Home » Archief » Rutte wil ons dood hebben! Wil Rutte ons dood hebben?


[29.07.2021]

Rutte wil ons dood hebben! Wil Rutte ons dood hebben?

Peter Breedveld


Illustratie: Anders Zorn

Hallo luitjes, dit is weer een corona-stukje van Uw Hoofdredacteur, die zijn nooit populair omdat ik altijd gelijk heb en jullie met z’n allen deze hele crisis onnodig blijven verlengen. Ja, inderdaad, ik ga weer vaak schrijven dat ik dit en dat al heb gezegd en wel hier en hier en hier. Dus, ‘Gronk’, flikker maar lekker op. Ik doe dit niet om jullie een goed gevoel te geven.

Weten jullie nog dat ik de nationale, allesverzengende obsessie met Willem Engel hekelde? Dat jullie er allemaal van overtuigd waren dat Engel de oorzaak was van elke nieuwe besmettingsgolf, o, en de jongeren, natuurlijk en dat IK vanaf het begin heb gezegd dat Mark Rutte de oorzaak is, of preciezer: jullie klakkeloze verering van Rutte, die tot een Gouden God werd uitgeroepen, op wie kritiek verboten was, maar die zo’n beetje alles fout heeft gedaan wat je fout kan doen tijdens een pandemie. Hetze tegen mondkapjes, eenmanszaakjes sluiten maar KLM openhouden, avondklok, maar niet opschieten met het vaccineren en hop, zo van de ene op de andere dag gewoon iedereen mondkaploos laten samenklonteren in clubs en winkels. Zwabberend, onbegrijpelijk beleid, maar dat is roepen vanaf de zijlijn en ook dat mag niet in Nederland. Als je aan de zijlijn staat, mag je alleen cheer-leaden.

Wat de Nederlandse media dan ook driftig hebben gedaan.

Fanatiekeling

Rutte dus, en zijn side-kick Hugo de Jonge. Maar damaggieniesegge van de goegemeente, het was Willem Engel die ons in gevaar bracht, omdat ie het hele land misleidde met desinformatie en de mensen tot ongehoorzaamheid bracht. Er zijn mensen die er een dag-en-nacht-taak van hebben gemaakt de onzin van Willem Engel te weerleggen op Twitter, hun YouTube-kanaal en overal waar ze maar kunnen. Google Harry Hol, wat een fanatiekeling. En Piet Lekkerkerk op Twitter. Willem Engel, Willem Engel, Willem Engel. Over Rutte en het RIVM geen kwaad woord.

Maar wat blijkt nu? Willem Engel kan nog geen deuk in een pakje boter schoppen. Hij heeft wat van die andere witte mensen met rastahaar en twee Srebrenica-veteranen om zich heen weten te verzamelen, hou je toch altijd. Maar bijna iedereen laat zich vaccineren, in elke leeftijdsgroep. Er zijn nauwelijks antivaxxers. Er zijn vijftien wappies in heel Nederland.

Willem Engel heeft nooit een gevaar gevormd.

Goede ventilatie

Wie gaat de volgende golf veroorzaken? Komt-ie hoor, tromgeroffel…. Mark! Rutteeeh! Jawohl, Rutte wil ons allemaal dood hebben want terwijl het belang van goede ventilatie nu wel tot iedereen is doorgedrongen (als je de Rutte/RIVM-wappies echt over de rooie wilt hebben moet je erop wijzen dat Maurice de Hond dat vorig jaar al zei) heeft onze regering in al haar onfeilbaarheid besloten dat dit het goede moment is om de eisen voor de luchtverversing in horeca-gelegenheden te versoepelen, “ruim onder de internationale standaard van het WHO.”

Ook is het op die festivals niet misgegaan doordat jongeren sjoemelden met hun coronatestuitslag, zoals iedereen papegaaide, maar doordat de regering te soepele regels heeft toegestaan.

Als één man achter Rutte! Weet je nog? Jullie. “NU IS NIET DE TIJD VOOR KRITIEK, PETER!”

Met vrouwen flirten

Het gaat trouwens niet goed met me. Anderhalf jaar lang heb ik er het beste van gemaakt door mezelf een regime van regelmaat op te leggen, lekkere dingen te koken, Japans te oefenen, me niet gek te laten maken, maar sinds mijn vaccinatie, waar ik doodziek van werd en waar ik nog steeds nare bijwerkingen van ondervind, trek ik deze sleur niet meer, de treurige berichtgeving die steeds alle hoop wegslaat, het gezeik van de mensen op Twitter. Ik wil weg. Ik wil naar andere landen, door stenen straten dwalen tijdens de siesta, met vrouwen flirten in Tokio en Osaka. Ik moet eruit, ik wil dit niet meer. Stuur hulp.

Nee, stuur geen hulp. Ik moet jullie hulp niet. Doneer liever wat, toch weer een vermakelijk stukje, hierboven. Lachen om niet te huilen.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland, dagelijks belaagd door domrechtse fascisten, domlinkse wokies, rancuneuze politici, klikspanen, psycho’s, agressieve imbecielen, lockdownfetisjisten, obsessievelingen, het openbaar ministerie, de politie, noem maar op. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 29.07.2021 @ 12:11

[Home]
 

1 Reactie

op 29 07 2021 at 12:11 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JUNI

O Aso’s in de trein

O Waarom zijn christenen van die hardvochtige klootzakken?

O Huub Stapel is een klootzak

O Het gilde van het bruine gajes

O Lampies ontdekken: extreemrechts is best linke soep

O Mag geen omvolking zeggen

O Harde stukjes poep

O Niet zien is geloven

O Wilders: domme lul of geniale schurk?

O Ook Jezus was een harteloze bullebak

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS