Home » Archief » Lief zijn voor racisten


[27.03.2021]

Lief zijn voor racisten

Peter Breedveld


Illustratie: Maurice Millière (1871 – 1946)

Het Openbaar Ministerie heeft besloten om twee beveiligers van Thierry Baudet, die vorig jaar een man mishandelden, niet te vervolgen, ondanks het feit dat ze zich hebben schuldig gemaakt aan een strafbaar feit. De beveiligers zouden door vervolging het risico lopen, aldus het OM, dat ze hun vergunning als beveiliger zouden kwijtraken.

Laat dat nou precies zijn wat de vreedzame, serene antiracistische activist Jerry Afriyie overkwam, nadat hij vervolgd werd na te zijn mishandeld door de politie bij een Sinterklaasintocht. Afriyie, die een baan had als beveiliger, werd veroordeeld en raakte zijn vergunning kwijt, waardoor hij brodeloos raakte, maar dat kon het OM toen niks schelen.

Het OM weet ook steeds weer de linkse activist Frank van der Linde te vinden. Zo werd Van der Linde vervolgd omdat die Annabel Nanninga extreemrechts had genoemd. Hoe dat precies ging, kunt u hier lezen.

Straffen voor antiracisme

En tenslotte werd ikzelf in 2019 door het OM vervolgd wegens belediging van de racistische psychopaat Hans Konings, die Hassnae en mij jaren achtereen stalkte met gore racistische en seksistische beledigingen maar die ik volgens de officier van justitie in een kwaad daglicht had willen stellen. Ik word nóg kwaad als ik eraan denk.

Dit zijn slechts drie voorbeelden (denk ook aan de vervolging van de zwarte ijssalonhouder Gilly Emanuels omdat ze zich had verweerd tegen haar racistische belagers) waaruit blijkt dat het OM er ontzettend op is gebrand antiracisten uit te schakelen en te straffen voor hun antiracisme, maar opeens medelijden krijgt als het gaat om een stel klootzakken in dienst van een nazi, die een antiracist fysiek mishandelen.

Weer een Turk minder

Hetzelfde mechanisme zien we steeds in werking treden bij de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb, immens populair omdat hij zo lekker van leer kan trekken tegen mensen met een migratieachtergrond die niet van doorgekooktespuitjeslucht houden. Die moeten van hem altijd “oprotten” of “hun koffers pakken”. Daags na de avondklokrellen, waar in Rotterdam veel allochtone jongeren bij waren betrokken, stond-ie voor de camera een immens larmoyante en onbeholpen preek te houden waaruit geen enkele interesse bleek voor de motivatie achter die rellen, maar die uiteraard weer goed viel bij zijn vele witte fans.

Uit een heel ander vaatje tapt Aboutaleb als het gaat om de politie, die racistisch is tot op het bot en racistisch blijft tot op het bot omdat iedere politiefunctionaris, die probeert iets aan dat racisme te doen, het veld moet ruimen. De politieracisten die na de moord op de 16-jarige Hümeyra Ergincanli, die bij de politie tevergeefs om bescherming had gevraagd, aan elkaar appten dat dit “weer een Turk minder” was, kwamen er vanaf met een berisping. Aboutaleb koos voor een ‘zachte aanpak’ van deze klootzakken om, jawel, ‘polarisatie in de stad’ te voorkomen.

Ahmed Aboutaleb: hard voor allochtonen, zacht voor racisten. Om polarisatie te voorkomen. En als er dan straks weer winkelruiten aan diggelen gaan en auto’s in de hens worden gestoken, ligt dat uiteraard allemaal aan de opvoeding en de cultuur van de daders. Want hoezo zou het polariserend zijn om de racistische politie haar goddelijke gang te laten gaan?

Veel hoop op verbetering is er niet, want het volk heeft bij de laatste verkiezingen luid en duidelijk laten weten dat het een extreemrechtse regering wil en Rutte wil inderdaad graag een coalitie vormen met nazi’s erin. Racisten mogen een krans leggen bij de herdenking van de Februaristaking, maar een Marokkaan mag niet spreken ter gelegenheid van de Dodenherdenking.

Lale Gül-circus

Wil ik nog even wat opmerken over dat hele circus rond Lale Gül, waar ik me de afgelopen weken groen en geel aan heb geërgerd. Ik zei dat dat manifest voor Gül alleen maar is bedoeld om Nederlandse moslims en antiracisten in een hoek te drijven, en nu blijkt dat ik natuurlijk weer gelijk had. D66’er Bert Bakker, één van de initiatiefnemers van het manifest heeft imam Yassin Elforkani’s handtekening eronder geweigerd omdat Elforkani “weleens is beschuldigd van salafistische en radicale opvattingen“.

Ha! De hele tijd met dat manifest leuren en Sylvana Simons verdacht maken omdat ze het niet heeft ondertekend, en dan een handtekening weigeren uit de hoek waar steun voor Gül echt iets zou uitmaken. Waarom zou je geen verklaring van zogenaamd radicale moslims willen dat het Gül vrij staat te geloven wat ze wil en niet wil?

Ik weet het: omdat de opstellers niet van verdraagzame moslims houden. Moslims moeten haatdragend en intolerant zijn en eisen dat afvalligen worden gestenigd, anders valt het hele bestaansrecht voor die zogenaamde vrijheidsstrijders weg. Daarmee is aangetoond dat dat hele Lale Gül-circus een groot islamofoob-racistisch haatfestijn is. Niet vóór Gül maar tégen moslims. De naïeve multiculti’s die dat vod hebben ondertekend, hebben zich weer mooi voor het karretje van extreemrechts laten spannen.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 27.03.2021 @ 14:51

[Home]
 

1 Reactie

op 27 03 2021 at 14:52 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Harde Por

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O De meest gelezen stukken van 2023

O Willem Kraan zou met Scharwachter en Dibi hebben meegeprotesteerd

O Neem PVV-stemmers serieus!

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS