Home » Archief » Naziklauwen af van Marcel van Roosmalen, tijd voor de voorjaarsschoonmaak!


[18.03.2022]

Naziklauwen af van Marcel van Roosmalen, tijd voor de voorjaarsschoonmaak!

Peter Breedveld


Oprotten met je pedohysterie!

Ik zag pas net dat columnist Marcel van Roosmalen wordt bedreigd en dat zijn kinderen worden bedreigd vanwege een column over Gideon van Meijeren en het Forum voor Democratie. In de column trekt Van Roosmalen flink van leer met veel hyperbolen en groteske beeldspraak, maar wat hij ermee zegt is gewoon waar: Van Meijeren en zijn FvD-kameraden zijn zetbaasjes van Poetin en zouden met zijn hulp het liefst een etnofascistische staat stichten. Zoiets schreef ik zelf ook al.

Voor wie de column nog niet kent, hier is ie en schroom vooral niet hem te delen met iedereen die je kent:

 

 

Fascistisch gajes

Ik begrijp dat de bedreigingen begonnen naar aanleiding van een uitzending van Ongehoord Nederland, waarin de Pimwin in stelling wordt gebracht. Zoals Marcel van Dam verantwoordelijk zou zijn voor de moord op Pim Fortuyn, door hem te demoniseren, zo zet Van Roosmalen volgens Ongehoord Nederland aan tot geweld tegen Van Meijeren. Bovendien is Ongehoord Nederland opgericht uit protest tegen de vermeende beknotting van de vrije meningsuiting van het racistische en fascistische gajes dat het publiek van deze omroep vormt, maar de column van Van Roosmalen heeft daar volgens deze lampies niks mee te maken. Daarom moet Van Roosmalen worden gestraft. Met intimidatie, bedreiging en een NSB-vlag in zijn brievenbus. De Pimwin is hier uiteraard niet op van toepassing. Mocht van Roosmalen worden doodgeschopt door een roedel troglodieten, dan heeft hij het daar zelf naar gemaakt en komt dat bovendien door de economische problemen en de schaalvergroting.

Treurig genoeg is Van Roosmalen slechts de zoveelste in een lange rij van mensen die zijn geïntimideerd, bedreigd en soms zelfs in elkaar geslagen vanwege kritiek op het FvD, de PVV of op de zogenaamde Boze Burgers in het algemeen. Ik weet zelf maar al te goed hoe het is, want ook mijn kinderen werden bedreigd met een kogel door hun kop en overrijding met auto’s toen De Telegraaf en GeenStijl twee sarcastische tweets van mij uit de context verdraaiden tot een oproep om PVV’ers dood te schieten. Ik kreeg zelf zo’n tweeduizend doodsbedreigingen voor mijn kiezen, mijn collega’s werden belaagd en jaren nadien stond er af en toe een gek voor mijn werkbureau, want de weg daar naartoe was gedetailleerd uitgestippeld door de Roze Khmer, ik kreeg intimiderende post en pakketjes.

Kinderen bedreigd

Ook in de jaren daarna werden nog enkele pogingen gedaan om me te pakken via mijn werkgever, want daartoe was Domrechts aangemoedigd door zekere lafaards in mijn directe omgeving. In 2013 deden Elma Drayer, Elsevier en de Roze Khmer een poging, in 2015 Esther Voet en de kliek rond het Nieuw Israelietiesch Weekblad, Jan Dijkgraaf en Chris Aalberts en in 2016 Lodewijk Asscher en het NRC Handelsblad. Wierd Duk heeft het jarenlang fanatiek geprobeerd door constant bij mijn werkgever te klagen en me in interviews te belasteren. In 2019 moest ik voor de rechter verschijnen nadat de racistische troll Hans Konings (met zijn pederastenkop) aangifte tegen me had gedaan omdat ik na minstens zeven jaar racistische bagger van Konings een column over hem had geschreven.

Als je je tegen racistische fascisten verzet, word je leven tot een hel gemaakt, vraag maar aan Sylvana Simons, aan Quinsy Gario en Jerry Afriyie. Vraag maar aan al die docenten die door het Algemeen Dagblad en de Volkskrant werden geschandpaald omdat ze in de klas iets lelijks over Baudet of Wilders hadden gezegd. De afgelopen vijftien jaar is het iedereen in Nederland flink ingepeperd: grote bek over Wilders of Baudet? Dan word je kapotgemaakt, dan worden je kinderen bedreigd, dan word je geïntimideerd met de enthousiaste medewerking van het openbaar ministerie, dan komt de publieke omroep verhaal bij je halen, dan stuurt de publieke omroep het gajes op je af. Wil je dat niet? Dan bek houden. Je kunt hier prima leven, zolang je de lul van Geert Wilders maar zuigt en de aarzen van Baudet en zijn Boys from Brazil maar schoonlikt.

De overheid is onze grootste vijand

En dit gedrag wordt beloond, keer op keer. Hoe is de overheid niet onze grootste vijand als ze een omroep toelaat tot het publieke bestel die racistisch en fascistisch is, openlijk Poetin steunt en probeert columnisten met onwelgevallige meningen de mond te snoeren? De bloedhonden worden gewoon van ons eigen belastinggeld op ons losgelaten. Kunstenaars, rappers, schrijvers, worden door hun eigen overheid vervolgd omdat ze zich verzetten tegen een racist die in Hitleriaanse tirades tekeergaat tegen moslims, migranten uit “achterlijke zandbaklanden” en vluchtelingen die als “hyena’s” onze wijken afgstruinen om onze dochters te verkrachten, en het enige waar de schijtluizen in de Tweede Kamer zich druk om maken, is dat ie dat keurig via de voorzitter doet en geen “tribunalen” zegt.

En dat is waarom nu weer Marcel van Roosmalen in gevaar is. Omdat ons elke dag door politiek en media die smerig nazi’s door de strot worden gedouwd om, ooo, als je de Boze Burger maar niet provoceert!

Grote crackdown

Fuck de Boze Burger, fuck Wilders, fuck Baudet, fuck het smerige Holocaustbagatelliseerdertje Gideon van Meijeren, die babbelende tube zaaddodende pasta, fuck de pedojagers en al dat strontverwende schorem. Het wordt tijd voor een grote crackdown. We willen niet meer worden geïntimideerd en we willen geen fucking nazi’s. Niet in de Tweede Kamer, niet op ons beeldscherm.

Haal dat Ongehoord Nederland van de TV. Doe Powned er maar meteen bij. Domrechts is dol op Karl Popper, “geen tolerantie voor intoleranten.” Tijd om nazi’s te gaan popperen. Popper ze de moeder. De grote voorjaarsschoonmaak kan nu beginnen.

 

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland. Rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel en sinds kort ook met een Tikkie. Wordt dat symbool van de Hollandse krenterigheid tenminste voor iets nuttigs ingezet. Adverteren? Mail mij.

Peter Breedveld, 18.03.2022 @ 10:40

[Home]
 

1 Reactie

op 18 03 2022 at 10:40 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS