Home » Archief » Wel de moslim, maar niet de islam


[24.11.2020]

Wel de moslim, maar niet de islam

Peter Breedveld

‘Als GroenLinkser zal ik Milli Görüs niet meer bezoeken’, kopt dagblad Trouw boven een interview met Kauthar Bouchallikht waarin Bouchallikht (na anderhalve week vind ik haar naam zo onmogelijk niet meer) afstand neemt van de Moslimbroeders (“wil ik niets mee te maken hebben”) en van Milli Görüs (“heb ik niks mee”). Nadat ze eerst beschuldigd werd van banden met de Moslimbroederschap, verscheen er óók nog een foto waarop ze voor een klas stond waar de mannen en vrouwen gescheiden zaten. “Dat vind ik niks”, zegt ze. De Trouw-interviewer blijft aandringen: “Je hebt daar een workshop gegeven!”

Heel veel Trouw-lezers zullen gerustgesteld zijn. Ik niet. Eens te meer blijkt dat je als moslims of niet-westerse allochtoon alléén wordt geaccepteerd als je een set van starre witte opvattingen overneemt. Het is niet genoeg als je zelf niet aan seksescheiding doet, nee, je mag niet eens práten met vrouwen en mannen die gescheiden van elkaar zitten. Het dondert niet dat je verder bent met de acceptatie van LHBTIQ+ dan bijvoorbeeld Wierd Duk of de jongeren van het Forum voor Democratie, nee, je moet je verre houden van moslims waarvan gezégd wordt dat ze conservatief zijn.

Benetton-reclame

Het bewijst ook dat GroenLinks helemaal niet is geïnteresseerd in diversiteit, zoals ik al eerder heb laten zien. Diversiteit zou inhouden dat je vanuit allerlei verschillende levensvisies: liberalisme, socialisme, humanisme, het christelijke geloof, de islam, noem maar op, zou mogen strijden voor gedeelde idealen als sociale rechtvaardigheid en duurzaamheid. Maar GroenLinks wil graag pronken met een moslim, haar islamitische geloof blieven ze niet. Ze willen de Turk met zijn Turkse achternaam en zijn Turkse uiterlijk, maar zijn Turkse invalshoek blieven ze niet. Ze willen de Marokkaan, maar als hij praatjes krijgt, mag-ie wieberen. De relatie van GroenLinks met allochtonen is altijd problematisch geweest. GroenLinks wil een Benetton-reclame zijn, maar de allochtonen zijn er voor GroenLinks en niet andersom.

Je ziet het overal. Trouw wilde bijvoorbeeld pronken met een columnist met een exotische naam, Nuweira Youskine. Maar toen die allerlei exotische dingen ging schrijven, was het klaar. Later, met Seada Nourhussen, maakte het blad precies dezelfde fout. Weet u nog dat het Algemeen Dagblad een columnist met een hoofddoek had om te laten zien hoe totáál niet-racistisch die krant was? Eén keer niet gewoon gezellg meedoen en ze mocht opzouten. Özcan Akyol, dat is de gedroomde allochtoon, die vindt alles wat fatsoenlijke witte Nederlanders vinden en geeft ze een goed gevoel over zichzelf. Dán mag je blijven.

Witgewassen moslims

Het bewijst waarom partijen als DENK en BIJ1 en een omroep als Akwasi’s Zwart niet alleen bestaanrecht hebben, maar broodnodig zijn. Diversiteit zal nooit en te nimmer door de gevestigde partijen een plek krijgen. Die accepteren alleen witgewassen moslims en allochtonen. Niet honderd procent de schuld van GroenLinks, want met een authentieke moslim, die de koran als basis neemt voor haar klimaatactivisme, wordt de partij kapotgemaakt door de media. Met een Turk die progressieve idealen verdedigt vanuit een Turks perspectief idem dito. Jesse Klaver wil voldoende massa krijgen om dingen te verwezenlijken en de treurige realiteit is dat je dat niet lukt met een allochtoon die zijn of haar identiteit behoudt, want dan lusten de kiezers je niet meer. Daarom ziet hij zich gedwongen de islam als iets problematisch te blijven behandelen, waarmee ik niet zeg dat hij daarmee moreel gezien of the hook is. Het is redelijk onmogelijk om je als zwarte of bruine of getinte staande te houden binnen een witte club, daar is Nederland simpelweg te racistisch voor. Je moet je van buitenaf invechten, daar had Rutte volkomen gelijk in.

Ik weet dus nog niet of ik wel op Bouchallikht ga stemmen, zoals ik vorige week zo gedecideerd verkondigde. Ik ben bang dat ik met mijn stem op haar een partij help die het minderheden uiteindelijk alleen maar moeilijker zal maken, en zal bijdragen aan de normalisering van het gedachtegoed van partijen als de PVV, het FvD en het CDA.

 

Become a Patron!
 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 24.11.2020 @ 14:41

[Home]
 

1 Reactie

op 24 11 2020 at 14:41 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS