Home » Archief » Terwijl Baudet de omvolkingstheorie preekt, staat zijn geestesverwant een geweer leeg te schieten


[21.02.2020]

Terwijl Baudet de omvolkingstheorie preekt, staat zijn geestesverwant een geweer leeg te schieten

Peter Breedveld

Meteen na de massamoord op tachtig sociaal-democratische jongeren door Anders Breivik werd het ons verboden erop te wijzen dat Breivik zich had laten inspireren door Geert Wilders en dat hij er dezelfde racistische complottheorieën over de islamisering van Europa op nahield als Wilders. Tegelijkertijd kon Breivik in Nederland al meteen op een indrukwekkende groep bewonderaars rekenen, die hun verering van de massamoordenaar niet onder stoelen en banken staken. Schrijver en columnist Theodor Holman verklaarde zich verwant met Breivik, schrijver Joost Niemöller zei gewoon dat Breivik gelijk had en de in conservatieve kringen bewonderde blogger Prof. Drs. G.B.J. VanFrikschoten alias Jaap Mollema (volgens Esther Voet en Ronny Naftaniel een verrijking voor het debat in Nederland; kreeg in Elsevier weekblad een ronkend IM na zijn verscheiden) vond dat het logisch was dat Breivik eerst alle meisjes doodschoot, want dat zijn ‘wandelende baarmoeders’. Een internationale Breivik-fanclub werd voorgezeten door, hoe kan het ook anders, een Nederlander.

Die Breivik-cultus werd hier geen strobreed in de weg gelegd. Holmans openlijke bewondering voor Breivik leverde hem alleen maar meer opdrachten op, terwijl journalisten al bij mijn werkgever mijn ontslag stonden te eisen omdat ik ervan werd beschuldigd Lodewijk Asscher een racist te hebben genoemd (wat-ie aantoonbaar is, maar ik had het niet gedaan). Niemöller, die sinds Breivik alleen maar is geradicaliseerd en grossiert in nazistische rassentheorieën en dreigt met gewelddadig verzet, werd voor een prestigieuze boekenprijs genomineerd. NRC-journalisten schreven dat wij naar die mensen moeten luisteren, omdat hun zorgen legitiem zijn. Onze zorgen, de zorgen van mensen die vreedzaam willen samenleven met moslims en andere culturen, werden weggelachen en er werd gedreigd met straf en uitsluiting als we onze mond niet hielden. Vorig jaar moest ik voor de rechter verschijnen omdat ik een racist de oren had gewassen.

Strot afsnijden

En naar Breivik-bewonderaars en andere militante racisten luisteren moesten en zouden we. Wierd Duk, die op een gewapende clash hoopt en elke week in een stuk schrijft dat de moslims de boel overnemen en dat je dat niet mag zeggen, werd een nationale beroemdheid en de weekendbijlages van de kwaliteitskranten hebben elke week weer grote spreads met hagiografische beschrijvingen van de nieuwe, verbeterde Geert Wilders, Thierry Baudet en zijn club. En dag in, dag uit, wordt ons vanuit de media toegebruld: ze komen de boel overnemen, ze verkrachten onze vrouwen, Europa is verloren, ze komen ons allemaal de strot afsnijden, ze zijn al doorgedrongen tot in onze instituties.

Sinds Breivik is het aantal aanslagen door extreemrechtse terroristen alleen maar toegenomen. Regelmatig stapt een zwaarbewapende nazi een moskee binnen om daar zoveel mogelijk moslims af te knallen, altijd haalt ie dezelfde racistische complottheorieën aan die Wilders en Baudet gewoon in het parlement staan af te draaien, maar die ook, in iets maar niet heel veel geraffineerder vorm, worden verspreid door de huidige CDA-leider en door bijvoorbeeld EO-coryfee Tijs van den Brink. De haatretoriek tegen linkse politici die Europa overgeven aan de islamitische horden heeft al geleid tot verschillende moordaanslagen op zulke politici. De Britse politicus Jo Cox en de Duitse Walter Lübcke kunnen het niet meer navertellen.

Nog steeds wordt de dreiging van extreemrechts niet serieus genomen. De dader van de massamoorden in Hanau had zich in november al gemeld bij de Bundesanwalt, maar die heeft daar niets mee gedaan. Ook in Nederland wordt nooit iets gedaan met de vele types die hun massamoordfantasieën er overal, waar ze kunnen, uitbraken. Alleen toen een student een stom liedje zong over Thierry Baudet, kwamen de autoriteiten in actie.

Idiote hatelijkheden

Toen die Duitse nazi zijn wapen stond leeg te schieten in twee shishalounges, was in Nederland zitting zoveel van een showproces gaande tegen de Nederlandse moskeeën, waarvan sommige er nogal conservatieve ideeën op nahouden. Het vuur tegen de moslims werd door politiek en media nog weer even flink opgestookt. Een dag eerder stond Thierry Baudet te orakelen over omvolking en islamisering, precies dezelfde idiote hatelijkheden als die massamoordenaar in Hanau. Dit is onze toekomstige premier.

Hoe weet ik dat er ook nu weer helemaal niks gaat veranderen? Omdat onze huidige premier een tweet verstuurde in reactie op Hanau: ‘Voor extremisme is geen plaats in Europa’, luidt de laatste zin van die tweet. Het is een totale ontkenning van de werkelijkheid. Europa is bijna helemaal overgenomen door de rechtsextremisten. Waar ze niet rechtstreeks aan de macht zijn, sturen ze vanaf de zijlijn de brave sociaaldemocraten en christendemocraten aan, zoals hier in Nederland. In de Tweede Kamer zitten lieden die er precies dezelfde denkbeelden op nahouden als de daders van Hanau, Christchurch, Utoya en de 100 of zo andere recente aanslagen door extreemrechts. In de Eerste Kamer zit iemand die het jammer vindt dat de mooie ovens van Adolf Hitler niet meer in gebruik zijn.

Racisten kwetsen

Op Twitter gonst het van de horzels die, meer nog dan na de aanslag van Anders Breivik, links de schuld geven van Hanau, omdat die vluchtelingen uit moslimlanden in Europa toelaat.

Maar waar maakt onze overheid jacht op? Op margebloggers die racisten hebben gekwetst en op moslims die vrouwen geen hand willen geven.

Het is een kwestie van tijd dat ook Nederland zal worden opgeschrikt door een massamoord door aanhangers van Baudet, Wilders en/of Wierd Duk en dergelijke. De vraag is niet of er een aanslag komt, maar wanneer. Want media en politiek blijven de geesten driftig oververhitten met hun racistische stemmingmakerij.

 

Become a Patron!

 

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Vorig jaar werd ik door het Openbaar Ministerie vervolgd wegens belediging van een racistische troll! Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan, maar steunen via Patreon kan weer wel. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 21.02.2020 @ 10:20

[Home]
 

1 Reactie

op 21 02 2020 at 10:22 schreef Peter:

Reageren? Leesfrontaalnaakt@gmail.com.

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN 2024

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Liever Wilders dan Yesilgöz

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O Kankerhomo

O Domheid is een kanker en we zitten nu in stadium 4

O Harde Por

O Het terloopse nazisme van Caroline van der Plas

O Zijn onze universiteiten antisemitische Hamasbolwerken?

O Vrij Nederland: Peter Breedveld had toch weer gelijk

O Er is niks meer om respect voor te hebben

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS