Home » Archief » Meer, meer, meer Nazi’s in de krant!


[18.02.2017]

Meer, meer, meer Nazi’s in de krant!

Peter Breedveld


Jayshree T. 

De PVV heeft nooit te klagen gehad over gebrek aan media-aandacht, maar sinds de verkiezingsoverwinning van Trump zijn Nederlandse journalisten geobsedeerd door PVV-stemmers. Deze totaal genegeerde boze burgers, die nooit worden gehoord, zitten elke dag op televisie, radio en in alle kranten en bladen, tot de Libelle aan toe, te klagen dat ze worden genegeerd en niet worden gehoord.

Nederlandse journalisten zijn dol op ze. Van de week voerde Volkskrant-redacteur Margriet Oostveen een PVV-stel op waarmee ze naar eigen zeggen ‘bevriend zou kunnen raken’. Of preciezer gezegd, Oostveen zegt dat het mensen zijn waarmee ‘je’ bevriend zou kunnen raken, maar speak for yourself, mevrouw Oostveen, met deze strontverwende babyboomers die niks te klagen hebben maar van alles horen en die de politiek arrogant vinden en daarom op de arrogantste troll van Den Haag stemmen die bovendien allerlei maatregelen voorstelt waarmee ze het hevig oneens zijn, zou ik nooit en te nimmer bevriend kunnen raken. Ik verdraag geen stuitend domme mensen.

Zo maak je dus de PVV salonfähig. Ze stemmen dan wel op een fascistische racistenpartij maar het zijn echt hele toffe mensen, hoor!

Beschimpt door een Marokkaan

De Volkskrant lust er wel pap van en dus heeft de krant vandaag een groot artikel waarin een aantal hoogopgeleide PVV’ers gewoon onder eigen naam en met hun foto erbij hun domme botte racisme eruit kotst.

Dat is verdrietig natuurlijk, maar eerlijk gezegd vind ik het ook om te gieren, zo hilarisch. De 58-jarige jurist Xandra Lammers, bijvoorbeeld, klaagt dat ze maar één like kreeg voor een Facebook-postje waarin ze positief was over Trump. Ja, nee, dan zou ik ook PVV gaan stemmen. Lammers werd ook een keer beschimpt door een Marokkaan, in ‘stevige taal’ en waar ze helemaal ziedend van werd, is dat de PvdA sociale huurwoningen ging bouwen naast haar dure koopwoning.

Voor wie echt gelooft dat de PVV er is voor de ‘gewone man’ die onderdrukt wordt door de ‘elite’.

Etnisch profileren

De hoogopgeleide Jordy van Lith wil dat ‘potentiële islamitische terroristen’ worden opgespoord door etnisch te profileren (hé, denkt de politie, etnisch profileren, dat moeten we misschien een keer proberen!). Dat op deze manier mensen vanwege hun religie of etniciteit onterecht vast kunnen komen te zitten, dat hoort er volgens Van Lith bij. Dat zegt-ie gewoon onder zijn eigen naam, met zijn portretfoto erbij. PVV’er waarmee je best vrienden zou willen worden, toch?

En Psycholoog Albert Wessendorp hoopt op een aanslag in Nederland, “hoe triest ik dat ook vind.” Dat zal de kans zijn voor Wilders “om zijn doelstellingen waar te maken.”

Ja, ja, lieve mensen. En dan klagen dat ze worden verstoten door vrienden en familie. Bidibidibidi! De Volkskrant lijkt het allemaal ook heel zielig te vinden. Misschien dat Zihni Özdil ze een hart onder de riem kan steken.

Marokkaanse pizzabakker

In NRC staat vandaag een groot interview van twee pagina’s met Jan Roos. Daar draait mijn maag dus van om: na een week stemmingmakerij tegen DENK, waarin van elke mug een op hol geslagen olifant wordt gemaakt, pakt NRC uit met een volstrekt kritiekloos interview met een racistische fascist die in Nazi-uniform rondparadeert, vrouwen aanrandt en kinderen dreigt hun “kankerkoppen af te hakken” terwijl hij met een enorm kapmes zwaait. Twee pagina’s schaamteloze reclame voor een dreignazi.

Geen enkele vraag over de leugens die hij doorlopend rondpompt over immigranten, moslims en allochtonen, over de dreigementen die hij uit aan het adres van zijn critici, de uitzinnige laster en het weerzinwekkende seksisme. Nope, in plaats daarvan mag Roos onweersproken klagen over een Marokkaanse pizzabakker die op Facebook geschreven zou hebben dat Hitler zijn klus moet afmaken. Onweersproken mag hij zijn stomdronken kroegpraat debiteren over ‘groene theedrinkers’ en ‘islamisering’ en ’terroristen die hier in bootjes naartoe komen’. Het is allemaal even onzinnig en onwaar.

Holocaustontkenner

Om gek van te worden. Niemand maakt mij nog wijs dat de redactie van NRC niet racistisch is tot op het bot. Dat je onvermoeibaar jacht maakt op twee Turks-Nederlandse parlementariërs, en een weerzinwekkend stuk vullis als Jan Roos gewoon steeds weer een podium geeft in lange, hagiografische stukken.

En op Twitter zag ik dat Het Algemeen Dagblad weer een paginagroot interview van Wierd Duk heeft met Joost Niemöller. Niemöller, een uitgesproken racist, een Holocaustontkenner, die dreigde met geweld als Wilders wordt veroordeeld, is de hele dag bezig met haatzaaien, grijpt werkelijk alles aan om op moslims te schelden, zelfs de dood van Dick Bruna, staat op de bestsellerslijst met een racistisch boek, werd vorig jaar genomineerd voor een prestigieuze boekenprijs, wordt aangeprezen door Meindert Fennema.

Twee weken geleden werd ik geïnterviewd door twee journalisten. Ze zetten grote ogen op toen ik zei dat Joost Niemöller een zegetocht maakte door de media. “Vind je dat echt?” zeiden ze verbaasd. Ik vertelde ze hetzelfde dat ik hierboven net schreef: “O ja”, zeiden ze. “Dat is ook zo.”

Ze hebben het zelf niet in de gaten.

Gaskamers weer terug

Over de interviews van onze topjournalisten met Wilders heeft Peter Middendorp dit treffende stuk geschreven: ‘Soms denk ik dat de angst om iets te missen wat leeft onder het volk, en om als elitaire fopjournalist te worden ontmaskerd en tentoongesteld aan hetzelfde volk, pathologische vormen heeft aangenomen.’

En nóg is het dat PVV-schorem niet genoeg. Elke dag zie je PVV’ers in alle media, in alle openheid, hun blinde haat uitschreeuwen, en op Facebook en Twitter roepen ze gewoon onder eigen naam, foto van zichzelf met de kids erbij, dat de gaskamers weer terug moeten komen, maar je blijft overal lezen dat ze niet voor hun ‘keuzes’ durven uit te komen, uit angst voor sociale represailles. Kwaliteitsjournalisten zuigen elke dag PVV’ers en soortgelijk gespuis af, maar de aanhang blijft jeremiëren over ‘sluwe manipulatie’ door de ‘linkse media’.

Dus journalisten moeten nóg beter hun best doen. Het kán nog kritieklozer, en er kunnen méér Nazi’s in de krant en de talkshowprogramma’s. Zet ‘m op, media! Naziporno! Omdat het moet!

Frontaal Naakt wordt bedreigd! Echt, serieus bedreigd! Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 18.02.2017 @ 14:16

[Home]
 

28 Reacties

op 18 02 2017 at 14:30 schreef Murat:

Wat kun je dr verdomme nog aan doen he? Het is om moedeloos van te worden….

op 18 02 2017 at 15:34 schreef sjonnie:

Mensen die nog steeds een deel van hun inkomen afstaan aan kranten sporen niet.
Dat geld kun je beter besteden aan een pretpark, een ritje in een achtbaan maakt je ook “bang”.

op 18 02 2017 at 15:58 schreef MNb:

Is Jordy van Lith hoog opgeleid? Aan de ZULO wellicht? Want terroristen zijn ook niet dom. Die zullen voortaan hun smokkelwaar meegeven aan luitjes die volledig buiten de etnische profielen vallen.

op 18 02 2017 at 18:41 schreef Martin:

Ja wat gek dat mensen geen racisten en nazi’s in hun vriendenkring willen

op 18 02 2017 at 21:31 schreef Mo:

Misschien is het goed dat Nederland ook een Trump krijgt, kunnen die lazy ass so called zehma journalisten aan de bak, dingen doen wat ergens in de verre verte op nieuws lijkt….hard en hoofd

op 18 02 2017 at 22:42 schreef sum:

Wn rick niemand is de fophoernalist die wilders zijn visie laat schetsen. Laffe man die nieman, rijmt ook nog.

op 19 02 2017 at 10:59 schreef Chakir:

Murat, de meeste journalisten van de generatie 50+ zijn sowieso verloren, 30-50 kan nog wakker geschud worden. Blijven over de jongeren, als zij in lijn met de jongeren uit de geschiedenis handelen zullen zij voor verandering zorgen. Dat veel jongeren PVV stemmen zegt niet zoveel, het gaat om de jongeren die bereid zijn om tegen de stroom in te gaan, en dan bedoel ik niet Swiebert vd L, dat is gewoon een aandachtsgeile gast met racistische ideeën. Het beste zou natuurlijk zijn PB de scepter laten zwaaien bij de RvJ :)

op 19 02 2017 at 11:26 schreef Peter:

Ik ben ook al dik in de veertig, hoor!

op 19 02 2017 at 15:55 schreef Jan Hofman:

Het valt me op dat er hier altijd afgegeven word op de PVV en haar kiezers.
Dit zijn voor het grootste deel allemaal gewone mensen hoor!

op 19 02 2017 at 16:03 schreef MNb:

Het probleem Mo, is dat Nld. al jaren een Eigen Trump heeft. Hij is geblondeerd en enig lid van zijn partij. En in tegenstelling tot Donald the Clown is hij waarschijnlijk wel in staat zijn agenda door te voeren – die nog wel een stukje erger is. Het lijkt er bovendien op dat de uitslag van de verkiezingen al vast staat – de enige partij die de Grote Blonde Leider kan verslaan heeft dezelfde agenda.

op 19 02 2017 at 16:21 schreef Hans Naaktloper:

Beste Peter,

Als nette mensen de ring in stappen om valsspelers en straatvechters te bestrijden delven zij het onderspit. Wij gebruiken onze tijd onder andere om telkens het bedrog van de valsspelers aan te tonen*, inmiddels weten de meeste goed geïnformeerden wel hoe de hazen lopen, zeer zeker de valsspelers zélf. Wij kunnen hen niet met argumenten en analyses overtuigen want de agenda van de onderbuik gaat niet over gefundeerde meningen en feiten maar over egoïstische bedoelingen en voornemens.
Als wij ons niet op tijd fysiek organiseren lopen wij de kans om in de eventuele volgende clash opnieuw verpletterd te worden. Een parel heeft wrijving nodig om te kunnen blinken. Denk niet dat het goede bij natuurwet wint. De grootste lacune in het bewustzijn van de goeden is het besef dat fysieke confrontaties onontkoombaar zijn. Er is écht iets te verdedigen, en datgene is niet vanzelfsprekend.

*Jouw maatschappelijke bijdrage is ver boven gemiddeld en daarin sta jij en een paar anderen op eenzame hoogte, je moet wel beseffen dat hoe meer je de onzin en de slechtheid van de onderbuikers aantoont hoe meer je zult worden bespot en ontheiligd.

Amandla!
HN

op 19 02 2017 at 23:19 schreef Thomas Colignatus:

Mijn indruk is dat de term “Nazi” hier niet op zijn plaats is, want Baudet, Roos en Niemoeller zijn allemaal malloten. De enige reden dat zij aandacht krijgen is dat de journalistiek ook niet meer zo goed kan nadenken, en natuurlijk wil verkopen, zie ook die geweldfilms op tv. De idioterie zie je wanneer je kijkt naar dat artikel dat PB aanhaalt over Niemoeller en de Holocaust-ontkenning, en dat vergelijkt met wikipedia (geen bron maar portal): https://en.wikipedia.org/wiki/David_Irving Niet de holocaust wordt ontkend, maar gesteld wordt dat er geen bewijs is dat Hitler ervan wist. Dit lijkt me een discussie voor historici, en daarin staat Irving niet sterk. Het is idioterie van Niemoeller om daar aandacht aan te besteden, alsof hij plotseling ook historicus is. Derhalve het voorstel: Kunnen we voortaan niet gewoon helder spreken over PVV-gek, PVV-malloot, PVV-gestoorde, en ook “die gek van een Baudet” ? Natuurlijk ook uitleggen wat er aan hun “argumenten” niet deugt, maar ook uitleggen dat het hier om gekken gaat zodat het vreemd is om ze serieus te nemen.

op 20 02 2017 at 09:21 schreef Nrosa:

Ja raar he? Jan Hofman.. Wilders is een heel gewone man die de rechtsstaat aan z’n laars lapt en veroordeeld is wegens discriminatie. En zijn ‘heel gewone’ kiezers vinden dat helemaal geweldig. En dan maar afgeven op deze ‘gewone mensen’… Bizar.

op 20 02 2017 at 13:07 schreef Hermann:

“Weniger die Weigerung der Juden, die christliche Glaubenslehre anzunehmen, sorgte inzwischen für Beunruhigung, sondern die Sorge über ihre vermeintlich mangelnde Loyalität. Die Idee einer jüdischen “Rasse” kam auf – eine Metapher für die Angst, die Juden könnten nicht Teil der Nation sein.” http://www.zeit.de/zeit-geschichte/2017/01/holocaust-nationalsozialismus-nuernberger-prozesse-vernichtung

Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat dit nu ook het geval is: moslims kunnen niet loyaal aan de Nederlandse staat zijn, dientengevolge moeten ze ‘oprotten’. Maximaal 1% à 2% is voor Nederland nog te behapstukken. Liever dat ook niet, maar als ’t anders niet kan.

Zeg maar traditie, zoals Zwarte Piet en de christelijke feestdagen. “Dat ook deze Joden, die juist voor de nazi’s gevlucht waren en zich in Indië veilig waanden, werden gearresteerd en opgesloten – en dan ook nog op vrijdagavond bij het begin van de sabbat – is onbegrijpelijk. Te meer als men bedenkt, dat zij reeds voor de oorlog door de nazi’s van hun burgerrechten werden beroofd en dus stateloos waren. “https://sites.google.com/site/messiaansestudies/duitse-joden-achter-indische-kawat

Dat weet Blondie vast wel.

op 20 02 2017 at 18:52 schreef Jan Hofman:

@Nrosa

Wilders is onterecht door achterlijk links veroordeelt. Jij doet zeker nooit iets tegen de wet ? Het is nog steeds de vraag WAT wilders nu verkeerd heeft gedaan . Dezelfde uitspraken zijn namelijk vele malen door andere politici gedaan en dat zonder straf . En jij beledigd nu vele kiezers van hem door ze geen gewone mensen te noemen . Bah wat laf

op 21 02 2017 at 01:32 schreef Mario:

Zoveel makkelijk weerlegbare stierepoep en verdere clichés in de reactie van “Jan Hofman”, dat het naar alle waarschijnlijkheid een zoveelste zuigend trolletje is.

op 21 02 2017 at 12:20 schreef ikzelf:

Negeren dus, zo’n ‘Jan Hofman’. Trollen voeren moedigt ze alleen maar aan en leidt tot niets.

op 21 02 2017 at 18:02 schreef sjonnie:

Hartelijk dank jan hofman dat jij de beschimmelde ideeën van jouw messias helder maakt.

op 21 02 2017 at 20:54 schreef Jan Hofman:

Ik ? Een Trol ?
Waarschijnlijk weten jullie niet eens het verschil tussen een trol en een fatsoenlijk reagerend iemand zoals ik die meteen verketterd word. Dus respect voor de medemens is er niet hier bij achterlijk links .

op 21 02 2017 at 21:42 schreef vander f:

Eens met @ Thomas,
‘Nazi’ roepen als je het over die malloten hebt,
dat is eigenlijk teveel eer wat mij betreft,
door ze voor ‘Nazi!’ uit te maken,
geef je ze eigenlijk teveel gewicht, lijk je ze serieus te nemen.
Nu zou Baudet vast wel in zo’n kek zwart uniform willen rondparaderen, zo’n snob is het wel.
Maar maak ze niet voor Nazi’s uit, teveel eer en het raakt ze absoluut niet. Hun aanhangers zien het alleen maar als ‘links’ moddergooien en zal ze slechts sterken in hun verbeten liefde voor de Grote Lijers.
.

op 22 02 2017 at 07:47 schreef Peter:

Daar kun je vergif op innemen: als je een rijtje misdaden opnoemt die een groep hufters op zijn geweten heeft: intimidatie, bedreigingen, seksueel geweld, racisme, noem maar op, dan komen Nederlanders, met name de zwatelende drankkegel VanderF, steevast zeuren over de kwalificatie die je daaraan geeft. Racisme, seksueel geweld, intimidatie, het zu wat. Witte mannen onder elkaar, nietwaar.

Maar jij zei Nazi. Mag geen Nazi zeggen.

“Dat is teveel eer”. Echt, VanderF? Iemand Nazi nemen is teveel eer? Het is een eer om Nazi genoemd te worden?

Blut und Boden prekende racistische dreigapen noem ik Nazi’s. Klaar.

op 22 02 2017 at 10:38 schreef sjonnie:

Het staat in de krant dus het is waar. Dit land zit vol met nazi’s.

Wat is achterlijk links jan hofman? Ik ben frontaal rechts en begrijp geen krant van jouw gebazel. Jij kunt het woord fatsoenlijk blijkbaar wel schrijven maar niet gebruiken.

op 22 02 2017 at 12:40 schreef ikzelf:

“achterlijk links”

Kijk, Jan, dát maakt jou nou tot trol.

op 22 02 2017 at 15:54 schreef sjonnie:

Ah, do not feed the trol, toch? @ikzelf.

op 22 02 2017 at 18:15 schreef Hermann:

Nazi. Dat was er niet opeens na 1933 en hield niet op na 1945. Ook is het al lang geen Duits probleem meer, hoewel veroordeelde (neo)nazi’s in Duitsland vrij rond kunnen lopen. Volgens Vice kunnen nazi’s er tegenwoordig zo uitzien: https://www.vice.com/nl/article/we-spraken-met-voormalige-neonazis-over-alt-right Dus als PB het begrip nazi gebruikt, is dat terecht, hoewel de impact van nazi’s waarschijnlijk in Nederland lang niet zo groot is als in andere landen.

Niet alleen ’n Duits probleem, verder alles Duitstalig: https://www.youtube.com/watch?v=AlwcDLRVqUY Daarin wordt Hopp genoemd: file:///C:/Users/Hermann/Downloads/Colonia%20Dignidad%20-%20Stellungnahme%20Hopp%20-%202011-10-06.pdf

Hopp woont nog steeds in Krefeld en gaat naar deze kerk (de voorganger (zie foto) was meermaals in Colonia Dignidad): http://www.freie-volksmission.de/?lang=1&site=news

Beulen en slachtoffers ontmoeten elkaar op de kerkbanken in Krefeld. De ‘bezorgde burger’ weet zoiets niet, maar de top van de PVV? Hebben zogenaamd niets met ‘Trachten’, maar willen ’n land vol met Jantjes. Wat is het verschil?

(Engels ondertitelt): https://www.youtube.com/watch?v=5oObdFq78_s

op 22 02 2017 at 18:34 schreef Hermann:

file:///C:/Users/Hermann/Downloads/Colonia%20Dignidad%20-%20Stellungnahme%20Hopp%20-%202011-10-06.pdf is denk ik voor jullie niet in te zien. Hier de goede link: http://www.yumpu.com/de/document/view/4828747/ecchr-stellungnahme-zu-der-rolle-von-hartmut-w-amerika21 Meer over Hartmut Hopp:
https://amerika21.de/tag/hartmut-hopp

En dan nog iets: het is ’n feit, dat Duitse politieagenten lid van de KKK waren/zijn.

op 22 02 2017 at 19:59 schreef ikzelf:

Klopt, sjonnie, ik kijk dan nu ook lelijk op mijn neus, al zie je ’t niet.

op 22 02 2017 at 23:42 schreef Chakir:

Willem Schinkel, over waarom het benoemen altijd maar één kant op mag gaan: https://decorrespondent.nl/4889/wie-politieke-correctheid-zegt-staat-met-lege-handen/514176824238-13c6963d

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS