Home » Archief » Nee, Jesse Klaver, wat onacceptabel is, is dat we nazi’s in ons midden dulden


[02.03.2021]

Nee, Jesse Klaver, wat onacceptabel is, is dat we nazi’s in ons midden dulden

Peter Breedveld


Foto: Germaine Krull

We hebben in Nederland een senator in de Eerste Kamer zitten die het jammer vindt dat de mooie ovens van Hitler niet meer in gebruik zijn. Iemand die een nazi bewondert en het op moslims gemunt heeft. Die het mooi zou vinden als er een jood wordt doodgeschoten door een moslim, alleen maar omdat daarmee haar gelijk bewezen zou zijn. Tot voor kort zat ze bij Thierry Baudets Forum voor Democratie, waar de bruinemensenhaat en het antisemitisme welig tieren, dat Europa blank wil houden omdat de geschiedenis zou bewijzen dat waar blank en niet-blank zich vermengen, daarmee het einde van de beschaving wordt ingeluid. Dat universiteiten en scholen wil zuiveren van linkse elementen, zelfs een meldpunt opende om linkse docenten aan te geven.

Je zou zeggen dat een verwijzing naar de nazi’s inmiddels wel op z’n plaats is, al is het maar om te waarschuwen: kijk waar dit in de vorige eeuw allemaal toe heeft geleid. Maar nee hoor, het halve land is van de leg omdat GroenLinkser Huub Bellemakers dat in een satirisch tweetje inderdaad deed. Zelfs zijn eigen partijleider heeft Bellemakers veroordeeld en gezegd dat Bellemakers’ tweet “volstrekt onacceptabel” is.

Aanpassen of oprotten

Sapperdeflap, Jesse, weet je wat volstrekt onacceptabel is? Dat de nazificering van Nederland nou al 15 jaar ongehinderd voortdendert. Dat er een PVV’er een krans legt bij de herdenking van de februaristaking, dat Wilders om de haverklap hitleriaanse betogen tegen allochtonen, vluchtelingen en moslims staat te houden in de Tweede Kamer en dat degene, die daar stelling tegen neemt, wordt berispt door de Kamervoorzitter omdat Wilders het Kamerreglement zo goed uit zijn hoofd kent. Dat dit gedachtegoed wordt gepromoot door onze kwaliteitsmedia, dat Baudet hysterisch zit te hitsen tegen mensen met een migrantenachtergrond en de Volkskrant alleen maar wil weten met wie hij neukt. Dát is volstrekt onacceptabel en waar was GroenLinks eigenlijk al die tijd? GroenLinks is al die tijd meegegaan in het frame van aanpassen of oprotten, van assimilatie en “othering”, dat is waar GroenLinks was. Islamofobie en vreemdelingenhaat, maar met windmolens.

Je ziet het aan het gehannes iedere keer met dat ene kandidaatlid met een immigrantenachtergrond dat vroeg of laat geheid een graatje blijkt te zijn in de GroenLinkse keel: Tofik Dibi, Zihni Özdil, Kauthar Bouchallikht, en dat altijd alleen maar dient om goede sier te maken als “diverse” partij, wat GroenLinks helemaal niet is.

Ik wil een Links dat stelling neemt tegen de fratsen van Wilders en Baudet en Nanninga en Eerdmans. Ga godverdomme achter de nazi’s aan in plaats van je eigen mensen. Als dat betekent dat je straks niet in de coalitie mag met de VVD dan is dat maar zo. Nazi’s normaliseren in ruil voor een vage belofte van verduurzaming die toch bij de eerste de beste crisis wordt gebroken is een te hoge prijs, Klaver.

Racisten wegjagen

Huub Bellemakers heeft gewoon gelijk. En de politieman die het nodig vond om hem te wijzen op de strafbaarheid van zijn satire, moet zo flink zijn om op te staan tegen zijn eigen collega’s, die altijd weer wegkomen met hun vuige racisme.

Vrijheid van meningsuiting is in Nederland alleen maar voor Domrechts. Dat mag alles zeggen en het nog een keer komen herhalen in de praatprogramma’s, en iedereen die er stelling tegen neemt, wordt steevast te grazen genomen. Geschandpaald door de media, berispt, gestraft, verstoten, ontslagen, vervolgd zelfs. Ik werd in 2019 vervolgd omdat ik stelling nam tegen een totaal rabiate racist!

Helemaal klaar mee. Tijd voor een links met ballen, of eierstokken of whatever. Een links dat NEE zegt tegen nazi’s. Een links dat niet bezig is met zuiveringen in eigen gelederen. Een links dat racisten bij onze herdenkingen wegjaagt. Wie fucking biedt?

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 02.03.2021 @ 12:37

[Home]
 

1 Reactie

op 02 03 2021 at 12:38 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS