Home » Archief » Frontaal Naakts Brievenbusje


[30.01.2021]

Frontaal Naakts Brievenbusje

De post! De post! Wat brengt vandaag de post! Een selectie uit de mails die mij de afgelopen weken werden gestuurd.

 

pbgif

 

Hypocrisie

Dag Peter,

Even doorgeklikt naar je oudere bijdragen n.a.v. je column over Abdelkader Benali. Je bent een van de weinigen die haarscherp de hypocrisie in het racismedebat blootlegt. Dank je wel. Ga vooral door.

Met vriendelijke groeten,

Sander van Schilt

 

pbgif

 

Veganisten

Daniel Sloss maakt er de hardste grappen over. Zijn show ‘jigsaw’ op Netflix bevat er nog veel meer. Volgens mij ben je daar wel aan toe na al die zure shit van onlangs.

Ben zelf vegan en altijd bereid om wat dat betreft de moraalridder uit te hangen, maar goddank kan ik nog om mezelf lachen. Dat verbaast me natuurlijk niet, want vegans zijn nu eenmaal betere mensen dan vleeseters. You know it!

 

 

Liefs,

Peter

 

pbgif

 

Veganisten (2)

Het vrije woord is en belangrijk iets. Jammer als het verwordt tot je gal spuwen en beledigen van anderen. Heeft weinig met het vrije woord te maken. Je kunt het verkopen zoals je wilt maar meer dan een internet trol ben je niet.

Beledigingen uiten naar mensen zoals veganisten die wel om anderen geven (zowel menselijke als niet menselijke dieren). Mensen beledigen die het niet nodig vinden om anderen zoals mensen met autisme belachelijk te maken. En dat zijn dan enkel de twee stukjes die ik gelezen heb op deze “ongesluierde opinies, interviews en achtergronden” bagger.

Typisch ook dat je producten afzeikt zoals paypal, facebook en twitter (terecht overigens, vind ik), maar wel gebruik maakt van Gmail haha. Principieel ben je ook niet. Misschien eerst zelf principes kweken voor je anderen gaat beledigen?

John

 

pbgif

 

Lekker bloot

Waar mag en kan ik samen met andere mannen lekker bloot zijn??

gegroet

Theo Nieland

 

pbgif

 

Khadija Arib

Hoi Peter,

Ik moest opeens aan één van jouw stukken over Khadija Arib denken. Zij wordt nu genoemd als eventuele opvolger van Asscher. Ik snap dit niet. Welke kwaliteiten heeft zij dat ze genoemd wordt voor deze baan? Wat heeft zij in al die jaren Kamerlidmaatschap bereikt voor bijvoorbeeld migranten of andere kwetsbare groepen? Waarom wordt zij neergezet als iemand die tijdens haar kamerlidmaatschap opkwam voor “minderheden”?

Het is jammer dat uitgerekend zij zoveel credits krijgt, het rammelt aan alle kanten maar niemand durft te praten. Want ze is oh ze is zo goed… Met wat dan??? Ze spreekt niet eens NORMAAL NEDERLANDS!

Ik ken haar overigens niet persoonlijk, heb haar zelfs nooit gesproken. Het interesseert mij ook niets dat zij een Marokkaanse achtergrond heeft en vrouw is. Dat is geen reden om iemand in nota bene een verantwoordelijke functie te bejubelen. Als zij wel deugde, niet heulde met de witte meester, zich ook uitsprak over zaken die witte mensen liever niet horen, zou ik haar omdat ze vrouw en Marokkaans is zeker steunen maar dit klopt gewoon niet.

Ik weet ook dat de manier waarop zij met de PVV in de Kamer omgaat t.o.v. hoe zij Denk bejegent, veel vragen oproept. Ook lijkt zij zichzelf via onzuivere manieren omhoog te hebben gewerkt. Maar goed, dat mogen we allemaal niet zeggen want oh ze doet het zo goed. Dat mag je niet zeggen want anders denkt men dat er jaloezie in het spel is. Nou, al zou ik die ambitie hebben en/of zou ik het kunnen, ik moet er niet aan denken om in haar schoenen te staan.

Maar waar is zij nu zo goed in dat zij als een koningin wordt behandeld?

Fadua

 

pbgif

 

Verworpenen der aarde

Beste Breedveld,

Even kort door de bocht: ik ben het met je eens dat Wiebes een zak is, Rutte een leugenaar is, en dat deze regering, en Jaap van Dissel er niets van gebakken hebben inzake de corona-crisis. Het was van meet af aan “too little, too late”. In die zin kan ik je woede over dit regerings ‘beleid’ delen.

Maar ik geloof eerlijkgezegd niet dat de rellen en vernielingen écht voortkomen uit woede daarover bij de relschoppers. Die lui willen gewoon rotzooi trappen, dat zouden ze ook doen als de regering het beter had aangepakt en eerder de zaken op orde had gehad.

Er is geen enkel, maar dan ook geen enkel, excuus voor het in elkaar rammen van winkels, het plunderen en ga zo maar door. We hebben hier niet te maken met de verworpenen der aarde die uit pure achterstelling de boel kort en klein gaan slaan. We hebben hier te maken met mensen die zich vervelen, rotzooi willen trappen, die hun leegheid willen vullen met ongein.

Wat mij betreft halen ze eens een aantal van die hooligans, want dát zijn het, voor de camera of in de studio om hun verhaal te doen. Over het buitengewone onrecht dat hen, en hén in het bijzonder, is aangedaan. Waardoor ze zich, in tegenstelling tot meer dan 99% van hun landgenoten, vergrijpen aan bezit van winkeliers of aan gebouwen van de overheid etc. Ik verzeker je dat die lummels met hun bek vol tanden zullen staan. Het zijn leeglopers, domoren, meelopers, en op sensatie beluste figuren, die geen echt doel in hun leven hebben.

Daarom vind ik dus ook niet dat ‘het volk’ zijn woede en frustratie afreageert op het ziekenhuis en de teststraat, als symbolen van onderdrukking, zoals jij het formuleerde. Als men dat zo ziet, dan heeft men het mis. De teststraat en het ziekenhuis zijn er om ons te helpen, en wie te stom is om dat te snappen en de boel in elkaar gaat rammen, omdat hij meent dat te mogen doen, vanwege het hem aangedane onrecht, dat helemaal niet bestaat, is een zak.

Ziezo, dat moest er even uit. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag. Dat geldt voor die klootzakken in het kabinet, maar het geldt even hard voor die ingebeelde ‘slachtoffers’ die uit hun plaat gaan en de boel gaan verbouwen. Ik verdom het dus om begrip op te brengen voor die over het paard getilde verongelijkten, die niet in staat blijken om een beetje te incasseren in een tijd dat het moeilijker gaat dan we de afgelopen, pakweg, 70 jaar gewend waren.

Verder wens ik iedereen toe dat Corona zo snel mogelijk zal inrukken en iedereen weer de draad van zijn gewone leven kan oppakken. Maar tot die tijd zullen we ons er tegen moeten verzetten.

En o ja, de volgende keer natuurlijk niet gaan stemmen op de partijen die verantwoordelijk zijn voor de puinhoop van de Corona-aanpak in Nederland. Maar dat weten we wel….. Ondanks al zijn leugens en zijn geklungel in wat voor dossier dan ook, zal de domme meute straks gewoon weer in groten getale op Rutte gaan stemmen. Daar word je toch gewoon niet goed van? Enfin, ieder volk krijgt de regering die het verdient, luidt het gezegde. En in Nederland geldt dat zonder meer!

Met vriendelijke groeten,

Kees Bruin

 

pbgif

 

Benali

Enkele edgy grappen over Joden in Amsterdam-Zuid?
U weet niet waar u het over heeft.
Misschien een idee om eens te lezen:
Tramhalte Beethovenstraat van Grete Weill

Jose Christ

 

pbgif

 

Kutstuk

Hoi Peter,

Dat je afgeeft op degenen die verantwoordelijkheid zijn voor het coronabeleid, dat is tot daar aan toe, maar je minachtend uitlaten over hoe mensen hun tijd tijdens de lockdown (of daarbuiten) invullen, siert je niet. We lezen niet allemaal dissertaties, luisteren naar keelgezang van boven de poolcirkel of kijken obscure Japanse en Spaanse films. Wat leven is voor mensen, moeten die mensen zelf weten.

Nog even over Japan… Het is pure jaloezie naar het programma Toedeledokio, of hoe het ook mag heten, en hun makers. Zij mogen een programma over Japan maken, al jouw ideeën zijn afgeschoten. Je zou voor OneWorld moeten gaan schrijven, met je exotisme.

Wat een kutstuk is dat laatste artikel van je. Ik snap best dat het moeilijk profileren is in het huidige maatschappijkritische klimaat van “opiniemakers.” Je bent geen intellectueel als Willem Schinkel, je hebt niet de scherpe humor van Pieter Derks of het historische besef van Han van der Horst. Die laatste combineert dat ook nog eens met een bewonderenswaardige schrijfstijl. Maar, mijn god, die eeuwige verongelijktheid van je. Verschrikkelijk.

Ik beloof je niet meer zo vaak te mailen, daar zit je ook niet op te wachten. Maar dit lucht mij op.

Als altijd, succes met alles.

Mathijs

 

pbgif

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Post, 30.01.2021 @ 14:29

[Home]
 

1 Reactie

op 30 01 2021 at 14:29 schreef Peter:

Ook in Frontaal Naakts Brievenbusje? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS