Home » Archief » Nederland is toe aan een nieuwe racist


[13.02.2021]

Nederland is toe aan een nieuwe racist

Peter Breedveld

Weekblad Elsevier onthulde de app-berichten die de leden van Thierry Baudets Forum voor Democratie elkaar sturen en daaruit blijkt dat Baudet en zijn makkers – ik begin gewoon weer te trillen als ik eraan denk – gewoon een stel gore racisten zijn! Ik bedoel ook privé! In het openbaar oreert Baudet er al jaren lustig op los dat onze blanke beschaving ten onder gaat aan vermenging met gekleurde volken en dat Europa blank moet blijven en alles maar dat-ie dus thuis ook niet wil dat zijn zus met een zwarte thuis komt, dat verwacht je toch niet? Wie verwacht dat? Ik ben echt geschokt. Nu valt het masker af!

Staatsman Rutte is ook geschokt door de “walgelijke” appjes en zegt dat er geen sprake van kan zijn dat de VVD met het Forum zou regeren. Maar een jaar geleden was er ook al ophef over het racisme van Baudet, en toen zei Staatsman Rutte nog expliciet dat niet als reden te zien voor uitsluiting van het Forum. En een paar weken geleden zei Staatsman Rutte zelfs dat hij het privé met Wilders eens is dat etnisch profileren een uitstekend middel is om belastingfraudeurs op te sporen. Overigens is Baudet nooit veroordeeld voor racisme, maar Staatsman Rutte wel, in 2007.

Coronawappies

Dus waarom is het racisme van Baudet nu opeens wél een probleem voor Staatsman Rutte? Waarom is Baudets racisme überhaupt nu pas een probleem voor het journaille, dat nog maar pas geleden een keiharde lul of drijfnatte kut kreeg van alles wat Baudet uitbraakte, en die hetzes organiseerden tegen iedereen die Baudet een racist durfde te noemen, wat Baudet vanaf het begin steeds heel duidelijk is geweest?

Het heeft allemaal niks te maken met dat racisme, lieve mensen. Baudet heeft zich de afgelopen tijd opgeworpen als kampioen van de coronawappies en verzet zich tegen de coronamaatregelen en dát mag helemaal niet van Nederland. Daarom is het nu opeens een probleem dat Baudet niet wil dat zijn zus het met een zwarte doet maar hou toch op met huichelen, het leeuwendeel van de mensen die nu zo verontwaardigd zijn, krijgt een rolberoerte als zijn dochter het met een zwarte jongen aanlegt of nóg erger, een Marokkaan.

Borrelpraat

Baudet moet worden geloosd, maar de journalisten hebben allang een andere kampioen de peilingen in gekatapulteerd: JA21 van Annabel Nanninga en Joost Eerdmans, staat nu al op twee zetels! Maar Nanninga en Eerdmans zijn allebei rabiate racisten en antisemieten, fascisten en ook Nanninga moet braken van gemengde relaties, dat is volgens mij gewoon hetzelfde als zeggen dat je zus niet met een zwarte thuis mag komen. Over de antisemitische tweets van Nanninga mogen we het niet hebben, want dat was satire, maar Freek Jansens excuus dat het racisme en de homofobie van het FvD allemaal maar borrelpraat is, wordt niet geaccepteerd. Emine Uğur (alias @overlistener) zegt dat ze op genoeg borrels aanwezig is geweest om te weten dat zelfs de meest dronken Nederlanders de dingen niet zeggen waarmee FvD’ers elkaar aan het lachen maken, maar lieve Emine, ze zeggen dat niet waar jij bij bent, als ik erbij sta met mijn kaaskop, zijn de mensen minder terughoudend. Ik ken extreemlinkse social justice warriors waar thuis de n-woorden en homofobe grappen over tafel vliegen. Ik weet van een enorm populaire linkse politicus dat hij de partnerkeuze van zijn dochters niet accepteert. Er is echt niks opmerkelijks aan iemand die niet wil dat zijn zus een zwarte vriend heeft. De meeste gemengde stellen zie ik toch echt bij de onderklasse, de door iedereen versmade Gerda’s en de Avondklokrellers, die er nu, onder luid applaus van het weldenkende deel der natie, ongenadig van langs krijgen in de rechtbank. Bijna iedereen huichelt dat-ie, eh, zwart ziet.

Kumbaya-land

Het enige verschil is dat appjes van het Forum uitlekken en die van andere mensen niet. Maar goed, dan zien we straks Baudet niet meer terug in de Kamer, en misschien wordt Dion Graus ook wel gedumpt. En dan? Mogen er dan opeens vluchtelingen uit Griekenland naar Nederland komen? Wordt er dan niet meer etnisch geprofileerd? Wordt Nederland een groot Kumbaya-land? Natuurlijk niet. We hebben Nanninga en Eerdmans nog, en Staatsman Rutte en Sywert, de rabiate Marokkanenhater die het verkiezingsprogramma van het CDA schrijft. Sylvana Simons wordt niet uitgenodigd door de praatprogramma’s maar Eerdmans elke dag en de Nederlands-Turkse schrijver die anderhalf jaar geleden een stroom racistische tweets uitbraakte en nu zielig zit te doen dat ze van die nare mails van mensen krijgt, zogenaamd alleen maar omdat ze zich aan de islam heeft ontworsteld, daar wordt de rode loper voor uitgerold.

Lieve mensen, beledig mijn intelligentie niet. Met Baudets racisme heeft bijna niemand een probleem. Iedereen is gewoon op ‘m uitgekeken en hij doet niet gewoon gezellig mee met de Grote Coronapornoshow. Nederland is toe aan een nieuwe racist.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.02.2021 @ 15:36

[Home]
 

1 Reactie

op 13 02 2021 at 15:36 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS