Home » Archief » Vrijheid van meningsuiting slegs vir blankes


[13.03.2018]

Vrijheid van meningsuiting slegs vir blankes

Peter Breedveld


Bron: Please Master.

Dat vrijheid van meningsuiting in Nederland alleen geldt voor witte rechtse schreeuwlelijkerds en zeker niet voor bruine mensen en moslims, hebben we hier al zo vaak geconstateerd. Ja, voor de wet is iedereen gelijk, maar Annabel Nanninga kan doodgemoedereerd schrijven dat de rijke en machtige joden hun bek maar eens moeten houden over de Dodenherdenking, ze mag openlijk een Nazi bewonderen en tweeten dat ze vergeten zijn linkse Gutmenschen in de mooie gasovens van Hitler te duwen en nog veel meer, niemand duidt het haar euvel. Ze schrijft dat het mooi zou zijn als er een Jood wordt doodgeschoten, alléén maar om het ongelijk van Natascha van Weezel te bewijzen. Ze wordt zelfs bewonderd voor haar smaakvolle trouvaille ‘dobbernegers‘. “Ze bedoelde dat ironisch!” komen de Nanninga-apologeten je van alle kanten vertellen.

Maar zeg je als bruine moslim iets lelijks over Israel, dan stort het hele land zich op je, dan ben je een schoft, een antisemiet, dat is absoluut ontoelaatbaar en onvergeeflijk, dat moet je helemaal kapot.

Daar is een woord voor: racisme. Dit is onversneden, goor, vies, stinkend racisme.

Mekka aan de Maas

En dat GroenLinks een racistische partij is, dat hadden we ook al geconstateerd. Dat de PvdA een virulent racistische partij is, eveneens. Bij Jeroen Pauw ben je verplicht Arabieren en moslims te haten, Wierd Duk schrijft doodleuk elke dag een stukje waarin hij Nederland ophitst tegen de moslims. Wetenschappers krijgen hier een hissy fit als een hogeschool weigert een Mohammed-cartoon over de campus te verspreiden, er gaan hier duizenden mensen de straat op met een potlood in de hand om te demonstreren voor hun door God gegeven recht om moslims te kwetsen. In het Amsterdamse debatcentrum De Balie zitten geleerden godverdomme doodleuk met elkaar te delibereren over de beste manier om Nederland te zuiveren van de moslims.

Maar iets lelijks zeggen over Israel! Daar ligt de grens, mannetje! Nou heb je het verbruid!

Zionistisch complot

GroenLinks en de PvdA zijn in Rotterdam uit de samenwerking gestapt met de moslimpartij NIDA, door de fascistische racist Wierd Duk al wekenlang koortsachtig geframed als een ‘links-islamitisch front‘, een complot om van Rotterdam een ‘Mekka aan de Maas‘ te maken, vanwege een tweet van NIDA-voorman Nourdin el Ouali uit 2014, waarin Israel wordt gelijkgesteld aan ISIS.

Een provocatieve tweet, legde hij uit in Pauw, uit protest tegen de inderdaad nogal hypocriete verontwaardiging over weer een andere tweet van rijksambtenaar Yasmina Haifi, die meent dat ISIS een zionistisch complot is en die daarom op non-actief gesteld werd, naar de mening van een commissie onder leiding van Job Cohen onterecht. GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil, die een racist, die opriep tot het ingooien van de ruiten van allochtone burgers, uitriep tot martelaar van het vrije woord, schreef dat hij het terecht zou vinden als Haifi ontslagen werd. Om maar weer eens te schetsen wat een godverdommes hypocriet, naar kutlandje we zijn en wat een racistische kutpartij GroenLinks is.

Jongetjes aan gort schieten

Israel is niet hetzelfde als ISIS, dat vindt El Ouali ook niet, maar we gebruiken allemaal weleens hyperbolen om een punt te maken, om de bloeddorst van de VS te duiden of de vermeende naïviteit van Angela Merkel, nietwaar. Media als GeenStijl, die er een handje van hebben mensen met een bloksnor of in Nazi-uniform af te beelden omdat zij bijvoorbeeld vinden dat ‘sociaal beleid = nationaalsocialisme’, worden er ‘verfrissend’ en ‘vernieuwend’ om genoemd.

Nou, dat deed El Ouali ook. Pauw begon ‘m al snel voor antisemiet uit te schelden, maar El Ouali vroeg hem of de onthoofdingen van ISIS, inderdaad afschuwelijk, natuurlijk, nou echt zo veel erger zijn dan bijvoorbeeld het aan gort schieten van voetballende Palestijnse jongetjes op een strand.

En daar reageert Pauw niet op. Daar gaat niemand op in. Maar ik wil het ook weleens weten: waarom is het kapotschieten van voetballende jongetjes minder erg dan het onthoofden van mensen?

Vrije meningsuiting

De domrechtse ridders van de vrije meningsuiting schermen in navolging van hun afgod Pim Fortuyn vaak met een vermeende uitspraak van Voltaire (antisemiet, by the way), die inhoudt dat ze het zullen blijven opnemen voor ieders vrije meningsuiting, hoe verwerpelijk en abject zijn uitspraken ook zijn.

Nou, dat heb ik door die lui echt nooit maar één keer in de praktijk gebracht gezien. Je mag hier maar één ding en dat is zwarten en moslims haten en iedereen die daar tegenin gaat, wordt actief gesloopt, besmeurd, vernietigd.

En steevast komt er altijd dezelfde congsi van het CIDI, Carel Brendel en De Telegraaf in actie als iemand iets over Israel zegt, en vervolgens buigt het hele land als een knipmes.

Rechtse grote bekken

Bij Pauw werd er op aangedrongen dat El Ouali zijn tweet verwijderde, maar dat verdomde hij. Niet onder druk van die rechtse grote bekken. “Je mag hier wèl alles over moslims zeggen”, zei hij. En hij heeft natuurlijk gelijk.

Dus, columnisten en journalisten, als je de volgende keer weer over het ’tribalisme’ van partijen als DENK en NIDA schrijft, en dat allochtonen zich toch kunnen aansluiten bij GroenLinks en zo, hier zie je andermaal bewezen dat je poep praat.

Is het Vrije Woord u écht lief? Help me dan met een financiële bijdrage. Deze website wordt elke dag bedreigd door de virtuele knokploegen van Domrechts, malafide Nederlandse journalisten en zelfs door de vicepremier. Steun Frontaal Naakt. Doneer aan de enige dwarsdenkende, onafhankelijke site van Nederland. Stort wat u missen kunt op rekeningnummer NL59 RABO 0393 4449 61 (N.P. Breedveld, Rabobank Rijswijk), SWIFT BIC RABONL2U o.v.v. ‘Frontaal Naakt’. Lees hier waarom dat niet met PayPal kan. Nog liever heb ik dat u op Frontaal Naakt adverteert of mij inhuurt. Mail mij.

Peter Breedveld, 13.03.2018 @ 08:29

[Home]
 

1 Reactie

op 13 03 2018 at 08:51 schreef Peter:

Iets hatelijks uit te braken? Leesfrontaalnaakt@gmail.com

 


Home

Archief

 

STEUN FRONTAAL NAAKT MET EEN TIKKIE!

 

 

OF VIA PATREON!

 

 

Let op: Toelating van reacties en publicatie van opiniestukken van anderen dan de hoofdredacteur zelf betekent geenszins dat hij het met de inhoud ervan eens is.

 

pbgif (88k image)
 

MEEST GELEZEN IN JANUARI

O Richard K., martelaar van de Afgehaakten

O Kankerhomo

O Hoe Albert Heijn constant probeert ons te bestelen

O De meest gelezen stukken van 2023

O Neem PVV-stemmers serieus!

O Aylin Bilic kan beter zwijgen over Theo van Gogh

O Tegen racisme zijn is het nieuwe haatzaaien

O De beste boeken die ik in 2023 las

O Eigen vrije doorvaart eerst

O De verpletterende charme van de supertolerante Gidi Markuszower

 

MEEST GELEZEN EVER

O Caroline van der Plas, dwangmatige leugenmachine

O Caroline van der Plas is de Nederlandse Donald Trump

O YouPorn

O Iedereen haat Sander Schimmelpenninck omdat hij écht onafhankelijk is

O Wierd Duk de pro-Russische complotdenker

O Domme Lul

O Frans Timmermans kan het einde van de domrechtse ijstijd zijn

O Wierd Duk en Jan Dijkgraaf, hoeders van het fatsoen

O De koning van het uittrekken van de damesslip

O Haatoma

 

pbgif (88k image)
 

CONTACT
Stuur uw loftuitingen en steunbetuigingen naar Frontaal Naakt.

 

NIEUWSBRIEF
Ontvang gratis de Frontaal Naakt nieuwsbrief.

 

pbgif (88k image)
 

BLURBS
“How does it feel to be famous, Peter?” (David Bowie)

“Tegenover de enorme hoeveelheid onnozelaars in de Nederlandse journalistiek, die zelfs overduidelijke schertsfiguren als Sywert, Baudet en Duk pas ver in blessuretijd op waarde wisten te schatten, staat een klein groepje van ondergewaardeerde woestijnroepers. Met Peter op 1.” (Sander Schimmelpenninck)

“Frontaal Naakt dient een publiek belang” (mr. P.L.C.M. Ficq, politierechter)

“Peter schrijft hartstochtelijk, natuurlijk beargumenteerd, maar zijn stijl volgt het ritme van zijn hart.” (Hafid Bouazza).

“Ik vind dat je beter schrijft dan Hitler” (Ionica Smeets)

“Peter is soms een beetje intens en zo maar hij kan wél echt goed schrijven.” (Özcan Akyol)

“Jij levert toch wel het bewijs dat prachtige columns ook op weblogs (en niet alleen in de oude media) verschijnen.” (Femke Halsema)

“Literaire Spartacus” (André Holterman)

“Wie verlost me van die vieze vuile tiefuslul?” (Lodewijk Asscher cs)

“Pijnlijk treffend” (Sylvana Simons)

네덜란드 매체 프론탈 나크트(Frontaal Naakt)에 따르면, 네덜란드 라 (MT News)

“Echt intelligente mensen zoals Peter Breedveld.” (Candy Dulfer)

“De Kanye West van de Nederlandse journalistiek.” (Aicha Qandisha)

“Vieze gore domme shit” (Tofik Dibi)

“Ik denk dat de geschiedenis zal uitmaken dat Peter Breedveld de Multatuli van deze tijd is.” (Esther Gasseling)

“Nu weet ik het zeker. Jij bent de antichrist.” (Sylvia Witteman)

“Ik ben dol op Peter. Peter moet blijven.” (Sheila Sitalsing)

“Ik vind hem vaak te heftig” (Hans Laroes)

“Schrijver bij wie iedereen verbleekt, weergaloos, dodelijk eerlijk. Om in je broek te piesen, zo grappig. Perfecte billen.” (Hassnae Bouazza)

“Scherpe confrontatie, zelfs als die soms over grenzen van smaak heen gaat, is een essentieel onderdeel van een gezonde democratie.” (Lousewies van der Laan)

“Ik moet enorm lachen om alles wat Peter Breedveld roept.” (Naeeda Aurangzeb)

“We kunnen niet zonder jouw geluid in dit land” (Petra Stienen)

“De scherpste online columnist van Nederland” (Francisco van Jole)

“Elk woord van jou is gemeen, dat hoort bij de provocateur en de polemist, nietsontziendheid is een vak” (Nausicaa Marbe)

“Als Peter Breedveld zich kwaad maakt, dan wordt het internet weer een stukje mooier. Wat kan die gast schrijven.” (Hollandse Hufters)

“De kritische en vlijmscherpe blogger Peter Breedveld” (Joop.nl)

“Frontaal Naakt, waar het verzet tegen moslimhaat bijna altijd in libertijnse vorm wordt gegoten.” (Hans Beerekamp – NRC Handelsblad)

“De grootste lul van Nederland” (GeenStijl)

“Verder vermaak ik mij prima bij Peter Breedveld. Een groot schrijver.” (Bert Brussen)

“Landverrader” (Ehsan Jami)

“You are an icon!” (Dunya Henya)

“De mooie stukken van Peter Breedveld, die op Frontaal Naakt tegen de maatschappelijke stroom in zwemt.” (Sargasso)

‘De website Frontaal Naakt is een toonbeeld van smaak en intellect.’ (Elsevier weekblad)

“Frontaal Gestoord ben je!” (Frits ‘bonnetje’ Huffnagel)

“Jouw blogs maken hongerig Peter. Leeshonger, eethonger, sekshonger, geweldhonger, ik heb het allemaal gekregen na het lezen van Frontaal Naakt.” (Joyce Brekelmans)

‘Fucking goed geschreven en met de vinger op de zere plek van het multicultidebat.’ (jury Dutch Bloggies 2009)

Frontaal Naakt is een buitengewoon intelligent en kunstig geschreven, even confronterend als origineel weblog waar ook de reacties en discussies er vaak toe doen.’ (jury Dutch Bloggies 2008)

‘Intellectuele stukken die mooi zijn geschreven; confronterend, fel en scherp.’ (Revu)

‘Extreem-rechtse website’ (NRC Handelsblad)

‘De meeste Nederlanders zijn van buitengewoon beschaafde huize, uitzonderingen als Peter Breedveld daargelaten.’ (Anil Ramdas)

‘Peter Breedveld verrast!’ (Nederlandse Moslim Omroep)

‘Breedveld is voor de duvel nog niet bang’ (Jeroen Mirck)

‘Nog een geluk dat er iemand bestaat als Peter Breedveld.’ (Max J. Molovich)

‘Godskolere, ik heb me toch over je gedróómd! Schandalig gewoon.’ (Laurence Blik)

 

pbgif (88k image)
 

 

(Advertentie)
 

 

pbgif (88k image)
 

LINKS

 

 

RSS RSS