dat maakt Marceltjeparceltje zelf wel uit. Iemand moet me maar eens uitleggen waarom deze nitwit ook maar een haar beter zou zijn dan hoofdredacteur Pritt van GeenStijl.

“Maar er zit een GroenLinkser bij The Post Online!” Inderdaad, Huub Bellemakers. Ondertekenaar van een oproep van de redactie van The Post Online om aangifte te doen tegen de website Krapuul, wegens een mening die The Post Onliners niet aanstond. Need I say more?

Dwingend vingertje

Niet echt het bewijs dat The Post Online niet domrechts zou zijn dus, het gezelschap hierboven. Maar zelfs al waren ze wel echt links, dan nog zegt dat weinig. Het karakter van The Post Online wordt duidelijk als we kijken naar de ontstaansgeschiedenis en de grondleggers.

Bert Brussen richtte The Post Online, toen nog De Jaap, op om te proberen Joop.nl dwars te zitten, de linkse website die Francisco van Jole wilde maken als tegenhanger van het rechtse, tendentieuze GeenStijl. Brussen zag in Joop.nl, dat toen nog niet eens bestond en alleen maar was aangekondigd, ‘wederom een dwingend vingertje vanuit de zichzelf almachtig voelende progressieve hoek die krampachtig wil proberen invloed te blijven behouden’ en dat mocht helemaal niet van Brussen. De Jaap was bedoeld als aanval op dat progressieve vingertje van Joop.nl. Dat heeft Brussen zelf gezegd. Wie ben ik dan om hem tegen te spreken en net te doen alsof The Post Online niet domrechts is?

Sneue hoer

Het is ook niet zo dat Bert Brussen zich op de vlakte houdt, wat z’n politieke mening betreft of zo. Z’n haat jegens Marokkanen schreeuwt-ie van de daken evenals zijn weerzin ten aanzien van linksmensen. Brussen bedient zich van hetzelfde jargon en vandezelfde methoden als alle andere Domrechtse journalisten. Als hij het met iemand niet eens is, stalkt en belastert hij die persoon tot die huilend om genade vraagt. Wie niet toegeeft, mag van hem ‘sterven als een ‘sneue hoer’, of een ‘fascistische rat’. Vorig jaar organiseerde hij een virtuele lynchpartij tegen hoogleraar werktuigbouwkunde Marco de Baar, omdat-ie had getwitterd dat Jaap Mollema alias professor doctor Van Frikschoten, die pleitte voor genocide op moslims en die Anders Breivik bewonderde, een populistische en xenofobe blogger was.

Brussen haalde al snel Bas Paternotte binnen, de GeenStijl-columnist. Noemt zichzelf ‘fair and balanced‘ zonder een spoortje ironie. Heeft een tijdje met mensaap Jan Dijkgraaf meegelift, van De Metro naar HP/De Tijd, waar ze op een gegeven moment met hem in z’n maag zaten. Is van gezellige rechtse slijmbal verworden tot de Nederlandse Hermann Göring, die mensen kapot probeert te maken met laster als hij het niet met ze eens is. Lees het hier.

Theo van Gogh

The Post Online kreeg twee jaar geleden opeens versterking van Yoeri Albrecht, die een sloot geld meenam, en Mark Koster, een soort Donald Duck van de journalistiek, die nooit langer dan tien pagina’s een baantje volhield. Albrecht komt uit de entourage van Theo van Gogh, belastert mensen om ze kapot te maken als hij het niet met ze eens is. Koster heeft haat aan Marokkanen. Zo eentje die uit elk rapport de conclusie trekt dat allochtonen ons land kapotmaken. Ik vermoed om boete te doen voor het feit dat-ie vroeger politiekcorrect was.

Ik bedoel maar, de nieuwe medewerker van The Post Online, Neonazi-fan Robert van den Engel, tegen wie vandaag een proces begint wegens het terroriseren van een man die de broer van iemand is met wie Engel het niet eens is, is daar geen anomalie. Zijn modus operandi is precies dezelfde als die van zijn nieuwe collega’s.

Linda Lovelace

“Maar Peter, we zien toch ook stukken van mensen die écht links zijn? Zelfs van Marokkaanse Nederlanders die kritisch zijn over het huidige racistische klimaat in Nederland?” Klopt, Brussen wilde met zijn site het Nederlandse medialandschap veroveren en dat is hem deels gelukt. Onder andere door ook mensen, wier visie hij niet deelt, een podium te bieden. Nu The Post Online een behoorlijke soortelijke massa heeft, denken mensen, die iets te zeggen hebben, eerder aan reus The Post Online als podium dan aan dwerg Frontaal Naakt.

Maar het zijn allemaal Linda Lovelaces die zich laten deepthroaten door Brussen en Paternotte. Ze zijn de excuuslinksmensen en excuusallochtonen van The Post Online. In het het gros van de berichten over moslims en Marokkanen worden ‘de problemen benoemd’, zoals de haatpropaganda bij Domrechts eufemistisch heet, door types als Maja Mischke. Niet voor niks liep de gereformeerde Nazi Ewout Klei onlangs over van Joop.nl naar The Post Online. Hij verklaarde zelf dat hij zich niet meer bij Joop.nl thuisvoelde vanwege het antiracisme daar. Tja, dan kun je inderdaad beter voor The Post Online gaan schrijven.

Moslims en Arabieren

“Maar Peter, als je het niet met ze eens bent, hoef je ze toch niet meteen uit te schelden voor Nazi’s?” Ik ben van het benoemen, beste lezers, en bij The Post Online zijn ze niet gewoon rechts. Ze denken niet gewoon anders over klimaatopwarming of de multiculturele samenleving. Nee, het gaat over de superioriteit van onze beschaving, de perfide slechtheid van moslims en Arabieren, hoe Marokkanen ons land kapotmaken, over ‘Rifapen! Jazeker! JOUW volk!’. En wie het daarmee oneens is, wordt geïntimideerd en geterroriseerd, belasterd, kapotgemaakt.

Nazipraktijken zijn dat. En ik heb Miko Flohr, die altijd vooraan staat om de eerste steen naar iemand te gooien die de toorn van Domrechts heeft gewekt, nog nooit stelling zien nemen tegen deze praktijken.

Als alle lezers van Frontaal Naakt, het enige echte dissidente geluid in Nederland, de enige site die zowel racisme- als antisemitismebestrijding serieus neemt, nou maandelijks twee euro zouden storten, zouden de makers van deze website volkomen autonoom zijn! Stort op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom ik om donaties bedel.

Peter Breedveld, 24.09.2014 @ 07:51

[Home]
 

26 Reacties

op 24 09 2014 at 11:08 schreef Jasper:

Die polemische calimero strijd van je begint me mijlenver de strot uit te hangen Peter, ik haak af. Jammer, ik kwam hier altijd graag.

op 24 09 2014 at 11:47 schreef frans:

Ja het blijft maar doorgaan . De ene jammerklacht na de andere . Man ga eens wat doen met je leven !

op 24 09 2014 at 11:55 schreef cRR Kampen:

Good riddance, lijkt me. Als het nazidom in dit land al zo groot is dat Jasper er ook maar toe overloopt, nietwaar :D

op 24 09 2014 at 13:47 schreef Brenda van der Veer:

Ga vooral door Peter.

op 24 09 2014 at 13:49 schreef Raoul:

Heel goed dat je hiermee doorgaat Peter!
Ik hoop dat je dat nog lang blijft doen.

op 24 09 2014 at 13:57 schreef Sasha Berkman:

Peter for Pope!

op 24 09 2014 at 14:29 schreef jacobus:

@ Frans, Peter schrijft het nog, jij leest alleen maar wat je niet leuk vind. Wie moet er wat doen met zijn leven?

op 24 09 2014 at 14:57 schreef Martin:

Ja ga eens wat doen met je leven, Peter!
Misschien een goede suggestie om eens het voorbeeld van Jasper en Frans te volgen, en blogs waar je geen bal aan vindt te gaan lezen om er vervolgens reacties te plaatsen in de trant van “ik vind het hier maar niks”.

op 24 09 2014 at 15:13 schreef frans:

Jacobus ik ben op een leeftijd dat ik al die dingen die Peter schrijft al lang heb gezien en heb meegemaakt . Ik kijk terug . Maar voor iemand op de leeftijd van Peter wordt het zo treurig om altijd alleen maar kritiek te hebben op andere mensen waar hij het niet mee eens is (en ook nooit zal worden) . Moet je daar dan altijd over blijven zeuren ? Ik denk dat het nuttiger zou zijn om constructiever te denken .

op 24 09 2014 at 15:14 schreef mark:

Nazi is geen grappig of polemisch woord om je tegenstanders mee te duiden. Zo’n boodschap resoneert echt met niemand behalve je inmiddels kleine schare fans.

op 24 09 2014 at 15:22 schreef pieplut:

Jouw klaagzang getuigt niet van een scherpe tijdgeest. Links en rechts? Daar hangen kloten tussen, die zich niet beteugeld door beide benen ritmisch laten inspireren naar de toekomst toe. Maar wat jij doet, is bankzitten met je plakzak eeuwig naar links en dan die broeierige, zweterige sfeer naar buiten toe schreeuwen. En dat terwijl de meute allang aan je voorbij getrokken is. Zeg nou zelf, wanneer je de realiteit op de hielen kijkt is het geen tijd om om muntjes te bedelen, maar moet je zoeken naar nieuwe frisse inspiratie!

op 24 09 2014 at 15:41 schreef cRR Kampen:

“Ik denk dat het nuttiger zou zijn om constructiever te denken.” – in een milieu van schuivende moraal is het het meest constructief om educatie in de rechte moraal te leveren.

Tegen de tijd dat dit inderdaad het geval zou zijn: “En dat terwijl de meute allang aan je voorbij getrokken is.” is het enkele reis Dachau 2.0 óf wegwezen geworden. Er zijn er heel wat die daarnaar verlangen, natuurlijk.

op 24 09 2014 at 15:46 schreef jacobus:

@ frans, Je hebt geen idee hoe belangrijk het momenteel is om hier op te blijven hameren. jij kijkt weg, en denkt dat het allemaal wel mee valt. wake up Frans, en wees blij dat niet iedereen weg kijkt.

op 24 09 2014 at 17:09 schreef Peter:

De boodschap van Frans, Mark en Pieplut is: “We willen niet dat je deze dingen laat zien.”

Zo’n Mark, zou die ooit bij Brussen en Paternotte gaan zeuren dat hun aanpak een beetje raar is voor types die zichzelf prijzen als helden van het vrije woord? Neen. Liever zeurt hij over het woord ‘Nazi’. Nazi zeggen is veel erger dan mensen kapot maken.

op 24 09 2014 at 20:50 schreef Ralph van der Geest:

En de nazi’s zitten niet alleen bij dat ‘rifapen’-blog van Brussen maar ook bij – uiteraard – GeenStijl, POWNed…kortom de hele Telegraaf Media Groep waar men ooit schreef over ‘het joodsche vraagstuk’, ze zitten bij wat zo langzamerhand met types als Elma Drayer en die lul die sharia-wijken en belten bij elkaar liegt een ‘resistance paper turned nazi-leaflet’Trouw geworden is, de Volkskrant met zwendelaar Martin Sommer…er is in Nederland in de media een Gleichschaltung geweest waar Goebbels zijn vingers bij afgelikt zou hebben. En als een politicus nog één keer zijn bek opentrekt over ‘afstand nemen’ga ik solliciteren bij de eerste de beste terreurgroep die nog personeel nodig heeft. Er zijn namelijk grenzen aan wat een mens kan incasseren aan bagger. En bij Krapuul nemen wij in elk geval van niets of iemand afstand: http://www.krapuul.nl/overig/blog/390031/ook-wij-nemen-geen-afstand-van-isis/

op 24 09 2014 at 21:50 schreef AntiSoof:

Wel erg jammer dat er nu geen werkelijke (naakte) mensen zijn afgebeeld als foto, maar domme steenhopen.

op 24 09 2014 at 21:51 schreef Sasha Berkman:

Dat blog van rifaap bertb is natuurlijk geen naziblog. Fascistisch, dat wel.

op 24 09 2014 at 21:55 schreef AntiSoof:

@24 09 2014 at 15:13 schreef frans,
‘Jacobus ik ben op een leeftijd dat ik al die dingen die Peter schrijft al lang heb gezien en heb meegemaakt . Ik kijk terug . Maar voor iemand op de leeftijd van Peter wordt het zo treurig om altijd alleen maar kritiek te hebben op andere mensen waar hij het niet mee eens is (en ook nooit zal worden) . Moet je daar dan altijd over blijven zeuren ? Ik denk dat het nuttiger zou zijn om constructiever te denken .’
Dat denk ik ook, Frans. Maar het jongere volk wil zijn onzin graag ventileren als zijnde ook een beetje slim.

op 24 09 2014 at 23:23 schreef Marcus Lucas:

Van die mensen die zeggen dat links en rechts achterhaalde begrippen zijn. En dan voor rechts-radicale opiniesite gaan werken.

op 25 09 2014 at 01:31 schreef MNb:

“dan is Links inderdaad hartstikke dood”
Het gaat me aan het hart, maar in zekere zin is dit correct.
Wat er met Hulspas aan de hand is is mij een raadsel. Nog maar een paar jaar geleden schreef hij tegen pseudowetenschappelijke troep:

http://www.skepsis.nl/faseruimte.html

Dat lijkt verleden tijd te zijn:

http://cult.thepostonline.nl/column/wie-helpt-de-antikwakzalvers-uit-hun-lijden/

Afijn, je kan nou wel gaan zitten bakkeleien of je Brussen en co nazi’s moet noemen of rabiaat rechts – ik prefereer het laatste – maar dat is alleen maar semantisch gezeur. Jasper, Frans en Mark nemen daartoe hun toevlucht omdat ze noch voor noch tegen Brussen en co willen zijn en niet op de inhoud van PB’s stuk willen ingaan. Toegegeven, ik doe dat ook niet, maar dat komt omdat ik het precies zo zie en niks heb toe te voegen.

op 25 09 2014 at 11:29 schreef Marcus Lucas:

Links is niet dood. Links laat zich uit elkaar spelen. Linkse mensen (en partijen) zijn te veel bezig met het bestrijden van elkaar. Die eindeloze ruzies op internet ook. Het vreet energie. Wantrouwen, gescheld, verdeeldheid. Die shit is schadelijk voor heel links.

Ongeloofwaardig omdat linkse principes en idealen gebaseerd zijn op het tegenovergestelde. Vrijheid in gelijkwaardigheid, samenwerking, verdraagzaamheid, respect voor andersdenkenden, enzovoort.

Voor rechts tuig geldt dat niet. Die haten tolerantie, respect en gelijkwaardigheid. Dat vinden ze vies, politiek correct en wat ze ook allemaal nog meer verzinnen om hun haat weg te redeneren.

Ook daarom is het geheul van excuuslinksen zo idioot. Het lijkt wel een soort Stockholm-syndroom, maar dan qua opinie. Nee, ik bedoel: alsof zij hun verdraagzaamheid en respect proberen te uiten door die shit over te nemen. Door er zelf deel van te worden. Treurig. Zielig.

op 25 09 2014 at 12:00 schreef dewanand:

namaste Marcus, Peter ea blote Fnaakters,

Wieroe en ik bekijken het wat abstracter, omdat er slechts 0,01 procent genetisch verschil is tussen twee willekeurige mensapen, dus in wezen praat je over intelligente beesten die bijna hetzelfde zijn. Er is sprake van een universeel beestendom, en als ik in de spiegel kijk dan zie ik eentje die er ook bij hoort.

Het mooiste uit ons onderzoek is het onderstaand model van de rechts extremistische PV RE schaal, wel rasonafhankelijk en geloofsneutraal. De negatieve levels zijn hierin de linkse dimensies en een ieder kan er wat van leren. Deeltjes analyse van deze grootgeschapen intelapen kan leiden tot beter begrip van hun beestachtig gedrag.

Nu werken Wieroe en ik aan echte oplossingen om deze Intel apen beschaafder te maken en om onze verkrachte planeet te redden.

dewanand en Wieroe
hindoe fundamentalisten

zie dit:

WEBpublication BOOK WART0213 / EPAGE 68 of 125
Koran: verbieden of Herschrijven?
De gids voor geweldloze deïslamisering
46. Abstract classificatiemodel rechts-extremisme (PV-RE-schaal)

Offeraar Dewanand
Offercode WART0213
Offerdatum 16 juni 2006

http://www.dewanand.com/koran068.htm

op 25 09 2014 at 13:41 schreef cRR Kampen:

De reacties onder dit stuk zijn de reden dat geen enkele moslim voor ons afstand behoeft te nemen van IS.
Ik ben geregeld in de verleiding om vast te stellen: integendeel. Want IS is juist een product van dit plebs.

op 25 09 2014 at 20:17 schreef Rhazes:

One must keep in mind that Linda Duits is a joke not taken seriously by any serious academic, both in and outside the field she purportedly works in.

The only thing of interest about her work is that it shows once more that one can get by as a pseudo-academic as long as one learns how to ape certain fashionable phrases from the likes of Foucault, Derrida and others, without comprehending what they mean and entail.

op 25 09 2014 at 21:31 schreef Sasha Berkman:

Wat je zegt Kampen

op 04 02 2015 at 12:59 schreef Jeroen:

Dank je voor je stuk Peter. Blijf ze schrijven, maar laat je er niet door verteren.

Ik wilde ook aandacht vragen voor het feit dat binnen de Nederlandse journalistiek de TPO veel te serieus wordt genomen. Ze zijn salonfähig en worden als voorbeeld gezien hoe de journalistiek op internet kan overleven. Laten we daar wat aan doen.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS