Home » Archief » Nederland kampioen moslims discrimineren


[21.09.2017]

Nederland kampioen moslims discrimineren

Peter Breedveld


Setsuko Hara in A Woman in the Typhoon Area (Hideo Oba, 1948). Source: Lipstick Trouble

Gefeliciteerd, Nederland, je staat er weer eens fraai op! Je bent weer ergens de beste in, namelijk moslims discrimineren. Overal in Europa zijn moslims somberder geworden over hun maatschappelijke positie, en vooral in Nederland voelen ze zich kut, blijkt uit grootschalig onderzoek van de European Union Agency for Fundamental Rights.

Wij zijn natuurlijk niet verbaasd, want Nederland heeft zijn stinkende best gedaan om moslims het gevoel te geven dat we ze hier niet (meer) willen. De overheid, de media en de boze burgers hebben gezamenlijk een haatcampagne tegen deze bevolkingsgroep gevoerd die nogal eens doet denken aan de jaren dertig van de vorige eeuw. De vicepremier vervalste rapporten om de bevolking tegen Turkse Nederlanders op te zetten, er werd een debat in de Tweede Kamer gehouden om het Marokkanenprobleem te bespreken en in debatcentrum De Balie werd in aanwezigheid van onder andere professor Paul Cliteur de mogelijke Endlösung besproken van het moslimprobleem. Waar vooral een heleboel lawaai over was, was dat de krant De Kanttekening het woord ‘Endlösung‘ had gebruikt in een artikel over deze duistere bijeenkomst.

Moslimhaat exploiteren

De media hebben tijdens de verkiezingsperiode koortsachtig campagne gevoerd voor de virulente islamofoben Wilders en Baudet. Die laatste kwam dan ook, zoals steeds wordt benadrukt ‘uit het niets’ met twee zetels in de Kamer. Alle andere partijen, óók GroenLinks, exploiteren de moslimhaat die welig tiert in de samenleving. Laatst bijvoorbeeld nog CDA-leider Van Haersma in zijn Van der Schoo-lezing. De Verlichte islam was ijdele hoop gebleken volgens Buma. Maar wat echt ijdele hoop is gebleken, is dat de Nazi’s voorgoed verslagen zijn. De Nazi’s zijn terug, en iedereen haat juist de mensen die zich tegen de Nazi’s uitspreken.

Gevolg: moslims worden op hun bek geslagen en vermoord, er worden aanslagen gepleegd op hun gebedshuizen en er worden discriminatoire antimoslimmaatregelen genomen en hé, nu voelen ze zich gediscrimineerd.

Uiteraard zou Nederland Nederland niet zijn als er op dat FRA-onderzoek niet op typisch Nederlandse wijze wordt gereageerd. De Volkskrant, bijvoorbeeld, wijst onmiddellijk de aanslagen door ISIS aan als oorzaak van ‘het islamonvriendelijk klimaat’. Dat het toegenomen onbehagen onder moslims het gevolg zijn van dat ‘moslimonvriendelijke klimaat’ staat voor de Volkskrant en voor de FRA dan weer niet als een paal boven water: dat klimaat kan volgens FRA-woordvoerder Roscam Abbing de ervaren discriminatie onder moslims hebben vergroot, schrijft de Volkskrant.

Racistische schoft

En dan dit: Roscam Abbing noemt het onderzoek ‘alarmerend’ en zegt dan: ‘het is niet gezegd dat moslims die discriminatie ervaren direct vatbaar zijn voor extremisme’. Als Nederlander steek je natuurlijk niet de hand in eigen boezem, zelfs niet als onderzoek uitwijst dat van alle Europese racistische, islamofobe schoften jij de grootste islamofobe, racistische schoft bent. Neen, je draait onmiddellijk, als in een reflex de rol van slachtoffer en dader om. Je legt het probleem bij de moslims. De discriminatie is het probleem niet, het probleem is dat moslims daardoor weleens vatbaar zouden kunnen zijn voor extremisme.

Dude! De moslims zijn niet geradicaliseerd. Ze worden vernederd, verguisd, gedemoniseerd, gediscrimneerd, mishandeld, vermoord, er worden aanslagen op ze gepleegd. Er is in Nederland niet één moslimextremistische aanslag gepleegd (hoe hard Domrechts ook dagelijks bidt voor zo’n aanslag), en toch zijn het de Nederlanders die moslims het fanatiekst discrimineren. Lijkt mij dat het die witte niet-moslim is, die het meest vatbaar is gebleken voor extremisme.

Deze is ook mooi: volgens Roscam Abbing is het wel te verklaren waarom Nederland bovenaan het lijstje discriminerende landen prijkt. ‘Nederlandse moslims zijn beter op de hoogte van antidiscriminatiewetgeving dan moslims in andere landen. Ze zijn assertief, geven eerder aan het slachtoffer te zijn geweest van discriminatie dan moslims in andere Europese landen.’

Medeplichtig aan de Holocaust

Het zal weer eens niet! Nederland is natuurlijk niet écht de ergste hufter van Europa. Het zijn die zeikmoslims die hier meteen beginnen te mauwen over discriminatie en nog gewoon naar de politie en de discriminatiemeldpunten gaan om te klagen ook nog. MOSLIMS GEVEN ONS TOLERANTE KIKKERLANDJE EEN SLECHTE REPUTATIE!

Het doet allemaal erg denken aan het excuus dat je altijd hoort voor het feit dat in de Tweede Wereldoorlog uit Nederland relatief de meeste Joden zijn weggevoerd. “Ja maar dat komt omdat de administratie van Nederland zo goed was, zodat de Nazi’s meteen wisten waar ze de Joden konden vinden.”

Laat het maar aan de Nederlander over om een complimentje voor zichzelf te peuren uit zijn eigen medeplichtigheid aan de Holocaust.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.09.2017 @ 07:52

[Home]
 

32 Reacties

op 21 09 2017 at 09:22 schreef Dennis R. de Vries:

De Nederlandse samenleving is er één waarin slachtofferschap loont. Het mag dus niemand verwonderen dat er veel slachtoffers zijn, het is een populair verdienmodel.

op 21 09 2017 at 09:27 schreef marco meijer:

De moord op Theo van Gogh lijkt mij toch wel in aanmerking te komen voor de titel “moslim extremistische daad”. Als het dat niet was, wat was het dan wel?

op 21 09 2017 at 09:44 schreef Peter:

Een bijna vijftien jaar oude moord door een moslim is voor Marco Meijer rechtvaardiging genoeg voor de eerste plaats in de lijst islamofobe hufters van Europa.

op 21 09 2017 at 10:54 schreef karin:

Wisten we al, zindelijk rederen is aan jou als islamapologeet niet betseedt.

op 21 09 2017 at 10:59 schreef Martijn:

Oh, is dat waarom al die witte mannen zich wentelen in slachtoffergedrag, Dennis? “De feministen, links, gutmenschen, moslims, deugers, immigranten, subsidies, positieve discriminatie, identity politics, de sjw’s, de policor, die hebben ons avondland verpest!!1”

op 21 09 2017 at 11:02 schreef Chakir:

Vandaag TK-lid in reactie op dit nieuws: “hmm… ahem… , bullshit, nuance, ahem”
Journalist: “oké, we gaan nu naar filenieuws”

Vandaag TK-lid in reactie op ontbreken paspoortcontrole bij vliegreizen binnen Schengen: “SCHOK-KEND!!!!, KAMERVRAGEN MINISTER UITLEG EISEN MAATREGELEN”
Journalist: “ja, is dat wel voldoende en kan toch niet zo langer, wat gaat de politiek nu echt doen!!!!!”
-Zucht-

op 21 09 2017 at 11:33 schreef marco meijer:

Wees eerlijk Peter, het was niet zomaar een moord. Het was een publieke afslachting inclusief poging tot onthoofding van het slachtoffer. Doel was niet alleen het doden van het slachtoffer maar overduidelijk ook het zaaien van angst. Lees anders nog eens de begeleidende brief van de dader.
Zorg gewoon dat je je feiten op orde hebt, dat bespaart je dit soort discussies.
En omdat je de baas van deze website bent hoef je nog niet mensen die jou niet aanstaan zo grof verbaal te schofferen. Oblesse noblige, pouvoir oblige aussi.

op 21 09 2017 at 11:49 schreef Peter:

O sorry Marco, heb ik je geschoffeerd? Duizend excuses, sneeuwvlokje van me.

De moord op Van Gogh was een politieke, Van Gogh was de proxy van Ayaan Hirsi Ali, die niet zo makkelijk was te benaderen. Terrorisme is echt wat anders. Terrorisme is zoveel mogelijk slachtoffers maken om de samenleving te ontwrichten, met een bom of door met een auto op een mensenmassa in te rijden. Dat is hier in Nederland nog niet gebeurd. Eerlijk gezegd ook tot mijn eigen verbazing.

Maar het punt is: rechtvaardigt de moord op Van Gogh door een moslim de discriminatie van alle moslims? Jij, Marco, lijkt te denken van wel.

op 21 09 2017 at 11:56 schreef marco meijer:

antwoord: nee natuurlijk niet. Leg me aub geen woorden in de mond. Jij kent me niet en je hebt geen idee wat ik denk.

op 21 09 2017 at 12:21 schreef Peter:

Nou, ik heb wel een idee hoor, Marco. Ik ken je al jaren.

op 21 09 2017 at 15:36 schreef ikzelf:

Je legt je die woorden zelf in de mond, marco meijer, door in één adem van ‘moslim extremistische daad’ naar ’terrorisme’ te fietsen en alles op dezelfde hoop te vegen.

Het blijft zuur-grappig hoe de anti-islam meute altijd, maar dan ook echt ALTIJD weer met de moord op van Gogh op de proppen komt. Hoe diep is dat verlangen naar een terroristische daad op Nederlandse bodem? Huiveringwekkend.

op 21 09 2017 at 16:57 schreef sum:

Achterlijk kutland dat nedeland

op 21 09 2017 at 17:12 schreef Aïdi:

Beste Peter, er is hier in Nederland wel een keer iemand op een mensenmassa ingereden. De afschuwelijke daad van Karst Tates. Het was weliswaar geen moslim, maar het is wel gebeurd helaas.

op 21 09 2017 at 17:49 schreef Kees Bruin:

Zeg Breedveld, over Van Gogh gesproken: jij bent ooit begonnen als een groupie van Theo van Gogh. Wat zou Theo zeggen van alle islamapologie die jij de laatste jaren voortdurend het net op gooit?

op 21 09 2017 at 17:50 schreef Peter:

O ja, ik haal die terreurdaad ook regelmatig aan, samen met die van Tristan van der Vlis. Want terreur is hier zeker gepleegd, alleen door extreemrechts. Niet door de moslims.

op 21 09 2017 at 18:10 schreef Mario:

Tristran v/d Vlis bleek ook een PVV-stemmer.

Vandaag de dag zitten er meerdere extreemrechtse PVV-stemmende terroristen in de bajes, te Vught. Naast ‘Mo’, btw. Same shit.

op 21 09 2017 at 18:46 schreef Peter:

Het is MENEER Breedveld voor jou, Bruinhemd. En ik ben nooit een Van Gogh-groupie geweest. Wat hij van mij zou vinden, interesseert me geen reet. Doet er ook niet toe. Hij is al dertien jaar dood. Ik betwijfel ten zeerste dat hij PVV’er zou zijn geweest. Hij ging met moslims in gesprek. Hij zei ze rustig in hun gezicht wat hij vond. Jullie zitten allemaal achter je toetsenbordjes de brutale durfal uit te hangen.

op 21 09 2017 at 19:02 schreef Kees Bruin:

@MENEER Breedveld 18:46 Vergeef me, edelachtbare, ik vergat even mijn manieren. Overigens, het zou je sieren als je mij dan ook gewoon met Kees Bruin, of meneer Bruin, ipv. “Bruinhemd” zou aanspreken.
Wat betreft Van Gogh, nee ik geloof ook niet dat hij ooit PVV gestemd zou hebben, daarvoor was hij gewoon te intelligent en eerlijk.
Tenslotte: ik hang helemaal niet “de brutale durfal” uit achter het toetsenbord. Ik geef af en toe mijn mening, dat is alles.

op 22 09 2017 at 14:51 schreef dewanand:

============== [wfor1346:471]

N1. Citaat kernzin Peter Breedveld:

‘Dude! De moslims zijn niet geradicaliseerd. Ze worden vernederd, verguisd, gedemoniseerd, gediscrimneerd, mishandeld, vermoord, er worden aanslagen op ze gepleegd. Er is in Nederland niet één moslimextremistische aanslag gepleegd’

N2. Ja ja, 10000 % gelijk heb je Shri Peter, voeg toe: gestigmatiseerd tot moslim extremist en terrorist in spe. hahahhaha hoe zou zo een HOOGbeschaafde blanke HOllander het nou vinden als wij (alle niet blanken, en niet ariers) hen allemaal gaan stigmatiseren als mislukte, inteelt klonen van Piet Hein, ea koloniale terroristen uit Nederland?? Terug stigmatiseren he, counter discriminatie. Zien of zo een blanke dan nog durft te zeiken???

N3. Ok Wieroe zit hier nu dit te mauwen nu: ‘MIaauw, dewa aapje, jullie viesgekleurde Untermensapen moeten toch oprotten he, zelfdeporteren als profiteurs met vieze, inferieure apenkleurtjes, want dat bespaart hoop geld en dan kunnen alle Hollandse katten een eigen bijstand krijgen in Arisch Nederland met de opgepoetste neurenberger wetten van de eerste moderne, HOOGbeschaafde, NaZSi Kattenstaat van 1933’.

op 24 09 2017 at 07:10 schreef Kshatriya:

Het is vooral “ze zeggen”.

Van de ondervraagden ZEGT 17 procent in de afgelopen vijf jaar gediscrimineerd te zijn.

Van de moslims die ZEGGEN gediscrimineerd te zijn in Nederland, in de afgelopen vijf jaar, zegt 30 procent dat dat komt om hun religieuze overtuiging.

Er wordt vooral veel gezegd maar niets bewezen.
Een woningbouwvereniging, bank, of werkgever gaat nooit een briefje sturen van: “Sorry, u bent het niet geworden meneer, want uw naam is wat te moslim-achtig naar onze smaak”, dus het is ook verrekte lastig om te bewijzen.
Als lichtgetinte Nederlander vraag ik me af waarom mijn super ‘Arische’ vriendinnetje met een bijna archetypische Nederlandse naam dan 7 jaar op de wachtlijst voor een woning heeft moeten staan.
Misschien is er, ik speculeer maar wat hoor, wel een woningnood in het algemeen, en te hoge prijzen, en is niet elke ellende in dit land veroorzaakt omdat iedereen erop uit is om moslims en negers te pesten?

Racisme in de woning- en banenmarkt bestaat. Ook ‘andersom’, trouwens – tribalisme is kennelijk nog lang niet uitgebannen in onze vrolijke pot met zwartwit. Helaas.
Kusjes voor iedereen.

op 24 09 2017 at 08:05 schreef Peter:

Ik heb al een stuk of tien van dit soort reacties weggegooid, Kshatriya, simpelweg omdat er botweg wordt ontkend wat er in de stukken achter de links in mijn stuk wordt aangetoond. Discriminatie wordt constant onderzocht en bewezen. Racisme op de arbeidsmarkt is bewezen en wordt keer op keer weer bewezen. Discriminatie door de politie is bewezen, keer op keer. Er ís een Marokkanendebat in de Tweede Kamer geweest, politici die door de media worden bewierookt en gepromoot willen een raszuiver Nederland.

Denk je nou echt dat je al die feiten als sneeuw voor de zon kan laten verdwijnen met de woorden ‘ik ben zelf lichtgetint’?

Dit is waarom ik Domrechts nog het meest haat: die legers gremlins die op elk stukje, waarin ik aantoon dat Nederland racistisch en intolerant is, steeds weer dingen komen beweren die ik allang heb weerlegd, dingen ontkennen die ik allang heb aangetoond, en me zo dwingen om iedere keer weer reacties te schrijven met links naar bronnnen en feiten en bewijzen.

Die iedere keer komen zeggen dat je nog niet gediscrimineerd bent als je je gediscrimineerd voelt, maar die wel denken dat islamisering en de vestiging van het kalifaat in Nederland met de hulp van de cultuurmarxistische elite een feit is.

Flikker op met je drogredenaties en je virtuele blackface. Kom met feiten, keiharde feiten, en laat dáármee zien dat ik het mis heb.

op 24 09 2017 at 09:17 schreef sum:

Bewijs aanleveren heeft geen nut voor bepaalde figuren. Ik ga ook niet in discussie.De boze racistische blanke man en vrouw wil ik ook niet horen. Hun zorgen interesseren me ook geen bal. Monddood gemaakt en genegeerd moeten ze. Ze moeten ook lekker gaan werken ipv uitkering trekken. Er zijn zoveel techneuten en mensen in de zorg nodig. Enig wat die paupers doen is voetbal kijken en kankeren. Werk zat overal. Laat ze maar lekker op eigen kosten omscholen.
Stelletje paupers.

op 24 09 2017 at 10:06 schreef Kees Bruin:

@Peter 08:05 Als iemand met “feiten, keiharde feiten” komt, bijv. over de oververtegenwoordiging van Marokkaanse jongeren in criminaliteitscijfers of bij corrupte opsporingsambtenaren, of over het percentage moslims dat niet naar de politie stapt als het een potentiële terrorist in eigen kring ontwaart, dan veeg jij die feiten systematisch van tafel als ‘racisme’, meneer Breedveld. Jij ziet alleen de “feiten en bewijzen” die je bevallen. Zo kan ik het ook.
En dan het eind van je reactie, waarin je weer eens “flikker op” begint te roepen tegen iemand die een keurig verwoorde reactie levert.
En als die persoon zichzelf kenbaar maakt als “lichtgetinte Nederlander”, wat jou in dit geval natuurlijk slecht uitkomt omdat je niet gelijk de racismekaart kan trekken, dan maak je hem doodleuk uit voor “virtuele blackface”. Want je moet en zult meppen, nietwaar?

op 24 09 2017 at 10:36 schreef Peter:

Je grammofoonplaat blijft hangen, Bruinhemd. Je blijft een verband leggen tussen discriminatie en ‘oververtegenwoordiging van Marokkaanse jongeren’ e.d. en dat is dús je rechtvaardiging voor discriminatie van Marokkanen en moslims. Maar die oververtegenwoordiging heb ik al tig keer behandeld, ook in reactie op jouw constante gedrein, maar je bent er totaal ongevoelig voor. Een volgende keer herhaal je het gewoon weer. Argumenten en feiten doen jou he-le-maal niks.

Marokkanen zijn niet oververtegenwoordigd omdat ze Marokkaan zijn, maar omdat ze behoren tot de laagste sociaal-economische klasse en die is altijd oververtegenwoordigd in een bepaald type misdrijven en misdaden. Discriminatie en marginalisering spelen een rol. Andere types kennen weer een oververtegenwoordiging van witte jongemannen (zedendelicten) en witte VVD’ers. De corrupte opsporingsambtenaren zijn er zestien in totaal en de mythe van de moslims die niet naar de politie stappen om een potentiële terrorist aan te geven wordt keer op keer gelogenstraft door de feiten. Ze stappen steeds naar de politie, maar die doet nooit wat. Dat was zo bij de aanslagplegers in Parijs, dat was zo in Manchester.

Ik wrijf je dat steeds weer in, maar jij blijft maar stemming maken. Daarom ben je een leugenaar, een racist en een akelige lul bovendien.

Fijn dat je even uitlegt wat de bedoeling is wanneer een reageerder, die er dezelfde opvattingen op nahoudt als jij, kenbaar maakt wat zijn huidskleur is maar dat had ik natuurlijk zelf al door.

op 24 09 2017 at 11:13 schreef dewanand:

============== [wfor1346:47:2]

N4. Miaauw Shri Peter,

refererend aan corr met Kshatriya, Kees Bruin (‘bruinhemd’) ea DOMrechtse participanten hier, ja harde feit nu v alle NIET BLANKEN EN NIET ARIERS in KKK/ nazi Nederland is dat zij praktisch elke dag te maken krijgen met bittere zwijgdiscriminatie, pijnlijke sociale uitsluiting, sociale verstoting, botte stigmatisering, grove rassenhaat uit stinkende witte befbekjes, enz.

N5. Ja joh, wij zijn het zat hoor, ik praat regelmatig met de uitheemse mensapen, allemaal en ja, beste is onze radicale ZELFDEPORTATIE nu maar professioneel en vreedzaam opstarten.

N6. Als 70 % ingenieur vd TUD, WB denk ik in modellen en concepten, dus het nieuwe model vd Multikukeluku is de Hollandtoop, en het moet parametrisch ontwikkeld worden op de tekentafel om het zo internationaal toe te kunnen passen in alle mensapentopen.

N7., Ik moet er wel eerlijk en openlijk bij vermelden dat ik nu toch 100 % karmisch geassimileerd ben door de blanke Hollanders (via homoseks en intieme kontakten heleboel blanke homo top mannen) dus logischerwijs moet ik streven naar een 99,9999 % blank, HOOGbeschaafd, modern, en absoluut Pro HOMO en Pro Gamma Holland.

op 24 09 2017 at 13:02 schreef Chakir:

Domrechts is eigenlijk SCHIZORECHTS. Als je dom bent, wordt je nooit echt slim, hooguit wat minder onhandig in de loop der tijd. SCHIZORECHTS heeft geen boodschap aan feiten, want in hun kop zitten ze gevangen in een loop. Een verbale elektroshock behandeling zou misschien soelaas bieden (voor Kees, die ook nog dom is, weet ik t niet).
“Virtuele Blackface” staat op mn lijstje!

op 24 09 2017 at 14:42 schreef Kees Bruin:

@Peter 10:36 Ik leg helemaal geen “verband tussen discriminatie en oververtegenwoordiging van Marokkaanse jongeren in criminaliteit”. En evenmin “rechtvaardig” ik discriminatie. Ik heb alleen gewezen op het feit dat jij niet gediend bent van onwelgevallige feiten en tegelijkertijd reageerder Kshatriya inpepert dat hij met “feiten, keiharde feiten” moet komen. En als die er liggen, schuif je ze terzijde. DAAR ging mijn reactie over, dus leg me geen woorden in de mond.
Natuurlijk is er intussen sprake van discriminatie van Marokkanen op de arbeidsmarkt e.d., en ja, dat is bewezen, maar het heeft ook een oorzaak dat de stemming in de loop der jaren anti-Mocro geworden is. Dat heeft met het gedrag van een deel der Marokkanen te maken. En daardoor, en door de generalisatie die er aan ten grondslag ligt, moeten nu de goede Marokkanen onder de slechte lijden.

op 24 09 2017 at 14:51 schreef Peter:

Bruinhemd, je komt me zo ongelofelijk de strot uit met je gelul. Je legt wél verband tussen discriminatie en oververtegenwoordiging en je blijft het doen, in deze reactie gewoon wéér. ‘Natuurlijk is er intussen sprake van discriminatie van Marokkanen (…) maar het heeft ook een oorzaak..’ en blablabla. Het komt niet zomaar uit het niets hè, mensen! Het heeft wel een oorzaak maar nee, hoe durf je te suggereren dat ik een verband leg.

op 24 09 2017 at 15:27 schreef Kees Bruin:

@Peter 14:51 Voor een redacteur heb je mijn reacties van 10:06 en 14:42 toch slecht gelezen, Breedveld.
En ja, er is verband tussen Marokkaanse criminaliteit en discriminatie van Marokkanen. Maar dat verband leg ík niet, dat komt voort uit het generaliseren van Marokkanen als criminelen. Ik doe dat niet, maar een groot deel van Jan Publiek doet het wel, met alle gevolgen van dien voor goedwillende Marokkanen.
Ik zou niet graag in hun schoenen willen staan, omdat ze tegen de stroom in moeten roeien. Dankzij hun etnische volksgenoten die er een puinhoop van maken en dankzij autochtonen die alles op één hoop gooien. Enfin, dit laatste zul je wel weer niet van me willen geloven, want jij hebt liever dat ik een rücksichtslose racist ben dan iemand met inlevingsvermogen.

op 24 09 2017 at 15:43 schreef Peter:

O je doet nu een Wierd Dukje: “IK zeg dat niet! Ik ben slechts de spreekbuis van de boze Nederlander!”

Bruinhemd, je hebt nou al honderd keer als reactie op berichten over discriminatie ingebracht dat Marokkanen oververtegenwoordigd zijn en moslims stiekem allemaal met terroristen sympathiseren. JIJ legt dat verband en je doet het hartstochtelijk. Je trekt je niks aan van de weerlegging van alle onzin die je inbrengt, je brengt het gewoon nóg een keer in. Dus ja, je bent een rücksichtloze racist en slechts geïnteresseerd in één ding: erop hameren dat Marokkanen en moslims slecht zijn. Onder het stuk over Merkel doe je het ook al, hitsen tegen buitenlanders.

Beledig onze intelligentie niet en geef toe dat je een racist bent. En nogmaals: voor jou is het MIJNHEER Breedveld. Nog één keer respectloos en ik block je. Daarover zeuren: block. Nog een keer drammen over oververtegenwoordigde Marokkanen: block. Je kunt ook gewoon uit jezelf opzouten. Je brengt toch niks van waarde in en negeert feiten en argumenten.

op 24 09 2017 at 16:38 schreef dewanand:

============== [wfor1346:47:4]

N8. REF cit:
op 24 09 2017 at 14:42 schreef Kees Bruin:

N8.1. ‘@Peter 10:36 Ik leg helemaal geen “verband tussen discriminatie en oververtegenwoordiging van Marokkaanse jongeren in criminaliteit”.’

N8.2. ‘….tegelijkertijd reageerder Kshatriya inpepert dat hij met “feiten, keiharde feiten” moet komen.’

N9. Miaauw Shri Peter, Kees B, Kshatriya,

even exacte probleemanalyse ok:

N10.Stelling: ML is de hele verzameling van Marokkilanders in nl.
MW is verzameling werkende, niet criminele Marokkilanders.
MC is verzameling niet werkende, wel criminele en dubieuze Marokkilanders.

N11. Stelling M = MW + MC

N12. Verschijnsel: Alle blanke Hollanders geloven dat elke Marokkilander tot de MC verzameling behoort, omdat dit er al 60 jaar vakkundig ingestampt is, met de hutspot stamper.

N13. Realiteit: MW > MC. Exacte percentages van MW en MC ontbreken helaas, omdat etnische registratie wettelijk verboden is.

N14. Oplossing: maak pasjes of officiele verklaringen goed gedrag voor elke MW Marokkilander zodat hsij officieel kan bewijzen dat hsij niet tot de MC verzameling behoort, vanaf de geboorte al in Nederland.

N15. Dit is de ingenieurs oplossing

op 25 09 2017 at 12:41 schreef Tonnie:

wat een gezeik weer van bruinhemd, ongelooflijk. hijdraait gemakshalve alles om. oorzaak en gevolg: ethnische profilering was 25 jaar geleden al een feit, zelf ondervonden. logisch dat je dan op een gegeven moment in opstand komt, als je nergens aan de bak komt vanwege je naam en/of huidskleur, buitengesloten wordt, noem maar op. ik kan hier zo kwaad om worden…

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS