Home » Archief » Petra Stienen en de sharia


[26.01.2019]

Petra Stienen en de sharia

Peter Breedveld

De fascisten grijpen overal in Europa en Amerika de macht, ook in die landen waar de neoliberalen de verkiezingen winnen, want dat doen ze gewoon door het fascistische gedachtegoed in hun eigen verkiezingsprogramma’s te incorporeren. Ondertussen neemt ook het extreemrechtse terrorisme toe. Afgelopen week nog werd er in New York een aanslag op moslims verijdeld. De gemeente Amsterdam kwam eindelijk tot het inzicht dat het nodig is om moskeeën te beveiligen, omdat aanslagen daarop niet denkbeeldig zijn.

We krijgen straks, na de provinciale verkiezingen, een gedrocht in de Eerste Kamer dat het mooi zou vinden als er een aanslag op de Joodse gemeenschap komt, en het betreurt dat de mooie ovens van Hitler niet meer in gebruik zijn. Ze bewondert Nazi’s en vindt dat de rijke en machtige Joden lange tenen hebben. Nobody gives a shit. Mensen kapittelen mij omdat ik haar een ‘gedrocht’ noem en de VVD trekt ten strijde tegen mensen die geen Israëlische wijn blieven.

Bang voor de sharia

Onze premier sluit intussen vriendschap met een fascist die heeft aangekondigd achter linksmensen, LHBT-plussers, de oorspronkelijke bevolking van Brazilië en het regenwoud aan te gaan.

En de vaderlandse media laten zich evenmin onbetuigd. Zo pleitte de nationale troetel-Turk afgelopen week voor verplichte sterilisatie van vluchtelingen en vond ook de chef politiek van de NOS het tijd om eens lekker te hitsen tegen vluchtelingen. Alsof er een wedloop is om de status van de Nederlandse Radio Télévision Libre des Mille Collines.

Toch valt het halve land over D66-senator Petra Stienen heen omdat die zich in de Europese Raad namens de liberale Europese fractie ALDE onthield van stemming over een resolutie die Europa moet behoeden voor een niet-bestaand gevaar, namelijk de sharia.

Overal plegen fascisten aanslagen en vermoorden ze mensen, ze schieten zelfs onze kinderen dood, toegejuicht en aangemoedigd door VVD’ers en kwaliteitscolumnisten, maar de Europese Raad is bang voor de sharia. De Telegraaf beweert dat Stienen zich daar niet tegen durft uit te spreken, GeenStijl scheldt Stienen geniepig uit voor ‘hoer’ en beweert dat er wetenschappelijk bewijs is dat de sharia allang heerst in Europa en Twitter, nou ja, kijkt u zelf maar.

Domrechtse haatpropaganda

Dat Stienen zich niet uit durft te spreken, wordt meteen gelogenstraft door haar weigering mee te huilen met de angsthazen in het bos. Ze houdt als één van de weinigen haar rug recht. Mensenrechten zijn vastgelegd in de Europese wet en worden niet bedreigd door de moslims maar door de VVD, het CDA, de PvdA en natuurlijk Wilders en Baudet.

Met het wetenschappelijke bewijs dat de sharia allang heerst, doelt GeenStijl op dat proefschrift van Machteld Zee, dat is gefinancierd door allerlei vage rechtse clubjes omdat onderzoeksfinanciers als de NWO geen zin hadden belastinggeld te steken in de domrechtse haatpropaganda onder auspiciën van fascistenfluisteraar Paul Cliteur. Het is ook een brok hysterisch gezwatel van Zee, zoals ik hier al liet zien. Wat Zee shariarechtbanken noemt, zijn niets meer dan islamitische bemiddelingsbureau’s. Hardly sharia, eerder peer pressure.

Fascistisch gevaar

Er is geen sharia, er komt geen sharia. Wel dreigt het fascistische gevaar. Laat de Europese Raad zich dáár druk om maken. Laten we ook eens onder ogen zien dat wie opkomt voor de rechten van vrouwen, die zogenaamd door de sharia worden bedreigd, nogal aan geloofwaardigheid inboet als hij Stienen voor “hoer” uitscheldt.

Wie achter Bart Nijman aangaat, bewijst vrouwen een grotere dienst dan wie de godganse kutdag op moslims kankert.

Ja, schrijf vooral weer een briefje naar mijn baas. Rukkers.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Het afgelopen jaar ben ik als verdachte verhoord op het politiebureau en ging ook het klagen bij mijn baas weer een nieuwe, onverkwikkelijke fase in met de fascistische troll Jan Dijkgraaf. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 26.01.2019 @ 16:52

[Home]
 

1 Reactie

op 26 01 2019 at 16:52 schreef Peter:

Huilen en blèren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS