Home » Archief » Broodroof


[07.05.2017]

Broodroof

Peter Breedveld


Illustratie: Utamaro Kitagawa

Ik ben in Japan, en elke dag op pad, maar hoewel ik me had voorgenomen zoveel mogelijk van het Internet weg te blijven – behalve om uit te zoeken waar ik de lekkerste ramen en sushi kan eten en welke tentoonstellingen en festivals ik niet mag missen – kan ik het ’s avonds in mijn hotelkamer toch niet laten om het laatste ontwikkelingen te volgen in de GeenStijl-soap.

Man, wat is dat genieten. De Roze Khmer waande zich heer en meester, en niet geheel onterecht. Alles werd geweldig en verfrissend en grappig gevonden door het weldenkende deel der natie: gaskamergrappen, fotofucks van de Holocaust, ministers in Nazi-uniform, het grofste racistische gescheld dat ik ooit ergens heb gelezen, expliciete bedreigingen, lachen om andermans dood, ‘dobbernegers‘, fappen op de foto van een in elkaar geslagen vrouw, gestolen naaktfoto’s van minderjarigen, het kon niet op. “SMERIGE KUTNICHT! VANAVOND SPIT-IN BIJ JE HUIS!” Ze kwam overal mee weg waar een pakketbezorger of leraar maatschappijgeschiedenis voor werd kapotgemaakt.

Maar nu hebben ze net even de verkeerde gepakt, en trekt iedereen zijn handen van GeenStijl af. Zelfs Elma fucking Drayer, die altijd zo om GeenStijl moest grinniken, heeft de oproep aan adverteerders ondertekend om te heroverwegen of die zich met een site willen associëren die critici virtueel laat verkrachten als straf voor hun mening (GS-redacteur Bart Nijman en zijn vrienden proberen wanhopig de schijn op te houden dat het zou gaan om het gratuite naakt op Dumpert; trap er niet in). Ministers laten de treitersite vallen als een hete baksteen. Ik kan mijn lol niet op.

‘Broodroof’! Mwoehaha!

Nee, ik geef geen moer om de jammerklachten over ‘broodroof’. Dat kon ook niemand iets schelen toen GeenStijl zijn reaguurders op mijn werkgever afstuurde, en op die van vele anderen, vanwege het hebben van een onwelgevallige mening. En vorig jaar riepen ze nog op de Hema te boycotten, vanwege Zwarte Piet. Fucking Zwarte Piet!

Dat is nog het mooiste: al die vrienden van GeenStijl, die het hebben over NSB-praktijken, censuur en broodroof, hebben stuk voor stuk hun eigen volle gewicht in de schaal gelegd om te proberen anderen monddood te maken. Leon de Winter durft iets te zeggen over censuur? Hij zette vorig jaar De Bezige Bij onder druk toen die Dyab Abou Jahjah in haar fonds opnam. Bas Paternotte en de rest van The Post Online riepen op om de website Krapuul.nl te censureren en er aangifte tegen te doen. The Post Online ging ook achter de werkgever aan van Marco de Baar, omdat die het had gedurfd de totaal gestoorde racist Prof Drs van Frikschoten (VZMH) een ‘populistische blogger’ te noemen.

Bart Schut heeft met zijn vriendin Esther Voet zijn stinkende best gedaan om me ontslagen te krijgen. Voet belt trouwens mensen midden in de nacht uit bed om brood te roven.

‘NSB-praktijken’! Proest!

Zelfde geldt voor Jan Dijkgraaf, die me van van alles beschuldigde, tot bedreiging aan toe, daarbij steeds nadrukkelijk de naam van mijn werkgever vermeldend.

Erik de Vlieger: idem dito, Nikki Sterkenburg: idem dito. Ebru Umar is er nota bene trots op dat ze Hirsi Ali heeft aangegeven.

Zij moeten hun muil houden over ‘NSB’, en ‘censuur’en ‘broodroof’. Annabel Nanninga moet haar broodschuur ook houden. Ze deed fanatiek mee met de hetze tegen mij rond dat nepaccount waar ik niks mee te maken had, maar die wel via mijn werkgever werd gevoerd. Ook ondertekende ze die oproep tegen Krapuul. En hé, ze zat bij GeenStijl. Wie bij GeenStijl zit, heeft geen recht van spreken over NSB’en en broodroof.

En zo kan ik het hele rijtje vrienden van GeenStijl af. Alleen Roderick Veelo heeft zich bij mijn weten niet aan GeenStijl-praktijken schuldig gemaakt.

Really, Dukkie Duk?!

Toppunt is wel Wierd Duk, die beweert geen voorstander te zijn van ‘klikspaan-boterspaan’ en die de ondertekenaars van de oproep aan de GS-adverteerders van NSB-praktijken beschuldigt. Really, Duk? Die man noemt mijn werkgever nog vaker dan Ans Aarsema en hij gaat achter de werk- en opdrachtgevers aan van iedereen die hem scheef aankijkt. De werkgever van een buschauffeur, die van een promovendus, zelfs je dwerggeitenvereniging wordt niet met rust gelaten als je zegt dat je Duk een lul vindt. Toen journalist Fréderike Geerdink kritiek had op een artikel van hem, tweette hij doodleuk dat ze het met een PKK-officier had aangelegd, haar zo willens en wetens in gevaar brengend.

Dus puhleaze, Duk, met je klikspaan-boterspaan. Steek die maar even diep in je je-weet-wel. Achterbakse smiecht dat je d’r bent.

 

 

Met dank aan Ruud Hendriks.

Mij financieel steunen kan nu ook op Patreon!

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, Roze Khmer, 07.05.2017 @ 16:37

[Home]
 

12 Reacties

op 07 05 2017 at 16:57 schreef Koos Swart:

er lijkt sprake te zijn van een bredere anti-rechtse reactie waarin dit past. In de VS worden mensen ook wakker. Te laat helaas.

op 07 05 2017 at 18:42 schreef Sum:

Ik zou lekker genieten van Japan. De varkens van geenstijl worden reeds gewassen hier. Alleen stom dat ze bij blanke vrouwenhaat wakker worden. Tot zover de feministen in Nederland: “Eigen witte vrouwen eerst” blijkbaar.

De fascisten gaan hier niet sterker uitkomen. Dit is een omslagpunt. @pritt huilt al een week en eet al een week niet meer met de Webert BBQ. Ze zitten lekker weer in het riool.

op 07 05 2017 at 19:13 schreef Hermann:

Zeer mooi, die Japanse erotische houtsneden. Niet om ’n betweter te zijn, maar de eerste houtsneden kwamen uit China. Zwart-wit met erotische voorstellingen – de Japanners hebben dat later over genomen. Het volgende voorbeeld is denk ik niet antiek, maar geeft ’n indruk:https://jordaens.eu/wp-content/uploads/2015/10/618901101.jpg

Hier moet veel meer daarvan in de kelders liggen: https://volkenkunde.nl/nl Ik heb ooit ’n lezing gekregen van ’n Chinese conservator van dat museum, die bewezen heeft, dat de Chinese houtsneden er ’t eerst waren.

Waarom zo’n opmaat? Rechtsextremisten, neo-nazi’s en nog veel meer mensen weten weinig van de geschiedenis van waaruit ook zij cultureel geboren zijn en willen tevens hun eindbestemming niet weten. Jacques Brel is hier nog aardig: https://www.youtube.com/watch?v=M-nyLvIuHDU

’n Enkeling groeit uit tot politicus van Nederland. Boekjes van deze overledene zijn nog steeds niet uitverkocht: https://www.bol.com/nl/f/de-islamisering-van-onze-cultuur/36236711/

Ik zou zeggen lezers, sla Uw slag. Hoewel ik alles lees, lees ik liever andere muziek.

PB Veel plezier in Japan.

op 07 05 2017 at 20:21 schreef Jesse:

Een stuk om vrolijk van te worden. En nu genieten van Japan, Peter!

op 07 05 2017 at 21:12 schreef Sasha Berkman:

Knuffel voor jouw met je haarscherpe observaties. Geniet van japan!

op 07 05 2017 at 21:38 schreef Martijn:

Weet je wie ook in Japan is? Aafke. Misschien tijd voor een debatje. ;)
http://aafkeromeijn.nl/2017/05/06/tokio/#more-1346

op 07 05 2017 at 21:59 schreef Jeroen S. van den Heuvel:

Het is inderdaad about fokking time.

op 08 05 2017 at 01:13 schreef Peter:

Jezus man, die Aafke, wat een hemeltergend saai stuk. De titel belooft iets over Tokio, maar het gaat alleen maar over haarzelf. Over d’r relaties. Nee, echt, vertel me er alles over!

op 08 05 2017 at 02:16 schreef MNb:

Het is al lang ver over focking time. En ik zal pas genieten als GS die adverteerders werkelijk kwijt is.

op 08 05 2017 at 16:51 schreef rob:

Ben alleen bang dat dit GS nog meer rukkertjes oplevert.

Hierom dus:
http://www.joop.nl/nieuws/koelman-weg-bij-metro-na-kritische-column-over-geenstijl

op 08 05 2017 at 22:03 schreef John:

Het kan zijn dat we een kantelpunt genaderd zijn. Op het moment dat Ebru Umar de Vrijheid van Schreeuwen, Schelden en Tieren-prijs heeft gewonnen.
Ik snap totaal niet dat als er een pestprotocol op basis- en middelbare scholen gehanteerd wordt, die niet gehanteerd worden voor puberale Scheld, Treiter en Verneder-sites als GeenStijl.
Stel dat je dochter van 16 de schreeuww-stukjes van Umar leest, de berichten met gescheld (wel done Arnon Grunberg!) van Annabel Nanninga (zou ze kunnen schrijven zonder het over Mutsen, Deugmensen en Negers te hebben), daarmee geef je toch aan dat het normaal is als dertiger dames gaan lopen schelden, tieren en vernederen?

Kan die Vrijheid van Schreeuwen en Schelden misschien stoppen?
Weten wel dat die zielige Nanninga, Umar en hun meelopers en die GS-redacteuren bezig zijn om vanuit onmacht en minderwaardigheid macht te vergaderen?
Was schelden niet een teken van onmacht?

In een jeugdinrichting worden delinquenten strak en streng aangepakt en begrensd.

Wat de dames en heren die rond Parochie GeenStijl doen is in feite de respectabele Vrijheid van Meningsuiting verkrachten. Het zijn helemaal geen strijders van het Vrije Woord.

Het zijn pubers die b

op 09 05 2017 at 00:42 schreef Sasha Berkman:

Zit Koelman op twitter?

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS