Home » Archief » Mensen die zich uitspreken geïntimideerd, Asscher spreekt er schande van


[16.01.2017]

Mensen die zich uitspreken geïntimideerd, Asscher spreekt er schande van

Peter Breedveld

Vicepremier Lodewijk Asscher spreekt er schande van dat de groep Moslims in Dialoog liberale moslims uitscheldt voor “verrader” en “hypocriet” en hun werkgever lastigvalt, en oproept de preken van Yassin el-Forkani te boycotten.

Asscher vindt het”onaanvaardbaar” dat “mensen die hun stem verheffen worden geïntimideerd en onder druk gezet”.

“Het vrije woord en de vrijheid om wel of niet te geloven zijn centrale waarden, die we met hand en tand zullen verdedigen”, zegt de vicepremier.

Hypocriete kwezel

Trouwe lezertjes willen vast wel geloven dat het bloed me naar de wangen steeg bij het lezen van dit nieuws. Mensen worden uitgemaakt voor verrader? Serieus? Hun werkgevers worden lastiggevallen omdat ze hun stem verheffen, en nou moet er van Asscher aangifte gedaan worden bij de politie?

Sapperdeflap! Vorig jaar werd ik door Asscher geïntimideerd omdat ik godverdomme mijn stem verhef! Hij belasterde me in de krant en op televisie, waarna journalisten mijn werkgever gingen bellen om mijn ontslag te eisen! Ik ben daarna nog wekenlang belasterd en beschuldigd door allerlei media, waaronder Asschers eigen spreekbuis Joop.nl. NRC Handelsblad weigerde een rectificatie te plaatsen of zelfs maar mijn weerwoord. De NRC Ombudsman, de hypocriete kwezel Sjoerd de Jong, zei dat ik dan wel niet gedaan had wat Asscher zei dat ik gedaan had, maar dat ik het had kunnen doen en dat is misschien nog wel erger!

Ik heb Asscher een brief geschreven en heb om een gesprek gevraagd, dat is me botweg geweigerd door een lakei van hem, door Asscher zelf ben ik daarna nadrukkelijk genegeerd.

Alleen erg als moslims

Maar ik begrijp dat Asscher vindt dat ik aangifte tegen hem had moeten doen. Of zou het intimideren van mensen die hun stem verheffen alleen erg zijn als de intimideerders moslims zijn?

Asscher was immers niet de eerste die me intimideerde en belasterde en zorgde dat mijn werkgever werd lastiggevallen. Al tien jaar worden mijn Marokkaanse geliefde en ik bedreigd en uitgescholden voor heel wat ergers dan ‘hypocriet’ of ‘verrader’. Ik ben door Carel Brendel en Elsevier beschuldigd van een misdrijf, waar Kamervragen over zijn gesteld.

Hassnae heeft toen Ahmed Marcouch om hulp gevraagd, die ook in het NRC-stuk wordt opgevoerd als slachtoffer van Moslims in Dialoog. Weet u wat Marcouch zei? “Peter kan zelf ook scherp zijn”. Gisteren feliciteerde Marcouch Alptekin Akdogan omdat die op de kandidatenlijst van de extreemrechtse partij GeenPeil staat. Akdogan schold Hassnae uit voor ‘hoer’ omdat ze met mij is, een kaaskop. Het ene scherp is het andere niet.

Kinderen bedreigen

Ik ben belaagd en geïntimideerd door een ex-hoofdredacteur van het Nieuw Israëlietisch Weekblad, Paul Damen, we zijn door Elma Drayer en Trouw te kijk gezet als antisemieten, we zijn bedreigd en besmeurd door GeenStijl en De Telegraaf, ik word al vier jaar lang elke dag gestalkt door een groepje obsessieve trollen die iedereen aanklampen met wie ik contact heb om me te besmeuren. Een Volkskrant-columnist, Jan Bennink, heeft me jarenlang geïntimideerd, bedreigd, me belasterd bij mijn werkgever, opgeroepen me in elkaar te slaan en gedreigd dat zelf te doen.

Twee kandidaat Kamerleden, Jan Dijkgraaf en Jan Roos, hebben me ervan beschuldigd hun kinderen te bedreigen en ze hebben me meerdere malen zelf bedreigd.

Heb ik Asscher hier ooit over gehoord? Heeft NRC Handelsblad ooit uitgezocht wie die obsessieve trollen zijn? Nope. Asscher heeft zelfs met één van die trollen, Ans Aarsema, samengespannen om mij in diskrediet te brengen. Tegen Jan Roos, met wie hij wel in gesprek ging, zei hij dat er mensen bestaan die de pech hebben niet wit te zijn.

Seksesegregatie

Ik stel dus vast, andermaal, dat Asscher een onbeschaamde hypocriet is. Misschien wel de grootste van Nederland, maar daar durf ik mijn hand niet voor in het vuur te steken, want de concurrentie is in Nederland moordend op dat gebied.

Eén van de ‘liberale’ moslims die volgens NRC Handelsblad worden belaagd door Moslims in Dialoog is trouwens Ibrahim Wijbenga. Mag ik even lachen? Er is niets liberaals aan Wijbenga. De man vindt dat vrouwen bij een islamitische begrafenis moeten worden weggehouden. Hij pleit gewoon openlijk voor seksesegregatie! Bovendien riep hij op tot geweld tegen vreedzame demonstranten tegen Erdogan, die hij een ‘koning’ vindt.

Als je zo iemand een hypocriet noemt, moet er dus aangifte tegen je gedaan worden van Asscher. Nou, doe maar aangifte tegen mij dan.

Streng verboten door Bas Taart: Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 16.01.2017 @ 08:37

[Home]
 

8 Reacties

op 16 01 2017 at 09:48 schreef Murat:

Ik heb Asscher ook afgebrand in een stuk (peter, weet wel welke).
Het is een vreselijke man die alleen verontwaardigd is als het moslims betreft.
En dat zetten ze aan het roer bij de PvdA! Wat een self-induced destruction zijn ze bij die partij aan het uitvoeren zeg. Dat noemt zich links! Lachwekkend gewoon.

op 16 01 2017 at 13:22 schreef Hermann:

Ik verbaas me erover, dat de PvdA steeds met ‘links’ wordt geassocieerd. De PvdA laat zichzelf dat wel aanleunen, dat dan weer wel. Ook @Murat refereert daaraan.

Asscher is volkomen in lijn met de geest van ‘vadertje Drees’. De wiki doet niet moeilijk over de ‘verdiensten’ van Drees: “Onder zijn leiding vonden zowel de dekolonisatie van Nederlands-Indië als de wederopbouw van Nederland plaats.” https://nl.wikipedia.org/wiki/Willem_Drees

Dit is de wederopbouw van Nederland na WO II door Drees – Asscher weet dat vast wel:

https://gerard1945.wordpress.com/2015/10/26/over-onze-vrijheid-na-de-bevrijding/

De laatste door mij gegeven link past beter bij het beeld, dat ik van de PvdA heb.

Vooruit, nog ’n link. Op één been kan men niet lopen, nietwaar?

https://gerard1945.wordpress.com/2015/11/30/de-heksenjacht-van-vadertje-drees/

op 16 01 2017 at 14:09 schreef babs:

Als ze nou ergens in een filterbubbel zitten, dan is het wel bij de PvdA.

Ze zijn er echt van overtuigd dat Asscher helemaal OK is en dat hij niks met het Rutte-beleid te maken heeft en dat hij staat voor een open samenleving met gelijke rechten en gelijke kansen voor iedereen. Helemaal de weg kwijt en dat is jammer.

Dan Asscher zelf, zelden een duidelijker bewijs gezien dat je met blinde ambitie omhoog kunt vallen. Zelfs Rutte steekt er gunstig bij af.

op 16 01 2017 at 14:50 schreef Murat:

Lodewijk – je hebt de pech dat je bruin bent – Asscher, is een verschrikkelijk mens.
Het is een narcist, racist, opportunist en nog een hele rits negatieve “isten” bij elkaar.
Het is bijna onmogelijk maar ik voel me bijna onpasselijker bij hem dan bij Wilders.
Wilders windt er geen doekjes om dat het een verschrikkelijk mens is.
Asscher steekt zichzelf in een degelijk links jasje, maar is minstens zo erg.

op 16 01 2017 at 15:20 schreef wees:

Bij de naam Asscher komt mij steevast de LP hoes van Koot en Bie – Draaikonten voor ogen.

op 16 01 2017 at 16:20 schreef Chakir:

Al jaren lukt het mij niet om naar Asscher te luisteren, lezen of überhaupt naar hem te kijken. Dat komt nl precies om wat jij aangeeft: omdat hij als fatsoenlijk wordt gezien, is het des te triester en gevaarlijker wanneer hij manipulatieve dingen roept en doet. Peter, jij onderbouwt je stukjes altijd heel erg goed, ik kan dat nu niet even snel, maar ik vind hem één van de meest onbetrouwbare slinkse sociaal-democraten èver. Of dat nu gaat over zijn ministerspost nu of zijn tijd als wethouder. Kies de onderwerpen maar uit: Amsterdamse wallen, onderwijs, integratie, werk, etc.. Dat hij z’n “vriend” Samson tijdens t lijsttrekkersdebat een dolk in de rug steekt zegt genoeg.

op 16 01 2017 at 17:48 schreef Joost Kloppers:

Asscher was de slechts mogelijke kandidaat die de Pvda-leden konden kiezen, zowel bij rechtse als linkse kiezers niet geliefd. Geen medelijden met de Pvda bij forse nederlaag om zo’n hypocriete backstabber aan het roer te zetten.

op 16 01 2017 at 18:21 schreef Remco:

Die club ‘Moslims in dialoog’ klinkt, als ik het NRC zo lees, een beetje als GeenStijl.

Nieuwe reactie
Naam:
E-mail:
Homepage:
  Afbeelding invoegen
 

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekenen geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O De aangifte van Wilders is een greep naar de macht over onze taal

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Kankerhomo

O Harde Por

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS