Home » Archief » Waarom ik nul medelijden heb met Asha ten Broeke


[25.03.2017]

Waarom ik nul medelijden heb met Asha ten Broeke

Peter Breedveld


Scene from Onibaba (watch it in its entirety here)

Asha ten Broeke oogst veel sympathie met een column over de fans van Thierry Baudet, die haar op Twitter uitschelden. Dat ze dik en lelijk is en dat ze hun hond nog niet op haar zouden zetten en dergelijke. Nu weet ik hoe naar en frustrerend die agressie is, en Hassnae weet dat ook. Zij krijgt al tien jaar de afschuwelijkste seksistische, racistische en islamofobe bagger over haar heen. Daar vraag ik al tien jaar aandacht voor, maar nobody gives a shit.

Ik zou me dus solidair moeten voelen met Ten Broeke, alleen doe ik dat niet. Ik heb nul medelijden met haar. Toen de totaalpsychopaat Robert van den Engel, medewerker van The Post Online, maanden achtereen Hassnae en mij bedreigde, opriep mij dood te schieten en haar te verkrachten, haar uitschold voor ‘antisemietenhoer’, ‘bultrug’ en wat niet al, tweette over haar ‘hete kutje’, dat hij liever een hoer zou neuken dan dat-ie Hassnae zou zoenen en zelfs foto’s van Hassnae publiceerde die hij stiekem van haar op Schiphol had genomen, schreef Ten Broeke een stuk over hem waarin ze hem neerzette als een ‘sympathieke vent’ die het allemaal zo kwaad niet meende. Hij had een dakloos poesje in huis genomen dus hoe erg kon-ie nou helemaal zijn, niet waar?

Spreekwoordelijke neger

Ik had daar kritiek op, toen beet Ten Broeke me toe dat ik enger was dan Robert van den Engel. Dus niet even eng als een stalkende psychopaat die oproept tot verkrachting van een mondige Marokkaanse vrouw ‘door een spreekwoordelijke neger’, maar zelfs enger. Ik moest een beetje meer als Nelson Mandela zijn, vond Ten Broeke. Ook onthulde ze dat Van den Engel tegen haar had gezegd dat ik zijn vriendin had bedreigd, alsof dat een goed excuus was geweest om Hassnae te bedreigen. Ik meld nog even expliciet dat ik Van den Engels vriendin nooit heb bedreigd, anders gaan straks dwaallichten als Harriet Duurvoort zeiken dat ik mijn excuses moet aanbieden omdat ik Van den Engels vriendin heb bedreigd.

Robert van den Engel, die de broer van de uitgesproken feministische en antiracistische Kinge Siljee op dezelfde agressieve wijze belaagde, werd door die broer voor de rechter gesleept en veroordeeld tot een boete en een dwangsom van maximaal 100.000 euro voor het geval hij bleef volharden in zijn psychopatengedrag. Hij wist daarna nóg van geen ophouden en zit nu, voor zover ik weet, ergens onder een brug met een schuld die hij van zijn leven niet zal kunnen afbetalen.

Dimitri Tokmetzis van De Correspondent schreef een groot artikel over de intimidatieacties van Domrechts, zeg maar de beweging waar ook Baudet toe behoort, en waarvan Van den Engel één van de drukste baasjes was. Ik speel een prominente rol in dat verhaal, als één van de doelwitten van het agressieve PVV-volk. Asha ten Broeke had geen goed woord over voor dat artikel (begrijpelijk, het was nu niet langer mogelijk te ontkennen dat de man die zij had neergezet als sympathieke poezenmeneer, een volbloed psychonazi was). Ze tweette dat als er uit dat artikel één ding duidelijk werd, dat was dat ik een andere hobby moest nemen.

Anonieme trollen

Dat is, als je al sinds jaren wordt bedreigd, geïntimideerd, besmeurd in de media, belasterd en dag in dag uit belaagd door een leger anonieme trollen, als de stront je in 2013 zo tot aan je lippen stond dat je serieus dood wilde, niet heel erg gaaf om te lezen, zeg maar.

Types als Asha ten Broeke bedelen altijd om medelijden, om sympathie met hun lot, maar zelf zijn ze niet in staat tot de minste empathie. Dat getroll op Twitter door Domrechts is pas een probleem als ze er zelf het slachtoffer van worden. Daarbij valt me ook altijd op dat de media en het grote publiek er pas aandacht voor hebben als een witte vrouw het haasje is. Hassnae is maar een bruine, en moslim bovendien, dan is het toch minder erg. Over mij zegt iedereen gewoon dat ik het er zelf naar maak met mijn grote mond. Dan halen ze mijn tweets tevoorschijn waarin ik nazi’s nazi’s noem. “Jedoedudzellufook”.

Iedere keer als ik Asha ten Broeke een verontwaardigd stukje zie schrijven over trollen, of over bijvoorbeeld de schandalige behandeling van aangerande en verkrachte vrouwen, met altijd die suggestie dat ze het zelf hebben uitgelokt, word ik een beetje boos. Ten Broeke is zo’n typische calvinistische prediker die precies weet hoe anderen zich moeten gedragen, maar die door de mand valt zodra ze haar ijzeren principes zelf in praktijk moet brengen. Want Robert van den Engel bedreigde Hassnae met verkrachting en Ten Broeke bagatelliseerde dat met de beschuldiging dat ik juist zijn vriendin had bedreigd. Van den Engel stalkte Hassnae tot op Schiphol, plaatste de foto’s op Twitter, vergezeld van treiterige opmerkingen, en Ten Broeke ontkende glashard dat hij Hassnae stalkte. Van den Engel beschuldigde mij publiekelijk van tal van misdrijven, benaderde steeds mijn werkgever, riep herhaaldelijk op mij op te hangen en een nekschot te geven, en Ten Broeke zei dat ik wat meer als Nelson Mandela moest zijn.

Andere hobby zoeken

De Correspondent publiceerde een vrij onthutsend artikel over Van den Engel en zijn soul-mates, over intimidatie, laster en bedreigingen, en Ten Broeke zei dat ik een andere hobby moet zoeken.

En nu doet ze huilie omdat één of andere sneue lul op Twitter zegt dat hij zijn hond niet op haar zou zetten.

Nou, dan moet ze maar een andere hobby gaan zoeken.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten (een pleonasme) en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 25.03.2017 @ 10:46

[Home]
 

13 Reacties

op 25 03 2017 at 11:26 schreef Koos Swart:

Ashas visie op de wereld sluit eigenlijk totaal niet aan op die van mij en ik snap ook niet wat ze van plan is.
Misschien moet ze eens wat anders gaan doen dan zichzelf zielig te vinden. Er zijn wel meer mensen met problemen maar ze is veel te druk met zichzelf.
Fresku heeft daar ook een handje van. Die associeert witlof, een groente, met Adolf Hitler.
Ze doen niets anders dan zichzelf oh zo zielig te vinden.

op 25 03 2017 at 11:43 schreef Martijn:

‘Medelijden hebben met’ en ‘sympathie hebben voor iemand’ zijn volgens mij onafhankelijk. Je kunt medelijden hebben met de fascist die een kaakslag krijgt (want niemand verdient dat), terwijl je hem of haar verder een asshole vindt. Zelfde geldt hier: zelfs als je Asha een hypocriete zak vindt zou je medelijden met haar moeten hebben vanwege de misogyne shit die ze over zich heen krijgt.

op 25 03 2017 at 11:55 schreef Sum:

Who the fuck is Asha en waarom is ze relevant?

op 25 03 2017 at 12:15 schreef Peter:

Martijn, hoever moet je je hoofd in je endeldarm hebben zitten om al het bovenstaande te lezen, en dan mij op pedante wijze terecht te wijzen omdat ik geen medelijden heb met Ten Broeke omdat ik haar een ‘hypocriete zak’ zou vinden? Ik vind iedereen een hypocriete zak, jou ook, dat is het punt niet.

op 25 03 2017 at 12:41 schreef marco meijer:

Peter, soms vind ik je irritant maar vandaag ben je geniaal bezig, vooral je slotzinnen. Chapeau !

op 25 03 2017 at 15:13 schreef Chakir:

Kijk, deze houding is EXACT één van de redenen waarom ik steeds geniet van FN. Nix geen gelul en gezapige mentaliteit met “hier is mijn andere wang om op te beuken”. Peter, dit is recht in t gezicht gewoon zeggen waar t op staat. Fair en klaar. Vooral doorgaan met het blootleggen van die collaborateurs mentaliteit van sommige figuren. Iedereen weet ook dat fascistoïde types je altijd zullen pakken op je kwetsbaarheid, in t geval van Asha verbaast t niet dat ze haar zwaarlijvigheid bespotten. Tis zo simpel: “You play with matches, you get burned”. En dat had Asha kunnen bedenken toen ze het zogenaamd stoer opnam voor die obsessieve psychopaat.

op 25 03 2017 at 16:38 schreef MNb:

“Ik moest een beetje meer als Nelson Mandela zijn, vond Ten Broeke.”
Huh? Mandela vergaf pas – maar dan ook precies op dat moment – toen hij kreeg wat hij tientallen jaren eiste: gelijkwaardigheid. Tot dan hield hij zijn been stijf zoals weinig anderen dat deden.

op 25 03 2017 at 16:50 schreef Elisabeth:

Wat gij niet wil, dat u geschiedt, gun dat ook een ander niet. Afgezien van wat of wie Asha is, niemand moet smerig uitgescholden worden, jij niet, Asha niet, niemand! Ik heb een pesthekel aan bijv. Ebru, maar vond toch, dat zij niet in Turkije moest vastzitten. Je moet de feiten veroordelen, maar niet iets hebben van lekker puh, nu ben jij aan de beurt. Schunnig schelden en bedreigingen moet niemand krijgen, zelfs de door mij echte gehate G.W. gun ik dat niet. Ik vind het echt heel erg wij jij en Hassnae te verduren hebben, juist omdat je weet hoe erg het is, zou je dat voor anderen ook niet moeten willen.

op 25 03 2017 at 17:03 schreef Peter:

Echt, bespaar me je belerende tegelwijsheden en lees godverdomme wat ik schrijf, zodat je dáárop kunt reageren en niet op de waanvoorstellingen in je hoofd. Ik ben dit zo ongelofelijk zat, het verdraaien van mijn woorden, de stropoppen, het DOMME GEZWETS.

op 25 03 2017 at 18:09 schreef Mo:

Het verhaal van Peter is duidelijk.

Asha is hypocriet 2 the bone.

Als je dat niet begrijpt na dit stuk dan heb je serieuze problemen met je verstand.

En wat betreft haatheks Ebru, nobody gives a fuck about her behalve extreem rechtse kut sites

op 26 03 2017 at 01:10 schreef Martijn:

Andere Martijn hier: een fascist moet een kaakslag kunnen incasseren, geweld past prima in zijn “Weltanschauung”, hoef je sws geen medelijden mee te hebben.

op 26 03 2017 at 11:00 schreef Thomas Colignatus:

Ik begrijp dat PB nul medelijden met AtB heeft tav wat haar nu overkomt of althans waarover ze zielig doet. Punt. Meer hoeft men er niet over te zeggen.

Gezien de ontdekking door Erasmus MC van een verjongingsmiddel kan het echter dat wij allen langer met elkaar te maken hebben. Dan kan het relevant zijn om gedachten en gevoelens nader uit te werken. In dit licht is de rapportage door PB een mooie kans voor AtB om eens na te denken over haar grove misstap en excuses aan te bieden.

Wat mijzelf aan het gedrag door AtB stoort is dat zij zich ook profileert als wetenschapsjournalist terwijl werkelijk iedereen die iets over wetenschap schrijft zich zo kan profileren omdat hier geen kwaliteitseisen zijn. De enige eis is dat je je stukjes geplaatst moet weten te krijgen, en dat hoeft niet op basis van kwaliteit te zijn. Dan zet je er “wetenschapsjournalist” onder, en plotseling denkt iedereen dat jij in staat bent om uit te leggen wat Einstein echt bedoelde.

Zie hier hoe AtB in de kwestie van McCloskey en Dregger principes van zorgvuldigheid aan haar laars lapte:

https://boycottholland.wordpress.com/2016/06/12/sex-change-on-the-table/

http://wetenschapsjournalistiek.nl/docenten/

op 28 03 2017 at 16:00 schreef sjonnie:

Ook zonder verjongings meuk zijn we op elkaar aangewezen. Next.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS