Home » Archief » De kogels, knuppels, bommen en pogroms komen van Rechts


[16.08.2023]

De kogels, knuppels, bommen en pogroms komen van Rechts

Peter Breedveld

Naar aanleiding van mijn stukje over de dreiging die uitgaat van de fan-base van Ronald Plasterk word ik uiteraard belaagd door een zee van agressieve domme apen die volhouden dat extreemrechts geweld niet bestaat. Over Breivik mag ik het nog steeds niet hebben en het is schandalig dat ik erop wijs dat Wilders zijn grote inspirator is, de moorden op Jo Cox en Walter Lübcke waren in het buitenland, de moordenaar van Els Borst is gestoord en telt dus niet, Tristan van der Vlis was ook gestoord en telt ook niet, enzovoort, enzovoort.

Geweld komt alleen van Links want Volkert (alsof die niet gestoord is) en RaRa. RaRa! Daar hebben we al dertig jaar nooit meer wat van gehoord. De aanslag op het huis van Aad Kosto was in 1991. Blijkbaar is er in de 30 jaar nadien niks meer gebeurd, behalve dan het verscheiden van Pedo-Pimmetje, de profeet van Domrechts.

Aanslagen in het buitenland

Veel van mijn medestanders verwijzen naar het recentste jaarrapport van de AIVD, waarin gewaarschuwd wordt voor extreemrechtse dreiging. Ik heb dat nog eens gelezen, en het valt me op dat de AIVD die dreiging nog steeds onderschat en dezelfde blinde vlek heeft die bijna iedereen heeft. De AIVD heeft wel door dat extreemrechts allang niet meer uitsluitend bestaat uit groepen skinheads in bomberjacks, maar legt de nadruk erg op radicaliserende eenlingen op sociale media, “die over het algemeen niet overgaan tot geweld” en over aanslagen in het buitenland.

Pardon? Het buitenland?

Geweld in Nederland wordt niet eens als zodanig herkend, behalve als het moslims of biculturele Nederlanders betreft. Maar er zijn de afgelopen jaren vele geweldsuitbarstingen geweest die zonder meer als extreemrechts te bestempelen zijn en die een onmiddellijke bedreiging zijn voor de democratische rechtsorde. Ik heb het over de mede door Wierd Duk georganiseerde en gepromote actie van de Blokkeerfriezen van Jenny Douwes tegen de activisten van Kick Out Zwarte Piet, het ijzingwekkende geweld van Zwarte Piet-fans tegen antiracisten in de jaren daarna, waarbij antiracisten werden bekogeld, bespuugd, geïntimideerd en bedreigd. Rutte deed toen een both sides. In Staphorst werd een auto met antiracisten overgoten met brandbare vloeistof door zwartgeschminkte hooligans met brandende fakkels, de politie keek toe en deed niks. Die moet immers neutraal zijn.

Gewelddadige terreurdaad

In 2019 werden de leden van Kick Out Zwarte Piet, die in Den Haag zaten te vergaderen, aangevallen door neonazi’s en soortgelijk tuig, na een oproep daartoe van de Haagse crimineel John van Zweden. Het was een zeer gewelddadige terreuraanslag, die bij sommige KOZP-leden blijvende psychische schade heeft achtergelaten. Ik blijf me verbazen over de geringe ophef die deze terreurdaad heeft gewekt. Er zijn wat daders opgepakt en veroordeeld, maar voor John van Zweden heeft het geen enkele consequentie gehad. Die kerel hoort in de bak, wat mij betreft.

En dan wordt er af en toe een gezellige buurtpogrom georganiseerd tegen biculturele Nederlanders of vluchtelingen. Kinderen erbij, er worden liedjes gezongen en soms zijn de mensen feestelijk uitgedost. Geen grimmige kale koppen en hakenkruizen, maar het is wel gewoon extreemrechts geweld. Het feit dat extreemrechts geweld een gezinsuitje is geworden, doet daar niks aan af.

Gezellige gezinspogroms

Neem het gezellige vissersdorpje Urk, waar honderden christenen de door hun heiland gepreekte naastenliefde in praktijk brachten door een Marokkaans gezin te belagen en de moeder des huizes het ziekenhuis in sloegen. Ze sloegen haar het ziekenhuis in en werden door GeenStijl en De Telegraaf uitgeroepen tot helden. Ook hierover hield de politiek zich angstvallig stil. Wel herinner ik me dat de burgemeester van dat knusse dorp achter een columnist aanging die er wat lelijks over had geschreven.

Als dat geen extreemrechts geweld is, door honderden geradicaliseerde eenlingen die over het algemeen niet overgaan tot geweld, wat dan eigenlijk wel?

De pogrom in Albergen dan, vorig jaar, waar de plaatselijke bevolking samen met hun kindertjes een vluchtelingengezin belegerden, onder het schreeuwen van racistische leuzen en met heftrucks en trekkers en vuurwerkbommen. Is dat geen extreemrechts geweld? Zijn de aanvallen op journalisten, een kerel duwde met zijn shovel gewoon een persfotograaf met auto en al de sloot in en de NOS durft haar logo niet meer zichtbaar op haar auto’s te plakken, zijn dat geen voorbeelden van extreemrechts geweld?

Totale oorlog

Extreemrechts geweld is heel normaal geworden sinds Wilders hier de scepter zwaait, en o ja, Wilders is hier de baas en niemand anders, en steeds meer versterking krijgt van extreemrechts schorem als Baudet, Eerdmans en Caroline van der Plas. Extreemrechts geweld wordt door hem ingezet om de multiculturele elite, die hij de oorlog verklaarde, de totale oorlog, op de knieën te krijgen. Zoals in 2015, toen hij de gewelddadige apen feliciteerde die er door middel van snoeihard geweld in geslaagd waren de komst van een asielzoekerscentrum te verhinderen.

Dus rot op met je RaRa en je Volkert. Het door alles en iedereen bewierookte “volk”, de “gewone mensen”, de “boze burgers” die zich zo opzichtig in de slachtofferrol wentelen, dat zogenaamde “ongehoorde Nederland” is erger dan RaRa en Volkert bij elkaar. Het is vanwege dit verachtelijke tuig dat er duizenden vluchtelingen op de bodem van de Middellandse Zee liggen en er een deal is gesloten met een Tunesische dictator, die de vluchtelingen voor ons in de woestijn laat creperen. Dat is onmiskenbaar extreemrechts geweld.

Hardwerkende Nederlanders

En het is maar een kleine greep uit de enorme hoeveelheid gewelddaden die extreemrechts de afgelopen jaren heeft gepleegd tegen politieke tegenstanders, biculturele vluchtelingen en journalisten. Meer slachtoffers, meer dreiging, meer geweld, onze democratische rechtstaat is al behoorlijk ontwricht door extreemrechts. Geen kaalkoppen in bomberjacks, maar hardwerkende Nederlanders vormen het gevaar. De plofkoppen die me straks op Twitter weer bedreigen en sneren dat ik mijn pilletjes moet nemen.

Is het Vrije Woord u écht lief? Steun me dan met een financiële bijdrage. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke (maar echt) site van Nederland.

 

 

Become a Patron!

Peter Breedveld, 16.08.2023 @ 08:39

[Home]
 

1 Reactie

op 16 08 2023 at 08:39 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN MEI

O Polderhitler

O Waarom ik Wilders (en Van der Plas, Yesilgöz en Omtzigt) gewoon extreemrechts blijf noemen

O De ondraaglijke hypocrisie van Natascha van Weezel

O Ik las Hannah Arendt en Wilders lijkt dus écht op Hitler

O Snakken naar Jodenhaat, met wijd opengesperde snavels

O Hoe je antisemitisme bestrijdt

O De vrije pers heeft zijn eigen graf gegraven

O Yvonne Coldewijer is een zegen voor de NVJ

O Wilders 1: stevig verankerd in het kolonialisme

O De ene schelder is de andere niet

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS