Home » Archief » Ik wil Clairy Polak terug


[30.11.2019]

Ik wil Clairy Polak terug

Peter Breedveld


Scène uit Kwaidan (Kobayashi Masaki, 1964)

Vroeger had je nog weleens goede interviewers op televisie, zoals Clairy Polak. Die liet een politicus niet zomaar wegkomen met de lariekoek die zij of hij aan de kijkers probeerde te verkopen, maar was altijd goed voorbereid en in staat die nonsens te ontmantelen.

Maar dat wekte de woede van de boze witte man, want kritisch interviewen = links (en links = slecht omdat Hitler een socialist was). PVV-Kamerlid Martin Bosma, bijvoorbeeld, tierde eens dat hij haar neus wilde afhakken. Daar kregen ze bij de publieke omroep zoveel schrik van, dat Polak het veld moest ruimen. De omroep moest zich meer gaan inspannen “om ook Telegraaf-lezers en mensen die op Wilders of Verdonk stemmen te bedienen”, aldus een bobo van de NPO.

En dus zitten we nu met types als Jeroen Pauw en Fidan Ekiz, die eventjes de gedoodverfde opvolger was van weer een ander Groot Licht, Eva Jinek, die Wilders zo kritisch interviewde over zijn poezen. Ekiz zat gisteren in Pauw, samen met Thierry Baudet en Rutger van Castricum (bekend van onder meer ‘Een N**** Omdat Het Moet’). In die uitzending mocht Baudet, onweersproken, betogen dat stikstof juist heel goed is voor de natuur:

 

 

Nazi in het zonnetje

Er wordt door de publieke omroep eigenijk niemand anders meer bediend dan de Telegraaf-lezer. Zelfs de VPRO zet morgen een bekende Nederlandse Nazi in het zonnetje. Mij is verzekerd dat het allemaal in orde is, omdat de maker van die docu “een vrouw van kleur” is die juist laat zien dat het gedachtegoed van deze Nazi is genormaliseerd, maar die boodschap zenden de media al 24/7 uit, dat is juist de reden dat het gedachtegoed is genormaliseerd want hé, als Rutte hetzelfde zegt als Constant Kusters, hoe fout kan die Kusters dan zijn, nietwaar? Maar we wachten de uitzending af.

Nazi’s op tv en in de krant en op de radio en overal, en toch voelen ze zich nog steeds niet gehoord. Daarom gaat journalist Arnold Karskens samen met onder andere Joost Niemöller een nieuwe publieke omroep starten, Ongehoord Nederland, waarvoor alle media behalve godbetert De Telegraaf meteen zo koortsachtig campagne hebben gevoerd dat ze nu al zowat op het vereiste aantal van 50.000 leden zit om in aanmerking te komen voor de door Nazi’s zo verachte staatssubsidie.

Ik hoor u alweer roepen: “O Breedveld, je noemt altijd iedereen maar Nazi en dat mag helemaal niet”, maar Joost Niemöller is een uitgesproken racist die dreigde met geweld als Wilders zou worden veroordeeld wegens haatzaaien. Niemöller prijst de ‘geestelijke moed’ van de veroordeelde Holocaust-ontkenner David Irving.

En als je Arnold Karskens daarop wijst, gaat-ie als een dolle aap tekeer, zoals hieronder te zien is:

 

 

Donkere huid

Volgens Karskens bestaat Niemöllers racisme eruit dat hij zegt dat Chinezen en Japanners intelligenter zijn dan westerlingen. Dat is het argument van alle witte racisten. “Hé, ik zeg dat Oost-Aziaten beter in wiskunde zijn dan witte Europeanen, en ik ben zelf wit, dus dan is het geen racisme, toch?” Maar de claim dat Oost-Aziaten hoger scoren op IQ-tests, komt altijd samen met de stelling dat zwarten dommer en gewelddadiger zijn dan witten en dat is waar het Niemöller om te doen is: dat mensen met een donkere huid een grotere neiging hebben tot verkrachten. Dat dat letterlijk samenhangt met huidskleur:

“Een donkere leeuw is agressiever dan een lichtgekleurde. Bij mensen schijnt dat ook op te gaan. Omdat dat op een of andere manier in het genenplaatje aan elkaar gelinkt is.”

“Noem het dan op! Noem het dan op! Zie je wel? Zeg het dan! Zeg het dan!”, intimideert Karskens zijn gesprekspartner als die wijst op dat racisme. En als die dat opnoemt werpt Karskens tegen dat Niemöller alleen maar “doorgeeft wat een ander zegt”.

Rassenverschillen

Ja, wat de fucking Nazi’s zeggen, enge aap. Ongehoord Nederland is een omroep voor Nazi’s. En weinig mensen hebben daar problemen mee, want zelfs op de website van een “normale” omroep kunnen we lezen dat het Ongehoord Nederland te doen is om “kritisch berichten over migratie, asielbeleid en rassenverschillen.”

Kritisch berichten over rasverschillen! Weet je wie er ook kritisch berichtten over rasverschillen? Maar damaggieniesegge! Van de politiekcorrecte goegemeente!

Ik wil Clairy Polak terug.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Eerder dit jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 30.11.2019 @ 11:43

[Home]
 

1 Reactie

op 30 11 2019 at 11:43 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS