Home » Archief » Tijd voor een keiharde crackdown op die racistische pleurislijers


[16.11.2020]

Tijd voor een keiharde crackdown op die racistische pleurislijers

Peter Breedveld


Illustratie: Anders Zorn

We zien het nou al jaren en jaren: vreedzame, beschaafde antizwartepietactivisten die worden geïntimideerd, bedreigd, bekogeld, bespuugd en mishandeld door racistische troglodieten, waarna media en politiek het geweld aan beide kanten veroordelen. Afgelopen weekend deed VVD-fractievoorzitter Klaas Dijkhoff het nadat een groep racisten in blackface naar het huis van Akwasi was gegaan om hem te treiteren en te intimideren, en een filmpje van de actie op Internet had geplaatst, met Akwasi’s huis herkenbaar in beeld. “Activisten intimideren over en weer”, volgens Dijkhoff.

Pardon? Inmiddels is het een jaarlijks ritueel, sinds de misselijkmakend gewelddadige arrestatie van Quinsy Gario en Jerry Afriyie bij de landelijke Sinterklaasintocht van 2011, vanwege het dragen van een T-shirt. Sindsdien zien we elk jaar zwarte activisten in elkaar geslagen worden, gedemoniseerd worden in de media, geïntimideerd (Akwasi is niet de eerste die bezoek thuis krijgt van racisten in blackface; Tom Staal van GeenStijl deed het bij Gario en ook Sylvana Simons kreeg bezoek aan huis van een groep blackface-fetisjisten.) en fysiek bedreigd en mishandeld. Friese racisten blokkeerden, geholpen door De Telegraaf en de politie, een hele snelweg om antizwartepieters in gevaar te brengen en te intimideren en vorig jaar vielen racisten, na een oproep door de Haagse patjeepeeër John van Zweden, een gebouw aan waarin antiracismeactivisten vergaderden.

Wit tuig

En terwijl het hele land hysterisch om zijn hoofd op een schaal schreeuwde toen Akwasi in een woedende bui had gezegd een zwarte piet op zijn smoel te willen stampen, wordt lieden als John van Zweden nooit een strobreed in de weg gelegd. Daardoor voelen steeds meer racisten zich geroepen om steeds harder geweld tegen antizwartepietactivisten te gebruiken. Gisteren in Maastricht liep het weer uit de hand, toen een enorm leger van agressieve klootzakken een groep activisten aanviel. Bekijk dit filmpje, is de bloeddorst van dit witte tuig niet bloedstollend? En Klaas Dijkhoff wil beweren dat antiracisten en racisten elkaar “over en weer” intimideren? Omdat er, godbetert, weleens iemand een zwarte piet uitscheldt?

 

 

De afgelopen weken was er – terecht – veel verontwaardiging over docenten die werden bedreigd en moesten onderduiken vanwege cartoons. Toen was iedereen opeens vol van vrije meningsuiting en werd moslims voorgehouden dat ze maar tegen spot en kritiek moesten kunnen, dat je mensen niet mag bedreigen vanwege hun mening of vanwege een cartoon. Wanneer staat er een politicus op die dit witte vullis te verstaan geeft dat het klaar is met de intimidaties en het geweld?

Stoere taal is er altijd in overvloed als een Marokkaan een bal door een ruit schopt. Dan moet het leger ingezet worden, dan moeten hele bevolkingsgroepen gedeporteerd worden. Klaas Dijkhoff heeft ook altijd wel een of ander racistisch plannetje klaar. Als nazi’s zwarten in elkaar slaan, wordt opeens de geitenwollen straathoekwerker in hem wakker. “Kap nou effe, jongens, met geweld los je niks op.”

Preventief opsluiten

Nee, modderfokker, nu wil ik die grote bek van je ook in actie zien. En ik wil Madeleine van Toorenburg met overslaande huilstem “ZIEK!” horen roepen. Waar blijft Andries Knevel met zijn oproep om John van Zweden en Jenny Douwes preventief op te sluiten? Tijd voor een snoeiharde crackdown tegen dat racistentuig. Laat ze die lange lat voelen, zet dat waterkanon erop. Sleep ze uit hun huizen, schandpaal ze in de media, ontsla ze en jaag ze de armoede in, zoals je dat de afgelopen jaren ook met de antiracisten hebt gedaan.

De mensen zijn het zat, meneer Dijkhoff.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.11.2020 @ 11:19

[Home]
 

1 Reactie

op 16 11 2020 at 11:20 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS