Home » Archief » Vijf ongemakkelijke waarheden over #Metoo


[10.10.2018]

Vijf ongemakkelijke waarheden over #Metoo

Peter Breedveld

Elke revolutie trekt parasieten aan die het niet is te doen om meer sociale rechtvaardigheid, maar die God willen spelen en hun kans zien om hun donkerste lusten te botvieren. Met #Metoo is het niet anders. Bestrijd seksueel geweld, maar reken af met die godvergeten fanatieke Jacobijnen. #Metoo wordt van binnenuit leeggevreten. Hier zijn vijf dingen die u niet zo leuk vindt om te lezen.

1) #Metoo is verzonnen door een zwarte vrouw maar gaat eigenlijk alleen maar over witte, geprivilegieerde vrouwen.

Tarana Burke is de naam van de vrouw die #Metoo twaalf jaar geleden heeft verzonnen. Een zwarte vrouw die snel aan de kant werd gezet toen een groep rijke, witte, machtige vrouwen zich de naam toeëigende om het eerst en vooral over zichzelf te hebben. Nog steeds gaat #Metoo vooral over witte, geprivilegieerde vrouwen die steevast mogen rekenen op de steun van een indrukwekkende massa mensen over de hele wereld.

Maar voor de eenzame strijders die het in bijvoorbeeld Japan opnemen tegen een overmacht van seksistische en uiterst gewelddadige patriarchie is nauwelijks aandacht in de media en ook niet bij de #Metoo-meute op de sociale media. Shiori Ito, een journalist die werd verkracht door een andere journalist, Noriyuki Yamaguchi, staat er nagenoeg alleen voor. Yamaguchi is een vriend van de premier van Japan, Shinzo Abe, en wordt door Abe in bescherming genomen. En het lot van verkrachte vrouwen is al zo hopeloos in Japan, waar verkrachters meestal een afkoopsom betalen en sorry zeggen, waarna hun slachtoffers met de consequenties mogen leven.

Maar zegt de naam Shiori Ito u iets? Of de naam Tarana Burke? Natuurlijk niet. #Metoo is Alyssa Milano en Rose McGowan en hier in Nederland Asha ten Broeke en Meredith Greer. Niemand geeft een fuck om zwartharige vrouwen, no way.

2) #Metoo is schaamteloos hypocriet.

Believe the survivors“, zeggen ze altijd bij #Metoo. Nou ja, niet als het je eigen vriendjes betreft die als aanrander worden aangewezen, natuurlijk. Nog veel gehoord over de iets te enthousiaste Francisco van Jole die zo graag iedereen de morele maat neemt, maar zelf in zijn witte onderbroek zijn tong in de keel van een vrouw stond te duwen die daar niet van gediend was? Het werd opeens doodstil over seksueel geweld op de Joop-redactie. Stel je voor, het ene moment sta je je oogbollen uit je kop te blèren omdat Adam Sandler zijn hand op iemands knie legt, de volgende dag hoor je krekels en windbelletjes en het zachte geklingel van de ijsblokjes in je longdrink.

En Asha ten Broeke, die nam het op voor Nazipsycho Robert van den Engel, die opriep Hassnae te verkrachten, haar seksueel intimideerde, slut- en bodyshamede en zelfs stond op te wachten op Schiphol, foto’s van haar maakte en op Twitter publiceerde. Maar van den Engel had een zwerfpoesje in huis genomen en dat vond Ten Broeke zo lief. En Van den Engel had haar verteld dat ik óók geen lieverdje was, en tja, dan is seksueel geweld best te rechtvaardigen, natuurlijk.

Over “ongemakkelijk” gesproken. Fuck Asha ten Broeke. Ze is zelf een #Metoo-medeplichtige en “faciliteerder”van seksueel geweld. Maar ja, wat ik hierboven al zei, hè: Ten Broeke is wit en Hassnae een “vrouw van kleur”. En vrouwen van kleur doen er alleen toe als ze zijn goedgekeurd door Sander Philipse. Fuck y’all.

3) #Metoo is fascisme

Vraagtekens stellen bij #Metoo? Aandacht vragen voor mensen die onterecht worden beschuldigd en geruïneerd door de #Metoo-meute? Dan keur je zèlf seksueel geweld goed, dan zul je zelf wel iets te verbergen hebben, dan steun je de daders van seksueel geweld.

Het overkwam mij vorige week toen ik de meedogenloosheid van de #Metoo-meute aan de kaak stelde naar aanleiding van een interview met Gijs van Dam, die door Jelle Brandt Corstius wordt beschuldigd van verkrachting en in een interview onthulde zelfmoord te hebben overwogen. Geen greintje empathie kan ervan af, want de slachtoffers van seksueel hebben het ook zwaar en, zo worden de #Metoo-fascisten niet moe me te vertellen, ze zijn met meer.

Ik kijk daar wat anders tegenaan. Ik trek me het lot aan van slachtoffers van seksueel geweld én van mensen wier leven kapot is door een meute die haar reet afveegt met de rechtstaat als het om seksueel geweld gaat. Beschuldigd worden = schuldig zijn. Behalve als je tot de intimi van Sander Philipse en Meredith Greer behoort. En wie daar anders over denkt, is ook schuldig, zelfs al wordt-ie door helemaal niemand beschuldigd. Zelfs al vroeg hij aandacht voor seksueel geweld lang voordat die witte Hollywoodsterren Tarana Burke van haar zeepkist aftrokken.

4) #Metoo = argumenteren als een dronken aardbei

“Seksueel geweld is moeilijk te bewijzen, daarom moeten we iedereen die zegt slachtoffer te zijn, onvoorwaardelijk geloven“; “Valse beschuldigingen van aanranding komen nauwelijks voor, daarom hoeven we ons geen zorgen te maken om Gijs van Dam of de mannen die daadwerkelijk zelfmoord pleegden na een beschuldiging”; “Die geruïneerde levens en zelfmoorden zijn niet erg, want de getraumatiseerde slachtoffers van seksueel geweld zijn met meer.” Met ethiek hebben de #Metoo-brullers helemaal niks en met logica nog minder. Valse beschuldigingen van verkrachting komen relatief weinig voor, maar wel vijf keer meer dan valse beschuldigingen van andere misdrijven, om maar eens de vloer aan te vegen met één van de drogredeneringen van #Metoo in one fell swoop. “Ja maar dat is het strafrecht, #Metoo is geen strafrecht”, protesteert Sander Philipse. Ik snáp dat argument niet eens.

5) #Metoo-brullers zijn complete hufters

Samen met de #Metoo-activisten optrekken op Twitter is één ding, maar wie zou er een avondje met ze willen stappen? Behalve dat ik het met ze oneens ben, vind ik vrijwel alle #Metoo-activisten extreem onsympathiek. Zelfingenomen, verbeten, fanatiek, compleet humorloos, bloeddorstig en zo fenomenaal fucking hypocriet dat Marck Burema ermee in vergelijking een soort barmhartige Jezus lijkt.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 10.10.2018 @ 08:14

[Home]
 

1 Reactie

op 10 10 2018 at 08:19 schreef Peter:

Fakkelbrigade —> leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS