Home » Archief » Wie beschermt ons tegen de politie? (7)


[04.02.2018]

Wie beschermt ons tegen de politie? (7)

Peter Breedveld

En er is weer iemand dood na een ontmoeting met de politie. Dat ging zo: eerst leefde hij nog, toen kwam de politie en nu leeft hij niet meer. De politie zegt dat de man in elkaar is gezakt tijdens zijn arrestatie maar op een filmpje, dat is gemaakt door een passerende scooterrijder en gepubliceerd door Omroep West, (waarschuwing: de beelden zijn misselijkmakend) zien we dat de man de gepatenteerde Mitch Henriquez-behandeling heeft gekregen. Hij werd in elkaar gebeukt door een politieagent terwijl hij op de grond lag en in bedwang gehouden werd door twee andere politiemannen. Yep, inderdaad typisch gevalletje acuut stress syndroom.

De omstandigheden waaronder de man, Paul Selier, aan zijn vreselijke einde kwam, zijn hartverscheurend. Hij zat ’s morgens vroeg in duidelijk verwarde toestand op een weg in Waddinxveen te schreeuwen en had dus hulp nodig. Op het filmpje hoor je hem ook schreeuwen terwijl de politie hem die hulp biedt. Leuke laatste herinnering voor zijn vrouw en twee kinderen. “Ik krijg zijn gegil niet meer uit mijn hoofd”, zegt een vriend van hem in het AD. Het is inderdaad afschuwelijk ijzingwekkend om te horen en het blijft je achtervolgen, nadat je het hebt gehoord.

Hart en hersenen kwijtgeraakt

En daar zijn ze weer, de twitterende politieman en de tweeps met hun vechthondenava’s, die me streng berispen dat ik het onderzoek moet afwachten voordat ik een oordeel vel, want het zijn maar 39 seconden film en je weet niet wat eraan is voorafgegaan. Hij kan wel ‘middelen’ hebben gebruikt!

Dude, ik hoef niet te weten wat er aan die mishandeling door de politie is voorafgegaan. Wanneer ik een politieman als een bezetene zie inbeuken op een man die al op de grond ligt, in bedwang wordt gehouden en dus op geen enkele manier meer een gevaar kan vormen, is de politieman fout. En nee, ik heb geen vertrouwen in het onderzoek, want de politie heeft alweer gelogen en bij het onderzoek naar de dood van Mitch Henriquez (gebroken strottenhoofd, kapotte ribben, kapotte lever, op zijn hoofd getrapt, slaap ingedrukt, ingeslagen geslachtsdeel) werd er een bogus doodsoorzaak verzonnen, het onderzoek naar de dood van Rishi Chandrikasing, doodgeschoten door een politieman die zich bedreigd voelde terwijl Chandrikasing van hem wegliep, leverde vrijspraak voor de politie op en tijdens het onderzoek naar de dood van Ihsan Gürz, die zogenaamd ‘onwel’ werd toen hij in een politiecel zat, raakten zijn hart en hersenen zomaar kwijt.

Middelen gebruikt

Toen ik deze serie begon, in 2012, bleek uit onderzoek dat de Nederlandse politie meer slachtoffers maakt dan de politie in de ons omringende landen. De Politie Haaglanden heeft de slechtste reputatie van allemaal, met een lange aaneenschakeling van vaak racistische ‘incidenten’ die steeds weer worden weggemoffeld en waarbij steevast het slachtoffer de schuld krijgt. “Had-ie maar moeten luisteren”; “Had ie daar maar niet moeten staan”; “Het komt door de Ramadan, dan worden ze agressief”; “Het zit in hun Berber-genen“; “Hij zal wel middelen hebben gebruikt.”

Misschien had Paul Selier middelen gebruikt, misschien had-ie een psychose, misschien had-ie de moeder van die politieman beledigd, nog steeds geen reden om op hem in te beuken terwijl hij klemgehouden op de grond ligt. Fucking beheers je. Ik heb ook kinderen die op straat lopen, ik wil niet van de politie horen dat ze tijdens een aanhouding “in elkaar zijn gezakt”.

Roddelen met Twitter-troll

Boehoehoe, je weet niet hoe moeilijk we het hebben, tweet de politieman. Als er iemand doodgaat door politiegeweld, vindt de politie het eerst en vooral altijd heel erg zielig voor zichzelf. Mijn gedachten gaan uit naar de familie en vrienden van Paul Selier.

Ja, heel goed, politieman, ga maar roddelen met een anonieme, extreemrechtse twittertroll dat ik een antisemiet ben. Heel professioneel.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 04.02.2018 @ 10:48

[Home]
 

1 Reactie

op 04 02 2018 at 11:02 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS