Home » Archief » De uil van Minerva


[21.03.2019]

De uil van Minerva

Peter Breedveld


Bron: Showzama

‘Een nieuwe lente, een nieuw geluid’, kopte de NOS gisteren naar aanleiding van de verkiezingszege van het Forum voor Democratie. Dat was niet lang nadat NOS-correspondent Lucas Waagmeester tweette dat het niet aan de NOS is om ‘signalen’ te geven, waaruit blijkt hoe ze over het FvD denkt, en de manier waarop Baudet campagne voerde, door bijvoorbeeld het drama in Utrecht te exploiteren voor eigen gewin.

Maar die kop: ‘een nieuwe lente, een nieuw geluid’, die is eigenlijk de samenvatting van alle signalen die de NOS samen met alle andere media behalve Frontaal Naakt en Krapuul.nl heeft afgegeven, de afgelopen jaren. Dat Baudet een jonge, frisse vernieuwer is, dat hij zo knap is, dat hij het goed bedoelt.

Dat Baudet met Nazi’s dineert en samen met Elsevier-journalist Geerten Waling op audiëntie ging bij Jean-Marie Le Pen (die ook al zo van de mooie ovens van Hitler houdt, net als Baudets partijgenoot Annabel Nanninga), werd door de media weggebagatelliseerd, dat is een duidelijk signaal. Dat hij er enge rassentheorieën op nahoudt, werd verzwegen, dat is een signaal. Dat hij spreekt op IJzerwakes, het liefst Nazi’s leest, dat hij eigenlijk gewoon het allerliefst in het gezelschap van Nazi’s verkeert, daar hebben we het niet over. Dat is een duidelijk signaal. Dat hij seksueel geweld verheerlijkt, werd verzwegen. Een signaal. Hij oreerde in een interview dat migranten Nederland aan de afgrond hebben gebracht, en de volgende vraag van de interviewster was of hij eigenlijk een vriendin had. Dat is een signaal.

Dat er op televisie in een verkiezingsdebat wordt gedebatteerd over de stelling ‘de islam hoort niet in Nederland’, dagen na de slachting in Christchurch: een luid en duidelijk signaal.

Koortsachtige campagne

De media hebben koortsachtig campagne voor Baudet gevoerd, vanaf het moment dat hij met het Forum voor Democratie begon. Ik heb daar herhaaldelijk op gewezen. Hier, en hier. Ik heb gesmeekt om ermee op te houden. Maar Baudet is ook een pias, hij doet raar, hangt de Markies de Canteclaer uit, dat vindt iedereen grappig en daardoor nam niemand hem serieus. Ik heb gewaarschuwd: onderschat hem niet, hij is gevaarlijk. Gevaarlijker dan Wilders.

Maar ja, niemand luistert naar mij. Liever gaan jullie naar mijn baas, om mijn ontslag te eisen. De officier van justitie heeft het ook helemaal gehad met me. Binnenkort moet ik voorkomen.

Schemer van het Avondland

En die reflex, dat weglachen, van Baudet, is er zelfs nu nog, terwijl Baudet open en bloot een Nazi-speech staat te houden, over de grootste beschaving die we ooit waren, de boreale wereld (dat is geen dog-whistle meer, dat is een stadion vol schreeuwende fascisten!) kapotgemaakt door universiteiten, journalisten (stank voor dank, Tom-Jan Meeus!) en de ‘elite’, entartete kunst, en de migranten die ons terroriseren en verkrachten, begint iedereen te giechelen, want hij zei “uil van Minerva”.

Dat is Hegel, lachebekjes. Baudet bedoelt dat nog net voor het te laat is, in de schemer van het Avondland, het Nederlandse volk verstandig is geworden door op hem te stemmen.

Op hem en op Annabel “dobbernegers” Nanninga, de racistische Nazi-bewonderaar, die het jammer vindt dat de mooie ovens van Hitler niet meer in gebruik zijn, die het mooi zou vinden als er een jood wordt doodgeschoten, die moet kotsen van gemengde relaties. Die zit straks gewoon in de Eerste Kamer.

Ongeletterde boeren

Niemand die het iets kan schelen, maar Baudet zei “uil van Minerva”. en met de typische geamuseerdheid van ongeletterde boeren die vinden dat je het “heug in de bol het” als je een filosoof citeert, gaan we daarover de komende weken sneren en ginnegappen, terwijl Baudet zich opmaakt voor zijn volgende zege.

Maar die afschuwelijke Sylvana Simons, lieve mensen! Laten we dáár een duidelijk signaal over uitzenden, dat dát niet kan!

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Binnenkort moet ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.03.2019 @ 08:20

[Home]
 

1 Reactie

op 21 03 2019 at 08:21 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS